9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_برنج🍚🍚
این ورژن مامان جان منه با یه عالمه فلفل سیاه😋 ندیدم که توی رسپی های دیگه نخود فرنگی بریزن شما هم اگه دوست ندارید میتونید حذفش کنید ولی با نخود فرنگی عااالی میشه 👌و اینکه هم میتونید گوشت
قلقلی بریزید هم سینه مرغ یا... ولی خب با قلقلی یه چیز دیگست.
مواد لازم :
پیاز نگینی متوسط ٢ عدد
برنج ١ پیمانه پلوپز ١٠٠ گرک
عدس خیس خورده ١/٢ پیمانه پلوپز ٨٠ گرم
نخود فرنگی ١۵٠ گرم
اسفناج خرد شده ٠/۵ کیلو
کره ٢۵ گرم
آب مرغ ١/۵ پیمانه
آب ٧ پیمانه
مواد قلقلی:
گوشت چرخکرده ٢٠٠ گرم
پیاز رنده شده آب گرفته ١ عدد کوچک
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
اول پیاز نگینی رو تو کره تفت میدیم و بعد ادویه میریزیم و بعد بقیه مواد رو اضافه میکنیم میزاریم جوش بیاد(میتونید پیاز رو در کره تفت ندید و ساده درست کنید)
همه مواد قلقلی رو خوب با هم مخلوط میکنیم و قلقلی ها رو توی کمی روغن تفت میدیم و وقتی آش جوش اومد بهش اضافه میکنیم و میزاریم نیم ساعت جا بیفته
برای قلقلی آب پیاز رنده رو بگیرید و داخل خود سوپ بریزید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
[ Video ]
#دستور_آشپزی
✅ یه #غذای_جدید و خوشمزه که همه دوست دارن و ساده❤️
خانومای عزیز
آموزشش به این صورت هست:
سینه مرغ و تفت داد و فلفل دلمه های رنگی و قارچ رو اضافه کرد و ادویه،نمک و ..
اضافه کرد بهش وقتی آماده شد اونا رو داخل سس بشامل ریخت ( سس مخصوص لازانیا ) و نون تست ها رو داخل ظرفی چید و همه ی مواد رو روی اونا ریخت و حداقل نیم ساعت داخل فر گذاشت و آماده شد
یه جورایی مثل پیتزاست😋❤️
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
[ Photo ]
♦️#کمپوت_هلو:
خیلی ها بر این عقیده اند که کمپوت هلو بهترینِ کمپوت هاست. اسانس هلو بسیار قوی و عطرش آرامش بخش است.
🔸مواد لازم:
▫️هلو : ۱ کیلو
▫️شکر : ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
▫️آب : ۲ تا ۳ پیمانه
🔸طرز تهیه:
برای تهیه کمپوت هلو ابتدا هلوها را به مدت یک دقیقه در آب جوش قرار دهید و سریعاً در آب سرد فروکنید تا پوست آن راحت جدا شود.
سپس آن را نصف نموده و هسته را خارج کنید.
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید.
تکههای هلو را در شربت ریخته و پس از پخته شدن هلو، آن را از روی گاز بردارید تا له نشود.
هلو میوه ای فوق العاده مفید برای سلامت و زیبایی پوست است و می تواند یک لاغر کننده باشد. روده ها و دستگاه گوارش هم با مصرف هلو به نوعی پاکسازی می شوند
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#خوراک_جگر
جگر رو بشورید. تکه تکه کنید. با پیاز و سیر و نمک ادویه تفت بدید. رب گوجه و کمی گوجه رنده ای بزنید و بزارید تفت بخوره و پخته بشه. توی این مرحله صبور باشید. شعله رو کم کنید و بزارید آب جگر کشیده بشه وگرنه بوی زحم میده. در نهایت کمی آب لیمو و تمام. همین.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#اسنک😍❤️
اول گوشت چرخکرده رو با ادویه تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی اضافه کردم و کمی رب گوجه فرنگی ریختم و تفت دادم. آخر هم مواد رو روی نون تست ریختم آویشن ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دادم.
