هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#پیتزا_قالبی_سیب_زمینی 🍕
چند عدد سیب زمینی رو خلال کردم وسرخشون کردم وته قالب کمربندی رو کاغذ روغنی انداخته وسیب زمینیها را روش پیچوندم. نمک وفلفل هم بزنید روی سیب زمینیها سس کچاپ ریخته و آویشن بپاشید وبه مقدار فراوان پنیر پیتزا وکوفته قلقلیهایی که از قبل سرخ کردید بزارید روش و لابلاش هم گوجه فرنگی تکه شده وفلفل دلمه ای بذارید و بعدش بذارید داخل فر
@Ashpazy_irani
✅گز آردي😋
✍مواد لازم
شکر یک دوم پیمانه
گلوکز یک چهارم پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
سفیده تخم مرغ یک عدد
پسته پنجاه گرم
آرد سفید مقداری
🍜طرز تهیه
سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی بزنید تا پف كنه
شکر و گلاب رو مخلوط کنید روی حرارت ملایم بزارید تا شکر حل بشه وقتی غلظت گرفت گلوکز رو اضافه کنید و دوباره رو حرارت بزارید با حرارت ملایم تا شهد غلیظی بدست بیاد حدود ٥دقيقه در حدی که وقتی بین دو تا انگشت تست کردیم کشدار و نخدار بشه
به این مرحله که رسید مقداری از شهد داخل سفیده میریزیم و هم میزنیم بعد کل سفیده رو داخل شهد میریزیم با دور تند همزن رو حرارت مخلوط سفیده و شهدو میزنیم حدود پنج دقیقه تا دوباره حجم بگیره
وقتی کاملا حجم گرفت و سفت شد همزن رو خاموش میکنیم و دوباره رو حرارت ملایم شروع به همزدن میکنیم حواستون باشه ته نگیره و مدام هم بزنید
مواد کااملا سفت میشه و از کنار جمع میشه و وسط قرار میگیره به این مرحله رسید از حرارت بردارید و پسته یا هر مغز دیگه دوست دارید اضافه كنيد
خوب حالا قالب مورد نظر رو کفشو یه لایه ارد بریزيد
میتونی مدلهای مختلفي داخل ارد بغلطونید
گزها رو داخل ظرف دربسته و داخل یخچال بزارید پانزده تا نیم ساعت قبل سرو از یخچال خارج کنید.
#گز_آردی😋
@ashpazy_irani
رسپی ناردونی👇👇👇👇
برای درست کردن ناردونی ابتدا من تکه های مرغ با نمک و زردچوبه وزعفران آغشته و مزه دارکردم بعد با کمی کره و روغن دوطرفش سرخ کردم و کنار گذاشتم سه تا پیاز نگینی خرد کردم با کمی نمک فلفل و زرد چوبه تفت دادم بعد یه ق غ خ رب گوجه اضافه و تفت دادم بعد دوق غ خ رب انار اضافه کردم بعد هم آب جوش اضافه و مرغ سرخ شده رو تو تابه چیدم درتابه رو گذاشتم تا مرغ بپزه و آبش کشیده بشه یک ربع آخر پخت کمی زعفران دم کرده و انار دون شده اضافه کردم در ظرف نبستم تا رنگ انار تیره نشه . امیدوارم درست کنین ولذت ببرین
@ashpazy_irani
.
#موس_لبو
یه دونه لبوی متوسط رو بپزید و با بلندر پوره کنید حالا دو سوم پاکت خامه صورتی و ۲قاشق غذاخوری مایونز رو بهش اضافه کنید و چند پالس بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.۴ تا ورق ژلاتین رو توی آب سرد خیس میدیم تا کاملا نرم بشه.۱ پیمانه شیر و ۴قاشق مرباخوری شکر رو روی حرارت میزاریم و هم میزنیم تا شکر حل بشه و بعد ورق ژلاتین نرم شده رو از تب سرد بیرون میاریم و آب اضافه ش رو میگیریم و توی شیر گرم میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.میزاریم شیر ولرم بشه و بعد کم کم اونو به مخلوط لبو اضافه میکنیم تا نبره.
مواد رو بچشید حتما تو این مرحله اگه طعمش رو نپسندیدید کمی دیگه با پودر قند شیرینش کنید میزان شیرینی شکر ها متفاوته و این میزان که من میریزم یه دسر کم شیرین و مناسب به من میده.حالا مواد رو تو قالب بریزید و برای چند ساعت توی یخچال میره که اگه شب تا صبح بزارید بهتره.نوش جان
@Ashpazy_irani
ژله ویترینی 😍😍
تشكيل شده از سه بسته ژله اول ژله آلوورا رو ته قالب ريخته توت فرنگى هارو جاساز كرده و تو بخچال گذاشتم بعد دو بسته ژله كه براى من ميكس توت فرنگى و انگور بود روى ژله اى كه توى يخچال سفت شده بود ريختم و مجددأ توى يخچال گذاشتم ، به همين راحتى
@ashpazy_irani
✅محلبی موز وتوت فرنگی با ژله😋
✍مواد لازم:
شیر ۲لیوان
شکر 3/4لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق
موز یک عدد
توت فرنگی ۶ عدد
پودر ژله یک بسته ب دلخواه من از ژله بلوبری استفاده کردم
🍜دستور تهیه:
ابتدا ژله رو طبق دستوری ک روی بسته نوشته آماده میکنیم داخل جام ریختم و بصورت کج گذاشتم داخل یخچال تا نیم بند بشه
بعد میریم سراغ آماده کردنه محلبی ب این صورت:
داخل یک ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد از روی حرارت برداشته و و هم میزنیم. موز رو رنده میکنیم وتوت فرنگی هارو هم رنده میزنیم وبا مواد محلبی مخلوط کرده ودر آخر ۲۵ گرم کره اضافه میکنیم وهم میزنیم این از مواد محلبی ما ک آمادس
بعد از اینکه خنک شد,داخل ظرف میریزیم روی ژله هامون میگذاریم داخل یخچال تا کامل ببنده.
