فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیک_بیسکوئیت😍😋
مواد لازم:
بیسکویت 3 یا 4 عدد
موز 1 عدد
شیر نصف لیوان (اگه دوست دارید شیکتون روون باشه شیر بیشتری بریزید)
شکلات چیپسی یا شکلات تخته ای مقداری
بستنی وانیلی یا شکلاتی هر چقد دوس داشتید من یه لیوان ریختم
همه رو داخل مخلوط کن یا هر چیز دیگه ای خوب میکس کنید بعد داخل لیوان بریزید و سرو کنید.
میتونید مغز گردو هم بریزید.
من غلیظ دوس دارم اگه دوس داشتید روون باشه شیر بیشتری بریزید.
.
#دونات_پیتزایی 😋😍
▫️آرد ۴۵۰ گرم (ممکنه کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه)
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️خمیر مایع ۱ قاشق غذاخوری
▫️شیرولرم ۱/۲ لیوان
▫️اب ولرم ۱/۲لیوان
▫️روغن مایع ۱/۴ لیوان
▫️نمک ۱ قاشق مرباخوری
▫️شکر ۱ قاشق غذاخوری
▫️کالباس حدود دو لیوان خرد شده
▫️فلفل دلمه به میزان لازم و کمی جعفری خرد شده
🔸ابتداخمیر مایع رو با آب وشکر مخلوط واجازه میدیم ده دقیقه استراحت کنه تا عمل بیاد.
در ظرفی دیگر تخم مرغ،روغن،نمک و شیر ولرم رو مخلوط میکنیم و بعد خمیر مایع رو اضافه میکنیم و آرد را کم کم میریزیم ومخلوط میکنیم و بعد کالباس وفلفل دلمه ای و جعفری رو اضافه ومخلوط کرده انقدری ارد الک میکنیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم زیاد نریزید که خمیر سنگین بشه تا حدی که خمیر بدست نچسبه
خمیر رو به مدت ۱ساعت استراحت داده تا دوبرابر شه.
خمیر رو ورز داده پهن می کنیم به قطر یک سانت وبا کاتر دونات قالب می زنیم یا اگه کاتر دونات نداشتین
با کاتر گرد قالب زده وسطش هم با یه کاتر کوچیکتر قالب میزنیم تا شکل دونات شه بعد دوباره ۱۵ دقیقه استراحت میدیم روشو با حوله می پوشونیم وبعد در روغن داغ حرارت رو به بالا سرخ 5میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش غذا تابستونی😍😋
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_فسنجون_مجلسی😍😋
سينه و ران مرغ >> ١ كيلو
مغز گردو سياه >> ٢٠٠گرم
مغز گردو سفيد>> ٢٠٠ گرم
پياز>> ١ عدد
رب انار ترش>> ١ پيمانه
رب انار ملس>> ١ پيمانه
آب سرد >> ١ ليتر ❄️
زعفران دم كرده >> ٢ قاشق غ خ
شكر>> ٣قاشق غ خ
نمك>> ١/٢ قاشق چ خ
زرد چوبه >> ١/٢ قاشق چ ح
پياز رنده شده رو ٣ الي ٤ دقيقه با نمك و زرد چوبه تفت ميديم،بعد گردوي آسياب شده رو ٧ دقيقه با پياز تفت ميديم تا رنگش عوض بشه،بعد از اون آب سرد و رب انار رو به مواد اضافه ميكنيم و حرارت رو زياد ميكنيم تا قل بزنه به قل زدن كه رسيد حرارت رو كم ميكنيم در ظرف رو ٣ ساعت ميزاريم ،تو اين زمان مرغ رو به همراه نمك و زرد چوبه خوب خوب سرخ ميكنيم،بعد مرغ رو به خورش اضافه ميكنيم ودر ظرف و بر ميداريم تا نيم ساعت با مرغ بپزه بعد زعفران و شكر رو اضافه ميكنيم باز اجازه ميديم نيم سا عت بپزه و خورش ما آمادست در جريان پخت خورش رو گاهي هم بزنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_پنیری😍😋
پاستا پنیری فقط در ۱۰ دقیقه
250 گرم پاستا
سس:
۲ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق غذاخوری آرد
شیر ۴۰۰ میلی لیتر
پنیر رنده شده( موزارلا )
نمک، جوز هندی، پاپریکا
ابتدا پاستا را طبق دستور پخته و سپس سس را آماده می کنیم.
