eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحتترین قارچ سوخاری😍😋 مواد لازم: آرد🥡 بکینگ پودر 🥄 نمک🧂 فلفل🌶 پاپریکا🫑 آویشن🍃 پودر سیر 🧄 آب💧 قارچ🍄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‎ دستور رو ذخیره کنن😍👌🏼 ‎مواد ‎1 فنجان آب ‎2 قاشق غذاخوری روغن ‎2 شکر یا عسل قاشق غذاخوری ‎1 لیوان آرد ‎2 عدد تخم مرغ ‎ خمیر را آماده کنید: آب، 1 روغن نباتی، شکر و نمک را در یک قابلمه بریزید. وقتی شروع به جوشیدن کرد آرد را اضافه کنید و با قاشق به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید. آن را از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی داخل خمیر ببرید و با همزن مخلوط کنید یا با دست ورز دهید (هر بار که تخم مرغ ها را اضافه می کنید دقت کنید که خوب هم بزنید) ‎ در یک قابلمه بزرگ مقدار زیادی روغن بریزید. خمیر را در کیسه فشاری قرار دهید. از انتهای بزرگ و پیچ خورده استفاده کنید. روغن سرد را به طول دلخواه فشار دهید و با قیچی برش دهید (در نوبت دوم روغن می تواند سرد یا کمی گرم باشد). .
نشاسته 4 ق غ آب سرد 4 لیوان گلاب نصف لیوان شکر یک لیوان خلال پسته و بادام زعفران دم کرده به مقدار لازم كمى شير آب سرد و نشاسته و شکر رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم تا غلظت پيداكنه. بعد گلاب و خلال بادام رو اضافه میکنیم. بعد از اینکه چند تا قل زد از روی حرارت برمیداریم. من ماقوت رو به چهار قسمت تقسيم كردم تا چهار تن رنگى داشته باشم.اولين لايه ماقوت بدون رنگه دومين لايه كمى شير اضافه كردم وسفيد رنگه سومين لايه كمى زعفرون زدم ولايه بالايي زعفرون بيشترى داره.اخرسرهم روشو تزيين كردم كه مشخصه☺️ عكس آخر لايه هاى رنگى كمى مشخصه😅 اگه حال وحوصله نداشتيد ويه دسر خوشمزه فورى خواستيد همون يه مرحله همرو قاطى پاتى كنيد وبريزيد تو ظرف وتمام
🍬بیسکوییت اورئو خرد شده 150 گرم 🍬کره آب شده 2 ق غ 🍬آب سرد 2 ق غ 🍬پودر ژلاتین 1و1/2 ق چ 🍬خامه 1و1/2 پیمانه 🍬پنیر خامه ای 220 گرم 🍬رنگ سبز و زرد خوراکی 🍬عصاره نعنا 1 ق چ 🍬پودر شکر 1و1/2 پیمانه 🍬شکلات خرد شده 150 گرم 🍬خامه شیرین فرم گرفته و برگ نعنا و شکلات برای تزیین 🍮بیسکوییتهای خرد شده را با کره آب شده مخلوط کنید. لیوان های مخصوص دسر دلخواه را آماده کرده بیسکوییت ها را کف آن ریخته پرس کنید. آب سرد را در کاسه ای ریخته پودر ژلاتین را روی آن بپاشید 5 تا 10 دقیقه صبر کنید. در همین حال خامه را با هم زن بزنید تا فرم بگیرد 1/4 ازپودر شکر را به آن اضافه کنید پنیر خامه ای را در ظرفی جداگانه با بقیه شکر اضافه کنید و دو دقیقه با هم زن بزنید عصاره نعنا و رنگ خوراکی به میزان دلخواه اضافه کنید. ژلاتین را روی حرارت بخار آب گذاشته حل کنید پس از خنک شدن به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید خامه ها را نیز به آن اضافه کنید خرده های شکلات را در ان ریخته موس آماده شده را در لیوان روی بیسکوییت های خرد شده بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت ژامبون مواد لازم برای نان رولت : تخم مرغ سه عدد آرد ۵ قاشق سوپ خوری شیر یک سوم لیوان مواد لازم برای داخل رولت : ژامبون ۴_۳ ورق نازک پنیر ورقه ای ۶ ورق سیب زمی نی پخته رنده شده یک عدد خیارشور رنده شده ۵_۳ عدد سس مایونز ۵ قاشق غذاخوری بزرگ ادویه نمک وفلفل بمیزان لازم دستور تهیه : برای نان رولت ابتدا تخم مرغ هاراباچنگال بزنید وسپس شیررااضافه کرده همشان بزنید. مقداری ازمخلوط بدست آمده درآرد ریخته همش بزنید تاآرد حالت خمیری پیداکند چون اگرهمینطورآردرااضافه کنید آرد گوله گوله میشه توی مواد.