#رول_مرغ_و_اسفناج_بهمراه_پنير_سفيد
يك عدد پياز نگيني را به همراه كمي روغن تقت مي ديم دو پيمانه اسفناج خام بهمراه يك پيمانه قارچ اسلايس شده نمك و فلفل و پودر سير اضافه مي كنيم و مي گذاريم تا آبش كشيده بشه ، از روي حرارت بر مي داريم تا كمي خنك بشه ، يك عدد سينه مرغ بدون استخوان را از پهنا به دو قسمت برش مي زنيم تا به صورت ورقه اي در بياد مي توانيم كمي به آرومي روش بكوبيم كه نازكتر بشه و براي رُل كردن راحت تر باشه
روي سينه مرغ كمي نمك فلفل مي زنيم از تركيب اسفناج و قارچ يك رديف روش مي ريزيم و در آخر هم يك رديف پنير ، ( پنير سفيد صبحانه استفاده كردم شما هر پنير دويت داشتين بزنين) سپس به آرامي سينه ي مرغ را از كنار رول مي كنيم و با خلال دندان فيكس مي كنيم
در ظرف گودي روغن مي ريزيم و مي گذاريم كه داغ بشه ، رول هاي مرغ را ابتدا در آرد سفيد سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در پودر پانكو يا پودر سوخاري مي غلتانيم و بعد در روغن سرخ مي كنيم .
#موهيتو_توت_فرنگي🍓
👈هشت تا توتفرنگي درشت+ده برگ نعناع +سه تا چهار ليموترش كه پوستشو گرفتيد رو در يك ظرف بريزيد و با دسته ي گوشتكوب كمي بكوبيد تا عصاره هاشون خارج بشه .
اين تركيب رو داخل پارچ بريزيد،نصف ليوان شربت توتفرنگي و يك ليتر آبِ گازدار بهش اضافه كنيد(سوپر ماركتها دارن)، با يخ و برشهاي ليمو و توتفرنگي و برگ نعناع سرو كنيد.
#سالاد_روسی 🥗 😋
▫️هویج ۱ عدد
▫️مرغ پخته و خرد شده یک پیمانه
▫️خیارشور ۲۵۰ گرم
▫️سیب زمینی ۴عدد بزرگ
▫️نخود فرنگی نصف پیمانه
▫️پیازچه در صورت تمایل مقداری
▫️نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
▫️شوید و سس مایونز به اندازه کافی
🔸هویج رو مکعبی خرد و میپزیم سیب زمینی هم مکعبی خرد کرده اب رو رو حرارت میزاریم تا بجوشه بعد سیب زمینی رو با مقداری نمک رو داخلش ریخته میزاریم تا بپزه ولی مواظب باشید که له نشه و زود تو ابکش خالی کنید خیارشور رو هم خرد کرده مرغ رو هم پخته و خرد میکنیم و در انتها تمومی مواد رو با هم مخلوط کرده و ترجیحا یک شب داخل یخچال میزاریم تا مواد به خورد هم برن و خوشمزه تر بشن من دو ق غ سرکه سفید هم به این سالاد اضافه کردم که طعمش رو بی نظیر میکنه میتونیم از ماست پرچرب به نسبت مساوی با سس مایونز برای این سالاد استفاده کنیم در ضمن این سالاد رو با کالباس درست میکنن ولی از اونجایی که کالباس مصرف نمیکنم مرغ پخته رو جایگزینش کردم
#كيك_دو_رنگ_وانيلي_وكاكائویی 👌🏻
كيك وانيلي :
٣عدد تخم مرغ
ا ليوان شكر
وانيل كمي
١ ليوان شير
١/٢ روغن
٢ ليوان ارد
١ قاشق غذا خوري بكينگ پودر
تخم مرغ و شكر و وانيل خوب باهمزن ميزنيم كه حجمش دو برابر بشه و كرم رنگ ، بعد بهش شير اضافه ميكنم با دور كند ميزنيم وسپس روغن ، بعد ارد رو كه از قبل با بكينگ پودر مخلوط شده رو درسه مرحله اضافه ميكنيم وبا دور كند همزن يا با ليسك از يك طرف هم زده كه پفش نخوابه ، در فر ١٨٠ درجه بمدت ٣٥ تا ٤٠ دقيقه بستني به دماي فرتون داره براي قسمت كاكائوي من مقداري پودر كاكائو به مايع كيك اضافه كردم
#کدو_حلوایی_کاراملی
کدو رو تیکه میکنیم و پوستشو میگیریم . داخل ماهیتابه بزرگ میچینیم و با کمی کره هردو طرفش رو کمی سرخ میکنیم بعد نصف لیوان آب. چوب دارچین . پودر هل . زعفران و چهارتا قاشق شیره انگور و چهارتا شاخه نبات و نصف لیوان گردوی خرد شده هم میریزیم و با شعله ملایم میذاریم بپزه تا سس اش غلیظ و کاراملی بشه .میزان شیرینیش بستگی به کدوتون و ذایقه خودتون داره.