برای این کار کره را در تابه می ریزیم، می گذاریم ذوب شود، آرد را اضافه می کنیم.
شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید، مقداری پنیر اضافه کنید به همراه پاستا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تهدیگ زعفرانی😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بقچه مرغ با کرپ
.
مواد لازم:
مواد میانی👇
500 گرم سینه مرغ مکعبی خرد شده
2 عدد فلفل سبز
1 عدد فلفل قرمز
1 عدد پیاز بزرگ
2 عدد گوجه فرنگی
نمک، زیره، آویشن، فلفل قرمز از هر کدام یک قاشق چایخوری
1/2 لیوان روغن
1 قاشق غذاخوری کره
مواد لازم برای کرپ👇
2 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان آرد
2 لیوان شیر
1/2 لیوان روغن
سس بشامل👇
3 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری کره
4 لیوان شیر
مقداری جوز هندی رنده شده
1 قاشق چایخوری نمک
#کاپ_کیک_لیمو_و_چای_پنیری 😍😋
مواد لازم:
▫️ کره صد گرم
▫️شکر دانه ریز صد گرم
▫️تخم مرغ زده شده یک عدد
▫️زرده تخم مرغ یک عدد
▫️شیر پنجاه گرم
▫️چای ترش تی بگ یک عدد
▫️آرد صد و چهل گرم
▫️بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
▫️پنیر چدار رنده شده پنجاه گرم
▫️لیموترش یک عدد.
طرز تهیه:
تی بگ را در شیر با شعله کم می جوشانیم تا عطر آن خارج شود. سپس چای تی بگ را باز و با شیر مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا خنک شود.
شکر و کره را با دور تند همزن می زنیم تا یکدست شود. تخم مرغ و زرده را اضافه کرده و می زنیم. بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و کم کم اضافه می کنیم. پنیر و پوست لیمو را که ریز رنده کرده ایم با مواد مخلوط می کنیم. در آخر مواد را به آرامی با شیر مخلوط کرده. .سه چهارم کپسولها را از مواد پر کرده و در فر که از قبل با دمای صد و پنجاه درجه گرم شده به مدت پانزده تا بیست دقیقه قرار می دهیم. پس از سرد شدن سرو می کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته مرغ شکم پر🍗😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هویج_پلو😍😋
هویج خلالی ریزشده ۴عدد
پیازیک عددمن ازیک قاشق غذاخوری پیازداغ استفاده کردم
کشمش ۳قاشق غذاخوری
آب نارنج ۲قاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
زعفران دم شده به میزان لازم
برنج ۴پیمانه
مرغ ۵تکه
من ازته دیگ گوجه استفاده کردم خیلی خوشمزس حتماامتحان کنید
برای ترشی این غذامن آب نارنج زدم میتونیدازآبلیمو ویارب انارهم استفاده کنید
27.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_مرغ
#استیک_مرغ_رژیمی😍😋
#پرتقال_و_زیره
۱ عددسینه مرغ، اب نصف پرتقال، ۱/۲ ق.چ زیره، ۱ ق چ روغن زیتون، ۱/۲ ق.چ رنده پوست پرتقال، ۱ حبه سیر، نمک و فلفل سیاه
#سیر_و_سبزیجات
۱ عدد سینه مرغ، ۲ حبه سیر، ۱ ق.چ جعفری ریز خرد شده، ۱ ق.چ گشنیز ریز خرد شده، ۱ق.چ رزماری ریز خرد شده، ۱ق.چ روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه
🦬🔥 #بوفالو
۱ عدد سینه مرغ، ۱ ق.غ سس تند، ۱ ق.چ عسل یا شکر، ۱.۲ ق.چ پودر پاپریکا،۱ ق.چ کنجد، ۱ ق.چ روغن زیتون، نمک
💯بعد از مرینیت(مزه دار کردن) حداقل ۲ ساعت حداکثر ۱۲ ساعت تو یخچال بزارین