سپس آرد راکه خمیری شده به مخلوط تخم مرغی اضافه کرده وهمشان بزنید ومقداری نمک وفلفل نیز اضافه کنید. موادبدست آمده رادر قالب چرب کرده (ترجیحابدون کاغذ روغنی و تفلون چون باکاغذروغنی سخته جداکردن نان رولت ازکاغذ) ریخته وآن رادر فر۱۷۵ درجه بمدت ۱۵ دقیقه قراردهید. سیب زمینی پخته وخیارشور را بارنده ریز رنده کرده آنهارا با کمی نمک وفلفل و سس مایونز مخلوط کنید. نان رولت را باز کرده و ابتداکمی سس مایونز پخش کنید روی نان وسپس مخلوط سیب زمینی روپخش کنید(میتونید مثل من اول ژامبون روبذارید اما پخش کردن سیب زمینی روش یه کم سخته)سپس ژامبون ودرآخرپنیرورقه ای راچیده ورولشان کرده و آن را با کاغذ روغنی بپیچید چندساعت در یخچال بگذارید وسپس به راحتی با یک چاقوی تیز برشش بزنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلفل دلمه ای گوشتی حدود 10_8 عدد فلفل دلمه ای: برنج نصف لیوان گوشت چرخ کرده گوساله 200گرم پیاز کوچک 1عدد سیر 2-3حبه جعفری خرد شده مقداری نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، فلفل قرمز پرک شده ، نعناع خشک گوجه فرنگی 1عدد روغن مایع نصف استکان رب گوجه فرنگی1 ق غ ،رب گوجه فرنگی 1 ق م برای مرحله آخر آب جوش 1/5لیوان طرز تهیه: پیاز ، سیر و جعفری را ریز خرد کنید. پوست گوجه فرنگی را جدا کنید و مکعبی خرد کنید(گوجه فرنگی برای بستن سر دلمه ها استفاده میشود). برنج شسته شده ، جعفری ، رب ، ادویه ها ، پیاز ، سیر و جعفری را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(تمام مواد خام است). کمی روغن بریزید بقیه را برای سس استفاده میکنید. اگر نیاز بود میتوانید کمی هم روغن به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید. سر فلفل ها را ببرید و داخل فلفل ها را خالی کنید و بشویید. داخل فلفل ها را با مواد گوشتی پر کنید سر فلفل به اندازه یک بند انگشت خالی بماند تا موقع پخت بیرون نریزد. روغن باقیمانده را داخل قابلمه ای که میخواهید دلمه ها را بپزید بریزید،رب باقیمانده اضافه کنید و تفت بدید. 1 لیوان آب بریزید. فلفل ها را داخل قابلمه بچینید. سر دلمه ها را با گوجه فرنگی خرد شده پر کنید و کمی نمک بپاشید. نصف لیوان آب باقیمانده را هم بریزید در قابلمه را بذارید و بپزید. وقتی جوشید اجاق را روی حرارت متوسط بذارید و حدود 35_30 دقیقه بپزید. کنترل کنید اگر برنج پخته باشد دلمه آماده است. از روی اجاق بردارید و حداقل نیم ساعت با در بسته نگه دارید. تمام دلمه ها را حتما بعد از پخت استراحت بدید سپس سرو کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• جذاب ترین واسه مهمونیاتون😍 ۲۵۰ ماکارونی شکل دار داخل آبجوش بریزید تا بپزه. ماکارونی آبکش شده، ۱ عدد هویج رنده شده، ۱۰۰ نخودفرنگی پخته شده، ۱۰۰ گرم ذرت پخته شده، ۱۰۰ گرم خیارشور خرد شده، نصف فلفل دلمه ای رنگی خرد شده، نصف سینه پخته و ریش ریش شده. برای سس: نصف لیوان سس مایونز، ۱ لیوان ماست چکیده، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، ۲ ق غ روغن زیتون، ۱ ق چ سس کچاپ، ۱ ق غ سس خردل، ۱ ق غ آبلیمو تازه ترکیب کنید. حالا سس اضاف کنید و حسابی مخلوط کنید بجای گوشت مرغ میتونید از ژامبون هم استفاده کنید.