#چيكن_كوردن_بلو
▫️سينه مرغ : ٢ عدد (٣٠٠ گرم)
▫️رنده پوست ليمو ترش : ١ قاشق مربا خوري
▫️آب ليمو ترش : ٢ قاشق مربا خوري
▫️سس خردل : ٢ قاشق مربا خوري
▫️ژامبون گوشت : ٤ اسلايس
▫️پنير چدار ورقه اي : ٤ ورق
▫️تخم مرغ : ١ عدد
▫️آرد سفيد، پودر پانكو ، نمك و فلفل سياه : به ميزان لازم
🔸سينه مرغ را از طول برش بزنيد و باز كنيد، روي سينه مرغ نمك، فلفل سياه و آب ليمو ترش بريزيد با بيفتك كوب سينه مرغ را آرام آرام بكوبيد تا پهن شود،آب ليمو باعث ميشود سينه مرغ راحتتر كوبيده و پهن شود، سس خردل بماليد و يك ورق ژامبون روي سينه مرغ قرار دهيد، سپس پنير گودا و دوباره ژامبون بچينيد، سينه مرغ را خيلي محكم رول كنيد و روي سلفون بگذاريد دو طرف سلفون را ببنديد و چند بار روي سطح كار بغلتانيد تا مرغ كاملا بسته شود
مرغ رول شده را يك ساعت داخل يخچال بگذاريد سپس از سلفون خارج كنيد به آرامي و بترتيب داخل آرد سفيد، تخم مرغ و پودر پانكو بغلتانيد در روغن داغ سرخ كنيد و يا داخل فر ٢٠٠ درجه بگذاريد
#رولت_خامه_ای_در_تابه
تخم مرغ2 عدد/ آرد50 گرم/ شکر50 گرم /وانیل 1/4 قاشق چایخوری/ بکینگ پودر1/2 قاشق چایخوری /خامه1 عدد
تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود حجم مواد به دو برابر برسد.
سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده به مواد اضافه کرده با لیسک آرام هم زده تا مخلوط شود.
سپس تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کرده روی حرارت گذاشته تا داغ شود. مواد رولت را ریخته صاف می کنیم.
حرارت باید کم رو به بالا یعنی ملایم باشد. سپس ده دقیقه یک طرف و پنج دقیقه طرف دوم. سپس روی حوله نمناکی کاغذ روغنی گذاشته نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول می کنیم.
می گذاریم کنار تا سرد شود. سپس بازکرده خامه کشی می کنیم از مغزیجات و موز و شکلات به دلخواه استفاده کرده باز رول می کنیم و درون کاغذ روغنی در یخچال گذاشته و بعد برش زده و میل می کنیم.
#قرابیه_دارچینی_گردویی 🥯 😋
▫️۱۲۵گرم کره
▫️یک سوم لیوان روغن مایع
▫️یک عدد تخم مرغ
▫️نصف لیوان پودر قند
▫️نصف لیوان پودر گردو یا فندق یا بادام
▫️یک لیوان پودر نشاسته گندم یا ذرت
▫️وانیل ۵گرم
▫️نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر
▫️یک لیوان ودو سوم لیوان آرد
برای رو یه قرابیه:
۳قاشق غذاخوری شکر ریز یا پودر قند
یک قاشق چایخوری دارچین
🔸ابتدا کره به دمای محیط رسیده رو وتخم مرغ هم زده تا از لختگی در بیاد تخم مرغ بعد به جز آرد بقیه مواد رو اضافه کرده خوب باهم مخلوط میکنیم آرد رو کم کم با کنترل اضافه میکنیم تا خمیری نرمی بدست بیاد بعد به اندازه گردو برداشته من به اندازه (۳۰گرم)برداشتم گرد کرده داخل سینی فر میچنیم با فاصله ودر فر از قبل گرم شده ۱۷۰درجه ۲۰ دقیقه مپزیم بعد اینکه از فر در آوردیم همینکهگرمه داخل پودر قند ودارچین مغلتونیم وداخل ظرف سرو می چینیم.
