#کباب_دیگی
#پلو_مجلسی
🍛🍛🍛🍛
برای درست کردن این خورشت ابتدا پیازو رنده کردم آبشو گرفتم به همراه نمک وفلفل وزردچوبه با گوشت چرخ کرده مخلوط کردم و خوب ورزدادم چند بار به کف ظرف کوبوندم بعد به اندازه دلخواه تودستم حالت دادم یکی دوساعت تو بخچال گذاشتم بعد تو روغن دو طرفشو سرخ کردم تو ظرف دیگه ای پیازو رنده کردم تفت دادم یه حبه سیر رنده کردم یه قاشق غ خوری رب گوجه اضافه کردم گوجه رنده کردم به پیاز اضافه کردم کمی نمک و فلفل وزردچوبه اضافه کردم یه لیوان آب جوش اضافه کردم کباب و بامیه که تو روغن تفت داده بودم اضافه کردم بعد از نیم ساعت آماده شد.
#دسر_لیمویی🍋
مواد لازم:
شیر ۱ لیتر
شکر ۸ ق غ
آرد ۲ ق غ
نشاسته ۲ ق غ
آب دو عدد لیمو
پوست دو عدد لیمو
وانیل نوک ق
کره نصف ق غ
زردچوبه نوک ق چ(خیلی کم)
🍨طرز تهیه:داخل قابلمه،شیر،آرد،نشاسته،شکر،آب لیمو،پوست لیمو،وزردچوبه بریزید و تا زمانیکه مخلوط شه هم بزنید.زیر اجاقث روشن کنید و مدام هم بزنید(برای اینکه نبره،خیلی تند هم بزنید).
بعد از جوشیدن،۱-۲ دقیقه صبر کنید و از روی اجاق بردارید.وانیل و کره اضافه کنید و هم بزنید.داخل کاپها بزارید و بعد از خنک شدن داخل یخچال بزارید دو ساعت بمونه و نوش جان
#شیرینی_اسکار_پسته_ای
🧁🧁🧁🧁
برای درست کردن این شیرینی ابتدا زرده و سفیده یه تخم مرغو جدا کردم بعد پنجاه گرم کره نرم شده روبا پنجاه گرم پودر قند همزدم تا رنگش روشن بشه بعد یه ق چ خ پودر هل وزرده تخم مرغ اضافه کردم دوباره همزدم همزنو کنار گذاشتم وحدود یک ونیم لیوان( آرد۱۷۰گرم)آردالک شده رواضافه کردم با نوک انگشتام مخلوط کردم تا خمیرم درست بشه نیازی به ورز دادن نیست بعد کمی بزرگتر از فندوق برداشتم تو دستم گرد کرده توسفیده تخم مرغ که با چنگال زده بودم گذاشتم بعد داخل گردو خرد شده وپسته خرد شده زدم توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته بودم چیدم داخل فر گرم شده با ۱۶۰درجه حدود بیست دقیقه طبقه بالای فر گذاشتم این شیرینی خیییلی خوشمزس امیدوارم درست کنین ولذت ببرین نوش جان
🍺برای این #اسموتی خوشمزه و مقوی
👈 باید دو تا موز خرد شده و یخ زده رو به همراه چهار خرما بدون هسته+نصف ق مرباخوری پودر دارچین+دو ق غ چیا سید(نداشتید به جاش پودر نارگیل بریزید)+دو ق غ کره بادوم زمینی+دو لیوان شیر سرد رو در مخلوط کن بریزید و یک تا دو دقیقه مخلوط کنید.این مقدار حدود سه لیوان اسموتی میشه.
