eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم گل ريواس: یک كاسه متوسط تخم مرغ: 4 يا 5 عدد سبزي‌هاي معطر به دلخواه: یک پياله كوچك پياز و سيب زميني: از هر كدام یک عدد آرد: یک قاشق غذا خوري سر پر سير: یک حبه نمك، فلفل و زرد چوبه: به اندازه دلخواه طرز تهیه گل‌هاي ريواس را خيس كنيد و خوب شست‌وشو دهيد. اجازه دهيد آب آن كاملا گرفته شود. در اين حين سيب زميني و پياز را رنده كنيد. سپس گل‌هاي ريواس را چرخ كنيد و بقيه مواد را به آن اضافه كنيد. در آخر مخلوط به دست آمده را مانند ساير كوكوها در روغن سرخ كنيد. فوت كوزه‌گري در صورت تمايل مي‌توانيد ميزان پياز را دوبرابر كرده و از سه حبه سير استفاده كنيد. اين كوكو را همچنين مي‌توانيد داخل ظرف كيك در فر و با روغن كمتري تهيه كنيد. نوش جان
🍟 😋 ▫️۳ عدد سیب زمینی متوسط ▫️نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم ▫️۲ ق غ خ روغن مایع ▫️نمک ۱ ق غ خ ▫️فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و ▫️زردچوبه از هر کدوم یک ق چ خ 🔸سیب زمینی ها رو آب پز کرده بعد توی یک کاسه رنده میکنیم و با دست به خوبی ورز میدیم تا کشدار بشه. حالا بهش تمامی مواد گفته شده (نشاسته، روغن، نمک و ادویه ها) رو اضافه کرده و به خوبی ورز میدیم تا اینکه تمامی مواد با هم یکی بشن. حالا روی سطح یه کیسه فریزر پهن میکنیم توسط یک وردنه، و با کاتر مد نظرمون که میتونه لبه لیوان و ماسوره هم باشه به موادمون شکل میدیم و یکی یکی توی روغن داغ گذاشته و سرخ میکنیم
🍰 😋 ▫️تخم مرغ 2عدد ▫️شکر قهوه ای 90گرم ▫️روغن مایع 70گرم ▫️پودر کاکائو 2ق غ ▫️آرد قنادی 130گرم ▫️موز 2عدد متوسط ▫️بکینگ پودر یک ق غ ▫️وانیل نوک ق چ ▫️جوش شیرین نصف ق چ 🔸موزها را با چنگال له کرده و روغن مایع را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.تخم مرغ ها را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.سپس شکر قهوه ای را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.مواد خشک را الک کنید و به مواد اضافه کنید و سی ثانیه با همزن بزنید تا مواد یکدست شود.قالب را چرب کرده و مایه ی کیک را داخل قالب بریزید و روی آن شکلات چیپسی بریزید.داخل فر که از قبل با حرارت 170درجه گرم شده به مدت 40 دقیقه بپزید
مواد لازم آرد 3/4 پیمانه کره 120 گرم شیر 1 پیمانه وانیل نوک ق چ شکر 2 پیمانه چیپس شکلاتی 1 پیمانه گردو خورد شده 1 پیمانه بیسکویت ساقه طلایی 1 پیمانه طرزتهیه در ظرف تفلون ونچسبی کره وشیر وشکر رو روی حرارت میزاریم وتا کره وشکر آب بشه حدود 8 دقیقه. .حالا از حرارت برداشته وآرد وچیپس شکلات وگردو خورد شده و وانیل وپودر بیسکویت رو به مواد بالا اضافه کرده وخوب هم زنیم .و دوباره 5دقیقه روی حرارت میزاریم . بعد قالب 20 در 20. رو کاغد روغنی میزنیم ومواد بالا رو درون ظرف می ریزیم ومیزاریم خنک بشه وبعد به مدت 4 ساعت در یخچال قرارمیدیم وبعد از این مدت از قالب درمیاریم وبه برشهای مکعبی برش میدیم.
آرد 2 پیمانه روغن جامد و کره سه چهارم پیمانه آب یخ 4 ق س نمک یک هشتم ق چ وانیل نصف ق چ پودر قند 3 ق س زرده تخم مرغ 1 عدد مواد میانی مغز فندق و بادام یک و نیم پیمانه آرد سفید دو و نیم ق س کره نرم 100 گرم پودر قند نصف پیمانه تخم مرغ 1 عدد آب آلبالو 2 ق س گیلاس به مقدار لازم آرد و نمک و وانیل و پودر قند را در ظرفی الک کنید کره خنک را به صورت حبه قند برش داده و روی آرد بریزید و با نوک انگشت آرد را بخورد آن داده تا به صورت خرده نان درآید. زرده تخم مرغ را در آب یخ ریخته و خوب هم بزنید و روی آرد بپاشید و آرام خمیر را گلوله کرده و در کیسه نایلون بگذاریدتا حداقل نیم ساعت در یخچال بماند. خمیر را به کمک نایلون باز کنید و در قالب بگذارید و خمیر را به کف و دیواره ها با انگشت بچسبانید. کره و پودر قند را با هم زن زده تا کرم رنگ شود تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید بادام و فندق و آرد را با هم آسیاب کرده و همراه آب آلبالو به کره و پودر قند اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید و در قالب روی خمیر بریزید. گیلاس ها را روی پای چیده و در فر داغ آن را بپزید.
