eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 قطعا از طعمش تعجب میکنین 😍
15.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامی گوجه😍😋 محبوب دلها، بنظرم خوشمزه ترین و آسون ترین غذا همینه مخصوصا با کته کره مواد لازم برای ۲نفر:گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم ،یک مشت جعفری ساطوری شده،یک عدد پیاز متوسط نگینی ریز،نمک و فلفل و زردچوبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای گلم😘😍 امیدوارم خوشتون بیاد😘😍 ممنووون ازاینهمه پیامهای پرمهرتون واقعا مهربونید😘😍 موادلازم: ۱ عددپیاز نیم کیلو گوشت ۱ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری فلفل ۱ قاشق چای خوری پودرسیر پنیر ورقه ای خیارشور آرد آرد سوخاری تخم مرغ موادلازم برای سس: سس مایونز ۳۰۰ گرم ۲ قاشق چای خوری سس خردل خیارشور ۱ قاشق چای خوری سرکه شکر ۱ قاشق چای خوری پودرپیاز ۱/۵ قاشق چای خوری پودرسیر ۱/۵ قاشق چای خوری پودرپاپریکا۱/۵ قاشق چای خوری فلفل سفید نوک قاشق چای خوری طرز تهیه توفیلم کاملا مشخصه😉 نوش جان😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم 🍔🍔🍔 چند عدد سیب زمینی تخم مرغ نمک و فلفل و پاپریکا آرد ذرت پودر سوخاری سوسیس سالامی پنیر ورقه ای اول سیب زمینی رو آب پز کنید بعد بپیچید تو سلفون وبگذارید تو فریزر نیم ساعت بمونه بعد در بیارید و حلقه ای برش بزنید و اول تو آرد ذرت بعد تو تخم مرغ زده شده و طعم دار شده با نمک و فلفل و پاپریکا بعد تو پودر سوخاری و بعد تو روغن داغ سرخ کنید و روش سوسیس و پنیر بگذارید و یه سیب زمینی هم روش ...بردارین و نوش جان کنید به همین راحتی
19.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فسنجون را یه بار این مدلی امتحان کن عالی میشه👌🥰 مواد لازم:سینه مرغ یک عدد،مغز گردو یک پیمانه پیاز ۲رب انار۸ ق غ،شکر از یک یا دو ق غ بستگی به سلیقه شما،زعفران دم کرده ۱ ق غ،نمک و فلفل سیاه و قرمزنصف ق چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه با ته‌دیگ شیشلیک” اگه هنوز شک داری، آخر ویدیو رو ببینی مطمئن می‌شی🫣 شیشلیک رو نمک بزن بذار کنار، برای مواد دلمه سبزی دلمه،گوشت،برنج خام،رب گوجه،نمک،پودر سماق،ماسالاربی،پول بیبر لازم داریم، برای سس دلمه نمک ،روغن کنجد ،رب گوجه ،آب و ادویه میکس ویژه الی لازم داریم، حتما برنج رو با آب جوش بخیسونید تا نرم بشه حتما با حرارت ملایم سه ساعت اجازه بدید دلمه بپزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ ۱ عدد ساقه کرفس جوان ۱۰۰ گرم پیاز کوچک ۱ عدد جعفری ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ آبپز ۲ عدد کوچک سیر ۱ حبه نمک و فلفل به میزان لازم پنیر لبنه یا خامه ای مقدار لازم سس خردل ۱ قاشق غذاخوری گردو ۲ عدد نان تست(یا نان دلخواه) پنیر گودا گوجه کره ابتدا سینه مرغ را با سیر و نمک و فلفل آبپز کنید و بعد از پخت با چاقو ساطوری یا ریش ریش کنید و در ظرف بریزید ،کرفس راهم را جدا و ساطوری کنید و در ظرف بریزید ،جعفری را هم خیلی ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید،تخم مرغ را هم آبپز و بعد ریز خرد کنید و در ظرف بریزید مقداری گردوی خرد شده هم اضافه کنید حالا پنیر لبنه را که به دمای محیط رسیده را مقداری هم بزنیدتا بافتش از هم باز بشه برای رقیق شدن میتونید روغن زیتون هم اضافه کنید همه مواد را باهم مخلوط کنید، حالاااا نان تست را بردارید روش یک لایه پنیر گودا بزارید روش مقداری از مواد و بعد یک لایه گوجه و دوباره پنیر گودا و نان تست بعدی و حالا ساندویچ را در تابه از قبل گرم شده با مقداری کره چرب کنید و ساندویچ را تا وقتی کریسپی میشه اجازه بدید تا در تابه بماند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ارد…..۲پیمانه تخم مرغ…..۴عد شکر…..۱پیمانه روغن…..۳/۴ پیمانه گلاب…..۱/۳ پیمانه شیر…..۱/۲ پیمانه بکین پودر….۲قاشق چای خوری پودر هل…..نصف قاشق غذا خوری طرز تهیه: تخم مرغ،وانیل،شکر و پودر هل را با همزن بزنید.