هسته هاشم میریزیم تا همراه با خودشون بپزه و طعم بگیره.(اینبار چون از گردن کدو استفاده کردم هسته نداشت) میتونید زعفران رو حذف کنید.یا اینکه شیره انگور و نبات رو کم و زیاد کنید.
#قورمه_سبزی_خوووشمزه
گوشت_پیاز_روغن_لیمو عمانی_لوبیا قرمز یا لوبیای چیتی _سبزی قورمه_نمک -زردچوبه-فلفل
پیاز رو نگینی ریز خرد میکنیم، پس از طلایی شدن گوشت رو باهاش تفت میدیم، ادویه های لازم رو اضافه میکنیم، سبزی قورمه از قبل سرخ شده رو، لوبیا رو هم اضافه میکنیم. ب میزان لازم آب میریزیم و میزاریم تا بپزه، گوشت ک نیم پز شد، لیمو عمانی رو اضافه میکنیم و میزاریم خوب بپزه و جابیوفته.
قورمه سبزی رو با حرارت پایین و به مدت زمان طولانی بزارید بپزه تا خوب جاافتاده بشه. نوووش جان🥗
#آش_رشته👌😍
رشته-آش٢٥٠گرم-سبزىاش(جعفرى،گشنيز،اسفناج،تره،شويد)٧٠٠گرم-پياز داغ ٣٠٠ گرم -سير داغ ١/٢ پيمانه-نخود ١ پيمانه-لوبيا چيتى ١ پيمانه-عدس ١/٢ پيمانه -(اگه دوست نداريد حذفش كنيد )ماش١/٢ پيمانه -نمك،فلفل و زردچوبه به ميزان لازم-نعناى خشك ٢الى٣ قاشق غذا خورى-كشك به ميزان لازم
👈نخود و لوبيا رو ١٢الى ٢٤ ساعت خيس كنيد و بپزيد عدس و ماش رو هم ١الى ٢ ساعت خيس كنيد و جدا بپزيد بعد حبوبات پخته شده رو توى قابلمه ميريزيد و بهش اب اضافه ميكنيد وقتى كه اب جوش اومد بهش سبزى اش و نصف بيشتر پياز داغ رو به همراه ادويه جات و اضافه ميكنيم و اجازه ميديم ٢٠ الى ٣٠ دقيقه با حرارت بالا بجوشه تا كاملا تركيب بشه و لعاب بندازه بعد رشته اش رو نصف ميكنيم و اضافه ميكنيم و اجازه ميديم كه ١٠ الى ١٥ دقيقه رشتمون بپزه و در مرحله اخر كشك و به ميزان لازم اضافه ميكنيم و صبر ميكنيم تا اش كاملا جا بيفته و در اخر هم با سير و پياز و كشك و نعنا تزيين ميكنيم
کانال دسر و ژله مدرن
#سالاد_مرغ
یک سالاد کامل و خوشمزه😋
مواد لازم:6 نفر
3 لیوان مرغ پخته شده
1/2 یک کاهو خرد شده
1 لیوان نخود فرنگی
1 لیوان ذرت
1 لیوان زیتون بدون هسته (سبز یا سیاه)
1 لیوان کرفس خرد شده
1 لیوان گوجه فرنگی گیلاس یا معمولی خرد شده
مواد سس:
1 لیوان ماست یونانی
1 قاشق غذا خوری سس خردل یا سس مایونز
2 قاشق غذاخوری آبلیمو
2 حبه سیر رنده شده
1 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری)
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا تمام مواد سس را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید تا کامل ترکیب شوند و در یخچال گذاشته،سپس یک کاسه شیشه ای با عمق زیاد را برای سرو سالاد آماده کنید و کف ظرف مرغ خرد شده ریخته و در لایه های بعد گوجه فرنگی،زیتون،نخود فرنگی،کرفس،ذرت و لایه آخر کاهو گذاشته ،این سالاد را میتوانید حداکثر 24 ساعت قبل از سرو در یخچال نگهدارید ،و موقع سرو با سس سالاد مخلوط و نوش جان کنید🤗
#تاس_کباب_مرغ
👈کف یه ماهیتابه بزرگ کمی روغن، پیاز ورقه شده، روی پیاز تکه های مرغ، روی مرغ گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای چید. نمک ادویه هم لابلای مواد میزد. بعد چند قاشق رب گوجه و روغن و یه کوچولو نمک ادویه رو با آب قاطی کرد و روی همه مواد ریخت. درب قابلمه گذاشته بود و تاس کباب واسه خودش میپخت. آخر پخت چند تکه بروکلی برا خوشگلی و کمی زعفران برای طعم و عطرش بهش زد.