#کرم_رافائلو
۲۰۰میلی خامه(صبحانه ) ۱٫۵لیوان شیر
۲قاشق غذاخوری شکر
۲قاشق غذاخوری پر پودر نارگیل(وکمی برای تزیین روی کرم )
۲قاشق غذا خوری نشاسته
۱۰۰گرم شکلات سفید
طرز تهیه
بجز شکلات تمام مواد را داخل قابلمه ای ریخته هم بزنید و سپس روی اجاق تا وقتی که بجوشد مدام هم بزنید وقتی شروع به جوشیدن کرد شکلات خرد شده را اضافه کنید و وقتی شکلات آب شد از روی اجاق بردارید و داخل ظرف های مورد نظر ریخته و روی کرم ها پودر نارگیل پاشیده و داخل یخچال بذارید تا سرد بشه آماده سرو هست نوش جان
میتونید نصف قاشق نشاسته بیشتر بریزید واین کرم رو قالبی درست کنید
#خواص_چای_دارچین
☕️براساس تحقیقات صورت گرفته ترکیبات موجود در دارچین، قند خون را کاهش میدهد و به بدن کمک میکند تا به بهترین شکل از انسولین استفاده کند.
🥄طرز تهیه ☕️☕️☕️
برای تهیه دمنوش دارچین، ۲ عدد چوب دارچین را در یک قوری آب سرد بیندازید و آن را روی شعلهی کم و مستقیم قرار دهید. پس از اینکه آب قوری به جوش آمد، آن را به مدت ۲ تا سه ساعت روی شعله غیرمستقیم بگذارید.
#دیپ_سبزیجات
يك #ديپ ساده و خوشمزه آموزش ميدم كه كه با سبزيجات و چيپس ميتونيد سرو كنيد و هر چقدر از خوشمزگيش بگم كمه😋
🍘طرز تهيه:يك ليوان خيار رنده شده لازم داريم (با رنده ي درشت و با پوست رنده كنيد) .يكم بهش نمك بزنيد و ده دقيقه كنار بذاريد.خيار آب ميندازه،آب اضافشو كامل بگيريد تا ديپ رو شل و خراب نكنه.
حالا دو ليوان ماست چكيده+خياري كه از روش بالا آبشو گرفتيد+دو حبه سير رنده شده+يك ق آبليمو تازه+دو ق شويد تازه+يك ق روغن زيتون+نمك و فلفل
#دسر
خامه صبحانه ۲۰۰گرمی ۲بسته
شکلات تختهای شیری۲۰۰گرم
شکلات تخته ای تلخ ۲۰۰گرم
کره ۲۵گرم،بیسکوئیت پتی بور دو بسته
پودر نارگیل نصف لیوان
مغز گردو نصف لیوان
خامه رو روی حرارت کم میذاریم تا گرم بشه و روان بشه ،شکلات ها و کره رواضافه می کنیم و میذاریم آب بشه و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست بشه،پودر نارگیل یا هر مغزی که دوست دارید اضافه کنید و بعد بیسکوئیت های خرد شده رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و تو قالب بریزید و با قاشق سطحش رو صاف کنید و فشار بدید تا منسجم بشه،چند ساعت داخل یخچال بذارید تا سفتبشه و بعد از قالب خارج کنید...اگر قالب سیلیکونی باشه لازم نیست چیزی به قالب بزنید.اگر قالب پلاستیکی یا فلزی یا شیشه ای هست حتما کف و دیواره های قالب سلفون بذارید که راحت بتونید از قالب خارج کنید....
#ژله_زعفرانی🍝💛
ابتدا یک بسته پودر ژله زعفرانی رو با 1 و نیم لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کرده و کنار میزاریم تا کمی خنک بشه بعد قالب تون رو کمی چرب کرده و ژله رو بهش اضافه میکنیم بعد داخل یخچال قرار بدید به مدت سه ساعت تا کاملا بسته بشه بعد از یخچال خارج کرده و دور تا دور ژله رو با چاقو جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردونید.
نوش جان
#کلم_پلو_با_ماهی_تن
🔸#کلم_پلو
🍛برنج ٢ پیمانه
🍛پیاز ۱ عدد
🍛لوبیا چشم بلبلی ٢/٣ پیمانه
🍛 کلم برگ ۱۰۰ گرم
🍛سبزی دلمه
🍛 زردچوبه ۱ قاشق چ
🍛فلفل سیاه . نمک . زعفران . کنسرو ماهی تن
پیاز رو نگینی خرد کنید و با روغن زیاد تفت بدید . طلایی که شد فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن , کلم های ریش ریش خرد شده , سبزی دلمه ی خرد شده و برنج ازقبل خیس کرده رو داخلش بریزید . حالا یکی دو لیوان آب روی اون بریزید . طوریکه ۱ بند انگشت روی برنج آب باشه . نمک رو هم اضافه کنید . حرارتو نسبتا ملایم کنید تا آبش کشیده بشه . حالا لوبیا های از قبل پخته شده رو اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید و حرارتو کم کنید تا دم بکشه و با کنسرو ماهی تن سروش کنید .
