#باسلوق_پرتقالی
1🥃 آب پرتقال طبیعی رو با4ق شکر ونصف🥃 نشاسته گل مخلوط میکنیم بعد روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم بعد1ق پودر ژلاتین با3ق آب سرد روی بخاری میزاریم تا دانه های ژلاتین باز بشه وبعد به مواد اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم وبعد که کمی سفت شد۱/۴🥃 گلاب و۱/۴🥃 روغن مایه اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم که سفت سفت بشه بعد که آماده شد کف ی ظرف پودر نارگی می ریزیم وبعد مواد رو داخلش می ریزیم و دوباره روش پودر نارگیل می ریزیم وبه مدت1ساعت داخل یخچال میزاریم بعد1ساعت بیرون میاریم وقالب میزنیم و دوباره داخل پودر نارگیل میزاریم
#ترفند_آشپزی🍵
فوت و فن قورمه سبزى👇🏻
🔅موقع تفت گوشت خیلی کم از شنبلیله خشک استفاده کنید خورش خوش عطر میشه
🔅برای سرخ کردن سبزی اونو ریز خرد کنید بزارید روی حرارت اب سبزی کشیده شد روغن اضافه کنید(روغن جامد) وسرخ کنید با شعله کم ومرتب هم بزنید تا سبزی به پرش بیفته ومواظب باشید نسوزه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#_فیله_مرغ_سوخاری_باپنیر_گودا
📝مواد لازم :
▫️فیله مرغ ۱۰ عدد
▫️پنیر گودا ۵ ورق
▫️نمک ،فلفل، ادویه زعفران کمی
▫️پودر سوخاری درشت ۱ بسته
▫️تخم مرغ ۳ عدد
✍️ ابتدا فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با قسمت پهن چاقو بزنید تا باز شود . دقت کنید نباید بافت فیله از هم جدا شود بعد پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید فیله را لوله کرده وبا خلال دندان آن را ثابت کنید .مخلوط نمک و زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید بعد تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید فیله را داخل تخم مرغ غلتانده و درون پودر سوخاری درشت بغلتانید و در نهایت فیله را درون روغن سرخ کنید این فیله را میتوانید با سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#مرغ با #سس_زرشک تازه
تکه های مرغ را شسته و بذارین تو صافی تا آب اضافیش بره ، سپس روش کمی نمک و فلفل قرمز بپاشین و توی ماهیتابه گود با مقداری روغن روی حرارت متوسط رو به بالا دوطرفشو سرخ کنید ، یه پیاز متوسط رو ریز خرد کنید و تو همون روغن بریزین و بذارین طلایی بشه ، زرشک تازه که پاک شده و شسته و آبش کاملا رفته رو به پیاز اضافه کرده و کمی تفت بدین ، درصورت تمایل یک قاشق مرباخوری شکر بریزین و سپس حدود یه لیوان آب اضافه کرده و وقتی جوشید مرغ سرخ شده رو اضافه کنید ، حرارت رو کم کنید و بذارین با در نیمه باز به آرومی بجوشه تا مرغ کاملا بپزه و سس هم غلیظ بشه ، درانتها دو یا سه قاشق زعفران دم شده بریزین و نمک و فلفل رو هم اندازه کنید و با برنج سرو کنید.
نکته: درانتهای پخت دونه های زرشک رنگشون تغییر میکنه و میتونین برای شکیل تر شدن سس باز کمی زرشک بریزین.
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#کاکائو_خرمایی🍫🍱
📝مواد لازم برای ۵ نفر :
خرما بدون هسته : یک پیمانه
گردو : یک پیمانه
پودر نارگیل : یک پیمانه
گلاب : ۳ قاشق غذاخوری
شکلات : ۵۰ گرم
بیسکوییت کاکائویی : یک بسته
۱- بیسکوییتها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید، گلاب و خرما را به مواد اضافه و کمی ورز دهید.
۲- شکلات تختهای سفید را رنده و با بقیه مواد مخلوط کنید، خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود.
۳- پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#لیموناد_و_خیار 🍹🥒
خیار 2 عدد
عسل 2 ق غ
آبلیمو ½ پیمانه
یخ 5 عدد
نعناع 1 پیمانه
🔹همه مواد رو تو مخلوط کن ترکیب کنین و با لیمو و نعناع سرو كنيد.