#پنیر_خانگی
👈شیر دوکیلو ماست یک لیوان سرکه یک چهارم لیوان نمک یک قاشق غذا خوری
درصورت دلخواه کمی خامه من یک قاشق غذا خوری زدم
اول شیری که از لبنیاتی گرفتم رو ده دقیقه جوشندم بعد ماست رو کمی با قاشق هم زدم وبه شیر درحال جوش اضافه کردم بعد سرکه ونمک رو هم اضافه کردم سرکه رو که میریزید شروع میکنه به بریده شدن یه چند دقیقه که جوشید صافش کنید ولای تنظیف بزارید وروش وسیله سنگین بزارید تا یک ساعت بمونه پنیرتون آمادس از آبی که از شیر مونده کمی نمک بزنید وپنیرها رو داخلش بزارید در یخچال ازش نگهداری کنیدنوش جان
#مرغ_بریونی_با_سایدیش_سبزیجات 👌
مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست)
مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه 👈کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه
#چلوگوشت_مجلسى
مراحل پخت گوشت رو تو زودپز درست كردم ، شما همين مراحل كار رو تو قابلمه (فقط مقدار اب رو چند برابر كنيد ) و سه ساعت زمان پخت بديد و سعى كنيد نصف پيمانه از اب گوشت براتون باقى بمونه
گوشت گوسفندى به نياز لازم :4 تكه
زعفران دم كرده :2 ق غ خ
چوب دارچين :1 يك تكه كوچيك
نمك و زردچوبه به ميزان لازم
پياز :1 عدد
روغن به ميزان لازم 4/5 ق غ خ
فلفل قرمز پاپريكا :1 ق چ خ (يا فلفل سياه جانشين) .
اول گوشت رو تميز و شسته و با روغن و پياز و زدچوبه تفت داده و بعد يك ق غ خ زعفران زده و چوب دارچين و اب كافى ك يك استكان لازمه رو ميريزيم و در زود پز رو بسته تا مدت يك ساعت به خوبى بپزه و بعد پخت چوب دارچين رو برداشته و نصف ابى ك از گوشت باقى مانده رو ميگيريم و گوشت رو به تابه منتقل كرده و روغن روى اب گوشت رو گرفته روى گوشت ميريزيم و باهاش كمى تفت داده ك از خامى در بياد وبراى خوشمزه شدن كمى زعفران و فلفل قرمز زده و اب گوشت روش ريخته و در ماهيتابه رو بسته و با ي قول خوردن خاموش تا جا بيافته و با پلو نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برگر_با_پوره_سیب_زمینی
مواد مورد نياز :
پوره سيب زمينى ( ٦ پياله ) 🥔
بيكن ترد ( ١٠ عدد ) 🥓
پنير چدار ( نصف پياله ) 🧀
نمك ( ٢ قاشق چاى خورى ) 🍙
فلفل ( ٢ قاشق چاى خورى ) 🌶
گوشت چرخ كرده ( ٥٠٠ گرم ) 🍗
پودر سير ( ١ قاشق چاى خورى ) 🍈
پنير چدار 🧀
دانه كنجد ( يك سوم پياله ) 🍨
آرد ساده ( ٢ پياله ) 🍚
تخم مرغ ( ٣ عدد ) 🥚
نكات هنگام طرز تهيه :
١ _ براى جلوگيرى از وا رفتن چيز برگر ٣٠ دقيقه الى ١ ساعت داخل فريزر قرار دهيد و سپس سرخ كنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#ایده_تزیین_سرو_نوشیدنی
●🍕•🍟•🍕•🍟•🍕 ●
● @ashpazy_irani ●
● @ashpazy_irani ●
●🥗•🥦•🥗•🥦•🥗 ●
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واااای چه باحال , غذای خوشمزه با ایده تزیین بسیار زیبا
ادم همیشه باید خلاق و هنرمند باشه😍
اینم یه رسپی عالی واسه ماهی کبابی شده😋خیلی ترد و لذیذ حتما امتحان کنید🌹
موادلازم:
فیله ماهی
پیازسبز
فلفل سبز
فلفل دلمه
لیمو
نارنج
سیر
نمک _فلفل سیاه_پاپریکا
سس مایونر
پیاز قرمز
پیازچه و فلفلها رو برش میدیم ماهی رو بدون استخون کرده و سیخ میگیریم و سیر و پیاز قرمز و سس مایونزولیمو رو رو خوب میکس کرده و به ماهی های سیخ گرفته اضافه نمک و فلفل میزنیم اجازه میدیم یهذربع مزه بگیره و بعد کباب میکنیم
بزارید رنگش،طلایی بشه.
