پنکیک ذرت چگونه تهیه میشود؟😋😍
🌽مواد لازم
▫️آرد سفید :1 پیمانه
▫️سفیده تخم مرغ:1 عدد
▫️شیر:دو سوم پیمانه
▫️کنسرو ذرت:1 عدد، 200 گرمی
▫️نمک و فلفل :به مقدار لازم
▫️روغن :برای سرخ کردن
▫️چاتنی گوجه فرنگی :برای سرو
🥞طرز تهیه :
آرد، سفیده تخم مرغ ، شیر و نصف از ذرت را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته تا پوره ای شکل شود. نمک، فلفل و مابقی ذرت را به مخلوط اضافه کنید.روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه را برداشته، داخل تابه بریزید و دو طرف پنکیک را سرخ کنید تا طلایی شود.پنکیک های آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و با چاتنی گوجه فرنگی یا به دلخواه با سس کچاپ یا تند سرو نمایید.
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی
حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تزیین کیک ساده و خوشگل
#کیک#دسر#عصرانه_خوشمزه
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
يه توپک خوشمزه و ترد مورد علاقه بچه ها ويه غذاي جالب برای مهمونی😋
15.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باقالی_پلو_با_گردن😍😋
این دفعه یک باقالی پلو با گردن درست کردم برای درست کردن گردن ابتدا اون رو داخل آب روی گاز بذارید و کفش و بگیریدبعد پیاز، سیر، زردچوبه، پودر سیر و فلفل سیاه رو بهش اضافه کنیدمیتونید فلفل دلمه ای و هویج هم داخلش بریزیدمن گردن رو از ۱۲ شب تا صبح روی حرارت خیلی کم گذاشتم و حسابی پخت میتونید آبش و کمتر بگیرید و تنک آب بپزید ولی خوب باید به گردن سر بزنید و حواستون بهش باشه😁بعد از پخته شدن نمک و بهش اضافه کنید🧂بریم سراغ باقالی پلو😍اول برنج و بشورید و بذارید تا خیس بخوره به همراه نمک🤗باقالی های پوست کنده رو بریزید تا یک کوچولو بپزه بعد از خیس خوردن برنج اون رو روی گاز قراربدین جوش که امد باقالی رو بهش اضافه کنیدآبش که تموم شد آماده است تا روی تهدیگ مورد نظرتون بریزیدش اول زعفران کمی آب و روغن ته ظرف بریزید بعد کاهو رو روش قرار بدین کمی از آب گردن هم میتونید روش بریزید وبعد برنج و باقالی و شوید رو لایه لایه روش بزارید تا برنج دم بکشه از نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه زمان میخواد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیار شور فوری ۱۲ ساعته😍😋
مواد لازم:
خیار ریز وقلمی🥒 نیم کیلو
جعفری🍀 مقداری
سرکه 🍇۲لیوان
ابجوش🔥💧 ۲لیوان
نمک دانه درشت🧂 ۲ق غ خ
شکر🍚 ۲ق غ خ
لیمو 🍋۱عدد
سیر 🧄۱بوته
خیارها روداخل ظرفی بچینید( البته سعی کنین ظرفتون مثل من پلاستیکی نباشه چون ریختن سرکه داخل ظرف پلاستیکی برای سلامتی مضره) روش جعفری برارید دوباره خیار و حلقه های لیمو سیر خرد شده شکر ونمک وسرکه وابجوش روبریزید و۱۲ساعت درمحیط اشپزخونه استراحت بدین
به همین راحتی آماده س
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍🫘سالاد لوبیا
موادلازم👇
🔹لوبیا پخته شده : ۱ لیوان
🔹سیب زمینی آبپز : ۱ عدد
🔹کاهو : ۱ عدد
🔹خیارشور : ۱۰ عدد
🔹هویج : ۱ عدد
🔹شوید : ۱ مشت
.
🔷 موادلازمسس👇
🔹ماست چیکیده : ۴ قغ
🔹مایونز : ۳ قغ
🔹آب نصف لیمو ترش
🔹نمک و فلفل : ۱ قچ
.