🤤 نوش جان♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: خیار🥒 کاهو🥬 گوجه گیلاسی🍅 هویج🥕 کلم بنفش💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 موادلازم جهت پخت کیک شکلاتی: آرد سفیدقنادی ۱۷۵ گرم»»»»»»یک پیمانه+یک سوم پیمانه شکر ۲۲۰ گرم»»»»»»» یک پیمانه پر پودر کاکائو ۳۰ گرم>>>>>>>>یک سوم پیمانه تخم مرغ همدمای محیط»»»»»»۳عدد شیر داغ ۸۰ گرم»»»»»» یک سوم پیمانه روغن مایع ۴۰ گرم»»»»»» یک پنجم پیمانه بکینگ پودر یک قاشق چایخوری استاندارد پر وانیل نوک قاشق چایخوری مواد لازم جهت فیلینگ: گیلاس بدون هسته یک پیمانه پر یا یک و نیم پیمانه آب دو الی سه قاشق سوپخوری شکر یک سوم پیمانه خامه قنادی حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍲 سس مايونز ۱۲قاشق غذا خوردي ماست ٢ قاشق غذا خوري سيب زميني آب پز و رنده شده تخم مرغ آب پز ٥ عدد كنسرو نخود فرنگي سينه مرغ آب پز و ريش ريش شده هويج متوسط آب پز و رنده شده خيارشور خرد شده ١ ليوان جعفري و پيازچه خرد شده( اختياري) ادويه: نمك، فلفل سياه، آويشن، پودر گشنيز، پودر سير آب لیمو روغن زیتون . 🕊❤️🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 • متفاوت ترین حلوایی که میشه درست کرد همین حلوا عراقی یا نجفیه سه پیمانه آرد الک‌ کنید سه پیمانه شکر یک پیمانه پودر نارگیل یک پیمانه کره یا روغن جامد یک دوم پیمانه شیر یک قاشق چایخوری پودر هل نصف پیمانه شیره خرما کاملا مخلوط کنید روی حرارت تفت بدین تا گرم بشه و شکر ها کمی ذوب بشن داخل ظرف مناسب فر رو چرب کنین و پودر نارگیل بپاشین مواد حلوا رو بریزین و روشو تزئین کنید ۳۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه بزارین بعد از سرد شدن سفت تر میشه نوش جان♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 .مواد لازم🔻 برگهای اسفناج حدود ۴۰۰ گرم ماست چکیده وهمزده وبدون آب حدود یک کاسه سیر چهار الی ۵ حبه گردوی خرد شده کمی روغن زیتون ویا مایع دو قاشق طرز تهیه🔻 ساقه های بلند اسفناج رو جدا کرده شسته و خرد کنید. اسفناج خرد شده رو بخار پز کنید.ابش که جمع شد کنار بزارید. سیر رو خرد کرده ویا رنده کنید وبا دو قاشق روغن تفت بدید فقط تفت بدید سیر سرخ بشه تلخ میشه سیر تفت داده شده به اسفناج اضافه کرده با هم تفت کوچولو میدیم گاز رو خاموش کرده بزارید سرد بشه. ماست‌رو تو کاسه نسبتا بزرگی بریزید .بزنید تا یکدست بشه ماست یونانی عالیه واسه بورانی اسفناج سرد شده ونمک وگردو به ماست اضافه کنید ،مخلوط کنید و بریزید تو کاسه سرو 😍به همین راحتی دلیل تفت دادن سیر🔻 اگه واسه مهمونی درست کنید بعدا نگران بوی سیر نمیشید. گردو طبع گرم داره تا حدی طبع سردی ماست داستان رو میگیره یکبار امتحان کنید پشیمون نمیشد. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای اصیل ایرانی وپر طرفدار😍 برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید . پوست دوم باقالی رو بگیرید سعی کنید از باقالی تازه وسبز استفاده کنید باقالی پیر زرد رنگن. رو پوسته باقالی اگر لکه سیاه رنگ باشه باقالی پیره نسبت برنج به باقالی بیشتر مثلا دو پیمانه برنج یک پیمانه باقالی پوست گرفته کافیه باقالی رو با مقداری آب بزارید بپزه حدود ۶ الی ۷ دقیقه کاملا پخته میشه کف روی باقالی رو حتمااا بگیرید . سپس آبکش کنید اگر میخواید رنگ برنجتون به سبز بزنه مقداری شوید تازه ویا خشک رو با برنج بجوشونید . در باقالی پلو حتما از شوید خشک استفاده کنید عطر خاصی داره مخلوط هر دو خوشمزه تره شوید تازه به تنهای عطر وبو نداره. آب رو بزارید بجوشه وقتی به جوش اومد برنج خیس خورده رو اضافه و نمک وکمی زردچوبه بزنید. حال که برنج داره جوش میزنه مقداری شوید ویل تازه .