eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
19.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه شکلاتی😍😋 مواد لازم: ۶۵ گرم فندق آسیاب شده🌰 ( خیلی پودر نشه ) نیاز داری ۳۰ گرم پودر قند🍚 یه دونه زرده تخم مرغ🥚 شکلات صبحانه🍫 ( نوتلا یا هرچیزی که دوست دارین ) کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه ، نباید خیلی شل بشه برای من حدود ۴ قاشق استفاده شد خمیر و درست میکنی و نیم ساعت میذاری یخچال حالا خمیر باقلوا🫓 رو از یخچال بیار بیرون تا یکم دمای محیط بشه دقت کن که این خمیر حساسه ، تو هوای آزاد زود خشک میشه پس خمیر های اضافه رو بذار بین دستما نم دار و سرعت عمل داشته باش حالا سمبوسه هارو که پیچیدی بذار تو سینی فر و بذار تو فر که از قبل با دمای ۱۸۰ گرم کردی زمان پختش؟ واقعا مشخص نیست ، هروقت طلایی شدن آمادس یک ربع ؟ بیست دقیقه؟ نیم ساعت؟ اصلا مشخص نیست باید دائم چک کنی مواظب باش زیادم تو فر نمونه چون فیلینگش سفت میشه یه وقت
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ سوخاری سبک و باحاله😍😋 با اینکه هیچ ادویه‌ای نداره ولی خیلی خوشمزه میشه مواد لازم: ۱-مرغ متوسط (۱۸۰۰ گرمی) ۱ عدد ۲-آب ۵ لیتر ۳-نمک ۳۷۵ گرم ۴-آرد نان بربری ۵۰۰ گرم نکات: این غذا با سیب زمینی سرخکرده سرو میشه و حتما وزن مرغ زیر ۲ کیلوگرم باشه.
مواد لازم: تخم مرغ چهار عدد...آرد دو پیمانه...شکر یک پیمانه....شیرکاکائو نصف پیمانه....روغن نصف پیمانه...وانیل یک چهارم قاشق چایخوری...بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری.. طرز تهیه: اول از همه فرتون و روشن کنید...تخم مرغا رو بشکنید زرده و سفیده رو جدا کنید...سفیده رو با همزن بزنید تا حسابی پف کنه و وقتی ظرف و برمیگردونیم نریزه بعد میزاریمش کنار...حالا تو یه ظرف دیگه زرده ها و شکر و وانیل و با همزن میزنیم وقتی کرم رنگ و کشدار شد روغن و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم بعد شیرکاکائو رو اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم...حالا همزن و میزاریم کنار و آرد و بکینگ پودر و الک میکنیم و تو سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم...خوب حالا میریم سراغ سفیده ها و به مواد کیکمون اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم...قالب و چرب میکنیم و آردپاشی میکنیم و مواد کیک و به قالب متتقل میکنیم و در آخر قالب و با یه ضربه کوچیک میزنیم زمین تا مواد کیک همه جا خوب پخش شه بعد قالب و میزاریم تو فر با دمای صد و هشتاد درجه به مدت چهل و پنج دقیقه...بازم بستگی به فرتون داره
مرغ کبابی تند چگونه تهیه میشود؟😋😍 🌮مواد لازم دو عدد سینه مرغ یک عدد لیموترش تازه کمی سس تند یک فنجان سس گوجه فرنگی 🍅طرز تهیه سس گوجه را با سس تند در ظرف مناسبی مخلوط کنید، سپس آب لیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید و سینه های مرغ را برای دو ساعت در آن گذاشته و در یخچال قرار دهید. سپس آن را با حرارت ملایم، کبابی کنید بطوری که کاملاً بپزد. 🍰 همین الان ببین و بپ
🌸 موادلازم زرده تخم مرغ ۱ عدد گلاب ۱/۲ لیوان شیر ۱/۴ لیوان آرد ۲ لیوان بیکینگ پودر ۳ ق م روغن برای سرخ کردن پودر قند پودر هل برای تزیین زرده را بزنید گلاب و شیر را اضافه کنید آرد و بیکینگ پودر را که الک کرده اید به آن اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا به دست نچسبد اگر لازم بود کمی آرد اضافه کنید ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید بعد خمیر را پهن کنید به قطر ۳ ۴ سانت بعد کاتر بزنید من از کاتر قلبی استفاده کردم و در. روغن سرخ کنید تا طلایی شود و بعد از دراوردن از روغن با پودر قند تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 3 عدد سینه مرغ یا ران بدون استخوان 3 حبه سیر آب نصف لیمو 1 قاشق چایخوری پودر چیلی 1 قاشق چایخوری کاری 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک برای سس: 4 قاشق غذاخوری ماست خردل 1 قاشق چایخوری 1.5 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی 1 پیمانه جعفری 2 قاشق غذاخوری آب لیمو فلفل سیاه ، نمک و آویشن پیاز ، کاهو ، گوجه فرنگی نان لواش یا تورتیلا مرغ ها به مکعب بریده می شوند یک تابه مناسب را گرم کرده و کمی روغن زیتون بریزید. سینه ها در یک تابه داغ پخته می شوند پس از 5 دقیقه ، سیر ریز خرد شده به آن اضافه می شود.