باپلو یا بعنوان خوراک سرو کنید
نووووش جااان😘
حتما بگذارید ماهی ها ابدار پخته بشه
●🍕•🍟•🍕•🍟•🍕 ●
● @ashpazy_irani ●
● @ashpazy_irani ●
●🥗•🥦•🥗•🥦•🥗 ●
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.دوستای گلم اینم یک کوکی خوشمزه و ساده با مواد لازم ساده و در دسترس.امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
●🍕•🍟•🍕•🍟•🍕 ●
● @ashpazy_irani ●
● @ashpazy_irani ●
●🥗•🥦•🥗•🥦•🥗 ●
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا مرغ و قارچ تابهای😋
●🍕•🍟•🍕•🍟•🍕 ●
● @ashpazy_irani ●
● @ashpazy_irani ●
●🥗•🥦•🥗•🥦•🥗 ●
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و متفاوت😍😋
مرغ با وزن حدود 2 کیلوگرم
1 قاشق غذاخوری نمک
1 قاشق غذاخوری پاپریکا
1 قاشق غذاخوری کاری
500گرم ماست
⠀
مرغ را بشویید ، به قطعات برش دهید.
نمک و ادویه ها را به ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
می توانید هر نوع ادویه جات را به سلیقه خود اضافه کنید
⠀
مرغ را به ماست منتقل کنید و بگذارید حدود یک ساعت استراحت کند
⠀
مرغ را به یک ظرف مناسب فر منتقل کنید ، با فویل بپوشانید و به مدت 1 ساعت در فر از قبل گرم شده 200 درجه قرار دهید. پس از آن ، فویل را برداشته و بگذارید تانزدیک 10 دقیقه گریل شود
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون بیاد
●🍕•🍟•🍕•🍟•🍕 ●
● @ashpazy_irani ●
● @ashpazy_irani ●
●🥗•🥦•🥗•🥦•🥗 ●
#دونات_سیب_زمینی
😍👈۳تا سیب زمینی با ی هویج رو آبپز کردم بعد پخت رنده کردم.نصف لیوان سویا رو خیس کردم با ی لیوان پنیر پیتزا و نصف فلفل دلمه ای رنده شده بهش اضافه کردم و همرو قاطی کردم.یدونه تخم مرغ ی فنجون آرد نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا شوید ی ق بکینگ پودر و یک چهارم ق جوش شیرین زدم و همرو مخلوط کردم.مواد ی نیم ساعت بذارید تو یخچال و بعد دربیارین ب اندازه ی گردو بردارین کف دست باز کنید وسطشو سوراخ کنید و توروغن داغ سرخ کنید بذارید رو دستمال تا روغنش بره.
●🍕•🍟•🍕•🍟•🍕 ●
● @ashpazy_irani ●
● @ashpazy_irani ●
●🥗•🥦•🥗•🥦•🥗 ●
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_لازانیا_با_نون_لواش
●🍕•🍟•🍕•🍟•🍕 ●
● @ashpazy_irani ●
● @ashpazy_irani ●
●🥗•🥦•🥗•🥦•🥗 ●
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین لوبیا پلو
●🍕•🍟•🍕•🍟•🍕 ●
● @ashpazy_irani ●
● @ashpazy_irani ●
●🥗•🥦•🥗•🥦•🥗 ●