#نان_قندی 🧇
تخم مرغ یک پیمانه = ۵ عدد تقریبا درشت
شکر یک پیمانه = ۲۰۰ گرم (کمترم بریزید مهم نیست چون با پودر قند سرو میشه)
ماست یک پیمانه =۲۶۰ گرم
روغن جامد یک پیمانه = من کره ریختم که شد ۲۱۰ گرم
آرد ۸۵۰ گرم (۵ پیمانه و نیم)
وانیل کمی
بیکینگ پودر ۲/۱ قاشق چ
خمیر مایه ۲/۱ قاشق چ
🔸تخم مرغ و شکر و ماست را با هم زده تا شکر آب شده و مخلوط کرم رنگ گردد، روغن را داغ کرده و ولرم شده ی آن را به این مخلوط اضافه می کنیم. خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده و سپس بیکینگ پودر و وانیل را اضافه می کنیم،حال آرد را اضافه کرده و هم می زنیم تا خمیر لطیفی بدست آید،به خمیر نیم ساعت یا کمی بیشتر استراحت می دهیم و سپس به شکل قطاب مواد داخلش ریخته و می پیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم و یا به شکل ماه قالب میزنین و می سرخین. (می تونین توی مواد میانی تون یکم جوز هندی هم رنده کنید) بعد شیرینی ها رو توی پودر قند میغلطونیم و نوش جان میکنیم
#كيک_ميكری
تخم مرغ:دوعدد
شكر:يك پيمانه
شير :سه چهارم پيمانه
ارد:دوپيمانه سرپر
وانيل:يك چهارم قاشق چاي خوري
بكينگ پودر:يك قاشق مرباخوري
روغن مايع:يك چهارم پيمانه
شكر وتخم مرغ ووانيل رو با همزن پنج دقيقه بزنيد تا كشدار وحجيم بشه روغن مايع رو اضافه سي ثانيه هم بزنيد ارد وبكينگ رو مخلوط والك كنيد وبا شير به تناوب در سه مرحله اضافه وبا ليسك مخلوط كنيد در صورت تمايل ميتونيد يك قاشق مرياخوري زعفران دم كرده اضافه كنيد براي خوشرنگ شدن كيك
دستگاه رو روشن تا گرم بشه از مايع داخل قالباي دستگاه كه كمي چرب كرديد بريزيد فقط پر نكنيد كه جاي پف داشته باشه درب دستگاه رو ببنديد شش تا هفت دقيقه بستگي به قدرت دستگاه داره كيك ميكري شما اماده هست
دوستای خوبم اونایی که دستگاه میکر ندارن میتونن تو قالب تو فر درست کنن
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توپک سوسیس بندری😍
مواد لازم:
۴ عدد سیب زمینی پخته و له شده
جعفری خرد شده۲ ق غ
نشاسته ذرت ۲ ق غ
ادویه شامل نمک فلفل سیاه پودر سیر
مواد میانی
پیاز ۱ عدد خرد شده
فلفل دلمه ای ۱ عدد ریز خرد شده
سوسیس ۲-۳ عدد ریز خرد شده
قارچ ۵-۶ عدد ریز خرد شده
ادویه ها شامل نمک فلفل قرمز زردچوبه پولبیر
رب گوجه ۲ ق غ
❌میتونید از گوشت چرخ کرده و مرغ و انواع سبزیجات داخل توپکها استفاده کنید فقط مواد خیلی ریز خرد بشه
سس بشامل
۱ ق غ ارد همه منظوره
۱ لیوان شیر
کره ۱ ق غ
نمک و فلفل
ارد و شیر رو باهم مخلوط میکنیم و روی گاز مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه و در نهایت کره و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم وتمام
❌❌میتونید از انواع سس بخصوص سس گوجه به همراه گوجه پوره شده و روغن زیتون وکمی ریحون خرد شده ته ظرف و روی توپکها استفاده کنید
