🎀آموزش#مرباى زرشك
مواد لازم:
زرشک 800 گرم
شکر 900 گرم
وانیل نیم قاشق
هل نیم قاشق
آب 2 لیوان
طرز تهیه:
زرشک را پاک کرده و خوب بشویید. بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسهای پر از آب سرد بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاً در آب ته نشین شود. سپس زرشکها را آبکش کنید و به آرامی شست و شو دهید. نیمی از شکر را لابه لای آنها بپاشید و به مدت 4 یا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا هم آب بیندازد و هم زرشکها با شکر مخلوط و مزه دار شوند. باقیمانده شکر را با آب جوشیده ولرم و آب حاصل از زرشک و شکر مخلوط کنید؛ داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت بجوشد. بعد از مدتی که مربای شما آماده شد؛ هل و وانیل آن را اضافه کنید و بعد از روی شعله برداشته و آن را به کناری بگذارید تا سرد شود. سپس در ظرفی که میخواهید نگهداری کنید؛ بریزید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#اسنک_سیب_زمینی ژامبون سوخاری
سیب زمینی ۲ عدد متوسط آبپز
ژامبون گوشت نصف پیمانه خرد شده
جعفری ۳ قاشق ساطوری خرد شده
سیر یک حبه رنده شده
پنیر خامه ای ۳ قاشق غ خوری
پنیر پیتزا مقداری
ادویه نمک فلفل به اندازه
آویشن پاپریکا به اندازه
موادلازم برای سوخاری اسنک👇🏻👇🏻
پرک سوخاری
ارد سفید که با ادویه پیتزا مخلوط کنید و یا با نمک و فلفل مخلوط کنید
تخم مرغ ۲ عدد درشت
سیب زمینی ابپز و یک حبه سیر رو رنده کردم و ژامبون خرد شده و جعفری ساطوری و پنیر خامه ای رو مخلوط کردم و ادویه های رو اضافه کردم و مواد رو با دست ماساژ دادم
حالا تخم مرغ رو با چنگال زدم تا از لختی در بیاد
و بعد ارد سفید رو با ادویه پیتزا مخلوط کردم
از مواد سیب زمینی به اندازه تخم مرغ برداشتم تو دستم پهنش کردم وسطش پنیر گذاشتم و بستم و داخل ارد سفید غلطوندمش و تخم مرغ و بعد پرک سوخاری و بعد دوباره تخم مرغ و پرک سوخاری این تکرار مجدد باعث میشه اسنک موقع سرخ شدن ترک نخوره
و بعد سرخش میکنیم
من این مواد رو وقتی اماده کردم چند ساعت داخل یخچال گذاشتم حتما این کار رو انجام بدید این فوت کوزه گریشه چون موقع سرخ شدن مواد سوخاری ازش جدا نمیشه و اماده داخل یخچال موند و بعد برای شام سرخش کردم
🔴برا مرغ سوخاری و ماهی سوخاری هم همین کار رو انجام بدید. اینجوری ترکیب مواد عالی به خورد هم میره
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#جیب_تاجر
ساندویچ لقمه ای هم بهش میگن .
که با توجه به موادی که داخلش می ریزین می تونین سرد و گرم سرو کنین .
موادی که من داخلش ریختم مواد ساده و به صورت سرد بود و کاملا دل به خواهی🤗.
.
برای ۲۲ عدد
نان تست ۲۲ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
مواد میانی دل به خواه که من از مواد زیر استفاده کردم .
سینه مرغ ۱ عدد
خیارشور ۴ عدد
ذرت ۴ ق غ
سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ
نمک و فلفل و آب لیمو به میزان لازم
دو تا نان تست رو روی هم قرار دادم توسط وردنه روش کشیدم و صاف صاف کردم طوری که دوتاش بهم بچسبه . بعد با یک کاترگرد و حتی یک لیوان برش دادم .
تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم .
نون تست ها رو اول داخل تخم مرغ غلتوندم و بعد داخل آرد سوخاری غلتوندم تا خوب همه جاش کاور بشه .
