eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
162.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مقدار شیرینی این شیرینی کمه میتونید پودر قند رو بیشتر بریزید. وقتی شیرینی رو از فر خارج کردید بذارید کاملاً خنک وسرد بشه و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید اگر اینکار رو بکنید شیرینی هاتون پودر میشه آرد سفید 140 گرم آرد نخودچی 140 گرم آرد برنج 100گرم روغن جامد لادن طلایی زعفرونی 210 گرم پودر قند 50گرم عسل 50گرم هل 1قاشق چایخوری زعفران 1قاشق چایخوری ابتدا روغن و پودر قند رو با همزن یه 3_4دقیقه ای میزنیم تا کاملاً مخلوط بشه. (روغن رو آب کنید دوباره بذارید سرد بشه وبعد استفاده کنید) بعد آردها رو الک میکنیم و مخلوط کرده و کم کم طی سه مرحله به موادمون اضافه میکنیم. سپس عسل وپودر هل و زعفران رو میریزیم که یه خمیر خوشرنگی بهمون بده.خمیر را برای 3الی 4ساعت استراحت میدیم بعد سینی فر را کاغذ روغنی میپوشانیم. خمیر را با وردنه به قطر نیم الی یک سانت پهن میکنیم وبا قالب شیرینی زبان قالب میزنیم. بعد یک عدد زرده تخم مرغ رو با زعفران مخلوط کرده وبا برس روی شیرینی ها میمالیم وبا چنگال روشو مدل میدیم وپودر پسته یا کنجد میپاشیمودر فر از قبل گرم شده بادرجه 170به مدت 10دقیقه میذاریم بپزه http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
يك مدل جديد براى طبخ با مزه متفاوت😍 ماهي را تميز كرده وچند تكه كنيد نمك بزنيد وبگذاريد تا آب ماهي گرفته شود. به نسبت مقدار ماهيها مقداري آرد را با زردجوبه فلفل قرمز كمي دارچين وپودر زنجبيل و پودرسير مخلوط كرده وبعد تكه هاي ماهي را يكي يكي در مخلوط آرد بزنيد كمي تكان دهيد تا اضافه هاي آرد گرفته بشه و در روغن داغ سرخ كنيد . و در كنار پلو نوش جان كنيد❣️ http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مقدار شیرینی این شیرینی کمه میتونید پودر قند رو بیشتر بریزید. وقتی شیرینی رو از فر خارج کردید بذارید کاملاً خنک وسرد بشه و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید اگر اینکار رو بکنید شیرینی هاتون پودر میشه آرد سفید 140 گرم آرد نخودچی 140 گرم آرد برنج 100گرم روغن جامد لادن طلایی زعفرونی 210 گرم پودر قند 50گرم عسل 50گرم هل 1قاشق چایخوری زعفران 1قاشق چایخوری ابتدا روغن و پودر قند رو با همزن یه 3_4دقیقه ای میزنیم تا کاملاً مخلوط بشه. (روغن رو آب کنید دوباره بذارید سرد بشه وبعد استفاده کنید) بعد آردها رو الک میکنیم و مخلوط کرده و کم کم طی سه مرحله به موادمون اضافه میکنیم. سپس عسل وپودر هل و زعفران رو میریزیم که یه خمیر خوشرنگی بهمون بده.خمیر را برای 3الی 4ساعت استراحت میدیم بعد سینی فر را کاغذ روغنی میپوشانیم. خمیر را با وردنه به قطر نیم الی یک سانت پهن میکنیم وبا قالب شیرینی زبان قالب میزنیم. بعد یک عدد زرده تخم مرغ رو با زعفران مخلوط کرده وبا برس روی شیرینی ها میمالیم وبا چنگال روشو مدل میدیم وپودر پسته یا کنجد میپاشیمودر فر از قبل گرم شده بادرجه 170به مدت 10دقیقه میذاریم بپزه http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
یه مدل از از کوکومرغ ، انواع مدل های کوکوها رو داریم این یه نوع خوش خوراک هست . موادش دل به خواهیه یعنی اینکه هر کدوم رو که علاقه مند هستین می تونین نریزین 😊 این ترکیب عالیه ، درست کردنش هم راحته . . برای ۸ تا ۹ عدد کوکو سینه مرغ ۳۰۰ گرم (حدودا نصف یه سینه کامل) تخم مرغ ۲ عدد پنیر پیتزا ۷۰ گرم ( اندازه به میزان دلخواه) ذرت و هویج و نخودفرنگی ۳ تا ۴ ق غ پیازچه خرد شده ۲ ق غ آرد (آرد قنادی یا نانوایی) ۲ تا ۳ ق غ نمک و فلفل و پودر آویشن و زعفران به میزان لازم سینه مرغ رو چرخ کردم . توی یه ظرفی سینه مرغ چرخ شده ، پیازچه ، آرد ، تخم مرغ ، ذرت و هویج و نخودفرنگی ، نمک و پودر آویشن و فلفل و پنیر پیتزا خوب ترکیب کردم . مقداری زعفران هم بهش اضافه کردم . تابه رو با مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دادم با قاشق از مواد داخل روعن ریختم و با حوصله شروع به سرخ کردن کردم . می تونین آرد هم‌نریزین ببینین انسجام داره کوکوتون لازم نیست اگر نه آرد اضافه بشه . http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
