eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
هممون میدونیم که سبزیجات رو بهتره که تازه مصرف کنیم ولی خب بعضی سبزیجات هستن که خیلی ضرورین و من همیشه تو فریزرم دارم ،مثل لوبیا سبز _برای فریز کردن لوبیا سبز میتونید به صورت خام فریزش ولی بعضی وقتا تو غذا حالت لاستیکی و سفت پیدا میکنه پس بهتره که خیلی کوتاه حرارت ببینه و بعد فریز بشه _من همیشه با این روش لوبیا سبز رو فریز میکنم: _ لوبیا هارو میشورم و سرو دمش میگیرم و به سایز دلخواه خرد میکنم _سپس روی حرارت میذارم با درب بسته با بخار خودش کمی حرارت ببینه حدود ده دقیقه، زمانش بسته به مقدار لوبیا سبز هستش، من نصف استکان آب هم بهش اضافه میکنم تا زودتر بخارش دربیاد ،هر ازگاهی هم همش بزنید _بعد که خنک شد بسته بندی وفریزش میکنم _ بچه‌ها جون شماهم اگه روش دیگه ای بلدین لطفا بگید تا همه استفاده کنیم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته کباب دارم براتون چه کوفته کبابی🤗 کباب قاسم پز داریم👑 این کباب یا کوفته یک غذای ترکی هست و خیلی راحت درست میشه مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز متوسط یک عدد رنده شده جعفری خرد شده یک دسته کوچیک نعنا یک قاشق غذاخوری که ما نریختیم چون من دوست ندارم زردچوبه یک قاشق مربا خوری زعفران دم کرده یه کوچولو😂 پودر زیره، نمک، فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم پودر نان سوخاری یک مشت مثل بابا 😅 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🧁 اگر كيك ميپزيد و كيك تون بخوبى پف نميكنه حتما موارد زير رو چك كنيد👇🏻 🔸تنظیم بودن دمای فر حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه 🔸بکینگ پودر کهنه نباشه 🔸ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه 🔸اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه 🔸موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده بشه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقدار لازم آلبالو دم گرفته ؛ 10 کیلو شکر ؛4/5 تا 5 کیلو آب ؛2 لیتر طرزتهیه آلبالو ها رو که از دم جدا کردید و شستین و ابکش کردین تو قابلمه ی بزرگی که دو برابر آلبالو ها رو داشته باشه بریزید و ابشم اضافه و گذاشته تا جوش بیاد تقریبا بیست دقیقه ای تا نیم ساعتی میکشه که بستگی به نوع شعله تونه که زود جوش بخوره تا دیر حالا از چند جوشی که گذشت ، آلبالو ها ترک میخوره و آب پس میدن و قرمزی رنگ آب کاملا مشخصه و بعد گذشت زمانش ، آلبالو ها رو آبکش کرده و آلبالو و آب رو از هم جدا میکنیم و تفاله ها رو کنار میزاریم حالا قابلمه رو تمیز شسته و. و اجاق گاز گذاشته و آب آلبالو رو تو ش میریزیم و روشن و مقدار شکری که گفته رو بهش اضافه و تا بیست دقیقه خوب میجوشانیم تا وقتی که با بلند کردن ملاقه از پایین به بالا گرفته و غلظت چکه های شربت رو ببینید گاز رو خاموش و فوری شربت رو‌منتقل میکنیم به ظرف ملامین یا چینی یا شیشه ای که خنک بشه و از داغی بیافته و بعد خنک به بطری دلخواه بریزین ، که بنظر من تو بطری های شیشه ای بریزین یک سالم بمونه رنگش اصلااااااا تغییر نمیکنه قرمز قرمز میمونه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندتا از جذاب ترين ترفند ها برای استفاده و سرو قهوه حتما ببينيد👌😋 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
های ساده و لاکچری برای پذیرایی🍫🍭 عالیه👌من که خیلی دوسشون داشتم😋😋 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تابستان خود را با آبدوغ خیار بگذرانید🥵 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان ارجمندم به 24تیرماه 99 خوش امدين آرامش یک هدیه است هدیه ای ارزشمند از انسانهای خــــوب تحفه ای گرانبها با رنگ عشق و آرامش همان عشق است♡ از خدا میخواهم عمری سرشار ازعشق و آرامش داشته باشید
😍😍 🍨1 لیوان شیر 🍨2 لیوان خامه 🍨1 لیوان پودر ڪاڪائو(به اختیار ڪم یا زیاد ڪنین) 🍨5 گرم وانیل شڪری(وانےل معمولے با وانیل شڪرے فرق داره. وانیل شڪرے، شڪر داره.در پایین سایتشو نوشتم ڪه منظورم ڪدوم وانیل هستش) 🍨1 لیوان شڪر(اگه براتون زیاده، ڪمتر بزنین) 🍨2 قاشق غذاخورے نشاسته ذرت 🍨میتونین شڪلات چیپسے، گردو یا خامه یخ زده هم اضافه ڪنین(البته بهتره بعد ازینڪه گذاشتین فریزر و در اولین هم زدن اضافه ڪنین) - 📝شیر، شڪر، وانیل، نشاسته و پودر ڪاڪائو رو مخلوط ڪنین.در یک قابلمه خامه رو بریزین و روے شعله متوسط گرم ڪنین، بعد مخلوط شڪلاتے رو اضافه ڪنین و تا وقتیڪه غلیظ شه بپزین و هم بزنین، بعد بزارین 3-4 ساعت توے فریزر(هر 30 دقیقه یڪبار، با چنگال، 2-3 دقیقه هم بزنین و دوباره بزارین فریزر). .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.