#كيك_دو_رنگ_وانيلي_وكاكائویی 👌🏻
كيك وانيلي :
٣عدد تخم مرغ
ا ليوان شكر
وانيل كمي
١ ليوان شير
١/٢ روغن
٢ ليوان ارد
١ قاشق غذا خوري بكينگ پودر
تخم مرغ و شكر و وانيل خوب باهمزن ميزنيم كه حجمش دو برابر بشه و كرم رنگ ، بعد بهش شير اضافه ميكنم با دور كند ميزنيم وسپس روغن ، بعد ارد رو كه از قبل با بكينگ پودر مخلوط شده رو درسه مرحله اضافه ميكنيم وبا دور كند همزن يا با ليسك از يك طرف هم زده كه پفش نخوابه ، در فر ١٨٠ درجه بمدت ٣٥ تا ٤٠ دقيقه بستني به دماي فرتون داره براي قسمت كاكائوي من مقداري پودر كاكائو به مايع كيك اضافه كردم
#کدو_حلوایی_کاراملی
کدو رو تیکه میکنیم و پوستشو میگیریم . داخل ماهیتابه بزرگ میچینیم و با کمی کره هردو طرفش رو کمی سرخ میکنیم بعد نصف لیوان آب. چوب دارچین . پودر هل . زعفران و چهارتا قاشق شیره انگور و چهارتا شاخه نبات و نصف لیوان گردوی خرد شده هم میریزیم و با شعله ملایم میذاریم بپزه تا سس اش غلیظ و کاراملی بشه .میزان شیرینیش بستگی به کدوتون و ذایقه خودتون داره.
هسته هاشم میریزیم تا همراه با خودشون بپزه و طعم بگیره.(اینبار چون از گردن کدو استفاده کردم هسته نداشت) میتونید زعفران رو حذف کنید.یا اینکه شیره انگور و نبات رو کم و زیاد کنید.
#قورمه_سبزی_خوووشمزه
گوشت_پیاز_روغن_لیمو عمانی_لوبیا قرمز یا لوبیای چیتی _سبزی قورمه_نمک -زردچوبه-فلفل
پیاز رو نگینی ریز خرد میکنیم، پس از طلایی شدن گوشت رو باهاش تفت میدیم، ادویه های لازم رو اضافه میکنیم، سبزی قورمه از قبل سرخ شده رو، لوبیا رو هم اضافه میکنیم. ب میزان لازم آب میریزیم و میزاریم تا بپزه، گوشت ک نیم پز شد، لیمو عمانی رو اضافه میکنیم و میزاریم خوب بپزه و جابیوفته.
قورمه سبزی رو با حرارت پایین و به مدت زمان طولانی بزارید بپزه تا خوب جاافتاده بشه. نوووش جان🥗
#آش_رشته👌😍
رشته-آش٢٥٠گرم-سبزىاش(جعفرى،گشنيز،اسفناج،تره،شويد)٧٠٠گرم-پياز داغ ٣٠٠ گرم -سير داغ ١/٢ پيمانه-نخود ١ پيمانه-لوبيا چيتى ١ پيمانه-عدس ١/٢ پيمانه -(اگه دوست نداريد حذفش كنيد )ماش١/٢ پيمانه -نمك،فلفل و زردچوبه به ميزان لازم-نعناى خشك ٢الى٣ قاشق غذا خورى-كشك به ميزان لازم
👈نخود و لوبيا رو ١٢الى ٢٤ ساعت خيس كنيد و بپزيد عدس و ماش رو هم ١الى ٢ ساعت خيس كنيد و جدا بپزيد بعد حبوبات پخته شده رو توى قابلمه ميريزيد و بهش اب اضافه ميكنيد وقتى كه اب جوش اومد بهش سبزى اش و نصف بيشتر پياز داغ رو به همراه ادويه جات و اضافه ميكنيم و اجازه ميديم ٢٠ الى ٣٠ دقيقه با حرارت بالا بجوشه تا كاملا تركيب بشه و لعاب بندازه بعد رشته اش رو نصف ميكنيم و اضافه ميكنيم و اجازه ميديم كه ١٠ الى ١٥ دقيقه رشتمون بپزه و در مرحله اخر كشك و به ميزان لازم اضافه ميكنيم و صبر ميكنيم تا اش كاملا جا بيفته و در اخر هم با سير و پياز و كشك و نعنا تزيين ميكنيم
کانال دسر و ژله مدرن
#سالاد_مرغ
یک سالاد کامل و خوشمزه😋
مواد لازم:6 نفر
3 لیوان مرغ پخته شده
1/2 یک کاهو خرد شده
1 لیوان نخود فرنگی
1 لیوان ذرت
1 لیوان زیتون بدون هسته (سبز یا سیاه)
1 لیوان کرفس خرد شده
1 لیوان گوجه فرنگی گیلاس یا معمولی خرد شده
مواد سس:
1 لیوان ماست یونانی
1 قاشق غذا خوری سس خردل یا سس مایونز
2 قاشق غذاخوری آبلیمو
2 حبه سیر رنده شده
1 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری)
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا تمام مواد سس را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید تا کامل ترکیب شوند و در یخچال گذاشته،سپس یک کاسه شیشه ای با عمق زیاد را برای سرو سالاد آماده کنید و کف ظرف مرغ خرد شده ریخته و در لایه های بعد گوجه فرنگی،زیتون،نخود فرنگی،کرفس،ذرت و لایه آخر کاهو گذاشته ،این سالاد را میتوانید حداکثر 24 ساعت قبل از سرو در یخچال نگهدارید ،و موقع سرو با سس سالاد مخلوط و نوش جان کنید🤗
#تاس_کباب_مرغ
👈کف یه ماهیتابه بزرگ کمی روغن، پیاز ورقه شده، روی پیاز تکه های مرغ، روی مرغ گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای چید. نمک ادویه هم لابلای مواد میزد. بعد چند قاشق رب گوجه و روغن و یه کوچولو نمک ادویه رو با آب قاطی کرد و روی همه مواد ریخت. درب قابلمه گذاشته بود و تاس کباب واسه خودش میپخت. آخر پخت چند تکه بروکلی برا خوشگلی و کمی زعفران برای طعم و عطرش بهش زد.