زمان پخت بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمانی که پنیر کاملا اب شد دمای فر ۱۸۰ درجه
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
0 سمبوسه آبادان
😍سمبوسه آبادانی و جنوبی همیشه زبانزده
اگه دوس داری یاد بگیری تا انتهای کلیپ ببین😍
چیا لازمه🤗
✅سیب زمینی ۳ عدد متوسط
✅پیاز یک عدد متوسط
✅جعفری و تره به میزان لازم
✅نمک فلفل سیاه زردچوبه و ادویه کاری
موادلازم سس مخصوص سمبوسه 🤗
✅آرد گندم یک قاشق غداخوری
✅روغن مایع دو قاشق غذاخوری
✅آب تمر هندی یک لیوان
✅آب معمولی یک لیوان
✅سرکه نصف استکان
✅رب گوجه ۳ قاشق غذاخوری
✅شکر ،نمک ،فلفل سیاه و قرمز، جوزهندی پودرزیره
مراحل تهییه سس👇
🥰ابتدا آرد را در روغن تفت داده بعد ادویه ها اضافه کرده حرارت ملایم باشد رب گوجه هم میریزیم بعد سرکه و آب تمر هندی و آب هم اضاف میکنیم میگذاریم بجوشد تا کمی غلیظ شود کمی تست کنید اگر نمک یا فلفل بیشتر نیاز داشت بریزید 🤤🤤
🍘#شيريني_شكلاتي_آلماني🍘
🍪مواد لازم:
بيسكويت پتيبور: 100 گرم
تخممرغ: یک عدد
گردوي خردشده: یکدوم پيمانه
شكر: یکدوم پيمانه
پودر كاكائو: یکچهارم پيمانه
🍪طرز تهیه🍪
1. ابتدا كره و پودر كاكائو را روي حرارت ميگذاريم تا كره آب شود، بعد تخممرغ و شكر را اضافه ميكنيم و سريع هم ميزنيم در حدي كه شكر خوب حل شود.
2. حالا مواد را از روي حرارت بر ميداريم و پودر بيسكويت و گردو را به آن اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم.
3. اين تركيب را داخل يك كيسه فريزر ميريزيم و به صورت استوانه فشرده ميكنيم و به مدت دو ساعت داخل يخچال ميگذاريم و بعد از آماده شدن برش ميزنيم.
➕فوت كوزهگري: 📍
بعد از اضافه كردن تخممرغ و شكر مواد را خوب هم بزنيد و زود خاموش كنيد، در غير اين صورت سفيده تخممرغ زود می بندد و شيرينی شما خراب می شود.
#نان_بازلاما
مواد لازم:
1) 3 لیوان آرد
2) نصف لیوان ماست
3) یک ق.غ روغن زیتون
4) نصف لیوان آب ولرم
5) یک ق.م خمیرمایه
6) یک ق.م نمک
طرز تهیه :
آب ولرم ، خمیرمایه ، نمک ، روغن زیتون رو داخل ظرفی بریزید مخلوط کنید 10 دقیقه اجازه بدید بمونه ماست رو اضافه کنید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ورز بدید خمیر نرمی که به دست نچسبه درست کنید روش رو بپوشانید نیم ساعت اجازه بدید استراحت کنه از خمیر 7 گوله درست کنید هر خمیر رو به اندازه ی بشقاب باز کنید داخل تابه ی تفلون نچسب هر دو طرفش رو بپزید .
#سیب_زمینی_به_طرز_ليونز
🔸سیبزمینی 1 کیلو
🔸پیاز درشت 1 عدد
🔸کره 100 گرم
🔸جعفری ساطوری شده 1 قاشق غذاخوری
🔻طرز تهیه سیب زمینی به طرز ليونز
ابتدا سیبزمینی پخته را پوست میگیریم و حلقهای میکنیم. بعد حلقههای سیبزمینی را در ماهیتابه سرخ میکنیم و در ظرف میریزیم. سپس پیاز را خرد و کامل سرخ میکنیم. بعد با سیبزمینی مخلوط میکنیم و روی آن چند شاخه جعفری خرد کرده میریزیم تا معطر شود.
