eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقدار لازم آلبالو دم گرفته ؛ 10 کیلو شکر ؛4/5 تا 5 کیلو آب ؛2 لیتر طرزتهیه آلبالو ها رو که از دم جدا کردید و شستین و ابکش کردین تو قابلمه ی بزرگی که دو برابر آلبالو ها رو داشته باشه بریزید و ابشم اضافه و گذاشته تا جوش بیاد تقریبا بیست دقیقه ای تا نیم ساعتی میکشه که بستگی به نوع شعله تونه که زود جوش بخوره تا دیر حالا از چند جوشی که گذشت ، آلبالو ها ترک میخوره و آب پس میدن و قرمزی رنگ آب کاملا مشخصه و بعد گذشت زمانش ، آلبالو ها رو آبکش کرده و آلبالو و آب رو از هم جدا میکنیم و تفاله ها رو کنار میزاریم حالا قابلمه رو تمیز شسته و. و اجاق گاز گذاشته و آب آلبالو رو تو ش میریزیم و روشن و مقدار شکری که گفته رو بهش اضافه و تا بیست دقیقه خوب میجوشانیم تا وقتی که با بلند کردن ملاقه از پایین به بالا گرفته و غلظت چکه های شربت رو ببینید گاز رو خاموش و فوری شربت رو‌منتقل میکنیم به ظرف ملامین یا چینی یا شیشه ای که خنک بشه و از داغی بیافته و بعد خنک به بطری دلخواه بریزین ، که بنظر من تو بطری های شیشه ای بریزین یک سالم بمونه رنگش اصلااااااا تغییر نمیکنه قرمز قرمز میمونه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندتا از جذاب ترين ترفند ها برای استفاده و سرو قهوه حتما ببينيد👌😋 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
های ساده و لاکچری برای پذیرایی🍫🍭 عالیه👌من که خیلی دوسشون داشتم😋😋 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تابستان خود را با آبدوغ خیار بگذرانید🥵 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان ارجمندم به 24تیرماه 99 خوش امدين آرامش یک هدیه است هدیه ای ارزشمند از انسانهای خــــوب تحفه ای گرانبها با رنگ عشق و آرامش همان عشق است♡ از خدا میخواهم عمری سرشار ازعشق و آرامش داشته باشید
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كالباس خونگي🤪 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😍😍 🍨1 لیوان شیر 🍨2 لیوان خامه 🍨1 لیوان پودر ڪاڪائو(به اختیار ڪم یا زیاد ڪنین) 🍨5 گرم وانیل شڪری(وانےل معمولے با وانیل شڪرے فرق داره. وانیل شڪرے، شڪر داره.در پایین سایتشو نوشتم ڪه منظورم ڪدوم وانیل هستش) 🍨1 لیوان شڪر(اگه براتون زیاده، ڪمتر بزنین) 🍨2 قاشق غذاخورے نشاسته ذرت 🍨میتونین شڪلات چیپسے، گردو یا خامه یخ زده هم اضافه ڪنین(البته بهتره بعد ازینڪه گذاشتین فریزر و در اولین هم زدن اضافه ڪنین) - 📝شیر، شڪر، وانیل، نشاسته و پودر ڪاڪائو رو مخلوط ڪنین.در یک قابلمه خامه رو بریزین و روے شعله متوسط گرم ڪنین، بعد مخلوط شڪلاتے رو اضافه ڪنین و تا وقتیڪه غلیظ شه بپزین و هم بزنین، بعد بزارین 3-4 ساعت توے فریزر(هر 30 دقیقه یڪبار، با چنگال، 2-3 دقیقه هم بزنین و دوباره بزارین فریزر). .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنیرخونگی مواد لازم شیرِ پر چرب= ۳ لیتر سرکه ی سفید=۹ قاشق سوپخوری نمک= ۱ قاشق مرباخوری نکته:به ازای هر یک لیتر شیر ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری سرکه اضافه کنید با سه لیتر شیرِ پر چرب ۵۲۰ گرم پنیر شد .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رشته پلو با گوشت قلقلی . .🧆🧆🧆🥙 این رشته پلو رو میتونید با گوشت چرخ کرده مثل مایع ماکارونی به همراه خرما سرخ شده هم سرو کنید که همه جوره خوشمزه ست ❤️ . . مواد لازم (۵ نفر) برنج ایرانی ۳ پیمانه نمک ۱ قاشق غ خ (برای خیس کردن ) نمک ۱ قاشق غ خ (برای پختن ) سیب زمینی ۱ عدد رشته ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم پیاز ۲ عدد نمک ۲ قاشق چ خ فلفل سیاه ۱ قاشق چ خ زرد چوبه ۱ قاشق چ خ کشکش ۱ پیمانه زعفرون دم کرده ۴ قاشق غ خ . . برنج و ۳ بار بشورید با ۱ قاشق نمک ۳ ساعت استراحت بدین ،با روغن و نمک بپزید رشته رو اضافه کنید و‌بعد از ۵ دقیقه ابکش کنید ، حالا مواد گوشتی رو‌اماده کنید ،داخل روغن سرخ کنید و کشمش رو با کمی روغن تفت بدین ،در آخرم با برنج زعفرونی تزیین کنید و حالش و ببرید ❤️ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥭 😋 🔸دو عدد كارامل رو با دو ليوان شير درست كنين وقتي از حرارت افتاد مهم نيست كه ببنده ،با يك عدد بستني خانوادگي انبه كه از نيم ساعت قبل گذاشتين توي محيط آشپزخونه و چهار عدد انبه فيله شده ميكس كنين و به مدت چهار ساعتي ميره يخچال ،يه دسر سبك ،عالي،بي نهايت خوشمزه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
. طرزتهيه: خيار هاي محلي كه بهتره ريزوتازه باشه رو تميزبشوييد وداخل ابكش بذارين تا كامل خشك بشه(عجله داشتين بايه دسمال تميزخشك كنيد)دراين فاصله سيرهاروپوست بگيرين فلفل سبزتند وترخون وشويد تازه روهم پاك كنيدوبشوريد وكنار بذارين ،حالا بريم سر اصل مطلب (محلول اب نمك وسركه)كه به ازاي هر كيلو خيار٤ليوان اب و٤ق غ سرخالي نمك نصف ليوان سركه سفيددرنظر ميگيريم من براي چهاركيلو خيار٤برابركردم كه مقدارش شد(١٦ليوان اب و١٦ق نمك و دو ليوان سركه)اب رو بذارين روگاز تارقتي جوش بياد چند دقيقه كه جوشيد نمك وسركه رو اضافه كرده وهم ميزنيم تانمك حل بشه وميذاريم كامل سرد بشه سپس يه رديف خياريه رديف فلفل وسير وسبزي معطر روداخل ظرف موردنظر ميچينيم به همين صورت تا مواد تمام شوددر اخر كار محلول اب نمك رو روي خيارها ميريزيم تا روي ان را كانمل بپوشاند سپس سر ظرف را محكم بسته طوريكه به هيچ وجه هوا داخل ان نفوذ نكند چون خيارشوركپك ميزند ودرجاي خنك وتقريباًتاريك ميذاريم ده روزه خيارشورمون اماده س .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.