_من این غذا رو طبق ذائقه و نیاز رشدی بچه هام درست کردم . شما هم میتونید طبق ذائقه تون عمل کنید .
#کوکو_مرغ_خانگی 🌯 😋
▫️3 عدد ران مرغ بدون استخوان
▫️4 عدد فلفل سبز
▫️2 عدد گوجه فرنگی
▫️3 حبه سیر
▫️روغن مایع به مقدار لازم
▫️زیره ، فلفل قرمز پرک شده ، آویشن ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز
مقدار آنها را با توجه به ذائقه خودتان تنظیم کنید.
🔸ابتدا مواد را بصورت ریز خرد کنید. پوست مرغها را جدا کنید و تا جایی که میتوانید ریز خرد کنید. فلفل سبز و گوجه فرنگی ها را ریز ریز خرد کنید. سیر را یا رنده کنید و یا ریز خرد کنید.
ماهیتابه را روی اجاق بگذارید و مقداری روغن مایع اضافه کرد گرم کنید. سپس مرغها را بریزید شروع به تفت دادن کنید. بعد از اینکه رنگ مرغها عوض شد فلفل و سیر را اضافه کنید.
وقتی فلفل ها شروع به نرم شدن کردند گوجه فرنگی را داخل ماهیتابه بریزید.
مواد را به خوبی هم بزنید و به تفت دادن ادامه بدید.
در آخر به این غذای لذیذ نمک و ادویه های دیگر را اضافه کنید
#شيرينى_پسته( تركيه)
🔷مواد لازم
🔹آرد ۳ لیوان،
🔹کره ۱۵۰ گرم،
🔹تخم مرغ ۲ عدد،
🔹بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخورى،
🔹وانیل ۱ قاشق مرباخورى،
🔹 شکر ۱ لیوان،
🔹 پودر فندق ۲ قاشق غذاخوری
.
مواد رویی👈🏻شکلات ۱۰۰ گرم، پسته خرد شده
.
♨️طرز تهیه
در کاسه آرد را می ریزیم سپس بکینگ پودر وانیل و شکر و پودر فندق را ریخته هم میزنیم در وسطش گودی ایجاد می کنیم کره نرم شده و تخم مرغها را ریخته و آرام آرام از وسط هم می زنیم تا خمیر شود وقتی خمیرشد و به دست نچسید از خمیر به اندازه یک گردو برداشته در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را روی آن می چینیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ٢٠ دقيقه قرار بدهيد. شكلاتها را بطریق بن ماری ذوب میکنیم وقتی شیرینی ها پخت و خنک شد شکلات ذوب شده و پسته خرد شده را می ریزیم.
#کادایف_شیری
🍡رشته کادایف: 500 گرم
🍡کره (ذوب شده): یک پیمانه
🍡فندق (پودر شده): یک پیمانه + مقداری برای تزئین
🍡شیر: 3 پیمانه
🍡شکر: 4 پیمانه
🍡پودر پسته: برای سرو
🍡خامه فرم گرفته یا سرشیر: برای سرو
🧊طرز تهیه کادایف شیری
ابتدا شیر و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شده و شیر به جوش آید.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.
دو سوم پیمانه از کره ذوب شده را به رشته کادایف اضافه کرده و با انگشتان دست خود مخلوط کنید.
رشته ها را در حفره های قالب مافین قرار دهید، طوری که تا نیمه حفره ها پر شوند.
سپس مقداری فندق پودر شده به آنها اضافه کرده و با انگشتان دست فشار دهید.
بقیه کره ذوب شده را روی رشته ها بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
رشته ها را از فر در آورید و مخلوط شیر و شکر خنک شده را روی آنها بریزید.
سپس کادایف شیری را به ظرف سرو انتقال دهید و روی آنها را با خامه یا سرشیر و فندق و پسته پودر شده تزئین کنید.