اینم یه نون خوشمزه بدونه فر مناسب عصرونه و صبحانه😍🥯🍞
🥪نان زیره تابه ای
✔️رسپی نان روغنی زیره👇👇
✔️مواد لازم
✔️نصف لیوان شیر
✔️یه ق غ خ پودر خمیر مایه
✔️۴ ق غ خ شکر
✔️۳ق غ خ روغن مایع یا کره
✔️یه تخم مرغ
✔️دو و نیم لیوان آرد
✔️یه ق مربا خ زیره
✔️یه ق چ خ زرد چوبه
✔️کمی نمک
ابتدا به شیر ولرم یه ق غ خ شکر اضافه میکنیم روش پودر خمیر مایه رو میریزیم درش میزاریم ده دقیقه تا عمل بیاد تو یه ظرف دیگه بقیه ی مواد غیر آرد با هم مخلوط میکنیم و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میکنیم بعد آرد کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد روی خمیر میپوشونیم یه ساعت تو جای گرم استراحت میدیم تا ور بیاد . بعد خمیر به چونه های مساوی تقسیم میکنیم و با کمک وردنه باز میکنیم روش میپوشونیم نیم ساعت استراحت میدیم بعد تو کمی روغن داغ دو طرفش سرخ میکنیم
#یه_پنکیک_متفاوت😋
🥚مواد لازم برای خمیر پنکیک:
تخم مرغ 5 عدد
شیر 1 لیوان
آب 2 لیوان (میتوانید یک لیوان دیگر اضافه کنید)
آرد 3 لیوان
نمک 1 قاشق چایخوری
خمیر رو چطور درست کنیم 👩🍳
همه مواد را ریخته با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود، یک قاشق غذاخوری روغن را درون تابه نچسب ریخته سپس دو قاشق غذاخوری خمیر پنکیک بریزید، وقتی یک سمت سرخ شد به طرف دیگر برگردانید تا سرخ شود. این کار را ادامه دهید تا خمیر پنکیک تمام شود.
🌶مواد میانی:
فلفل سبز 1 عدد
فلفل دلمهای قرمز نصف 1 عدد
کالباس 100 گرم
جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده 2 لیوان
سس قرمز
دستور قسمت خوشمزه ترش👨🍳
👈ابتدا فلفل ها را خرد کرده، به همراه جعفری و کالباس ریز خرد شده مخلوط میکنیم، دو قاشق مرباخوری از مواد در وسط پنکیک گذاشته روی آن سس میزنیم و به صورت مثلثی از راست و چپ میبندیم. یک قاشق غذاخوری کره را در یک تابه تفلون بریزید، پنکیک ها را به مدت 5 دقیقه در ماهیتابه سرخ کنید و داغ سرو کنید.
مواد لازم #کیک_پرتغالی🍊
تخم مرغ ۴عدد
شکر ۱پیمانه
رنده ی پوست پرتغال ۲ق چ
وانیل
ارد ۲پیمانه
نشاسته ذرت ۲ق غ
بکینگ پودر ۲ق چ
روغن مایع نصف پیمانه
اب پرتغال تازه ۱پیمانه🍊
تخم مرع هارو بزارین هم دمای محیط بشن
داخل ظرف گود تخم مرغ و وانیل و رنده ی پرتغال و شکر رو با هم زن خوب هم بزنین تا کشدار وکرم رنگ بشه
اب پرتغال رو از صافی رد کنین و به موادمون اضافه کنین در حد مخلوط شدن بزنین روغن مایع رو اضافه کنین و در حد مخلوط شدن بزنین سپس ارد و بکینگ پودر و نشاسته ذرت رو الک کنین داخل مواد و با لیسک در حد مخلوط شدن ارام هم بزنین تا پف مواد نخوابه قالبمونو چرب میکنیم و ارد پاشی میکنیم و موادمونو داخل قالب میریزیم و در دمای ۱۸۰درجه به مدت ۴۰دقیقه میزاریم بپزه
برای #سس_پرتغال 🍊
۱پیمانه اب پرتغال و وانیل و نصف ق غ نشاسته ذرت رو داخل قابلمه میریزیم و میزاریم رو شعله ملایم و هم میزنیم تا بجوشه و غلیظ بشه وقتی کیک سرد شد سس رو روی کیک میریزیم
#نان_چمچمو 👌👌
نان شیرین با عطر وطعم هل 😋
مواد لازم:👇
آرد سه ليوان سر پر
شيرخشك دو ق غ
شكر يك فنجان قهوهخوري
خميرمايه يك ق غ
ابولرم تقريبا يك ليوان
نمك كمي
پودر هل يك ق م پر(اختیاری)
تخم مرغ يك عدد
ماست دو ق غ
روغن دو ق غ
زعفران ابكرده مقداری
طرز تهیه:👇
همه مواد با هم مخلوط كرده خوب ورز ميديم خمير نبايد به دست بجسبه🥐🥐
ميذاريم خميرمون استراحت كنه يكساعت
بعد چونه گرفته همش جونه ها رو باز ميكنيم نه خيلي نازك نه خيلي كلفت من دوبتره كذاشتم خميرم بعد نيم ساعت سرخش كردم تو روغن و روغن خيلي نريختم اكه ميخواين يكدست سرخ بشه روغن فراوان بريزين.
