#آلاسکا
مواد لازم
🍭 1 پیمانه آب
🍭 3 قاشق غذاخوری شکر
🍭 اسانس
🍭 رنگ خوراکی
🍭 چوب بستنی
مراحل
🥄 یک پیمانه آب رو با شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه بعد ۸ قطره اسانس میوه ای بهش بزنید و رنگ دل خواهتون رو بهش بدید.
🥄 آلاسکاها رو بریزید تو ظرف مناسب و بذارید تو جا یخی تا نیم بند بشه بعد چوب بستنی ها رو بذارید توش و منتظر باشید تا کاملا ببند.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
943.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه دسر خوشمزه 😋
مواد لازم :
نان تست 2عدد🍞
سیب 2عدد🍎
تخم مرغ 3عدد🍳
شیر یک لیوان🍺
شکر به مقدار لازم🍚
بستنی وانیلی🍧
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#تركيب_مزه_دار_كردن_جوجه_تابه_اى
آب پياز،يك فنجون ماست،روغن زيتون،سير كوبيده،نمك،زعفران،تخم گشنيز،جعفري خورد شده،پودر زنجبيل
سه ساعت براي مزه دار شدن كافيه ولي يك شب بهتره
نوش جان 💖
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#مرغ_برشته_اسپایسی
🥙 یک مرغ کامل ۲ کیلوئی
🥙1.5 سوپخوری روغن زیتون
🥙 4 حبه سیر، له شده
🥙 1 ق س پودر زیره
🥙2 ق چ پاپریکای دودی
🥙 1 قاشق چایخوری پودر دارچین
🥙 1 ق چ زردچوبه
🥙 نصف ق چ تکههای فلفل تند
🥙 برگهای تازۀ جعفری
دستورالعمل
❄️قدم اول: داخل و خارج مرغ را بشورید. آن را با دستمال کاغذی خشک کنید. مرغ را با سینۀ رو به پائین بروی سطح کار خود قرار دهید. مرغ را باز کنید تا صاف شود. آن را برگردانید تا سینۀ آن رو به بالا باشد و فشارش بدید تا مسطح شود. بالها را زیر آن جا کنید.
❄️قدم دوم: روغن، سیر، زیره، پاپریکا، دارچین، زردچوبه و تکههای فلفل تند را در یک کاسه ترکیب کنید. به مقدار لازم نمک و فلفل به آن اضافه کنید. این ترکیب روغنی را بروی مرغ بمالید. آن را پوشانده و برای ۱ ساعت یا طول شب آن را در یخچال قرار دهید تا ترکیب به خورد مرغ رود.
❄️قدم سوم: دمای فر را روی ۲۰۰ درجۀ سانتیگراد قرار دهید. مرغ را درون یک ظرف برشتهکردن قرار دهید و آن را بپزید. بگذارید مرغتان برای یک ساعت و ربع بپزد. در طول این مدت یکبار آن را برگردانید تا دو طرف آن خوب پخته شود.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#کیک_فنجانی_نوتلا👇🧁🧁
🍘مواد لازم:
۴ قاشق غذاخوری آرد
یکدوم قاشق چایخوری بکینگ پودر
۵ قاشق غذاخوری پودر قند یا شکر
۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری نوتلا
۳ قاشق غذاخوری شیر
۳قاشق غذاخوری روغنزیتون یا هر روغن گیاهی مایع
۱عدد تخممرغ متوسط
🍵طرز تهیه :
این مواد برای دو فنجان بزرگ کافی است. تمام مواد را باهم قاتى کنید و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه در ماکروویو با درجه حرارت ۱۰۰۰ وات بپزید .
برای تزیین روی ماگ کیک میتوانید از خامه زدهشده و سیروپ شکلات یا یک قاشق نوتلا استفاده کنید.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#دستور_پخت_املت_با_گوشت
دستور پخت
🥙برای تهیه املت با گوشت گوساله گرمای فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. تابه پخت را کمی چرب کنید.
🥙نصف نان مکعبی شکل را در کف تابه بچینید. با نیمی از گوشت گوساله خرد شده و سپس نیمی از پنیر، را روی نان بریزید سپس نیم دیگر نان را روی مخلوط بچینید و باقی مانده گوشت گوساله و پنیر را اضافه کنید.
🥙در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، نمک، سس تند و پیازچه را خوب هم بزنید. مخلوط تخم مرغ را به تابه اضافه کنید.
پخت املت
🥄تابه پخت را در قسمت بالای فر که قبلا گرم کرده اید قرار دهید مقداری آب به تابه ریخته و بگذارید به مدت ۶۰ دقیقه بپزد تا زمانی که تخم مرغ خودش را بگیرد. املت با گوشت گوساله را می توانید با کالباس و یا سوسیس نیز تهیه کنید املت آماده شده را برش داده و در دیس به عنوان صبحانه سرو نمائید.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#کیک_قهوه 🥮
تخممرغ 4عدد
شکر یک پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
قهوهفوری(نسکافه) یک قاشق سوپخوری
آرد دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🔸فر را روی حرارت 180 درجه گرم کنید.
آرد و بیکینگ پودر رو باهم الک کرده.
