15.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش لوبیا پلو😍😋
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
17.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلیم بادمجون😍😋
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
17.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلیم_بادمجان😍😋
کشک یک عدد 500 گرم
عدس پیمانه
لوبیا یکپیمانه
پیاز ۴ عدد درشت
برنج یکپیمانه
سیر یک کله
زردچوبه
فلفل سیاه
پودر عصاره مرغ
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنینو بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
12.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بورک گوشت😍😋
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شربت_گل_محمدی 😍😋
گلبرگ ۲۵۰ گرم
شکر یک کیلو
آب شش ویا ۷ لیوان لیوان
جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری ویا اب لیمو دو قاشق
رنگ خوراکی چند قطره
گلبرگ ها رو جدا کنید وبا آب سرد بشورید وبزارید ابشون کاملا بره
آب جوش بزارید رو گاز تا جوش بیادگلبرگ ها رو تو قابلمه بریزید روشون آب جوش بریزیدسرعت عمل داشته باشید تا با اب داغ عطر گل بیرون بیاد.فوری دم کنی بزارید. بمونه تا بیست وچهار ساعت بعد از بیست وچهار ساعت از پارچه نخی رد کنید به هیچ عنوان با فشار دست گلبرگها رو فشار ندید .رنگ شربت تلخ میشه آب حاصله رو گاز بزارید تا بجوش بیاد جوش که اومد شکر روبریزید.وشعله متوسط باشه قوام که آومد رنگ خوراکی ،جوهر لیمو ویا اب لیمو اضافه کنید وگاز رو خاموش کنید این شربت با اب ویخ رقیق میشه
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
4.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر فوری🍮☕️😍😋
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشترودل گوشت 🥐😍😋
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت خیار سکنجبین😍😋
شکر ۲ لیوان
آب ۲ لیوان
نعنا یک دسته نسبتا بزرگ
سرکه سفید نصف لیوان
خیار به میزان لازم
یخ به میزان لازم
طرز تهیه
آب و شکر رو روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل بشه، یک دسته نعنا که قبلا شسته شده با نخ ببندید و داخل قابلمه بندازید، حدود نیم ساعت یا تا زمانیکه شربت قوام بیاد با شعله ملایم اجازه بدید بجوشه. کف روی شربت رو جمع کنید و دور بریزید. بعد از اینکه شربت قوام اومد و روی سطحش حباب زد سرکه رو بهش اضافه کنید و ۶ تا ۷ دقیقه دیگه بزارید بجوشه. حرارت رو خاموش و نعنا رو از قابلمه خارج کنید. شربت رو از صافی رد کنید و زمانیکه خنک شد داخل شیشه در دار بریزید و داخل یخچال نگه دارید.
یک مقدار از سکنجبین رو داخل لیوان بریزید چند قالب یخ و به میزان دلخواه خیار رنده شده بهش اضافه کنید و داخل لیوان آب بریزید. میتونید به دلخواه روش کمی لیمویی تازه بچکونید
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
19.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_مرغ
#غذا_با_گوشت
#خورشت_نخود_فرنگی 😍😋
پیاز بزرگ ۱عدد، 2عدد ران یاسینه مرغ یا گوشت گوسفند، رب گوجه ۲ ق غ پر، نخود فرنگی ۳۰۰ _ ۳۵۰ گرم، نمک، فلفل، زردچوبه، پودرسیر، دارچین، عصاره مرغ ۱عدد دلخواه، سیب زمینی سرخ شده، گرد لیمو، ابلیمو، زعفران دم کرده
🔴پیاز ریز خردکرده رو با پودرسیر و روغن تفت میدیم گوشت رو اضافه و تفت میدهیم نمک وفلفل وزردچوبه و دارچین و رب رواضافه وتفت میدهیم بعد اضافه کردن اب اگه حس کردین خورشت کم رنگه میتونین یکم رب بیشتری بزنین
نخودفرنگی رو اضافه ومخلوط میکنیم اب رو اضافه ودر قابلمه رو میذاریم تا خوب جا بیفته. نخود فرنگی خام بو و مزه خاصی داره وباید اونقدر خورشت پخته بشه که اون مزه وبو از بین بره.
برای خوشمزه تر شدن خورشتتون هم میتونین یه دونه عصاره مرغ بهش بزنین اواخر پخت مقداری گرد لیمو به خورشت میزنیم و مقداری زعفران دم کرده
۵دقیقه اخر پخت سیب زمینی های سرخ کرده رو به خورشت اضافه میکنیم تا نرم بشن میتونین مقداری رو برای روی خورشت نگه دارین. شعله رو خاموش کرده مقداری ابلیمو هم اضافه کرده ومخلوط میکنیم.
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه😍😋
تا فصلشه این غذای خوشمزه رو درست کنید که خیلی خوشمزه اس 😍
من از کنسرو برگ انگور استفاده کردم اگر تازه دارید ساقه اشو بچینید برگ هارو خوب بشورید و حدود سه دقیقه تو آبجوش بزارید و بعد آبکش کنید
پیاز دو عدد
گوشت چرخکرده دویست گرم
یک لیوان لپه
یک لیوان برنج
رب گوجه در صورت دلخواه رب انار یا ازگیل
سبزی شامل تره ترخون مرزه شوید گشنیز و پیازچه
این مقدار زیاد میشه اگر تعداد کمتری هستید مواد رو نصف کنید ❤️
لپه رو خیس بدید از قبل و بپزید برنج هم خیس بدید و فقط آبکشی کنید
برای سسش ما این روش رو ترجیح میدیم و خیلی خوشمزه تر میشه شما هم بنظرم امتحان کنید خوشتون میاد اگر نه آب و سرکه و شیره یا شکر بریزید
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#ته_چین_سبزی_پلو🍲☘🍀
۲ پیمونه برنج
۱ بسته_ ۳۰۰ گرم سبزی پلویی
۱ قاشق ماست چکیده
۱ عدد تخم مرغ کامل
نمک و زعفران و روغن به میزان دلخواه
برای مرینیت ماهی
نیم کیلو ماهی ترجیحاً بدون تیغ
(من از ماهی ازون برون استفاده کردم)
۱ قاشق سس مایونز
۱ دونه پیاز
۱ دونه فلفل دلمه ای
نصف قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
۱ قاشق چایخوری پاپریکا
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_اردبیل😍😋
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