ميتوني وقتي چونه ها باز كردين همون موقع تو روغن سرخ كنين به سليقه خودتون و نوش جان
#پلو_با_قارچ_ایتالیا
🍚مواد لازم
برنج ۷۵۰ گرم
گوشت مغز ران گوساله ۵۰۰ گرم
فلفل سبز دلمه ای ۵ عدد
قارچ ۵۰۰ گرم
پیاز سبز ۱۰۰ گرم
روغن ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
پیاز داغ عسلی ۲ قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمک قدری
🍛طرز تهیه
گوشت را قیمهای خرد میکنیم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ مینمائیم دو لیوان آب اضافه میکنیم میگذاریم گوشت بپزد.
پیازچه و فلفل را خرد کرده و قارچ را تمیز میکنیم و داخل گوشت میریزیم.
رب و کمی نمک و فلفل را داخل آن کرده میگذاریم تمام مواد آهسته بجوشد و آب آن کشیده شود.برنج را تمیز کرده میشوئیم با روغن در تابه کمی سرخ مینمائیم بعد برابر دستور کته ساده آب برنج را میزان میکنیم یک قاشق نمک در آن میریزیم میگذاریم آب برنج کشیده شود.
بعد مواد گوشت و قارچ را لای برنج گذاشته میگذاریم برنج دم بکشد.
#کیک_زعفران_کنجدی 🥮 😋
▫️تخم مرغ 4عدد
▫️شکر 1 لیوان سرپر
▫️آرد 3 لیوان
▫️روغن مایع سه چهارم لیوان
▫️شیر 1لیوان
▫️زعفران آبشده 2 ق غ
▫️وانیل نصف ق.چ
▫️بکینگ پودر 1ق.غ
▫️کنجد بمیزان لازم
▫️همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه
🔸آرد+ بکینگ پودر رو سه بار الک کردم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)
تخم مرغ و وانیل رو 2 دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و8دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه
شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم اردوبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه
کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت 50 دقیقه گذاشتم تا بپزه.
اندازه قالبم 23 سانت با ارتفاع 8 سانت بود
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت مرغ 😍😋ساده و لذیذ 😍
_مرغ چرخ کرده ۱ کیلو ( سینه مرغ بهتر است )
_پیاز یک عدد
_پنیر پیتزا یا موزارلا ۱۰۰ گرم
_پودر سیر نصف قاشق چایخوری یا دو حبه سیر
_تخم مرغ دو عدد
_پودر سوخاری ۱۵۰ گرم
_نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا مرغ چرخ کرده را با پیازی که رنده و آب آن گرفته شده مخلوط کرده و به آن سیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و کامل ورز داده . بخشی از مواد را در دست گرفته و در داخل آن پنیر ( بهتر است پنیر موزارلا باشد ) را اضافه کرده و به آن شکل دهید . سپس در داخل تخم مرغ و پودر سوخاری قرار داده تا سطح آن کاملا با پودر سوخاری پوشانده شود . در انتها در روغن داغ قرار داده ، سرخ کرده و نوش جان کنید 😋
.