eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 موادلازم زرده تخم مرغ ۱ عدد گلاب ۱/۲ لیوان شیر ۱/۴ لیوان آرد ۲ لیوان بیکینگ پودر ۳ ق م روغن برای سرخ کردن پودر قند پودر هل برای تزیین زرده را بزنید گلاب و شیر را اضافه کنید آرد و بیکینگ پودر را که الک کرده اید به آن اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا به دست نچسبد اگر لازم بود کمی آرد اضافه کنید ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید بعد خمیر را پهن کنید به قطر ۳ ۴ سانت بعد کاتر بزنید من از کاتر قلبی استفاده کردم و در. روغن سرخ کنید تا طلایی شود و بعد از دراوردن از روغن با پودر قند تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 3 عدد سینه مرغ یا ران بدون استخوان 3 حبه سیر آب نصف لیمو 1 قاشق چایخوری پودر چیلی 1 قاشق چایخوری کاری 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک برای سس: 4 قاشق غذاخوری ماست خردل 1 قاشق چایخوری 1.5 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی 1 پیمانه جعفری 2 قاشق غذاخوری آب لیمو فلفل سیاه ، نمک و آویشن پیاز ، کاهو ، گوجه فرنگی نان لواش یا تورتیلا مرغ ها به مکعب بریده می شوند یک تابه مناسب را گرم کرده و کمی روغن زیتون بریزید. سینه ها در یک تابه داغ پخته می شوند پس از 5 دقیقه ، سیر ریز خرد شده به آن اضافه می شود.وقتی کاملاً آبکش شد ، نمک ، ادویه جات و آب لیمو اضافه می شوند و خوب مخلوط می شوند ، پس از کمی تفت دادن بیشتر ، از اجاق برداشته می شود از طرفی مواد لازم برای سس را داخل کاسه برده و مخلوط میکنند.پیاز ، گوجه فرنگی و سبزیجات را خرد کنید نان لواش روی بشقاب قرار می گیرد.ابتدا مقداری سس در وسط پهن می شود مواد مرغ، پیاز ، گوجه فرنگی و کاهو روی آن قرار می گیرد.سس دوباره روی آن ریخته می شود وپیچیده می شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
19.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته ترکی با بورانی بادمجون😍😋 فوق العاده لذیذ ، آسون و سریع واسه وقتایی که نمیدونی شام و ناهار چی درست کنی
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای جدید😍😋 من فکر نمیکردم دم گوساله اینقدر گوشتش لذیذ باشه .پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید 😉😍 اول گوشت و تو قابلمه بچینید روش پیاز تکه شده چوب دارچین و چند حبه سیر و یه هویج بندازید آب جوش بریزید و بزارید حدود سه ساعت بپزه. بعد پیاز نگینی سرخ شده با رب گوجه و زعفران و نمک و مخلوط میکنیم خلال پوست پرتغال و که سه بار جوشوندیم اضافه میکنیم. آب گوشت پخته شده رو اضافه میکنیم و میزاریم دوباره یه ساعت بپزه و مزه ها با هم ترکیب بشه بعد سرو میکنیم👌😊 یه نکته پوست پرتغال طعم بی نظیری به این غذا میده حتما ازش استفاده کنید.
19.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه شکلاتی😍😋 مواد لازم: ۶۵ گرم فندق آسیاب شده🌰 ( خیلی پودر نشه ) نیاز داری ۳۰ گرم پودر قند🍚 یه دونه زرده تخم مرغ🥚 شکلات صبحانه🍫 ( نوتلا یا هرچیزی که دوست دارین ) کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه ، نباید خیلی شل بشه برای من حدود ۴ قاشق استفاده شد خمیر و درست میکنی و نیم ساعت میذاری یخچال حالا خمیر باقلوا🫓 رو از یخچال بیار بیرون تا یکم دمای محیط بشه دقت کن که این خمیر حساسه ، تو هوای آزاد زود خشک میشه پس خمیر های اضافه رو بذار بین دستما نم دار و سرعت عمل داشته باش حالا سمبوسه هارو که پیچیدی بذار تو سینی فر و بذار تو فر که از قبل با دمای ۱۸۰ گرم کردی زمان پختش؟ واقعا مشخص نیست ، هروقت طلایی شدن آمادس یک ربع ؟ بیست دقیقه؟ نیم ساعت؟ اصلا مشخص نیست باید دائم چک کنی مواظب باش زیادم تو فر نمونه چون فیلینگش سفت میشه یه وقت
