eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
162.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ✅ فلافل 😋 .یک کیلو نخود رو 48 ساعت کامل خیس کنید و چند باری آبشو عوض کنید. نخود رو به همراه 3 عدد پیاز تقریبا بزرگ با چند حبه سیردو بار چرخ کنید ادویه ها شامل فلفل سیاه و قرمز زیره زردچوبه تخم گشنیز پودر انبه و خیلی کم بیکینگ پودر و نمک رو اضافه کنید یه فنجون مخلوط پودرسوخاری و ا آردنخودچی هم اضافه کنید. مواد کامل مخلوط کنید و حالا به اندازه نصف فنجون آب بهش اضافه کنید بزارید یک ساعت داخل یخچال بمونه و بعد قالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید. میتونین جعفری تازه یا خشک هم بهش اضافه کنید. @ashpazy_irani
@Ashpazy_irani ایده تزیین زیبای روی کیک با توت فرنگی و کاکائو آب شده به شکل کفشدوزک....🐞🙂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزئین @Ashpaz_bashiii
۳ عدد سیب زمینی متوسط رو رنده ریز کردم وابشو گرفتم ویک عدد پیاز متوسط رو هم رنده کردم وابشو گرفتم و۳۵۰ گرم گوشت چرخکرده و۲ عدد گوجه فرنگی متوسط رنده شده (لازم نیست اب گوجه فرنگی رنده شده رو بگیریم )و۲ قاشق غذا خوری ارد و۲ قاشق غذا خوری ارد سوخاری ۱قاشق غذا خوری رب فلفل شیرین ویک عدد تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل وادویه کاری ویه کوچولو زیره همه رو مخلوط کردم وخوب ورز دادم وتو دستم شکل دادم وتو روغن داغ سرخ کردم انشالله شماهم درست کنید ولذت ببرید @Ashpazy_irani
‍ ✅کیک قهوه😋 🍜طرز تهیه چهار عدد تخم مرغ رو با یک ونیم لیوان شکر با همزن انقدر بزنید که به غلظت مایونز برسه بعد دو قاشق غذا خوری پودر قهوه رو با یک لیوان شیر مخلوط کنید واضافه کنید وخوب مخلوط کنید، نصف لیوان روغن، یک قاشق مربا خوری وانیل ودو قاشق غذا خوری کاکائو رو هم اضافه کنید وخوب مخلوط کنید بعد دو لیوان آرد رو با یک قاشق غذا خوری بکینگ پودر الک کنید وبه آرامی اضافه کنید فقط در حد مخلوط شدن کافیه حتما قالب رو چرب کنید بعد فر رو دردمای 190 درجه گرم کنید بعد که کیک رو داخل فر گذاشتید دما رو به 160 درجه برسونید وتا 25 دقیقه اول اصلا درب فر رو باز نکنید چون کیک خراب میشه بعد تا چهل دقیقه باید پخته بشه.... من بعد از سرد شدن کیک از قالب خارج کردم من این بار بجای اینکه داخل قالب بریزم تو‌فر بزارم تو دستگاه پختم با قالب های مخصوص خودش که هم راحت تر بود و هم خوشگل تر بعد از سرد شدن هم با شکلات سفید که آب کرده بودم و شکلات چیپسی تزیین کردم. 🍪 @ashpazy_irani
مواد لازم کیک شکلاتی: آرد - ۹۵ گرم نمک - ۱/۳ قاشق چایخوری پودر کاکائو - ۱ قاشق غذاخوری. عصاره وانیلی - ۱ قاشق چایخوری تخم مرغ - ۳ عدد شکر - ۲۰۰ گرم قهوه فوری - ۱ قاشق چایخوری. کره - ۱۷۰ گرم شکلات تیره ۷۲٪ - ۱۰۰ گرم ⠀ مواد لازم لایه نارگیل: پودر نارگیل - ۲۰۰ گرم شیر تغلیظ شده - ۳۴۰ گرم ⠀ مواد لازم گاناش شکلاتی: خامه ۳۳٪ - ۱۳۰ میلی لیتر شکلات ۷۲٪ کاکائو - ۲۰۰ گرم کره - ۱ قاشق غذاخوری. (۱۵-۲۰ گرم) ⠀ ظرف پخت ۲۰×۲۰ سانتیمتر. یا ۲۲×۲۲ سانتی متر ⠀ طرز تهیه: فر را تا 180 گرم کنید. کف قالب کاغذ روغنی بیندازید و کنار بگذارید. کره و شکلات را به روش بنماری ذوب کنید تا یکدست شود و مرتباً هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید. شکر و قهوه فوری را به کره و شکلات اضافه کنید و با همزن بزنید، تخم مرغ ها را یک باره اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود. عصاره وانیل ، نمک ، آرد ، پودر کاکائو را اضافه کنید - همه را با هگ مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست شود. خمیر را به قالب آماده شده منتقل کنید ، در فر گرم شده به مدت حدود 30 دقیقه بپزید ، تا زمانی که کامل پخته شود. کیک پخته را بیرون بیاورید ، بگذارید کاملا به خنک شود. نارگیل و شیر تغلیظ شده را مخلوط کنید. سپس روی کیک خنک بریزید و با پالت سطح آنرا صاف کنید خامه را به روش بنماری داغ کنید، شکلات خرد شده را درون خامه داغ بریرید ، یک دقیقه بگذارید. سپس با یک لیسک سیلیکونی کاملاً با یک شکلات یکنواخت مخلوط کنید. برش های کره را به گاناش اضافه کنید ، دوباره خوب مخلوط کنید. بلافاصله به طور مساوی گاناش شکلات را روی کیک بریزید. و سطح آنرا ضاف کنید کیک را حداقل برای یک ساعت یا بهتر است یک شب در یخچال قرار دهید. کیک را به صورت مربع برش داده و سرو کنید. ⠀ @ashpazy_irani
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتداسینه مرغ ونواری بریده ودرنمک وفلفل،زعفرون،سیر،پیاز خوابونده وسلفون کشیده چندساعتی دریخچال استراحت میدیم،بعدرول کرده به سیخ میکشیمومیزاریم درماهیتابه که کمی چرب شده وباشعله ملایم تاپخته وسرخ بشه. برنج زعفرونی هم مقداری برنج ابکش شده روبامقداری زعفرون ابکرده مخلوط وته ظرف چرب شده میریزیم وبقیه برنج وروش ریخته وباشعله ملایم میزاریم دم بکشه سپس درظرف موردنظربرمیگردونیم @Ashpazy_irani
‍ ✅ مارشمالو😋 ✍ مواد لازم: 1 بسته پودر ژله با طعم دلخواه 1/4 لیوان شکر 1/3 لیوان آب پودر نارگیل 🍜 طرز تهیه: پودر ژله و شکر را به همراه آب مخلوط و روی حرارت میزاریم حل میکنیم تا تمام ذرات شکر حل بشه ( در همین حد کافیه ) بعد از حل شدن تمام ذرات و شفاف شدن ژله، حدود ده دقیقه با دور تند همزن ژله را میزنیم تا پف کنه و رنگش روشن بشه و غلیظ بشه باید انقدر هم بزنیم تا تمام ژله دور پره های همزن جمع بشه کف ظرف دلخواه پودر نارگیل میریزیم و ژله را روش میریزیم و روشو صاف میکنیم و پودر نارگیل میزنیم و به مدت سه ساعت داخل یخچال میزاریم و بعد این زمان با چاقوی خیس برش میزنیم یا قالب میزنیم و تو پودر نارگیل میغلطونیم برای دو رنگ شدن مارشمالو وقتی لایه اول رو ریختید، لازم نیست روی مارشمالو پودر نارگیل بزنید چون لایه ها به هم نمیچسبه فقط ده دقیقه تو یخچال بزارید و شروع کنید لایه دوم و درست کنید و روی لایه اول بریزید بعد پودر نارگیل بزنید من چند تا شو قالب قلب زدم بقیشم برش زدم. @Ashpazy_irani
1/4 فنجان شکر رو با 1/2قاشق چایخوری رنگ غذا مخلوط کرده و در فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید برای تزیین کیک یا ژله @Ashpazy_irani