حدود ۵ دقیقه بزنید تا حجمش دو برابر بشه.بعد روغن را بریزد حدود یک دقیقه بزنید.بعد شیر و گلاب هم بریزد.مجدد یک دقیقه هم برنید.بکین پودر به ارد اضافه کنید.الک کنید با مواد کیک مخلوط کنید.قالب مورد نظر را روغن جداکنده برنید.اندازه قالب من ۲۰ بود. مواد داخل قالب بریزد.با درجه ۱۶۰بزای فر برقی و ۱۷۵ برای فرهای گازی. بمدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید. با پودر نارگیل و پسته تزیین کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تيراميسو😋 بچه‌ها عاشقش میشن🥺 مواد لازم : آب ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد پودر قند ۱۰۰ گرم لیدی فینگر ۲ بسته خامه قنادی‌ حدود ۵۰۰ گرم پنیر ویلی ۴۰۰ گرم وانیل ½ ق چ قهوه فوری پودر کاکائو
13.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرین‌پلو (یا زرشک‌پلو) مرحله اول سرخ کردن پیاز با فلفل‌سیاه و نمک هست، هر موقع هم داشت میسوخت یه چیکه آب بریزید. بعد فیله هارو بخوابونید. یکم روغن و پودر سیر بزنید، یک پیاله زردآلو خشک و زعفرون بریزید و فیله هارو برگردونید، آبجوش بریزید و با حرارت کم و در بسته نیم ساعت بزارید تا بپزه، ۱۰ دقیقه آخر، خلال پسته، بادوم و زرشک بریزید. ۱۰ دقیقه بعد آماده هست. تو این مدت کته هم بار بزارید. نوش جونتون.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکو یه غذای بسیار خوشمزه و دلبرانست که به راحتی آماده میشه البته میشه گوشت رو روی خمیر پیتزا هم پهن کرد و داخل فر گذاشت حتی میتونید توی گوشت چرخ کرده ادویه - جعفری ساطوری و فلفل دلمه نگینی هم بریزید و بعد ار ورز دادن روی نون یا خمیر پهن کنید ، به همین سادگی و خوشمزگی
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیشمه یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ترکمن هاست که یک بافت عالی و با جذب روغن خیلی کم هست مواد لازم : روغن ۸۰ گرم وانیل ½ ق چ شیر ولرم ۱ لیوان بیکینگ پودر ۲ ق م تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ لیوان آرد ۵ لیوان
21.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیکت خراب میشه؟! اگه تو هم پف کیکت میخوابه حتما سیوش کن که قبل از پخت کیک دوباره نگاش کنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ پیتزا چندورق ژامبون چندورق پنیرگودا چیپس با طعم دلخواه چندعدد قارچ به دلخواه میتونید ذرت و فلفل دلمه هم اضافه کنید سس: دوقاشق مایونز یک قاشق خردل ادویه دلخواه :پاپریکا پودر سیر،فلفل سیاه… خیارشور رنده شده داخل فر:7دقیقه180درجه حرارت از بالا روی گاز:کف تابه روغن بریزین شعله کم موادی که خامه مثل قارچ از قبل تفت بدید در تابه رو بزارید تا پنیر آب شه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم (به اضافه ۱۰۰ گرم برای رومال نان تست) شیر دو لیوان نشاسته ذرت ۴ قاشق غ پر نمک نصف قاشق چ(میتونید کمتر هم بریزید) پودرسیر نصف قاشق چ کره ۳۰ گرم سینه مرغ ۳۰۰ گرم خیارشور یک عدد ذرت کنسروی دو قاشق غ سس مایونز دو قاشق غ نان تست نصف بسته پنیر گودا و ذرت کنسروی و جعفری و سس کچاپ برای تزئین
21.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 تخم مرغ ۲عدد، شکر نصف پیمانه، وانیل ۱/۴ ق چ، آرد قنادی ۱ پیمانه، بکینگ پودر ۱ ق م، پودر کاکائو مقداری، روغن ۱/۴ پیمانه 🔴تخم مرغ رو با شکر و وانیل ۳ دقیقه هم بزنین تا حجمش ۲برابر بشه. روغن رو اضافه و مخلوط کنید آرد و بکینگ پودر رو به تدریج روی مواد الک و یکدست کنین 3ق غ از مواد بردارید و 1 ق چ پودر کاکائو روش الک کنید. یک قاشق هم شیر اضافه و داخل قیف بریزید داخل قالب، کپسول بزارین و از مواد داخل هر کدوم بریزین. از مواد شکلاتی بشکل های متفاوت روش بریزید و با سیخ چوبی طرح بندازین. قابلمه رو یک ربع روی حرارت گرم کنین و کفش یه جسم فلزی قرار بدید. ظرف کیک رو روش بزارین و در قابلمه رو ببندین. ١۵ تا ۲۰ دقیقه زمان بدین تا پخته بشه.
زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست؛ یا چیدن چند میوه از درخت که تو را به ماندن پیوند می دهد... زندگی همین لحظه ایست که من تو را نفس می کشم، برایت چای می ریزم وَ تمام اندوه جهان را در آن حل می کنم... سلام روزتون بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسرِ هندی ماست ساده ۱/۲ پیمانه سر پر خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه سر پر شیر عسلی ۱/۲ پیمانه سر پر زعفران و پودر هل به مقدارِ دلخواه اسانسِ وانیل یا گلاب ۱/۲ ق چ در فر گازی با دمایِ ۱۷۰ درجه به مدتِ ۱۵ دقیقه بپزید و برای ۲-۳ ساعت توی یخچال بذاریدُ بعدش خنک سرو کنید
25.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شیفون😍😋 مواد لازم: تخم مرغ درشت🥚 ۴ عدد شکر دانه ریز 🍚۱۱۰ گرم آرد سفید🥡 (آرد شیرینی پزی) ۱۳۰ گرم بیکینگ پودر🥄 ۱ قاشق چایخوری یا ۴ گرم شیر گرم🥛 (نه داغ) ۴۰ گرم روغن مایع 🥃۴۰ گرم وانیل🌸 ۱/۴ ق چ نمک🧂 ۱ پینچ قالب مورد استفاده ۱۸ سانتی دمای پخت ۱۷۰ گرم زمان پخت حدود ۴۵ دقیقه برای شکلاتی کردن هرچقدر از پودر کاکائو مدنظرتون هست اضافه کنید همونقدر از آرد کم کنید. برای قالب فقط کف قالب رو کاغذ روغنی بندازید و دیواره ها رو چرب نکنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی راحت و خوشمزه🍫 مواد لازم : شکر ۴ ق غ شیر ۳ پیمانه پودر کاسترد ۴ ق غ پودر کاکائو ۲ ق غ بیسکوییت
14.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استیک‌ مرغ سنگی بی نظیر درست کنیم😎😍 🤪 مواد لازم: سینه مرغ یک عدد سیب زمینی قارچ به مقدار دلخواه نمک دریایی، پاپریکا، آویشن و تخم‌گشنیز به مقدار لازم کره ده گرم نصف پیمانه شیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مرغ ۱عدد برای هر نفر روغن مایع: ۴ قاشق غذا‌خوری برای ۵ تکه مرغ: پیاز: ۲ عدد متوسط قسیی: ۱ کاسه گوجه خشک: ۱ کاسه پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: یک سوم قاشق چای‌خوری زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: یک قاشق چای‌خوری زعفرون دم شده: ۴ قاشق غذا خوری هیچ وقت به مرغ آبِ زیاد نزنید چون بوی بدی میگیره. آب رو کم کم اضافه کنید. هر وقت حس کردید که کف ماهیتابه داره خشک میشه، نصف فنجون آب بریزید.مدت زمان پخت برای مرغ استخون دار: ۷۰ دقیقه کته هم فراموش نشه.برای دورچین بشقاب، ذرت شیرین خیلی انتخاب خوبی هست. اما سلیقه‌ای هم هست. اون رو با آب خالی بپزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد خیار و ذرت🥒🌽 این سالاد بنظرم تا الان تو سطر جدول سالادایی بوده که تست کردم🤌🏼 چیزایی که لازم داری:خیار،پیاز قرمز،ذرت،جعفری ،سیر،پودر گردو،ماست،سس مایونز،آبلیمو،روغن زیتون،نمک و فلفل
13.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 با ساده ترین موادی که تو هر خونه ای راحت پیدا میشه خوشمزه ترین عصاره مرغ (استاک مرغ)رو خودت راحت میتونی تو خونه درست کنی که خیلی به صرفه ترم هست😍 برای ۶۰ عدد استاک: فلفل دلمه ای ۱ عدد، هویج ۲ عدد، گوجه ۱ عدد، پیاز ۱ عدد، سیر ۳،۴ حبه، گشنیز و جعفری تازه ۱ پیمانه، آب مرغ ۳ پیمانه، برگ بو ۲ عدد، پودر زنجبیل ۱ق،چ، چوب دارچین ۱ عدد، روغن 1پیمانه، آرد ۱ لیوان، نمک، پاپریکا، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر زیره:1 ق غ سر خالی، فلفل قرمز و پودر سیر:نصف ق،غ نکات: میتونید به جای استفاده از آب مرغ یک عدد سینه و ران مرغو با ۴ پیمانه آب بپزین بعد مرغهارو جدا کنید و از آبش استفاده کنید ⠀ ۷ الی ۸ ساعت بذارین تو فریزر بمونه بعد برش بزنید میتونید تو ظرف در بسته یا تو فویل بذارین و تا ۱ ساعت تو فریزر نگهداری کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغی امتحان کردی؟؟؟🤩😍😋 یعنی اینجوری ک میگم درست کنی عاشقش میشی🥰 راحت با چند مواد غذایی تو یخچال میتونی این خوشمزه جان رو درست کنی😋 اول سینه مرغ رو نازک برش بزن تو روغن سرخشون کن نمک ،فلفل ،پودر سیر و کمی زردچوبه بهش بزن ی قاشق رب هم اضافه کن نصف لیوان شیر بزن بزار آبش کشیده بشه روی نون ک من تافتون استفاده کردم اول پیاز ،جعفری، گوجه، خیارشور و بعدش مرغ رو بزن و رولش کن تمام نوش جون