وقتی کاملاً آبکش شد ، نمک ، ادویه جات و آب لیمو اضافه می شوند و خوب مخلوط می شوند ، پس از کمی تفت دادن بیشتر ، از اجاق برداشته می شود از طرفی مواد لازم برای سس را داخل کاسه برده و مخلوط میکنند.پیاز ، گوجه فرنگی و سبزیجات را خرد کنید نان لواش روی بشقاب قرار می گیرد.ابتدا مقداری سس در وسط پهن می شود مواد مرغ، پیاز ، گوجه فرنگی و کاهو روی آن قرار می گیرد.سس دوباره روی آن ریخته می شود وپیچیده می شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
19.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته ترکی با بورانی بادمجون😍😋 فوق العاده لذیذ ، آسون و سریع واسه وقتایی که نمیدونی شام و ناهار چی درست کنی
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای جدید😍😋 من فکر نمیکردم دم گوساله اینقدر گوشتش لذیذ باشه .پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید 😉😍 اول گوشت و تو قابلمه بچینید روش پیاز تکه شده چوب دارچین و چند حبه سیر و یه هویج بندازید آب جوش بریزید و بزارید حدود سه ساعت بپزه. بعد پیاز نگینی سرخ شده با رب گوجه و زعفران و نمک و مخلوط میکنیم خلال پوست پرتغال و که سه بار جوشوندیم اضافه میکنیم. آب گوشت پخته شده رو اضافه میکنیم و میزاریم دوباره یه ساعت بپزه و مزه ها با هم ترکیب بشه بعد سرو میکنیم👌😊 یه نکته پوست پرتغال طعم بی نظیری به این غذا میده حتما ازش استفاده کنید.
19.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه شکلاتی😍😋 مواد لازم: ۶۵ گرم فندق آسیاب شده🌰 ( خیلی پودر نشه ) نیاز داری ۳۰ گرم پودر قند🍚 یه دونه زرده تخم مرغ🥚 شکلات صبحانه🍫 ( نوتلا یا هرچیزی که دوست دارین ) کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه ، نباید خیلی شل بشه برای من حدود ۴ قاشق استفاده شد خمیر و درست میکنی و نیم ساعت میذاری یخچال حالا خمیر باقلوا🫓 رو از یخچال بیار بیرون تا یکم دمای محیط بشه دقت کن که این خمیر حساسه ، تو هوای آزاد زود خشک میشه پس خمیر های اضافه رو بذار بین دستما نم دار و سرعت عمل داشته باش حالا سمبوسه هارو که پیچیدی بذار تو سینی فر و بذار تو فر که از قبل با دمای ۱۸۰ گرم کردی زمان پختش؟ واقعا مشخص نیست ، هروقت طلایی شدن آمادس یک ربع ؟ بیست دقیقه؟ نیم ساعت؟ اصلا مشخص نیست باید دائم چک کنی مواظب باش زیادم تو فر نمونه چون فیلینگش سفت میشه یه وقت
🌸 موادلازم زرده تخم مرغ ۱ عدد گلاب ۱/۲ لیوان شیر ۱/۴ لیوان آرد ۲ لیوان بیکینگ پودر ۳ ق م روغن برای سرخ کردن پودر قند پودر هل برای تزیین زرده را بزنید گلاب و شیر را اضافه کنید آرد و بیکینگ پودر را که الک کرده اید به آن اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا به دست نچسبد اگر لازم بود کمی آرد اضافه کنید ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید بعد خمیر را پهن کنید به قطر ۳ ۴ سانت بعد کاتر بزنید من از کاتر قلبی استفاده کردم و در. روغن سرخ کنید تا طلایی شود و بعد از دراوردن از روغن با پودر قند تزیین کنید
🍉 مواد لازم. ژله انار یه بسته ژله آلوورا یه بسته ژله طالبی یه بسته بستنی یا شیر آب جوش چیپس شکلات اشکی طرز تهیه دوستای گلم همونجور که تو عکس میبیند لایه اول ژله اناره پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم روی حرارت کتری گذاشتم تا حل بشه و شفاف بعد گذاشتم خنک شد نصف لیوان بستنی یا شیر که به دمای محیط رسیده رو با ژله خنک شده مخلوط کردم تو قالب ریختم گذاشتم تو یخچال تا نیم بند بشه بعد لایه بعدی که آلوورا هست رو به همان ترتیب لایه اول عمل کردم ژله آلوورا+آبجوش+بستنی روی لایه دوم ریختم دوباره کذاشتم یخچال تا نیم بند بشه بعد لایه آخر که ژله طالبی هست رو به همون روش با بستنی مخلوط کردم و روی لایه دوم ریختم و ۴ ساعت تو یخچال گذاشتم تا کامل ببنده بعد از این زمان دسر رو برگردوندم توی ظرف و روی قسمت قرمز رنگش چیپس شکلات گذاشتم قالب من پلاستیکی بود قبلش یکم چرب کردم . به لایه قرمز رنگ و سبز رنگ یه کوچولو رنگ خوراکی اضافه کردم