eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سينه و ران مرغ >> ١ كيلو مغز گردو سياه >> ٢٠٠گرم مغز گردو سفيد>> ٢٠٠ گرم پياز>> ١ عدد رب انار ترش>> ١ پيمانه رب انار ملس>> ١ پيمانه آب سرد >> ١ ليتر ❄️ زعفران دم كرده >> ٢ قاشق غ خ شكر>> ٣قاشق غ خ نمك>> ١/٢ قاشق چ خ زرد چوبه >> ١/٢ قاشق چ ح پياز رنده شده رو ٣ الي ٤ دقيقه با نمك و زرد چوبه تفت ميديم،بعد گردوي آسياب شده رو ٧ دقيقه با پياز تفت ميديم تا رنگش عوض بشه،بعد از اون آب سرد و رب انار رو به مواد اضافه ميكنيم و حرارت رو زياد ميكنيم تا قل بزنه به قل زدن كه رسيد حرارت رو كم ميكنيم در ظرف رو ٣ ساعت ميزاريم ،تو اين زمان مرغ رو به همراه نمك و زرد چوبه خوب خوب سرخ ميكنيم،بعد مرغ رو به خورش اضافه ميكنيم ودر ظرف و بر ميداريم تا نيم ساعت با مرغ بپزه بعد زعفران و شكر رو اضافه ميكنيم باز اجازه ميديم نيم سا عت بپزه و خورش ما آمادست در جريان پخت خورش رو گاهي هم بزنيد
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باسلوق رنگی😍 مواد لازم : ژله سبز ژله قرمز شکر ۱ لیون ژلاتین ۲ ق غ نشاسته گل ۱ لیوان آرد نشاسته ذرت روغن ۲ ق غ ژلاتین ۱ ق آب ۲ ق غ گلاب 🌟
14.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیر تا پیاز مربای لبو ❤️
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند تزئین کیک تولد 🥳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرینت جوجه رستورانی🍢 مواد لازم : روغن ۵ ق غ فیله مرغ ۳ عدد فلفل سیاه ۲ ق چ پودر پاپریکا ۲ ق غ پودر سیر ۲ ق چ کمی جعفری مواد سس : مایونز ۲ ق غ فلفل دلمه ۱ ق غ سرکه ۱ ق چ 🍕🌭
11.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا این ترفند دیگه پفیلا تون نمی سوزه و همه شونم باز میشن😍😋
22.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکبار هم ابگوشت رو به روش من درست کن مطمئن باش عاشقش میشی 😍😍 چندتا ترفند داره واسه خوشمزه تر شدنش پس انتهای کپشن رو بخون☺️😋 بریم بسازیمش👇👇 مواد لازم گوشت استخوانی و دنبه گوجه1عدد سیب زمینی 1عدد پیاز1عدد رب2ق غ خ نمک.فلفل سیاه.زردچوبه به مقدار لازم مرزه خشک شده کمی لیمو عمانی 1عدد نخود نصف لیوان نکته ها گوجه باعث خوشمزه تر شدن و لعاب دار شدنش میشه مرزه و لیمو عمانی طعمش رو محشر میکنه دنبه گوجه و پیاز رو حسابی بکوبید تا پوره پوره بشه دنبه رو اصلا حذف نکنید
🌸🌸ترفند جلوگیری از کپک زدن خیارشور🥒 به جای ریختن سرکه در خیارشور، روی ظرف آن تکه ای نان به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در را محکم ببندید چطوری از کپک زدن خیارشوری که از مغازه خریدیم جلوگیری کنیم؟🍃👇 ✍️خیارشور رو درون محلول آب و نمک قرار بدید و روی خیار شورها تکه ای نان قرار بدید🔸دیگه کپکی دیده نمیشه❗️ 💡ایده بگیرید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌
ترفند سرخ کردن ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺑﻪ سبک ﺭﺳﺘﻮﺭﺍنها آب را جوش آورده، به آن مقداری نمک اضافه کنيد؛ سيب زمينی های خلال شده را4 دقيقه در آب بجوشانید سپس آبکش کرده و در روغن داغ ﺳﺮﺥ ﮐﻨﯿﺪ