💯تا ۳ روز میتونید تو قسمت خنک یخچال نگهدارین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_فسنجون_مجلسی😍😋
سينه و ران مرغ >> ١ كيلو
مغز گردو سياه >> ٢٠٠گرم
مغز گردو سفيد>> ٢٠٠ گرم
پياز>> ١ عدد
رب انار ترش>> ١ پيمانه
رب انار ملس>> ١ پيمانه
آب سرد >> ١ ليتر ❄️
زعفران دم كرده >> ٢ قاشق غ خ
شكر>> ٣قاشق غ خ
نمك>> ١/٢ قاشق چ خ
زرد چوبه >> ١/٢ قاشق چ ح
پياز رنده شده رو ٣ الي ٤ دقيقه با نمك و زرد چوبه تفت ميديم،بعد گردوي آسياب شده رو ٧ دقيقه با پياز تفت ميديم تا رنگش عوض بشه،بعد از اون آب سرد و رب انار رو به مواد اضافه ميكنيم و حرارت رو زياد ميكنيم تا قل بزنه به قل زدن كه رسيد حرارت رو كم ميكنيم در ظرف رو ٣ ساعت ميزاريم ،تو اين زمان مرغ رو به همراه نمك و زرد چوبه خوب خوب سرخ ميكنيم،بعد مرغ رو به خورش اضافه ميكنيم ودر ظرف و بر ميداريم تا نيم ساعت با مرغ بپزه بعد زعفران و شكر رو اضافه ميكنيم باز اجازه ميديم نيم سا عت بپزه و خورش ما آمادست در جريان پخت خورش رو گاهي هم بزنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کرمفیل🍨
زرده تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۲ لیوان
آرد ۲ ق غ (۲۵ گرم)
نشاسته ذرت ۲ ق غ
شکر۳/۴پیمانه (کم شیرین دوست دارید یک تا دو قاشق ازش کم کنید)
وانیل یک چهارم ق چ
کره ۲ ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تهدیگ زعفرانی😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک تابه ای😍😋
سلام سلام دوستان گل و عزیزم چطورین...امروز آموزش این کیک تابه ای جذاب و عالی رو داریم محشره
کیک توت فرنگی
مواد لازم
تخم مرغ سه عدد
شیر یا ماست دو سوم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
وانیل نوک ق چ
آرد دو لیوان
شکر یک لیوان
مواد کیک رو مثل فیلم تهیه میکنیم داخل تابه میریزیم
روش پخت روی گاز..شعله پخش کن با حرارت ملایم میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین در و دمکنی میزلریم و مدت یکساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
روش پخت داخل فر. فر رو با حرارت صد و هفتاد میزلریم داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم مدت پنجاه دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیله_مرغ_با_فیلینگ_قارچ_و_پنیر😍😋
800 گرم فیله مرغ
200 گرم قارچ
1 عدد پیاز
150 میلی لیتر خامه(با مخلوط شیر و خامه)
2 عدد تخم مرغ
100 گرم آرد
150 گرم پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا دودی، ریحان خشک
روغن - برای سرخ کردن
طرز تهیه:
قارچ ها را با حرارت بالا تفت دهید بعد پیاز و نمک و فلفل را اضافه کرده و در آخر خامه یا مخلوط شیر و خامه را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید،فیله مرغ را نازک برش بزنید و با ادویه مزه دار کنید،سپس هر تکه را در آرد و سپس در تخم مرغ بغلتانید و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود،سپس فیله های سرخ شده را کف سینی فر قرار دهید و روی آن ها ملات قارچ خامه ای بریزید بعد پنیر رنده بپاشید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دما 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا روی پنیر برشته شود