👈اين نوشيدنى بسيار چربى سوز است
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#ترفند_آشپزی🥘
💢ميتونيد #مرغ زرشك پلو رو بعد از پخت كامل سرخ كنيد
تا مزه ى بهترى پيدا كنه
البته فراموش نكنيد كه حين سرخ كردن حتما مرغ رو ادويه بزنيد
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#دسر_پلمبیراناناس 🧇 😋
▫️پودر ژلاتین یکونیم قاشق غذاخوری
▫️پودر ژله آناناس یک بسته
▫️خامه فرم گرفته ۱ لیوان
▫️بستنی وانیلی شل شده ۱ لیوان
▫️شیر پاستوریزه ۱استکان
▫️کمپوت آناناس خرد شده ۱ استکان
▫️آب کمپوت آناناس ۱استکان
▫️گردوی خرد شده دو قاشق غذاخوری
▫️ پسته خورد شدە ۲قاشق غذاخوری
▫️شکر به دلخواه ۴ قاشق غذاخوری
🔸پودر ژلاتین و پودر ژله ی آناناس و شکر را در آب کمپوت آناناس حل میکنیم و روی گاز یا کتری در حال جوش بن ماری میکنیم تا ذراتش کاملا حل شود،در ظرف دیگری خامه قنادی رو با همزن برقی میزنیم تا فرم بگیرد بعد بستنی شل شده و شیر پاستوریزه را اضافه کرده و دوباره با همزن میزنیم سپس کمپوت آناناس خرد شده و گردوی خرد شده و خلال پسته را اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم و ژلاتین شفاف شده که کاملا خنک شده را به دسر اضافه کرده و خوب هم میزنیم سپس قالب مورد نظرو چرب میکنیم و مواد دسرو توش میریزیم و بمدت 2ساعت تو یخچال میذاریم تا ببندد بعد از قالب درمیاریم و قسمت خالی قالبو با ژله ی آناناس یاالورا و برشهای کمپوت آناناس پر میکنیم
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#دسر_انار
#ویژه_یلدا
مواد لازم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شیر ۲ لیوان
آب انار ۱ لیوان
پودر ژلاتین ٢ ق غ پر
شکر نصف لیوان
پودر نشاسته ی ذرت ۳ ق غ پر
ژله انار ٢ بسته
آب جوش ٢ لیوان
انار دون شده ١ لیوان
وانیل ۱ ق چ
طرز تهیه
اول یه بسته ژله ی انار رو با یه لیوان آب جوش حل کنید بزارید سرد بشه، سرد که شد قالب مورد نظر رو چرب کنید ژله رو بریزید قالب بزارید یخچال تا کامل ببنده ،کامل که بست انار دون شده رو بریزید بعد یه بسته از پودر ژله ی انار رو بازم با یه لیوان آب جوش مخلوط کنید بزارید سرد بشه آروم بریزید تو قالب بزارید یخچال کامل ببنده سفت بشه
(بریم سراغ دارست کردن دسرمون)
ابتدا شکر، نشاسته ی ذرت ، پودر ژلاتین، وانیل رو با هم مخلوط کنید بعد شیر و آب انار را اضافه کنید مواد را روی حرارت متوسط گاز بگذارید خوب هم بزنید تا گلوله ی نشه وقتی دسر قوامش مثلی فرنی شد خامه را اضافه کرده به مدت یه دقیقه مدام هم بزنید تا خامه خوب مخلوط بشه سپس آن را از روی حرارت برداشته کنار بزارید سرد بشه وقتی که کامل سرد شد آروم بریزید روی ژله که کامل بسته بزارید یخچال حدود ۸ تا ۱۲ ساعت تا کاملا خودش رو بگیره.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#كيك_پنيري
آرد: ٤٠٠ گرم
پنير لبنه يا ماسكارپونه : ٢٠٠ گرم
كره: ١٠٠ گرم
بيكينگ پودر: ٢ ق م
وانيل: ١ ق م
تخم مرغ: ٤ عدد
شكر: ٢٩٠ گرم
📝 كره و پنير رو با همزن بزنيد تا يكدست شه بعد بهش شكر رو اضافه كنيد اينقد بزنيد تا سفيد رنگ شه و حالت فومي بگيره، حالا تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه كنيد و براي هركدام حدودا ١ دقيقه بزنيد
وانيل هم اضافه كنيد، در آخر آرد و بيكينگ پودر رو الك كنيد و با ليستك مخلوط كنيد.
در فر از قبل گرم شده با دماي ١٧٠ درجه به مدت ٥٠ دقيقه آمادس
اين كيك مايه سنگين تري نسبت به بقيه كيك ها دارد پس نگران نباشيد👌
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#سالاد_انار 🥗 😋
🔸سه ليوان كلم بنفش نازك نواري شده لازم داريم كه بهش كمي نمك ميزنيم و ده دقيقه صبر ميكنيم و بعد يكم با دست ماساژ بديد تا يكم نرم بشه بعد يك ليوان انار دان شده و نصف يدونه سيب زرد كه با رنده درشت رنده شده بهش اضافه ميكنيم.
🔸براي سس اين سالاد هم از تركيب ماست و مايونز و يك ق آليمو تازه و نمك و فلفل ميتونيد استفاده كنيد هم از تركيب يك ق آبليموي تازه+يك سوم ليوان آب انار+دو ق روغن زيتون+نمك و فلفل،
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]