#محلبی
@ashpazy_irani
✅ کباب ماهیتابه خوووشمزه 😋
دستور پخت: گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، آرد نخود چی و فلفل قرمز را باهم مخلوط میکنیم. خوب ورز میدیم و تو روغن داغ سرخش میکنیم.
#کباب_تابه_ای
@ashpazy_irani
#آش_جو
لوبیا چیتی،نخود،جو و عدس رو از شب قبل خیس کنید.آب حبوبات و خالی کنید و همرو به جز عدس همراه سبزی بپزید.وقتی حبوبات یکم به پخت کاملش مونده بود عدس و اضافه کنید چون عدس زود میپزه.یک ربع آخر هم کشک و اضافه کنید و بذارید چند تا قل بخوره و بیشتر آشتون جا بیفته،نمک و یکم زردچوبه هم آخر اضافه کردم که رنگ و روی آش بهتر بشه.سیر و نعنا داغ و پیاز هم اگه درست کردین حتما کمی داخل آش بزنید و مقداریشم برای روی آش نگه دارید.
@ashpazy_irani
#محلبی_پسته
مواد لازم:
شیر: 2 لیوان
نشاسته: 1 ق غ
شکر: 2 ق غ
پسته:4 ق غ
خامه فرم گرفته: 2 ق غ
آرد: 1 ق غ
وانیل: نوک ق چ 🌹طرز تهیه:
همه مواد بجز خامه و وانیل و پسته رو مخلوط می کنیم روی اجاق گاز قرار میدیم و هم میزنیم تا پخته بشه و قوام پیدا کنه در آخر وانیل و پسته رو اضافه کرده شعله رو خاموش می کنیم. خنک که شد ،خامه رو هم اضافه کرده و هم می زنیم ـ در لیوان یا بستنی خوری ریخته روشو با خامه زده شده و دراژه ، ترافل یا هر چی مایلیم تزئین می کنیم
@Ashpazy_irani
✅ کیک وانیلی😋
🍜طرز تهیه :
اولین کار اینه که شما سه چهارم لیوان ماست هرنوع ماستی باشه اشکالی نداره فقط ترش نباشه ویک سوم باقی مانده خالی لیوان را شیر بریزید وخوب مخلوط کنید وحدودبیست دقیقه کنار بذارید.
دونیم لیوان ارد کیک پزی را با یک قاشق مرباخوری پر بکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری جوش شیرین لطفا حذف نکنید سه بار الک کنید
یه قابلمه بزرگتر از سایز قالبتون را شعله پخش کن بذارید وروی گاز بذارید یه چهار پایه فلزی یا هر وسیله ای که حکم پایه را داشته باشه توی قابلمه بذارید وحرارت را ملایم کنید تا کاملا فضای قابلمه گرم بشه اب هم احتیاج نداره هر جنسی باشه اشکال نداره نمی سوزه نگران نباشید
چهار تا تخم مرغ را کمی بزنید بعد یک لیوان شکر ونصف قاشق چایخوری وانیل اضافه وحدودپنج تا هفت دقیقه بزنیدتا کاملا کرمی بشودبعد سه چهارم لیوان روغن مایع اضافه در حد مخلوط شدن بزنید بعد باتر میلک رااضافه وکمی مخلوط ودر اخر اردرا در دوتا سه مرحله اضافه وبا هم زن دستی ارام مخلوط کنید. قالبتون هر جنسی باشه فقط قالب ژله نباشه با سایز 25باشه یا اگر خواستید دوقسمت کنید دوتا قالب 22سانتی قالبتون را دولایه کاغذ روغنی بیندازید وکاملا چرب کنید من با ارده چرب کردم یا با روغن جامد چرب کنید واردپاشی کنید اضافه ارد را خوب بگیرید مایع کیک را توی قالبتون بریزیدوتوی قابلمه بذارید ودم کنی بذارید حرارت خیلی مهمه اگر زیاد کم باشه کیک خوشرنگ نمی شه اطرافش پس حرارت ملایم روبه بالاحدودیک ساعت بعد چک کنید اگر کیک پخته و روش هم طلایی شده که هیچ وگرنه برگردونید قالب را تا روی کیک هم طلایی بشه بعد بذارید کیک کاملا سرد بشه واطرافش را ازاد کنید واز قالب خارج کنید این کیک مناسب خانه کشی هم هست من روش را سس شکلات ریختم کیک پف خیلی خوبی داره وکاملا نرم ولطیف است وطعم وانیلی خوبی داره به شرط اینکه وانیل شما خوب باشه اگر خواستید میتونید رنده پوست پرتقال یا لیمو هم بزنید که خوش عطره و توی قالب فنجانی یا مافین درست کنید حتما کپسول بیندازید وحدود24تا مافین بشما میدهد زیاد هم پر نکنید که سرریز بشه.
✔️نکته:
اگر خواستید توی فر درست کنید در فر 180درجه بمدت 50تا 60دقیقه واسه کیک بزرگ واسه مافین حدود45دقیقه .
#کیک_وانیلی
@Ashpazy_irani