شیرینی 🌸 ▫️نون مخصوص سمبوسه ایرانی ▫️پنیر کیبی ▫️مغز گردو ریز خرد شده ▫️عسل یا شیر عسلی برای روکش 🔸خمیر سمبوسه روی سطح صاف قرار بدین پنیر خامه ای یا کیبی کمی پودر گردو البته درصورت تمایل خیلی ها اصلا نمیزنن رو چند سانت ازلبه عقبتر بزارین لبه های هردوسمت روی لبه های پنیر بزارین بعد خمیرتون رو رول کنید در روغن داغ سرخ کنید بعد روی کاغذ روغن گیر انداخته تا روغن اضافه رو جذب کنه کاملا که سرخ کردین روش عسل یا شیر عسلی بریزین ودر صورت دلخواه داخل پودر پسته بزنید 👩🏻‍🍳        http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🌷 گوشت كويتي🇰🇼 ابتدا گوشت رو با آب ، پياز ، سير ، چوب دارچين ، فلفل سياه ، زردچوبه ، پودر زيره گذاشتم بپزه، وقتي كه گوشت كامل پخت از اب خارج ميكنيم و گوشت رو در فر يا روي گاز به مدت ٣٠ دقيقه ميذاريم كه سرخ بشه اب گوشت رو از صافي رد ميكنيم و سپس بهش برنج و زعفران رو اضافه ميكنيم و اجازه ميديم برنج بپزه😍👌🏻 براي حشو ابتدا پياز رو در روغن سرخ ميكنيم كاراملي كه شد بهش لپه پخته شده و ادويه ها كه شامل فلفل سياه ، نمك ، پودر دارچين ، پودر ليمو عماني ، پودر زيره ، زردچوبه همه رو باهم مخلوط ميكنيم براي سرو هم اينبار من جدا توي ظرف گذاشتم ولي ميشه همه رو توي ديس بچينيم😋 شما دوس دارين مچبوس گوشت رو با ماست بخورين يا با سس تند ؟!😁 اميدوارم درست كنيد و لذت ببرين ،روز خوبي داشته باشين😍 🍽👩🏻‍🍳        http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1/2 بوته ی کاهو 4_5 عدد خیار شور 1_2 عدد سینه مرغ آبپز و ریش ریش شده 5_6 عدد پیازچه یک مشت جعفری و نعنا تازه خرد شده(یا آروگولا) یک مشت ذرت کنسروی یا پخته شده مواد سس👇 5-6 قاشق غذاخوری ماست یونانی یا چکیده 3-4 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق چایخوری سس خردل 1-2 حبه سیر رنده شده 1.5 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری ادویه کاری(کاملا اختیاری مطابق ویدیو در یک کاسه،کاهو خرده شده را با پیازچه،خیارشور،جعفری، نعنا و مرغ ریش ریش شده مخلوط کنید،همزمان در یک ظرف جداگانه تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده، روی مواد سالاد ریخته و هم بزنید،سپس سالاد رادر ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل با ذرت سرو کنید 🧚‍♀ http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍷😋 این مقدار برای چهار لیوان 👇 ژله انار یک بسته آب انار طبیعی دو لیوان آب دو لیوان انار دون شده یک لیوان پر بستنی وانیلی چهار اسکوپ http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
😍😋 مواد لازم: جعفری خورد شده ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم نعنا خشک یک ق غ پیاز دو عدد گوشت تیکه ای ۱۵۰ گرم گوجه سبز ۱۵ الی بیست عدد نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه: پیازهارو رنده ریز کرده و بهمراه روغن و زردچوبه سرخ میکنیم وقتی تقریبا طلایی شد جعفری خرد شده رو اضافه و تفت داده تا جعفری خوب سرخ بشه سپس نعنا خشک و گوشت رو اضافه کرده و درحدی که گوشت تغییر رنگ بده تفت میدیم آبجوش رو اضافه و درب قابلمه رو قرار میدیم تا خورشت بجوشه و روغن بندازه یک ربع الی بیست دقیقه آخر گوجه سبزهارو بهمراه نمک و فلفل اضافه و اجازه میدیم خورشت جا بیوفته. http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c