🌸 موادلازم زرده تخم مرغ ۱ عدد گلاب ۱/۲ لیوان شیر ۱/۴ لیوان آرد ۲ لیوان بیکینگ پودر ۳ ق م روغن برای سرخ کردن پودر قند پودر هل برای تزیین زرده را بزنید گلاب و شیر را اضافه کنید آرد و بیکینگ پودر را که الک کرده اید به آن اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا به دست نچسبد اگر لازم بود کمی آرد اضافه کنید ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید بعد خمیر را پهن کنید به قطر ۳ ۴ سانت بعد کاتر بزنید من از کاتر قلبی استفاده کردم و در. روغن سرخ کنید تا طلایی شود و بعد از دراوردن از روغن با پودر قند تزیین کنید
🍉 مواد لازم. ژله انار یه بسته ژله آلوورا یه بسته ژله طالبی یه بسته بستنی یا شیر آب جوش چیپس شکلات اشکی طرز تهیه دوستای گلم همونجور که تو عکس میبیند لایه اول ژله اناره پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم روی حرارت کتری گذاشتم تا حل بشه و شفاف بعد گذاشتم خنک شد نصف لیوان بستنی یا شیر که به دمای محیط رسیده رو با ژله خنک شده مخلوط کردم تو قالب ریختم گذاشتم تو یخچال تا نیم بند بشه بعد لایه بعدی که آلوورا هست رو به همان ترتیب لایه اول عمل کردم ژله آلوورا+آبجوش+بستنی روی لایه دوم ریختم دوباره کذاشتم یخچال تا نیم بند بشه بعد لایه آخر که ژله طالبی هست رو به همون روش با بستنی مخلوط کردم و روی لایه دوم ریختم و ۴ ساعت تو یخچال گذاشتم تا کامل ببنده بعد از این زمان دسر رو برگردوندم توی ظرف و روی قسمت قرمز رنگش چیپس شکلات گذاشتم قالب من پلاستیکی بود قبلش یکم چرب کردم . به لایه قرمز رنگ و سبز رنگ یه کوچولو رنگ خوراکی اضافه کردم
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: 250 گرم‌ مغز گردو 150 گرم‌ انجیر خشک‌ 100 گرم‌ برگه زردآلو 2 عدد سفیده تخم مرغ نصف فنجان شکر برای دکور: شکلات سفيد و شیری به‌ ميزان لازم ❁🍟🥦🍔
برای درست کردنش به این مواد نیازداریم:👇🏻 پیاز: ۴تا درشت نخود:یک چهارم لیوان لوبیا قرمز: یک چهارم لیوان لوبیاچیتی: یک چهارم لیوان عدس: نصف لیوان سبزی آش: ۴۰۰ گرم رشته: یک سوم بسته آرد گندم: ۳قاشق غذاخوری نعناخشک: ۳قاشق غذاخوری روغن: به مقدار لازم ادویه ها: نمک،فلفل سیاه،زردچوبه اعضا:به نکات ریز اشاره میکنید درباره روزه داری که خیلی خوبه..چون با دینداری بچهت هامون دراینده ارتباط داره...من خودم خاطره بد دارم از صدا زدنم برای نماز صبح..پدرم اخلاقشون خشکه اونقدر بی روح منو صدا میزدن که اصلا دوست نداشتم بلند شم نماز بخونم اما الان خودم بچه هامو خیلی بااحساس و مهربون صدا میزنم تا لذت ببرن از نماز...روزه هم همینطوره باید مراقبت کنیم بچه زده نشه
مواد لازم برای خمیر: 250 گرم کره 150 گرم شکر 2 عدد زرده تخم مرغ یک عدد تخم مرغ کامل آرد به میزان لازم (تا جایی که خمیر به دست نچسبه) وانیل نصف قاشق غذاخوری خمیرمایه نصف قاشق غذاخوری نمک یک پنس شیر عسل کاراملی شکلات ✍🏻همه مواد بجز آرد رو با هم مخلوط کنید تا یه کرم سفید به دست بیاد سپس به تدریج آرد رو اضافه کنید و با دست ورز بدید تا یک خمیر منسجم که به دست نچسبه بدست بیارید ، خمیر رو به هر شکلی که دوست دارید قالب بزنید و سپس اون رو توی فر با دمای 180 درجه قرار دهید ✍🏻بین هر دو تا بیسکوییت شیرعسلی کارامل بریزید و شیرین عسل رو در شکلات فرو کنید روش رو هم با شکلات آب شده میتونید تزیین کنی
نارگیل و کشمش 🥳🥳🥳🥳🥳 آرد ۲.۵ لیوان تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ لیوان شیر ۱/۲ لیوان روغن مایع ۱/۲ لیوان بیکینگ پودر ۲ ق م وانیل‏ ۱ ق چ پودر نارگیل ۱/۲ لیوان کشمش ۱/۲ لیوان تخم مرغ را داخل ظرف گودی ريخته، سپس با دور کند همزن، کمی هم ميزنيم. بعد شكر را اضافه كرده حدود پنج دقيقه با دور كند همزن همزده تا كاملا كف كند. بعد به ترتيب، شير، روغن مايع، وانيل و پودر نارگيل را اضافه كرده و با همزن هم ميزنيم. آرد را به همراه بكينگ پودر الک كرده و توی چند مرحله به مايه كيک اضافه ميكنيم و با ليسک بطور دورانی هم میزنیم. در آخر كشمش هاى آغشته به آرد را داخل مايه كيک ريخته و قالب را چرب كرده آرد پاشی ميكنيم و مايه كيک را داخل قالب مستطيل شكل به ابعاد ٢٠*٣٠ ريخته و توی فر با درجه ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقيقه قرار ميدهيم. .