#پنیر_خانگی
👈شیر دوکیلو ماست یک لیوان سرکه یک چهارم لیوان نمک یک قاشق غذا خوری
درصورت دلخواه کمی خامه من یک قاشق غذا خوری زدم
اول شیری که از لبنیاتی گرفتم رو ده دقیقه جوشندم بعد ماست رو کمی با قاشق هم زدم وبه شیر درحال جوش اضافه کردم بعد سرکه ونمک رو هم اضافه کردم سرکه رو که میریزید شروع میکنه به بریده شدن یه چند دقیقه که جوشید صافش کنید ولای تنظیف بزارید وروش وسیله سنگین بزارید تا یک ساعت بمونه پنیرتون آمادس از آبی که از شیر مونده کمی نمک بزنید وپنیرها رو داخلش بزارید در یخچال ازش نگهداری کنیدنوش جان
#مرغ_بریونی_با_سایدیش_سبزیجات 👌
مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست)
مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه 👈کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه
#چلوگوشت_مجلسى
مراحل پخت گوشت رو تو زودپز درست كردم ، شما همين مراحل كار رو تو قابلمه (فقط مقدار اب رو چند برابر كنيد ) و سه ساعت زمان پخت بديد و سعى كنيد نصف پيمانه از اب گوشت براتون باقى بمونه
گوشت گوسفندى به نياز لازم :4 تكه
زعفران دم كرده :2 ق غ خ
چوب دارچين :1 يك تكه كوچيك
نمك و زردچوبه به ميزان لازم
پياز :1 عدد
روغن به ميزان لازم 4/5 ق غ خ
فلفل قرمز پاپريكا :1 ق چ خ (يا فلفل سياه جانشين) .
اول گوشت رو تميز و شسته و با روغن و پياز و زدچوبه تفت داده و بعد يك ق غ خ زعفران زده و چوب دارچين و اب كافى ك يك استكان لازمه رو ميريزيم و در زود پز رو بسته تا مدت يك ساعت به خوبى بپزه و بعد پخت چوب دارچين رو برداشته و نصف ابى ك از گوشت باقى مانده رو ميگيريم و گوشت رو به تابه منتقل كرده و روغن روى اب گوشت رو گرفته روى گوشت ميريزيم و باهاش كمى تفت داده ك از خامى در بياد وبراى خوشمزه شدن كمى زعفران و فلفل قرمز زده و اب گوشت روش ريخته و در ماهيتابه رو بسته و با ي قول خوردن خاموش تا جا بيافته و با پلو نوش جان
3.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#برگر_با_پوره_سیب_زمینی
مواد مورد نياز :
پوره سيب زمينى ( ٦ پياله ) 🥔
بيكن ترد ( ١٠ عدد ) 🥓
پنير چدار ( نصف پياله ) 🧀
نمك ( ٢ قاشق چاى خورى ) 🍙
فلفل ( ٢ قاشق چاى خورى ) 🌶
گوشت چرخ كرده ( ٥٠٠ گرم ) 🍗
پودر سير ( ١ قاشق چاى خورى ) 🍈
پنير چدار 🧀
دانه كنجد ( يك سوم پياله ) 🍨
آرد ساده ( ٢ پياله ) 🍚
تخم مرغ ( ٣ عدد ) 🥚
نكات هنگام طرز تهيه :
١ _ براى جلوگيرى از وا رفتن چيز برگر ٣٠ دقيقه الى ١ ساعت داخل فريزر قرار دهيد و سپس سرخ كنيد