eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍟🍟 4 عدد سیب زمینی آبپز رنده شده اندکی گوشت چرخ کرده(سه بار چرخی) مرغ 1عدد سیر له شده 2 ق غ پنیر پارمزان 1 ق غ ریحان ریز شده 2 ق غ خامه 1 عدد زرده هویج ابپز 1 عدد متوسط نخود فرنگی پخته 2 ق غ فلفل دلمه ای نصف 1 عدد همه مواد به اضافه نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا رو با هم خوب مخلوط میکنیم و بعد داخل دست بشکل مورد نظر درمیاریم و در انتها توی زرده تخم مرغ و ارد سوخاری میزنیم و بعد از 1 ساعت داخل روغن سرخشون میکنیم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👧برای خوشرنگ بودن قیمه 👇 از همون اول رب گوجه رو خوب با گوشت قیمه ای خرد شده و پیاز تفت بدید و به جای پودر دارچین یه چوب دارچین بندازید برای عطر قیمه👇 از زعفرون فراوون کمی پودر هل در آخر پخت استفاده کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو_پیتزایی اینم کوکوی مد نظر😅👊🏻 مواد لازم : ۲ عدد تخم مرغ نمک فلفل آویشن زردچوبه ۱۵۰ گرم ماست چکیده ۵۰ گرم سس خردل ملایم(همه ی فروشگاه ها دارن) ۱۳۰ گرم پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم آرد سفید ۲۵ گرم جعفری درشت خورد شده طرز تهیه : تخم مرغ و ادویه هارو هم میزنیم و ماست و سس خردل رو بهش اضافه و بازم هم میزنیم و پنیر پیتزا و آرد هم بهش اضافه میکنیم خیلی خوب هم میزنیم و بعدش جعفری هم اضافه میکنیم،بعد مث کوکو داخل روغن سرخ میکنیم ، داخل فر بدون روغن هم میشه.    ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
خوشمزه و شیک با پرتقال و پوست لیمو😋😍 موادلازم : آب پرتقال=نصف لیوان آبلیموی تازه=2 قاشق سوپخوری شکر=2/1 قاشق سوپخوری پوست لیموترش=کمی خامه=25 گرم طرز تهیه: تمام مواد را با هم در میکسر ریخته و با هم مخلوط می کنیم تا مایه پف کند؛آنرا در لیوان مناسبی می ریزیم و یک نیمه حلقه لیموترش یا پرتقال را با کارد چاک کوچکی می دهیم و به لبه لیوان می گذاریم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
حلوای انگشت پيچ همدان مواد لازم دستور پخت شکر ۱ کیلو گرم سفیده تخم مرغ ۳ عدد جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چایخوری آب به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر ۱- شکر را در ظرف مورد نظر ريخته و آب را که بايد به مقدار يک بند انگشت بالاتر از شکر باشد اضافه مي‌کنيم و در صورت دلخواه كمي زعفران و بر شعله گاز قرار مي‌دهيم. ۲- بعد از اين که شربت قوام آمد، جوهر ليمو را داخل آن مي‌ريزيم. ۳- بعد از کمي حرارت دادن، مقداري از شربت را بين دو انگشت قرار مي‌دهيم، اگر به صورت کش‌دار شد، شعله را خاموش و صبر مي‌کنيم تا خنک شود در حدي که اگر سفيده را به آن اضافه کنيم پخته نشود. ۴- در اين زمان سفيده‌ها را به ميزاني که پف کند هم مي‌زنيم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم مي‌زنيم تا مواد کاملاً سفيد و يکدست و کش‌دار شود. ۵- حالا انگشت پيچ ما آماده است، ما مي‌توانيم براي عطر و طعم آن به شربت گلاب هم اضافه کنيم. ۶- و در آخر با دارچين و خلال پسته و بادام در صورت تمايل آن را تزئين کنيم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
دوستای گلم یه تجربه کوچیک داشتم و گفتم باهاتون در میون بزارم شاید به کارتون بیاد 😍 برای گرفتن زمانایی که زیاد فرصت خیس کردنشون رو ندارید میتونید یدونه خیار رو از وسط نصف کنید و داخل اب حبوبات بزارید .  تمام نفخ حبوبات رو به خودش میگیره ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷 قابلمه رو نصفه آب کنید و بذارید جوش بیاد.یه ته استکان آبلیمو يا سركه و نمک بهش اضافه کنید و بعد قارچایی که از قبل خرد کردید رو بهش اضافه کنید.بذارید ١٥دقیقه جوش بخوره و بعد گازو خاموش کنید و بذارید سرد بشه و تو یه ظرف دربسته بریزید و روشم آبشو بریزید و بذارید داخل یخچال ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷 سیب زمینی آبپز له شده + مرغ ریش شده + گشنیز خرد شده + نمک + ادویه و فلفل سیاه و زیره مخلوط میکنیم شکل میدیم داخل تخم مرغ غلطانده بعد آرد سوخاری ده دقیقه داخل فریزر بعد سرخ میکنیم ‌‌‌‌ ‌╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷 براے اینڪه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه ڪمے بلغور گندم همراه حبوبات خیس ڪنید و با هم بپزیدشون ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷 با طعم رزماری براي اينكه فيله ها ترد و خوشمزه و کمی آبدار باشند و خشك نباشند توي اين مواد نيم ساعت بمونه ابتدا فیله مرغ رو میان کیسه فریزر میذاریم و با بیفتک کوب کمی پهن ميكنيم بعد توي يك ظرف يك ق غ ماست و پودر سير و پودر فلفل سياه، پودر پاپريكا، زعفرون ومقداري رزماري ميذاريم بمونه تا طعم بگيره بعد توي ماهي تابه مخصوص گريل ، گریل ميكنيد يا ميتونيد مثل من توي ماهي تابه با کمی روغن سرخ کنید . ماست باعث ميشه كه فيله ها ترد و نرم باشند . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷 چهار لیوان شیر و چهار قاشق آرد برنج ایرانے و چهار قاشق شڪر رو ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو حرارت و مرتب هم زدم اواسط پخت دو قاشق گلاب هم ریختم و هم زدن رو ادامه دادم تا فرم بگیره بعد تو ظرف سرو یک لایه فرنے یه لایه موز اسلایسے و بیسڪوییت ساقه طلایے خورد شده و گردو ریختم و مجدد روش فرنے و گردو و پودر دارچین. هم داغ سرو میشه هم سرد. من سرد سرو میڪنم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani