#دسر_بستني
مواد لازم
▫️خامه صبحانه سه عدد
▫️دريم ويب(پودرخامه) دو عدد
▫️پودر كرم كارامل يك عدد
▫️زعفران دم كرده مقداري
▫️گلاب نصف استكان كوچك
▫️شير سرد يك پيمانه
▫️شيرخشك ده ق غذا خ
▫️بيسكويت پتيبور كاكائويي يا ساده بمقدار لازم
▫️شكلات تخته اي بمقدار لازم
طرز تهیه
دريم ويب رو با شير مخلوط ميكنيم و هم مزنيم تا كف كند، سپس دو عدد خامه صبحانه + پودر كارامل + شيرخشك + زعفران اضافه ميكنم هم ميزنيم تا غليظ بشه و گلاب رو اضافه ميكنم مواد يكدست بشه(مواد نيازي به حرارت نداره).
توي ظرف سرومون لايه لايه بيسكويت ميزنيم توي شير و مواد و ميريزيم روش تا هر چند لايه كه خواستين.براي گاناش روي دسر يك عدد خامه باقي مونده رو بزاريد روي حرارت متوسط(يا حرارت بخار كتري) تا خامه صبحانه كاملا روون بشه و شكلات تخته اي خرد شده رو اضافه كنيد بهش كمي حرارت ببينه و از روي حرارت بردارين و مرتب هم بزنين تا شكلات ها هم كاملا اب بشن و با خامه خوب مخلوط بشه سپس روي دسر بريزيد و تزيين كنيد و بزاريد يخچال.نوش جان
♦️بجاي دريم ويب ميتونيد ٧٠ گرم پودر خامه ايراني جايگزين كنيد.
هر پاكت دريم ويب معادل ٣٥ گرم هست.
♦️اين دستور گاناش رو براي كيك ها هم ميتونيد استفاده كنيد.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#_رولت_فرانسوی 😋
🔸ابتدا نان تست را برش بدید و دور هاشو جدا کنید و سپس با یک وردنه آنها را نازک کنید . پنیر خامه ای و توت فرنگی یا موز رادر گوشه ای از نان به صورت لایه لایه پر کنید و از همان سمت نان ها را رول کنید . تخم مرغ رو خوب زده و شیر را به آن اضافه کنید . رولت ها را داخل تخم مرغ زده شده بغلتانید و بعد داخل کره آب شده در ماهیتابه سرخ کنید بعد از سرخ شدن هر دو طرف رولت ها آنها را داخل آرد سوخاری بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید در صورت دلخواه میتونید کمی شکر هم داخل آرد سوخاری بریزید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
طرز تهيه ي #كيك اسفنجي:
آرد دو پيمانه سرخالي
پودر شكر دو پيمانه سرخالي
.تخم مرغ ٦عدد.
پكينگ پودر يك ق چ
وانيل كمي
آبجوش نصف پيمانه
آرد و پكينگ پودر و كمي نمك را دوبار الك كرده،زرده و سفيده را جدا كرده،سفيده را كمي با همزن زده بعد نصف شكر را اضافه كرده آنقدر همزده تا از ظرف جدا نشود
زرده ها را با وانيل و باقي شكر زده بعد آب جوش را اضافه كرده و سريع همزده تا كرم و كشدار شودبعد سفيده ها را به زرده اضافه كرده ،مواد خشك را اضافه كرده بصورت دوراني همزده.داخل قالب كه كاغذ روغني انداختيم،ميريزيم و و حدود دو سوم قالب بايد خالي بماند
براي (مدت تقريبي)٤٠دقيقه در دماي ١٨٠درجه، در فر قرار بگيرد.بعد از بيرون امدن از فر و خنك شدن،كيك را با اب كمپوت يا شير سرد،كمي تر كنيد،سپس خامه كشي...اگر مايل بوديد از ژله لاي كيك استفاده كنيد،يك بسته ژله مورد نظر رو در قالبِ اندازه ي كيك ،ريخته،در يخچال قرار داده تا ببندد،
بعد از قالب خارج كرده،روي لايه ي زيرين كيك،كه روي ان خامه كشي شده ،قرار داده،بعد
لايه دوم كيك رو كه ميخواهيم روي ژله قرار دهيم را هم كمي خامه ماليده ،به ارامي روي ژله قرار داده،و به سليقه خود تزيين ميكنيم
در صورت تمايل و بسته به سليقه،ميتوان از بيسكوييت هاي ليدي فينگر،براي اطراف كيك استفاده كرد.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#لوبیا_سبز
هممون میدونیم که سبزیجات رو بهتره که تازه مصرف کنیم ولی خب بعضی سبزیجات هستن که خیلی ضرورین و من همیشه تو فریزرم دارم ،مثل لوبیا سبز
_برای فریز کردن لوبیا سبز میتونید به صورت خام فریزش ولی بعضی وقتا تو غذا حالت لاستیکی و سفت پیدا میکنه پس بهتره که خیلی کوتاه حرارت ببینه و بعد فریز بشه
_من همیشه با این روش لوبیا سبز رو فریز میکنم:
_ لوبیا هارو میشورم و سرو دمش میگیرم و به سایز دلخواه خرد میکنم
_سپس روی حرارت میذارم با درب بسته با بخار خودش کمی حرارت ببینه حدود ده دقیقه، زمانش بسته به مقدار لوبیا سبز هستش، من نصف استکان آب هم بهش اضافه میکنم تا زودتر بخارش دربیاد ،هر ازگاهی هم همش بزنید
_بعد که خنک شد بسته بندی وفریزش میکنم
_ بچهها جون شماهم اگه روش دیگه ای بلدین لطفا بگید تا همه استفاده کنیم
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته کباب دارم براتون چه کوفته کبابی🤗
#کوفته کباب قاسم پز داریم👑
این کباب یا کوفته یک غذای ترکی هست و خیلی راحت درست میشه
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد رنده شده
جعفری خرد شده یک دسته کوچیک
نعنا یک قاشق غذاخوری که ما نریختیم چون من دوست ندارم
زردچوبه یک قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده یه کوچولو😂
پودر زیره، نمک، فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
پودر نان سوخاری یک مشت مثل بابا 😅
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ترفند_شيرينى_پزى🧁
اگر كيك ميپزيد و كيك تون بخوبى پف نميكنه حتما موارد زير رو چك كنيد👇🏻
🔸تنظیم بودن دمای فر
حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه
🔸بکینگ پودر کهنه نباشه
🔸ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه
🔸اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه
🔸موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده بشه
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شربت_آلبالو
مقدار لازم
آلبالو دم گرفته ؛ 10 کیلو
شکر ؛4/5 تا 5 کیلو
آب ؛2 لیتر
طرزتهیه
آلبالو ها رو که از دم جدا کردید و شستین و ابکش کردین تو قابلمه ی بزرگی که دو برابر آلبالو ها رو داشته باشه بریزید و ابشم اضافه و گذاشته تا جوش بیاد تقریبا بیست دقیقه ای تا نیم ساعتی میکشه که بستگی به نوع شعله تونه که زود جوش بخوره تا دیر
حالا از چند جوشی که گذشت ، آلبالو ها ترک میخوره و آب پس میدن و قرمزی رنگ آب کاملا مشخصه و بعد گذشت زمانش ، آلبالو ها رو آبکش کرده و آلبالو و آب رو از هم جدا میکنیم و تفاله ها رو کنار میزاریم
حالا قابلمه رو تمیز شسته و. و اجاق گاز گذاشته و آب آلبالو رو تو ش میریزیم و روشن و مقدار شکری که گفته رو بهش اضافه و تا بیست دقیقه خوب میجوشانیم تا وقتی که با بلند کردن ملاقه از پایین به بالا گرفته و غلظت چکه های شربت رو ببینید
گاز رو خاموش و فوری شربت رومنتقل میکنیم به ظرف ملامین یا چینی یا شیشه ای که خنک بشه و از داغی بیافته
و بعد خنک به بطری دلخواه بریزین ، که بنظر من تو بطری های شیشه ای بریزین یک سالم بمونه رنگش اصلااااااا تغییر نمیکنه قرمز قرمز میمونه
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
چندتا از جذاب ترين ترفند ها برای استفاده و سرو قهوه حتما ببينيد👌😋
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.