داخل ظرفی روغن ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا گرم بشه . نیازی نداره روغن زیاد باشه و توی روغن غوطه ور بشه .
داخل روغن انداختم و دو طرفش رو سرخ کردم و بعد داخل صافی قرار دادم تا روغن اضافیش بره .
بعد از وسط به دو نیم تقسیم کردم .
مواد میانی دل به خواه هست .
من یک دونه سینه مرغ رو همراه یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و برگ بو پختم و بعد از پخت تکه ای و ریش ریش کردم و با خیارشور خرد شده و ذرت و کمی سس مایونز و نمک و فلفل وآب لیمو مخلوط کردم .
از این مواد بینش قرار دادم
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جیب تاجر
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
روزتون بخیر عزیزان 🙌
از خوشمزه ترین های روزگار که هرچی میخوری سیر که نمیشی تازه هی اشتهات بیشتر میشه 😂
.
مرغ با سس البالو و الو 😋
.
.
من دو عدد ران رو با ادویه های دلخواه اب پز کردم و سرخ کردم توی کره و زعفران اب مرغ رو از صافی رد کردم ، هسته البالو رو گرفتم ، من یه الوچه شیرین دارم که خونگیه و دوستم برام از اصفهان تهیه اش کرده هسته اونم گرفتم و خورد کردمش
الوچه و البالو هارو توی اب مرغ ریختم و دو قاشقم شکر زدم و گذاشتم سس غلیظ بشه .
یک مقدارم پیاز داغ هم جدا درست کردم
و به همین صورت که میبیند سرو کردمش
پیشنهاد نمیکنم مرغ رو توی سس بذارید چون مرغ رنگش تغییر میکنه و از خوشمزگی سس کم میشه از من گفتن 😉
.
.
جاتون خالی 💚
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#تاس_كباب 🍲 😋
▫️پياز٢ عدد
▫️گوشت گوسفند ٣٠٠ گرم(خرد شده)
▫️هويج ٢ عدد
▫️سيب زميني ٢ عدد
▫️كلم قمري ١ عدد
▫️رب،نمك، زردچوبه، فلفل سياه به ميزان لازم
▫️گوجه به مقدار لازم(دلخواه)
▫️گرد ليمو به ميزان لازم
🔸اول از همه گوشت رو با مقدار كمي آب و نمك روي گاز بزارين تا چرك گوشت خارج بشه و بعد آبكشي كنين( قبل از جوشيدن آب،گاز رو خاموش كنين)
🔸گوشت هارو تو قابلمه بريزين ، نمك،فلفل سياه، رب، زردچوبه و يك قاشق روغن زيتون اضافه كنين و تفت بدين، حالا سه ليوان آب اضافه كنين و يه پياز چهار قاچ شده رو اضافه كنين و حدود ١ ساعت زمان بدين تا گوشت نيم پز بشه
🔸حالا پياز رو خارج كنين و هويج و كلم قمري رو به هر شكلي كه دوست دارين برش بدين يا قالب بزنين و به مواد اضافه كنين و اجازه بدين نيم پز بشن و در آخر سيب زميني و گرد ليمو اضافه كنين و زمان بدين تا تاس كباب جا بيوفته و آماده سرو بشه
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
عوارض رژیم های نامناسب
✍🏻سردردهای شدید مداوم، خستگی، عدم کارایی، پرخاشگری، حساس شدن، حریص شدن به غذاها، آسیب به پوست و ریزش مو از عوارض ظاهری این نوع رژیم ها است.
🔸همچنین از دست رفتن آب بدن، از بین رفتن پروتئین و عضله، استخوان، یبوست، بار زیاد کلیوی در نهایت کم شدن از عمر را می توان از عوارض جدی این رژیم های نامناسب برشمرد.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#غذا_فورى
گوشت روبانمک وفلفل قرمز ویه دونه پیاز رنده ریز آبشو کاملا گرفته حسابی ورز میدیم ویه ده دقیقه یه ربعی میزاریم تویخچال استراحت کنه وبادست فرم داده و با حرارت ملايم سرخ ميكنيم
در نهايت با سيب زمينى سرخ شده و گوجه سرو كنيد
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.