eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍜 😋 ▫️کلم قمری: یک عدد ▫️نخود: یک پیمانه ▫️سیب زمینی: ۲ عدد ▫️گوشت آبگوشتی: ۵۰۰ گرم ▫️پیاز: ۱ عدد ▫️زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم ▫️کشک: ۱ پیمانه (در صورت تمایل) ▫️سیر: ۲ حبه (در صورت تمایل) 🔸پیاز رو نگینی کنید با روغن گوشت و دنبه سرخ کنید بهمراه زردچوبه و فلفل نخود ها رو پاک و شسته اضافه کنید آب سرد بریزید و بذارید بپزه یکساعت به سرو سیب زمینی ها رو پوست کنید و کلم هارو پوست کنده و در کمی روغن تفت دهید به آبگوشت اضافه حالا یک عدد پیاز متوسط رنده ی ریز کنید دنبه ها رو از آبگوشت کشیده و بکوبید بهش زردچوبه ونمک بزنید و به ابگوشت اضافه کنیدبذارید جا بیفته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک غذای فوق العاده 🍜🍜🍜🍜 آشپزی ایرانی .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍹 😋 ▫️2 عدد شلیل(مربع مربع خرد شده) ▫️1 پاکت بیسکوییت 🔸برای کرم ▫️4 لیوان شیر ▫️1 لیوان شکر ▫️2 قاشق غذاخوری آرد ▫️2 قاشق غذاخوری نشاسته ▫️1 عدد تخم مرغ‌ ▫️1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 🔸برای کرم تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و خوب هم بزنید و روی اجاق بذارید و تا وقتی که بجوشد مدام هم زده بپزید. کانال غذای ترکیه،وقتی خوب غلیظ شد از روی اجاق بردارید و روی کرم را با سلفون بپوشانید تا روی سطح کرم نبندد. وقتی کرم خنک شد لیوانی که در نظر دارید بردارید و برای لایه اول 1 قاشق غذاخوری بیسکوییت خرد شده داخل لیوان بریزید و روی بیسکوییت کرم بریزید ، مجدد بیسکوییت بریزید ، سپس شلیل خرد شده و در آخر کرم بریزید و روی کرم را با برش های شلیل و بیسکوییت های خرد شده تزیین کنید. تا وقتی که کرم تمام شود همان کارها را تکرار کنید و بقیه لیوان ها را پر کنید. میتوانید خنک سرو کنید آشپزی ایرانی .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍮 😋 🔸یک بسته ژله آلوئه ورا رو با ۱لیوان آب جوش قاطی میکنیم و ۳ دقیقه قشنگ هم میزنیم با قاشق تا ذرات ژله حل بشه،بعد میذاریمش تا حسابی از داغی بیوفته و سرد بشه،قالب پلاستیکی برای ژله بهترینه و راحت هم درمیاد،قالب رو‌ حسابی با روغن مایع چرب میکنیم،بعد به انداره نیم سانتی متر ژله الوئه ورا توش ریخته و میزاریم یخچال ببنده،بعد که بست یکم فالوده روش میریزیم و‌یکم ژله آلوئه ورا لابه لاش تا رشته ها منسجم بشن و وا نرن(به اندازه ۲ سانتی متر)،دوباره میذاریم یخچال تا ببنده ، وقتی بست دوباره یکم دیگه آلوئه ورا روش بریزین تا ببنده بعدش یک لیوان آب جوش رو با ژله توت فرنگی ترکیب کنین بزارین قشنگ سرد بشه بعد روش بریزین بزارین یخچال تا ببنده،بعدش این قالب چون متوسط هست و پلاستیکی و چرب هم شده رااااحت درمیاد از قالب آشپزی ایرانی .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍢 ادویه کباب تابه ای👇🏻 فلفل سیاه زردچوبه زعفرون گل پر آشپزی ایرانی .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با خوشمزهه🤩 شیر ۲۵۰ میلیلیتر(تقریبا یک لیوان) روغن نباتی ۳ ق غ پودر خمیر فوری ۵ گرم شکر ۱ ق غ نمک نصف ق غ آرد ۴۰۰_۵۰۰ گرم برای پر کردن: ۱ کیلو گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی جعفری و شوید نمک و فلفل پنیر موزارلا ۳۰۰ گرم روغن ۱ ق غ کره ۲۵ گرم ابتدا برای مایه گوشتی: گوشت چرخکرده و گوجه فرنگی خورد شده و جعفری و شوید و نمک و فلفل رو باهم مخلوط میکنیم و به سه قسمت مساوی موادو تقسیم میکنیم ، برای خمیر،پودر خمیر فوری و شکر و نمک رو داخل‌ شیر ولرم میریزیم و آرد الک شده رو اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم ده دقیقه، در پایان ۱ ق غ روغن نباتی رو ریخته و با پارچه روشو میپوشانیم و در جای گرم استراحت میدیم به مدت یکساعت ، سپس خمیر رو به سه قسمت تقسیم میکنیم و دوباره روشو میپوشانیم و سی دقیقه دیگه استراحت میدیم ،خمیرو داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با قطر ۳۰ سانتی متر پهن میکنیم لبه هارو ازمایه گوشتی پر میکنیم و لبه های خمیرو بر میگردونیم و بقیه مایه گوشتی رو میریزیم و‌روش رو‌با پنیر پیتزا میپوشانیم و لبه هارو‌ بقیه روغن نباتی میزنیم و در فر ۲۲۰ درجه ازقبل گرم شده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میزاریم بپزه آشپزی ایرانی .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ساندویچ میکر فقط تو 2 دقیقه 😳😌 فوروارد برای کدبانوها اجباری😍 آشپزی ایرانی .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
پوست پرتقال رو خشک کنید و موقع درست کردن‌گوشت و مرغ داخل غذا بندازید بوی بد گوشت رو میگیره و به غذا بو و عطر خوبی میده ویتامین هم داره 👌🍊 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
ماست آشپزی ایرانی .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
لیمو ترش رو مثل تصویر برش های نازک بزنید داخل یک ظرف مناسب اونهارو دور هم بچینید و با خلال دندان محکم کنید تا شکلشون خراب نشه دورشون رو سبزی بچینید و یک گل زیبا داشته باشید 🍋🌼 🍃 آشپزی ایرانی .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا شوید را بچینید خوب بشورید خشک کنید و بصورت ریز خردید کنید بزارید در مکان درون ظرفی کاملا خشک بشه بعد درون بطری نگهداری کنید نکته حتما شوید هاتون خشک باشه بعد بزارید درون بطری روی کلیپ صداگذاری شده ، با صدا گوش بدین🔊 آشپزی ایرانی .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.