تخممرغ و شکر و وانیل رو هم میزنیم تا کرم رنگ بشن،قهوه فوری رو داخل شیر ولرم حل میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم،روغن مایع رو هم اضافه کرده و هم میزنیم به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم،قالب میان تهی رو با کره چرب و آرد پاشی میکنیم(از قالب ساده قطر 25هم میشه استفاده کرد)مواد رو در قالب ریخته و به مدت 45الی 55دقیقه در فر قرار میدیم.پخت کیک رو با سیخ چوبی میتونین تست کنین. نوش جان ❤️
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#کلوچه_مربایی
کلوچههای مربایی میتونه گزینه جذابی برای پذیرایی باشه مخصوصا وقتی یه سورپرایز شیرین وسطشون پنهان شده!
بهتره از مارمالادهای آماده موجود در لوازم قنادیها یا انواع شکلات صبحانه استفادهکنید.
مارمالادهای آماده مخصوص قنادی بافت غلیظتر و سفت تر و ماندگاری بالاتری دارند، اما اگر میخواهید از مارمالاد و مربای خانگی استفاده کنید بهتر است به ازای هر ۲۰۰ گرم مربا یا مارمالاد یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت حل شده با یک قاشق سوپخوری آب سرد را با هم مخلوط کنید و مربا یا مارمالاد را روی حرارت ملایم کمی بپزید تا غلیظ شود. در صورتی که مربا حاوی تکههای بزرگ میوه است بهتر است بعد از حرارت افتادن درون غذاساز آن را پوره و سپس استفاده کنید.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#خوراک_نخود_فرنگی
من به این ترتیب آماده می کنم.یه پیاز را خرد می کنم و سرخ می کنم.وقتی یکمی طلایی شد گوشت چرخ کرده را بهش اضافه میکنم همراه ادویه زردچوبه و فلفل و نمک و اگر دوست داشتید کمی پودرسیر.چهار تا گوجه را که پوره کردم با یه ق م رب گوجه که رنگش را قشنگ بکنه اضافه می کنم.و اجازه میدم آب گوجه کشیده بشه.جداگانه نخودسبز و هویج نگینی را بخارپز می کنم به باقی مواد اضافه میکنم. و کمی آب اضافه می کنم و اجازه میدم که خوراکمون جا بیفته
نوش جان 💖
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#باقالی_پلو_با_ماهیچه 🍛 😋
🔸برای درست کردن ماهیچه من یه پیاز بزرگ و سرخ میکنم تا حدی که طلایی بشه بعد ماهیچه ها رو میریزم و یه تفتی میدم تا جایی که تغییر رنگ بده.چند حبه سیر.چوب دارچین.برگ بو.زردچوبه.فلفل سیاه و زعفرون و هویج میریزم و اب تا جایی که یکم ماهیچه ها توی اب باشه میزارم حسابی بپزه...بعضی وقتا هم بهش یک قاشق رب میزنم.
🔸باقالی پلو هم برنج خیس شده با نمک دوبرابر و ابکش میکنم 5 دقیقه اخر باقالیو اضافه میکنم.بعد ابکش میکنم.شوید تازه خرد شده و چند قاشق شوید خشک با برنج مخلوط میکنم و میریزم تو قابلمه لابه لای برنجمم پودر دارچین میریزم.وقتی بخار داد اب و روغن کرمانشاهی میریزم روش و میزارم دم بکشه
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#نون_فوری_ساندویچی
مواد لازم
6 لیوان آرد
نصف پاکت خمیر مایه خشک فوری(5 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری سرصاف)
1 قاشق مرباخوری نمک
آب به مقدار لازم
طرز تهیه
آرد ، خمیر مایه و نمک را داخل ظرفی بریزید آب ولرم را کم کم روی آرد بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی آماده کنید آب به اندازه ای بریزید که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد (اگر خمیر مایه خشک فوری استفاده میکنید نیاز به عمل آوردن ندارد) روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید سپس از خمیر چانه هایی اندازه گردو آماده کنید و روی میز آرد پاشی شده بذارید و 20 دقیقه استراحت بدید سپس با دست کمی باز کنید و داخل ماهیتابه تفلون داغ (نیاز به چرب کردن ماهیتابه نیست) پشت و رو بپزید سپس برش بزنیدو کره بمالید ومواد دلخواه رو بریزید ومیل کنید
نوش جان
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🥞🫔پنکیک دارچینی و پنیری
🍴🥣🍴
خمیر رول شده: 450 گرم
شکر: نصف فنجان
پنیر خامه ای: 250 گرم
وانیل: نصف قاشق چای خوری
آب لیمو: نصف قاشق چای خوری
کره ذوب شده: 4/1 فنجان
دارچین: نصف قاشق چای خوری
شکر: 4/1 فنجان
🍽ابتدا درجه حرارت فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود و ظرف مورد نظرتان را چرب کنید. پنیر خامه ای، آب لیمو، شکر و وانیل را در ظرفی مخلوط کنید تا خوب یک دست شود. مخلوط پنیر را با خمیر مخلوط کنید و ورز دهید. سپس کره ذوب شده را روی خمیر بپاشید و دوباره با دست ورز دهید. خمیر را در ظرف مخصوص بریزید و به مدت نیم ساعت درون فر بگذارید تا روی آن قهوه ای روشن شود. دسر خوشمزه پنیری را بعد از سرد شدن به کودک تان دهید.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