11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت گوجه سبز 💚
تا فصل گوجه سبزه درست کن😋😍
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
15.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•تاکو گوشت و قارچ🫔•
این تاکوی تابه ای از اون مزه های جدید که عاشقش میشی😍😋
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی سنتی بدون یخی شدن 😍😋
پارت اول
مواد لازم :
شیر ۱ لیتر
پودر ثعلب یک و نیم ق چ
شکر ۴۰۰ گرم
گلاب ۱/۴ پیمانه
آب ۱/۳ پیمانه
زعفرون دم کرده ۳ تا ۴ ق غ
خامه صبحانه ۳۰۰ گرم
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی سنتی بدون یخی شدن 😍😋
پارت دوم
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
29.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رول_کباب😍😋
گوشت چرخ کرده……۵۰۰ گرم
ارد سوخاری…..۱/۳ پیمانه
پیاز اب گرفته…..۱عدد
نمک،فلفل،زردچوبه،سماق…..به مقدار لازم
گوجه…..۴عدد
زعفران
کره
پیاز قرمز و جعفری
گوشت را به همراه پیاز اب گرفته و ارد سوخاری و ادویه و زعفران خوب مخلوط کنید و ورز دهید.بعد در دست به اندازه یه نارنگی برداشته و رول کنید.داخل تابه گریل با کمی کره سرخ کنید.داخل همون تابه گوجه نگینی شده را بریزد بعد ادویه اضافه کنید و کره بریزد.کمی که ابش جمع شد،یه تکه نان لواش داخلش بندازیذ تا گوجه و کره به خورد نون بره،یه تکه کباب گذاشته و پیاز و جعفری مابینش بزارید و رول کنید بهتون پیشنهاد میکنم این رول های خوشمزه را حتما امتحان کنید
18.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم این کنافه خوشمزه رو باهم درست کنیم
یه دسر خوشمزه و در عین حال فوری😍😋
رشته کادایف ترجیحا تر ۱۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
زعفران دم شده به مقدار لازم
پودر هل نصف ق چ خ
سرشیر یا پنیر موزارلا به مقدار لازم
_
مواد لازم شربت:
آب یک لیوان
شکر یک لیوان
زعفران به مقدار لازم
گلاب یک ق غ خ
پودر هل (اختیاری) به مقدار لازم
___
رشته های کادایف با پنجاه گرم کره ذوب شده و زعفران و پودر هل مخلوط میکنیم و اگر رشته ها بلند بودن با قیچی خرد میکنیم.کف تابه رو با کره نرم شده مثل فیلم چرب میکنیم و نصف مواد ته ظرف فشرده کرده و بعد وسط مواد پنیر موزارلا بدون نمک یا سرشیر گذاشته پودر پسته میریزیم و مجدد رشته های کادایف میریزم و خوب فشرده میکنیم روی حرارت ملایم ترجیحا با شعله پخش کن میذاریم ، یک طرفش که خوب سرخ شد برش میگردونیم و طرف دیگه رو کمی حرارت میدیم.و در آخر شهد آماده شده رو روی کنافه میریزیم.و نوش جان
(برای درست کردن شهد آب و شکر و زعفران و هل باهم مخلوط و روی حرارت قرار میدیم تا به قوام بیاد سرد شد میریزیم رو کنافه
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_با_نون_باگت😍😋
برای سس پایه
- گوجه ۱/۲
- رب گوجه ۱ ق غ
- نمک ۱/۲ ق چ
- فلفل قرمز ۱ ق چ
- آویشن (اوراگانو) ۱ ق چ
- پودر پیاز ۱ ق چ
- پودر سیر ۱ ق چ
- روغن ۱ ق ع
- آب سرد ۱/۴ پ
برای تاپینگ
- پنیر پیتزا ۱ پ
- نان باگت ۱ عدد
- سس پایه ۱-۲ ق غ
- قارچ
- فلفل دلمه
- زیتون
- به سلیقه خودتون ژامبون (یا هرچیزی دیگه) زمان پخت بسته ب نوع دستگاه گریل یا فر متفاوت می باشد با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۲ دقیقه (اگه فر از قبل گرم شده باشه)
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قرمه سبزی که نیاز به تعریف و تمجید نداره😍 ، بیا درستش کنیم🥰
فقط قبلش بهم بگو برای خوشمزه شدن قرمه سبزی چیا میزنی بهش ؟😉
مواد لازم برای پنج نفر :
ششصد گرم گوشت با استخون (استخون خیلی به خورشت طعم و لعاب میده)
نیم کیلو سبزی قرمه پاک شده (شامل تره، شنبلیله، جعفری)
لیمو عمانی دوتا
پیاز متوسط یه دونه
فلفل سیاه وزردچوبه و نمک
روغن حیوانی یا روغن جامد جمعا چهار قاشق (من کمتر زدم و روغنش کم شد چون نمیخواستم خیلی چرب باشه)
یک قاشق تخم گشنیز (عطرش محشره)
یک قاشق شنبلیه ی خشک
یک لیوان لوبیای پخته شده
برای پخت گوشت حتما آب جوش اضافه کنین👌🏼
22.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
این باقلوا خیلی جذابه و خیلیم راحت درست میشه😍😋
23.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_قالبی😍😋
✅️مواد لازم
دوتا تخم مرغ
نصف لیوان شکر
نصف ق چ وانیل
روغن نصف لیوان
بیکینگ پودریک ق م
ارد یک لیوان سرخالی یا ۳/۴لیوان
✅️این کیک احتیاج به شیر یا اب نداره
✅️قالب یا فنجون حتما چرب کنید نچسبه
✅️مواد حتما هم دمای محیط باشه
✅️میتونید تو قالب بزرگتر یا قالب ۱۵ سانتی بریزید
21.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_جو_هفت_رنگ😍😋
جو پوست کنده: ۲۰۰ گرم
آب: سوپ همیشه باید آبدار باشه تا به قوام برسه
هویج: ۲ عدد
نخود فرنگی: حدود ۱ لیوان
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری: ۲ قاشق غذا خوری
آبغوره: نصف فنجان (تا یک فنجان)
فلفل قرمز: یک سوم قاشق چایخوری (اختیاری)
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق جایخوری
نمک: ۳ قاشق جایخوری (تست کنید)
رب گوجه: ۲ قاشق غذا خوری.
پخت اول: (جو رو بشورید)
جو با آب: ۹۰ دقیقه
(تو این مرحله تند تند به جو سر بزنید و اگه آب خواست اضافه کنید)
پخت دوم:
جو با هویج و آب: ۶۰ دقیقه
پخت سوم:
جو، هویج، نخود فرنگی و آب: ۴۰ دقیقه
اضافه کردن زرشک، جعفری و آبغوره: ۱۰ دقیقه در همه مراحل حرارت کم و در نیمه باز باشه. از آب مرغ هم میشه استفاده کرد