🥯۲ عدد سینه مرغ 🥯۲ ق غ کره آب شده 🥯۲ ق غ عسل 🥯۲ تا ۶ ق چ سس تند ( بسته به ذائقه و تندی سس) 🥯۱ ق غ رنده پوست پرتقال 🥯۱/۲ ق چ نمک 🥯۱/۴ ق چ فلفل 🍗فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم. روی یک سینی مناسب فر رو کاغذ آلومینیومی یا کاغذ روغنی می کشیم. در یک کاسه مواد سس رو مخلوط می کنیم سینه مرغ رو به قطعات ۳ سانتی تکه تکه می کنیم و داخل سس می ریزیم و هم می زنیم تا سس به همه جای تکه های مرغ برسه. تکه های مرغ مزه دار شده رو روی سینی فر می چینیم و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر می پزیم تا کاملاْ مغز پخت بشه برای کباب شدن سطح جوجه ها می تونیم از حرارت گریل یا شعله بالای فر به مدت ۱-۲ دقیقه استفاده کنیم. برای سرو می تونیم از خلال دندون یا سیخ های چوبی استفاده کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من به خصوص از آب معدنی گازدار استفاده کردم ، طعم فوق العاده ای به آن اضافه کرد علاوه بر عطر و طعمی که به مواد غذایی اضافه می کند ، فواید بسیاری برای سلامتی نیز دارد ، جوانسازی پوست ، از گرفتگی عضلات در دوران بارداری هم جلوگیری می کند. به خصوص ، کلسیم بالای آب معدنی در تقویت استخوان و بازسازی سلولهای ماهیچه ای بسیار مؤثر است. امیدوارم لذت ببرید و به اشتراک بزارید با عزیزانتون مواد لازم :👇 500-600 گرم سینه مرغ 1 قاشق چایخوری پونه کوهی 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1.5 قاشق چایخوری نمک 1 حبه سیر مواد سس:👇 1 تخم مرغ 1 بطری آب معدنی گاز دار 1.5 قاشق چایخوری نمک 5 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق چایخوری کربنات کلسیم روغن برای سرخ کردن مرغ ها را خرد کنید ادویه جات ، سیر خرد شده و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حداقل 1-2 ساعت استراحت بدید. تخم مرغ و آب معدنی و کربنات در (صورت موجود بودن) را به طور کامل برای سس ضرب کنید. وقتی روغن داغ شد می توانید مرغ ها را سرخ کنید. نوش جان ♥️ 🌟
🍞 🌸 🔸این نون خیلی پوک و عالی میشه وسطشو میتونید با انواع شکلات صبحانه و گاناش و حلوا و ... پر کنید جذب روغنشم پایینه یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه) با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم‌ آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و..‌ بزنید بعد توی روغن سرخش کنید ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌
مواد لازم براي ١٨تا ٢٠عدد ▫️تخم مرغ ٤عدد، ▫️آرد ٦٠گرم، ▫️آرد نشاسته ٦٥گرم، ▫️بيكينگ پودر ١ ق چ ، ▫️وانيل ١/٢ق چ ، ▫️شكر ٨٠گرم ، ▫️كرم تارتار ١/٢ق چ، ▫️پودر شكر ١ ق س، ▫️خامه فرم گرفته ٢پيمانه، ▫️پودر پسته مقداري براي تزيين طرز تهیه: سفيده و زرده تخم مرغها رو از هم جدا مي كنيم ، آردها رو به همراه وانيل و بيكينگ پودر الك ميكنيم ، فر را در دماي ١٧٥درجه روشن مي كنيم و دوتا سيني فر رو كاغذ روغني مي زاريم، شكر رو با زرده تخم مرغ هم مي زنيم تا كشدار و روشن بشه ،پره هاي همزن رو ميشوريم و خشك مي كنيم و سفيده تخم مرغها رو در ظرف جداگانه مي زنيم تا پف كند بعد كرم تار تار را اضافه و با زهم مي زنيم و پودر شكر را كم كم اضافه مي كنيم و كمي هم مي زنيم و به زرده ها اضافه و دوراني هم مي زنيم و بعد مواد خشك رو روي اين مواد الك مي كنيم و دوراني بدون هم زن مخلوط مي كنيم حالا مواد رو داخل قيف مي ريزيم و به اندازه گردو براي هر كدوم مواد مي ريزيم و روي اونها پودر قند الك مي كنيم و ميزاريم توي فر براي ١٥دقيقه و بعد از خنك شدن خامه فرم گرفته رو با قيف روي يكي از لابةيه ها ميريزيم
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طعم این سالاد عالیه حتما امتحان کنید لازم نیست سخت بگیرید هرچی تو خونه داشتید حتی میتونید از هویج پخته/سیب زمینی پخته نگینی خرد شده/ذرت پخته...استفاده کنید عزیزان دستور پخت لبو رو پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم بعد از گذاشتن این پست هم استوری هایلات میکنم کناره های چهار عدد نون تست رو بگیرید ومکعبی خرد کنید .وبا چند قاشق روغن زیتون تفت بدید نون ها که دارن برشته میشن چند حبه سیر رنده شده هم اضافه کرده و باهاش سرخ کنید دو قاشق پر سس مایونز کیک قاشق مرباخوری سس خردل و کمی نمک وفلفل سیاه ودو قاشق آب لیمو رو مخلوط کرده یک پیاله پر لبوی پخته ونگینی خرد شده یک پیاله کاهوی شسته وخرد شده همراه سس همه رو با هم خوب مخلوط کرده نون تست برشته شده و کمی گردو و چند تکه پنیر فتا رو سالاد میریزیم ونووووش جان کنید نون تست با سس مخلوط نشه چون بعد از اندکی که بماند باعث میشه نرم بشه خوشمزگی این سالاد هم قرچ قرچ نون تست با طعم سیره پنیر اختیاریه نداشتید نریزید ولی طعمش با پنیر عالی میشه