چندتاشو هم ژامبون مرغ ( و سوسیس به دلخواه که من نریختم) رو تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی و ذرت اضافه کردم سس کچاپ ریختم با آویشن. و روی نون تست ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه به مدت ۴تا۵ دقیقه
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#_کاپوچینو😍❤️
مواد لازم:
شیر خشک=2 قاشق غذاخوری
خامه=1 قاشق مرباخوری
وانیل=کمی
آب جوش=1 لیوان
شکر=در صورت تمایل
پودر کاکائو برای تزئین
طرز تهیه:
تمام مواد را در مخلوط کن به مدت یک دقیقه خوب با هم مخلوط می کنیم سپس مخلوط را در لیوان یا کوپ ریخته و روی آن را کمی پودر کاکائو می ریزیم.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#دسر_موز_و_بیسکویت 😍❤️
▪️شیر:1لیوان
▪️پودر کاسترد:1قاشق غذاخوری سر پر
▪️شکر:2قاشق غذاخوری
▪️گلاب :1قاشق غذاخوری
▪️بیسکوییت پتی بور:1بسته
▪️گردو:3تا4عدد
▪️موز:1عدد بزرگ
▪️زعفرون آب شده:1قاشق غذاخوری(میتونید نریزید)
▪️خامه صبحانه:1قاشق غذاخوری
ابتدا شیر,پودر کاسترد,زعفرون,شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد خامه صبحانه رو اضافه میکنیم (خامه هم اختیاریه میتونید نریزید)و بعد از روی حرارت بر میداریم.بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد میکنیم,گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه.برای تزیین هم مقدار شکلات آب شده و پودر پسته ریختم ،بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه.این مقدار اندازه این سه تا لیوان کوچیک شد،البته مقداری بیسکوییت اضافه موند.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#سالاد_بادمجان_ماستی 😍❤️
3 عدد بادمجان کبابی شده(روی گاز یا داخل فر کبابی کنید)
1 کاسه ماست
2 حبه سیر
برای روی سالاد
3_2 قاشق روغن زیتون
حدود 1 استکان گردوی خرد شده
1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
جعفری برای روی سالاد
بادمجان ها را کبابی کنید و پوست بادمجان را جدا کرده خرد کنید و کنار بذارید. سیر را رنده کنید و با ماست مخلوط کنید. بادمجان را به ماست اضافه کنید و هم بزنید و داخل ظرف سرو بریزید. برای روی سالاد روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و گردو را اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدید سپس از روی اجاق بردارید و پودر فلفل قرمز را هم اضافه کرده هم بزنید و روی سالاد بریزید در آخر با برگهای جعفری تزیین کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#قیمه 😍❤️
برای درست کردن یه قیمه خوشمزه ابتدا پیاز فراون خرد میکنم تفت میدم سبک که شد زردچوبه اضافه میکنم کمی تفت میدم بعد گوشت گوسفندی رو اضافه وخوب تفت میدم بعد نصف قاشق رب گوجه اضافه یه کوچولو تفت میدم و لپه ی خیس خورده رو اضافه کمی تفت میدم ✅(تفت دادن لپه تو خوشمزگی قیمه خییلی تاثیر داره) بعد هم آب اضافه میکنم در تابه رو میزارم یک ساعت آخر پخت لیمو عمانی خیس خورده و نمک اضافه میکنم . من بعضی وقتا آلو زرد و چوب دارچین هم اضافه میکنم.
✅ اگه میخواین قیمه خوشرنگی داشته باشین رب زیاد تفت ندین.
✅ بعداز تفت دادن گوشت رب اضافه کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#آبگوشت_زودپزی😍❤️
نخود و از شب قبل خیس کردم و چند بار آبشو عوض کردم یه پیاز متوسط و چهار قاچ کردم و با گوشت و دنبه و دو سه لیوان اب گذاشتم که بجوشه و همچنین سه تا گوجه فرنگی رو چهار قاچ کردم و با کمی نمک و فلفل قرمز و زرچوبه به گوشت اضافه کردم نخود و پنج دقیقه جوشوندم و آبکش کردم ( برا همه ی حبوبات اینکار و انجام میدم ) و بعد نخود و گوشت و مخلفاتو ریختم داخل زودپز و درشو کیپ کردم و گذاشتم که بپزه مرحله ی دوم نوبت رب گوجه و سیب زمینی و فلفل سبز تندِ اینم که نیم ساعت بجوشه آبگوشت آماده ست.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#کیک_خرفه😍❤️
اول از همه ۲ قاشق غذا خوری تخم خرفه رو تویه لیوان شیر ریختم و مخلوط کردم کنار گذاشتم تو یه کاسه ۴عدد تخم مرغ رو با یک لیوان شکر با همزن ده دقیقه زدم تا کرم رنگ وکشدار بشه وبعد نصف لیوان روغن مایع اضافه کردم وهم زدم وبعد شیر وخرفه رو که مخلوط کردم اضافه کردم وانیل(هر اسانسی میتونید استفاده کنید) زدم و مخلوط کردم بعد دو لیوان آرد قنادی رو با یک قاشق غذاخوری پکینگ پودر دوبار الک کردم و آروم آروم به مایه کیک اضافه کردم وبا لیسک دورانی در حد مخلوط شدن مواد هم زدم
ته قالب رو چرب و آرد پاشی کردم و مایه رو تو قالب ریختم و در فر ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه گذاشتم تا زمانیکه تستر تمیز بیرون اومد وبعد از فر خارج کردم این کیک خیلی خوشمزس وتخم خرفه اصلا طعمی نداره. 😍
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#سوسيس_بندري
دو تا سيب زميني متوسط رو خلالي يا نگيني خرد و سرخ كنيد(بعضي ها سيب زميني رو آبپز و خرد ميكنن).
سه تا سوسيس آلماني رو حلقه اي يا اُريب برش بزنيد و در روغن سرخ كنيد.از تابه بيرون بياريد و يدونه پياز بزرگ رو كه خلالي كرديد در همون تابه تفت بديد تا نرم و شيشه اي بشن،بعد نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و دو تا سه ق رب هم اضافه كنيد و تفت بديد.حالا سوسيسها و سيب زميني رو به تابه اضافه كنيد و كمتر از يك سوم ليوان آب اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا حدود ده دقيقه با هم بپزن.بعضيها در سوسيس بندري فلفل دلمه تفت داده شده هم ميريزن
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.