#تزیین_الویه
برای این مدل تزیینش الویه داخل یک قالب گرد نایلون پهن کنید الویه را داخلش بریزید و فشرده کنید و بعد برگردونید پلاستیک را بردارید و دورش را نون تست تزیین کنید برای روس سالاد هم تا نصفه نون تست بچینید و نیمه بعد را با هویج و گوجه وخیارشور و... تزیین کنید
#کیک_موز و گردو
#شهلاپز
تخم مرغ ۳ عدد
ارد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
نمک یک پینچ
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن مایع ۲/۳ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه
موز متوسط ۲ عدد
سفیده ها را با همزن خوب همزده تا فرم بگیرد زرده ها را با شکر ووانیل هم زده تا کرمی شود گردو شیروروغن وموز پوره شده را اضافه کنید وبا لیسک خوب مخلوط کنید ارد قبل پیمانه کردن دوبار الک کنید بعد پیمانه کنید بار سوم با بکینگ پودر ونمک مخلوط وروی مواد کم کم الک کرده وکمی سفیده وکمی ارد مخلوط دورانی مخلوط کنید تا یکدست شود وکف قالب را با روغن جدا کننده پوشانده ومواد داخل قالب بریزید باید دو سوم قالب پر شود فر را یک ربع قبل ۱۵۰ گرم کرده و داخل فر گذاشته و ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید از ۵۰ دقیقه به بعد میتوانید چک کنید اگر مثل من تو قالب سیلیکونی پختید صبر کنید تا کامل خنک شود بعد از قالب خارج کنید حتما یک ظرف زیر قالب و ظرف سرو را روی قالب قرار دهید که کیک سالم برگردد حتما کامل خنک شود وبعد نوش جان کنید
نبات رنگین کمانی 🍭
آب و ۲ کاپ شکر بذارید با هم بجوشه بعد که غلیظ شد بذارید ۲۰ دقیقه خنک بشه رنگ غذا رو تو یه لیوان بریزید و آب و شکری که از قبل آماده کرده بودید بهش اضافه کنید چوب کبابی برای پایه نبات چوب رو تو آب و شکر غلیظ شده بذارید و بعد داخل شکر قلط بدید بذارید ۱۰ دقیقه بمونه حالا بذارید داخل لیوان که ازمخلوط رنگ غذا و آب و شکر غلیظ شده پر شده با یه سنجاق لباس رو میتونی ثابت نگهش داری و بعد از یک هفته نبات آماده هست
#کوکوی_مرغ
مواد لازم
نصف سینه مرغ آبپز خورد شده
سیب زمینی آبپز و رنده شده 2 عدد
پیاز متوسط رنده شده1 عدد
جعفری خورد شده به دلخواه مقداری
آرد سوخاری 1 ق غ
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل پودر سیر مقداری
زعفرون کمی
طرز تهیه:
تمام مواد را باهم مخلوط میکنیم و به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار میدهیم و بعد قالب میزنیم و در روغن سرخ میکنیم.
#انار_پلو 🍛
🔸برنج ۲ پیمانه انار دانه شده یک و نیم پیمانه خلال پسته یک سوم پیمانه گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه پودر تخم گشنیزیک قاشق مرباخوری کشمش پلویی نصف پیمانه زعفران به مقدار لازم
برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.
مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.
هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍳🥚تخم مرغ آبپز رستورانی
این نوع تخم مرغ رو میتونید هم برای صبحانه وهم کنار غذاهای گوشتی استفاده کنید.
شما میتونید در کمترین زمان این تخم مرغ آبپز بدون پوست رو درست کنید.
اگه بخواید تخم مرغ آبپز عسلی داشته باشید 3 تا 4 دقیقه کافیه.
مواد لازم :
تخم مرغ
آب، نمک، کره، نان تست
دستور تهیه :
ابتدا در یک قابلمه کوچک یا شیر جوش (کف قابلمه ضخیم باشه بهتره چون حرارت رو نگه میداره) آب ریخته ومیزاریم رو حرات تا بجوش بیاد وبعد کمی نمک (یک قاشق چایخوری) ریخته ووقتی آب شروع به قل زدن کرد شعله را خاموش میکنیم وتخم مرغ را دریک کاسه میشکونیم وبا همان کاسه خیلی آروم تخم مرغ را در آب جوش میریزیم وخیلی آروم کاسه رو بیرون میاریم ومیزاریم تا سفیده خودش رو جمع کند وشکل بگیرد (اگه دیدید سفیده داره پخش میشه خیلی آروم با یک قاشق سفیده رو کنار زرده جمع کنید) بعد که سفیده شکل گرفت شعله روباز روشن میکنیم ومیزاریم با حرارت کم تخم مرغ برای چند دقیقه پخته شود. بعد با یک کفگیر خیلی آروم تخم مرغ را میاریم بیرون ومیزاریم روی نان تست که در کمی کره تفت دادهایم، کمی فلفل سیاه زده وکنار یک استکان چای میل میکنیم
🌟
#مینی_تارتلت_کاکائو
تارتهای آماده شیرین به میزان لازم
کیک اسفنجی شکلاتی به مقدار لازم
۱ قوطی خامه شل
شکلات مخلوط شیرین و تلخ
برای تزئین: بادام زمینی ، فندق ، بادام ، نارگیل یا تکه های کیک
کیک را خرد کنید. خامه را کم کم اضافه کرده و با دست ورز دهید. از خمیر درست شده قطعات به اندازه گردو بردارید و آنها را با دست بغلتانید. گلوله ها را به شکلات ذوب شده آغشته کرده و روی تارتلت ها بگذارید. با تکه های کیک ، آجیل ، بادام زمینی و نارگیل تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید فندق ، بادام و گردو آسیاب یا ریز خرد شده را به خمیر تهیه شده با کیک اضافه کنید.
