eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
171.1هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
2.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سبزیجات 1عدد سیب زمینی بزرگ رنده شده 1 عدد هویج رنده شده 1 کدو سبز (رنده شده و آب آن کاملا با فشار گرفته شود) 1 قاشق ذرت پخته 2 عدد تخم مرغ نمک، فلفل سیاه 1 حبه سیر 1 دسته جعفری ریز خرد شده تــخــصــصــے تــریــن ڪــانــال تــزیــیــن غــذا وســفــره آرایــے گ
برنج (نیمه پخت)١ ليوان گوشت چرخ کرده ٣٠٠-٤٠٠گرم سبزی های معطر پیاز سرخ شده داخل کوفته : پیاز داغ_زرشک_آلو بخارا تمام مواد کوفته را به جز نيم ليوان لپه در بلندر میریزیم و مخلوط می کنیم و لپه را به مواد اضافه می کنیم و در قابلمه ای که پیاز داغ کرده ایم ، رب می زنیم ،نمک،فلفل،زردچوبه اضافه می کنیم و کوفته ها را داخلش می اندازیم تــخــصــصــے تــریــن ڪــانــال تــزیــیــن غــذا وســفــره آرایــے
🧋😋 ▫️شیر 4لیوان. ▫️پودر نسکافه یا پودر قهوه 4قاشق غ خ. ▫️شکر4قاشق غ خ. ▫️بستنی لیوانی به انداز ه ی هر لیوان برای من 6 عدد. ▫️گردوی خرد شده و بیسکوییت رولفر برای تزیین 🔸ابتدا شیرو شکر و پودر قهوه را مخلوط کرده و روی گاز مدام هم میزنیم تا شیر کاملا بجوشه. سپس بزارید توی یخچال دوساعت بمونه تا خنک شه وبعد توی هرلیوان به میزان لازم از مایه بریزید حالا هرلیوان یه اسکوپ بستنی یا یه بستنی لیوان بریزید روش پودر گردو ریخته و رولفر واسه تزیین بزارید به همین راحتی
🌽 😋 ▫️بلال مكزيكی دو عدد ▫️آويشن يک ق چای خ ▫️كره ٥٠ گرم ▫️آب نصف ليوان ▫️نمک و فلفل سياه مقدار كافی ▫️سس مايونز به اندازه دلخواه 🔸بلال ها رو با چاقو به اندازه های يكسان برش ميزنم و ميچينم توی قابلمه و روش رو آب ميريزم و با حرارت كم ميزارم تا پخته بشه(زود ميپزه نگران كم بودن اب نباشيد) بعد كه آبش كشيده شد تست كنيد اگه نپخته بود يكم ديگه اب بريزين و اجازه بدين كامل بپزه. بعد كره رو آب كنيد و بريزين روش و بلال ها رو بچرخونيد تا همه جاش چرب بشه و حالا نمک و فلفل و آويشن رو دور تا دور بلال ها بپاشيد و بزارين توی ظرف و روشون رو سس بريزين(زياد سس نريزين كه غالب بشه به مزه كره و آويشن) داغ ميل کنید .
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوری ذخیره کن که برای یکبار هم که شده باید این فلافل خوشمزه امتحان کنی😋 مواد لازم: سه فنجان نخود آن را به مدت 20 ساعت در آب سرد خیس کنید 1 عدد پیاز کوچک جعفری سپس آن را دو بار چرخ کنید 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری گشنیز 1 قاشق چایخوری زیره 1/2 فنجان آب 2 قاشق غذاخوری ارده مواد را خوب مخلوط کنید روی آن را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید
10.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 مواد لازم: سینه مرغ 2 عدد. شیر 200 میلی لیتر. روغن 30 میلی لیتر. آویشن 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه پاپریکا 1 قاشق چایخوری کاری 1 قاشق چایخوری سیر 2 حبه آرد گندم 2 قاشق غذاخوری آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری روغن برای سرخ کردن 🍂🍁 🍂🍁 🕊❤️🕊
🍹😋 ▫️کیوی ۲ عدد ▫️شاه توت(یا توت فرنگی) یک فنجان ▫️هلو یک عدد شیرین ▫️انبه (یا پرتقال) یه عدد 🔸هرکدوم از میوه ها رو جدا جدا پوره کنید و داخل لیوان بریزد. چند نکته مهم: »این اسموتی(به خاطر قوی تر بودن طعمش)بهتر که توش یخ نریزید پس سعی کنید میوهاتون یخ زده یا خنک باشن. »میتونید بین طبقه ها از ماست میوه ای هم استفاده کنید و روش رو صاف کنید به شرط این که به جداره لیوان ماست نمالید؛ »بهتره با قاشق پوره میوه ها رو روی هم قرار بدید که قاطی نشن! » اگه میوه های دیگه ای جز اینا دارید میتونید بازم همین ترتیب رو ادامه بدید، هیچ مشگلی نداره.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 شیر ۱ و ۱/۴ پیمانه شکر ۲ ق غ نشاسته ذرت ۱ ق غ سرپر وانیل ۱/۴ ق چ خامه قنادی ۲۰۰ گرم شکلات سفید ۵۰ گرم برای کاور؛ شکلات ۲۰۰ گرم.روغن مایع ۲ ق غ.خلال بادام ۲ ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
• تاس کباب دلبر😋🤤🤗 امروز باهم یکی از غذاهایی که هممون فراموشش کردیم درست میکنیم.قدیم این غذا با قلوه گاه گوسفندی(دنده) یا بقیه قسمتهای گوشت تهیه میشده.خیلیها با بِه درست میکنن و کلا به روشهای مختلفی تهیه میشده.ولی ایندفعه با گوشت چرخکرده درستش کردم که حسابی خوشمزه ست.پس بریم سراغش😍👇 مواد اولیه مورد نیاز برای ۳تا۴ نفر: -گوشت چرخکرده ۴۰۰تا۵۰۰گرم -پیاز متوسط ۲عدد آبگیری شده -سیب زمینی دُرشت یک عدد اسلایس شده -گوجه فرنگی ۲عدد اسلایس شده -فلفل دلمه ای ۱عدد اسلایس شده -سیر اسلایس شده ۳عدد -پیاز دُرشت یک عدد اسلایس شده -رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری -روغن مایع-۲لیوان آبجوش -ادویه ها-نمک فلفل سیاه فلفل قرمز زردچوبه چندتا نکته مهم بگم: -این غذا خیلی آسونه ولی نیاز به زمان برای پخت داره.حداقل یکساعت تاس کباب باید آرامپز بشه-من یکساعت و نیم تایم گذاشتم. -حتما قبل از چیدن تاس کباب،تیکه های گوشت رو تفت بده -رعایت ترتیب چیدن سبزیجات خیلی مهمه.اگر جاشونو عوض کنی بدرستی پخته نمیشه. -استفاده از شعله پخش کن مهم تا دما یکنواخت پخش بشه -شعله گاز روی کمترین حالت ممکن باشه 🌟