#قرابیه_بادام
مواد لازم :
کره 250 گرم(به دمای محیط رسیده)
شکر 120 گرم
نشاسته سیب زمینی 250 گرم
آرد 200 گرم
وانیل 5 گرم
بکینگ پودر 10 گرم
بادام پودر شده 100 گرم(فندق یا گردوی بو داده)
برای رویه :
پودر قند
طرز تهیه :
همه ی مواد به جز آرد را با هم مخلوط کنید.
آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.
از خمیر گلوله هایی به اندازه دلخواه برداشته گرد کنید و با کمک ته استکان خط بیندازید و مانند عکس شکل بدید.
در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و با فاصله داخل سینی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 17_18 دقیقه کنترل شده بپزید تا شیرینی ها سفید بماند.وقتی از فر بیرون بیارید شیرینی ها خیلی نرم و وا رفته به نظر میرسد نگران نباشید بعد از مدتی شیرینی خودشو میگیره درست میشه.
نکته :
من با برداشتن گلوله های 30 گرمی ، 32 عدد شیرینی درست کردم.شما میتونید گلوله ها را کوچکتر درست کنید تا تعداد شیرینی ها بیشتر شود.
این سس را حتما با چیپس امتحان کنید
#سس_چيپس
دو پيمانه ماست
گشنيز خرد شده
٧ مكعب پنير كيب
آب يك ليمو بزرگ
يك حبه سير به دلخواه
نمك
🔸همه را در ميكسر ريخته ميكس كرده سپس با سماق تزيين كنيد.
#کوکوی_اسفناج 🍘
▫️دو عدد سيب زميني متوسط پخته و رنده شده
▫️يك پيمانه اسفناج خام ريز خرد شده
▫️٢٠٠ گرم گوشت چرخ كرده
▫️٣ عدد تخم مرغ
▫️ادويه و نمك و فلفل مورد نياز
🔸اول پياز خرد شده رو تفت ميديم و گوشت چرخ كرده بهش اضافه ميكنيم و خوب سرخ ميكنيم نمك ، زردچوبه، زنجفيل، فلفل قرمز بهش اضافه ميكنيم و تفت ميديم مثل مايه ماكاروني ( بدون رب گوجه فرنگي) بعد شعله رو خاموش ميكنيم تا كاملا سرد شود
٢عدد سیب زمینی پخته كاملا سرد شده را پوست گرفته و رنده ميکنیم.
٣ عدد تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک ، فلفل سياه و زعفرون دم كرده ميزنيم تا یکدست شود.
اسفناج شسته و ريز خرد شده را با گوشت وسيب زمينيها وتخم مرغها همه رابا هم مخلوط کرده و هم ميزنيم تا یکدست شود.
روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ ميكنيم از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوري برداشته و در روغن ميريزيم (روی حرارت متوسط) و روی آنرا با قاشق کمی صاف کرده و دور آن را گرد ميكنيم و سرخ ميكنيم
#خوراک_ماهی_و_سیب_زمینی
۴، ۵ تکه ماهی سالمون
۷، ۸ عدد سیب زمینی متوسط
🔸برای سس
۷، ۸ شاخه جعفری
۱ حبه سیر(اگر کوچک بود ۲ حبه)
نصف لیوان روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری پر نمک
فلفل سیاه
۱ عدد لیمو ترش
🔸ابتدا سیب زمینیها را خوب بشورید، آنها را با پوست داخل قابلمه بگذارید و با آب پر کنید تا جایی که تمام سیب زمینیها داخل آب باشند. تقریبا ۱۰ دقیقه بگذارید بپزند(سیب زمینیها باید نیم پز شوند).
روی ظرف را کمی روغن بمالید و تکههای ماهی را وسط آن قرار دهید. سیب زمینی ها را هم مانند تصویر برش دهید و کنار ماهیها بچینید.
درست کردن سس : جعفریها را ریز خرد کنید، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. آبِ نصف لیمو را هم روی آنها بریزید و هم بزنید. حالا سس را روی سیب زمینیها و ماهیها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه(تا وقتی روی آنها سرخ شود) بپزید. این غذا را به صورت گرم و در کنار سالاد سبزیجات سرو کنید.