تا رنگ سبز ،سبزی برنج رو خوش رنگ کنه. برنج که از کناره ها بالا اومد باقالی پخته رو اضافه کرده پنج دقیقه با هم که جوش زدن ،برنج رو آبکش کنید. کف قابلمه یکی دو قاشق روغن بریزید تهدیگ مورد نظر، به تناوب برنج وشوید بریزید.تا اتمام کار چند حبه سیر درسته هم گذاشتم لای پلو☺ مقداری زعفران دم کرده ویا پودر زعفران بریزید دم کنی بزارید تا برنج بخار کنه وقتی بخار کرد کمی روغن روش بریزید تا برنج دم بکشه 🙂 ته دیگ کاهو هم واسه باقالی پلو خوشمزس من کاهو نداشتم ته دیگ نان لواش گذاشتم گذاشتم عزیزان من رو برنج هیچ وقت آب وروغن نمیریزیم همیشه روغن به تنهای میریزم برنج اگه مغز پخت باشه اب نمیخواد اگر برنج رو زنده آبکش کنید آب وروغن بریزید موقع سرو سیر رو خارج کرده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 عزیزان من به کباب تابه ای فقط نمک وپیاز رنده آب گرفته میزنم گوشت چرخ کرده یا مخلوط گوساله وگوسفندی یا گوساله من از دنده استفاده کردم گوشت کباب باید چربی داشته باشه قسمت دنده بهترین قسمته برای کباب ۳۰۰ گرم گوشت رو چرخ کردم همراه یک عدد پیاز رنده آب گرفته شده وکمی نمک به خوبی ورز دادم حدود ده دقیقه حتما با دست ورز بدید با قاشق نمیشه سپس بزارید یخچال تا خودشو بگیره سپس به سیخ های کوچک بکشید اگه نداشتید مشکلی نیست همین جوری سرخ کنید وقتی به سیخ کشیدید تا موقع سرخ کردن بزارید یخچال ماهی تابه رو داغ کنید با برس کمی چرب کنید و دو طرف کباب ها رو سرخ کنید شعله متوسط رو به بالا باشه عزیزان این کبابها رو میتونید به سیخ بزرگ بکشید و رو منتقل کباب کنید تو همون ماهی تابه چند قاچ گوجه فرنگی وچند عدد فلفل تند رو سرخ کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سلام سمبوسه از اون غذاها و فینگر فود خوشمزه و دوست داشتنی 😍🤗 مواد میانی دل به خواهی و با توجه به ذایقه می تونید تنظیم کنید . . پیاز ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم قارچ ۶ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم نان لواش به میزان لازم پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، قارچ ها رو ورقه ای کردم و اضافه کردم و تلت دادم ،گوشت چرخ کرده رو هم بهش اضافه کردم ، فلفل دلمه نگینی خرد شده ، سیب زمینی نگینی سرخ شده کمی آویشن و نمک و فلفل و زردچوبه و به همراه کمی رب گوجه ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . بعد مقداری پنیر پیتزا ریختم . می تونید انواع سبزیجات هم داخلش بریزید . برای نون من از نون لواش استفاده کردم. در اندازه دل خواه برش دادم و مثلثی پیچیدم . لبه اش رو هم از آب استفاده کردم و به هم چسبوندم . بعد هم توی روغن سرخ کردم . بعد از سرخ شدن در دستمال روغن گیر قرار دادم تا روغنش بره . با این میزان مواد نزدیک ۱۵ عدد سمبوسه میشه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین دسرلیوانی😍😋 بیسکوییت شکلاتی کرم دار موز گردو خامه قنادی یا صبحانه کمی شیر پودر نسکافه برای تزیین بیسکوییت هارو خرد کنید به حدی‌ که زیر دندون بیاد و زیادی پودر نشه گردو ها رو هم درهمین حد خرد کنید و با موزِ له شده مخلوط کنید… لایه به لایه از بیسکوییت و موز توی لیوان یا ظرف مورد نظرتون بریزید… دقت کنید بعداز هرلایه بیسکوییت کمی شیر روی بیسکوییت ها بریزید و سطحش رو کاملا صاف کنید خامه قنادی رو فرم بدید و در آخر کار روی دسر بریزید✅اگر از خامه صبحانه‌استفاده‌میکنید کمی شکر بهش اضافه کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیره✅میتونید بین همه لایه ها از خامه استفاده‌کنید‌اما من‌ چون نمیخواستم پر خامه بشه استفاده نکردم