#فرنی_زعفرانی_مجلسی
_با_نشاسته
🧁مواد لازم🎂
شیر سرد ۲ لیوان
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
گلاب، پودر وانیل یا عرق هل به میزان دلخواه
زعفران آب کرده به میزان دلخواه
پودر شکلات یا شکلات آب شده در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری
🍨۱ برای تهیه فرنی مجلسی زعفرانی با نشاسته ابتدا باید به صورت جداگانه شیر سرد را در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز کمی گرم کنید،
۲. سپس شکر و نشاسته را به شیر اضافه کنید و به طور مرتب هم بزنید. باید مخلوط فوق را مرتب هم بزنید تا گوله نشود و به کف قابلمه نچسبد.
۳. زمانی که مایه به غلظت دلخواهتان رسید، خامه، گلاب، پودر وانیل، عرق هل، زعفران، پودر شکلات یا هر افزودنی که میپسندید را به آن اضافه کنید.
کازان دیبی 🍮
دسر خوشمزه ترکی 👌
مواد لازم:👇
یک لیتر شیر
یک لیوان خامه
یک لیوان شکر
دو ق س آرد برنج
سه ق س نشاسته ذرت
دو ق آرد سفید
وانیل یک دوم ق چ
طرز تهیه:👇
تمام مواد بجز وانیل رو مخلوط روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و جوش بزنه و مواد از خامی در بیاد وانیل رو افزوده دو جوش خورد شعله رو خاموش میکنیم
سپس کف ظرف نچسبی دو ق سوپخوری کره مالیده و روش و دو سه ق سوپخوری شکر پاشیده و کمی روی حرارت قرار میدیم تا شکر و کره ذوب بشن لازم نیست کاراملی بشن
از مایه مون روی کره و شکر ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر کاراملی و به اصطلاح ته دیگه بشه
بهتره شعله پخش کن بذارید
در این مدت هم آب اضافی موادمون تبخیر میشه و سفت میشه
اجازه بدید به دمای محیط برسه در یخچال قرار داده تا سرد بشه خودش و بگیره بتونید راحت برش گردونید
با پودر دارچین تزیین و نوش جان کنید.
🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀
#بشامل_پنیری
🔸برای تهیه سس بشامل مقدار آرد و شیر و کره مساوی هست. یعنی به ازای یک لیوان شیر از یک قاشق آرد و یک قاشق کرده استفاده میکنیم. مقدار پنیر چدار یا موزارلا برای این مواد یک چهارم لیوان هست. 🔸اول کره و آرد رو تفت بدید و با ویسک حسابی مخلوط کنید که گلوله نشه. مواظب باشید آرد تغییر رنگ نده. در حد یک یا دو دقیقه کفایت میکنه. 🔸حالا شیر گرم رو اضافه کنید و هم بزنید تا بجوشه. وقتی به جوش اومد غلیظ میشه. شعله رو کم کنید و بزارید دو دقیقه دیگه هم بجوشه. 🔸حالا از روی گاز بردارید و پنیر رو اضافه کنید. پنیر با حرارت مواد آب میشه. میتونید کمی نمک و فلفل سفید هم بهش اضافه کنید.
#کنسرو_ذرت
#طرز_تهيه
💢سه كيلو ذرت ونصف پيمانه نمك يك ليترنيم اب ذرت ها پوست كردم وشستمشون به چهار قسمت تقسيمشون كردم وداخل قابلمه ريختمشون اب ونمك اضافه كردم وبه مدت چهل پنج دقيقه با شعله ملايم گذاشتم بپزهبعد از اتمام پخت وسرد شدن ذرت ها اونا صاف كردم وابشونو نگه داشتم سپس وذرت ها دون كردم خيلي راحت بود ابي كه از داخل قابلمه اضافه مونده بود داخل ذرت هاي دون شده ريختم وذرتها داخل شيشه هاي موردنظر ريختم سرشون خوب سفت كردم يعني اصلا نبايد توش هوا بره چون كپك ميزنه وداخل قابلمه موردنظر سرته ميذارمش يعني سرش ته قابلمه قرار بگير حدود بيست دقيقه بجوشه تا پلمپ بشه حتما بذاريد خوب سرد بشه اب قابلمه بعداز داخل قابلمه برداريد وميتونيد توي كابينت نگهداري كنيد اين روش خيلي خوبه فريز كردنش كه اصلا جالب نيست وخيلي فضاي فريز ميگيره