12.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستیل خانگی
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم:
پودر ژله آماده🍑🍊🍋:یک بسته
گلوگز🥣: یک ق س سر پر
آبجوش🔥💧: یک چهارم لیوان دسته دار فرانسه
نکته مهم: بعد از اینکه از یخچال خارج کردید و از قالب جدا کردید اگر کمی چسبنده بود یکی دو ساعت داخل بشقاب که خیلی خیلی کم چرب کردید بچینید و تو محیط اتاق بمونه و بعد بچینید داخل ظرف در بسته.
#خورش_قلیه_ماهی 🥘 😋
▫️فیله ماهی(شیر، سنگسر، سرخو) 700 گرم
▫️گشنیز 1 کیلو
▫️شنبلیله 100 گرم
▫️سیر 3 تا 4 حبه
▫️پیاز 1 عدد
▫️تمر هندی 1 بسته
▫️زردچوبه 1 قاشق چایخوری
▫️آرد و زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل و روغن به میزان کافی
🔸پیاز و سیر رو تفت بدید و سبزی رو به اون اضافه کنید و خوب تفت بدید. زردچوبه رو هم اضافه کنید و تفت بدید.
بعد روی اون آب بریزید و بذارید تا جوش بیاد و حرارت رو ملایم کنید و بذارید تا خوب خورش به روغن بیفته!
توی یه کاسه جدا تمر هندی رو بریزید و روی اون آب جوش بریزید و بعد چنگش بزنید و از صافی رد کنید و به خورش اضافه کنید.
ماهی رو به تکه های کوچک و به دلخواه برش بدید و از قبل با نمک و فلفل و آب لیموترش و تخم گشنیز مزه دار کنید حدود 1 تا 2 ساعت قبل. در ظرفی آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه رو قاطی کنید.
ماهی ها رو توی اون بزنید و در روغن سرخ کنید.
حدود 10 دقیقه قبل از سرو خورش، به خورش اضافه کنید و نمک و فلفل خورش رو هم اندازه کنید.
۰#کیک_نارگیلی
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
روغن نصف لیوان
پودر نارگیل نصف لیوان
بکینگ پودر ۱ ق ن
وانیل کمی
طرز تهیه:
تخم مرغ وشکر ووانیل رو با همزن میزنیم تا حجمش زیاد کرم رنگ بشه بعد بهش شیر وروغن اضافه کرده کمی هم میزنیم آرد بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده الک میکنیم و کم کم به مایه کیک اضافه میکنیم و آخر هم پودر نارگیل میریزیم. قالب رو کاغذ روغنی میذاریم و مایه کیک در قالب میریزیم ودر فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم باز میگم دمای فر ها با هم تفاوت داره بعد از ۳۰ دقیقه حتما با خلال دندون کیک رو چک کنید اگه چیزی به خلال دندون نچسبید کیک آماده ست برای اینکه روی کیک خوشرنگ بشه میتونید کمی عسل رقیق شده یا شیر عسل ویا شهد با برس بکشید وروش پودر نارگیل بپاشید
14.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍🍫شکلات پشمکی 😍😋
موادلازم :
🔹پشمک : به مقدارلازم
🔹شکلات کاکائویی سکه ای : ۱۵۰ گرم
🔹پودر پسته : به مقدار لازم
🔶احتیاج به دوتا شات قهوه خوری داریم که داخل یکیش پشمک میریزیم و با پشت قاشق خوب فشردش میکنیم بعد شات دومی رو داخل شات اولی میزارم و خوب فشار میدیم وقتی کاملا پشمکا فشرده شدن داخل ظرف یا روی توری پشمکارو برمیگردونیم
.
🔶شکلات های سکه ای رو روی بخار کتری بنماری کنید و برای راحتی کار داخل قیف بریزید
🔶پشمک هارو روی یه توری بزارید و با شکلات ذوب شده کاورشون کنید( من یکم پودر پسته هم روش ریختم ) توری رو چند مرتبه به سطح ضربه بزنید تا شکلات های اضافش بریزه و به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال بزارید
🔶بعد از ۱۰ دقیقه شکلات هارو به آرومی از توری جدا کنید و برعکس داخل شات قهوه خوری بزارید و قسمتی که شکلات نداره هم با شکلات ذوب شده کاور کنید و دوباره یخچال بزارید ( ۱۰ تا ۱۵ دقیقه )