10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_طرح_دار
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_کفگیری
۸۰۰گرم آرد سفید
۲۰۰گرم آرد نخودچی
۵۰۰گرم پودر قند
۲۰۰گرم کره
۲۰۰گرم روغن مایع
گردو بسته به کرمتون
هل ۳قاشق
زنجبیل ۴تا ۵قاشق
زعفران غلیظ۳ق
روغن مایع ۱سوم لیوان
گلاب ۳قاشق
آرد رو الک کنین و۴۵تا ۱ساعت تفت بدین با شعله ی کم
بعد آرد نخودچی رو اضافه کرده و یه ربع دیگه تفت میدیم کره و روغن رو اضافه خوب هم میزنیم * تو فیلم یادم رفته بنویسم من نوک قاشق چای خوری وانیل هم زدم
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتف مرغ کاراملی😋
مواد لازم🔻
کتف مرغ ۱۵عدد
سس کچاپ یک قاشق غذاخوری
سس تند یک قاشق غذاخوری
عسل دوقاشق غذاخوری
نمک ۱/۲قاشق مرباخوری
آویشن ۱/۲ قاشق مرباخوری
زنجبیل ۱/۲قاشق مرباخوری
پاپریکا دودی ۱قاشق مرباخوری
سیر ۱قاشق مرباخوری
روغن زیتون ۲قاشق غذاخوری
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
چباب عربی (شلشلو)
آرد سه پیمانه
شیر خشک نیدوسه قاشق غذا خوری
شکر یه قاشق غذاخوری
مایه خمیر یه قاشق غذاخوری
پیاز کوچک یک عدد(اختیاری)
تخم مرغ یک عدد
روغن یک چهارم پیمانه
زعفران کمی
نمک یه قاشق مربا خوری
رازیانه نصف قاشق غذاخوری
آب ولرم تقریبا ۳ پیمانه
مهیاوه
ابتدا مواد خشک رو با هم قاطی میکنیم بعد تخم مرغ رو با زعفران مخلوط کرده کمی میزنیم وبه مواد خشک اضافه کرده وبعد روغن میریزیم و آب کم کم اضافه میکنیم تا مایه رقیقی بدست بیاد و آخر پیاز رنده شده اضافه میکنیم مواد رو به مدت یک الی دو ساعت استراحت داده بعد ماهیتابه نچسب رو حرارت میذاریم از مواد به اندازه یه ملاقه بر میداریم و وسط ماهیتابه میریزیم یه طرف که حباب زد بر میگردانیم تا طرف دیگر آن هم پخته بشه .
بعد روش مهیاوه و کمی روغن میزنیم .
عزیزان مهیاوه
یه نوع سسیه که با پودر ماهی و ادویه های خاص درست میشه تو جنوب معروفه مزه شوری داره و مخصوص نون هستش
میتونید بجای مهیاوه عسل جایگزین کنید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کمپوت_سیب 🍎 😋
▫️سیب. ۱۰ عدد
▫️شکر. ۳/۴ لیوان
▫️آب. ۶ لیوان
▫️گلاب. ۱/۴ لیوان
▫️زعفران دم کرده غلیظ. ۲ قاشق غذا خوری( اختیاری)
🔸آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن.
یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید. وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یه_شام_فوری
#شام_فورے خوشمزههه😍
نان لواش
پنیر پیتزا
سس ڪچاپ
خامه صبحانه
ژامبون
قارچ
گوجه
فلفل دلمه
نان لواش رو مستطیلے برش بزنید و تا ڪنید و داخل تابه خشک گذاشته و پنیر و سس ڪچاپ و خامه بزنید و ژامبون هاروبچینید و قارچ و گوجه و فلفل و ژامبون گذاشته و فلفل دلمه ریخته و در تابه رو میذاریم تا پنیر ذوب شه نووش جااان😍❤️
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#پودینگ_شکلاتیه 🧉 😋
▫️پودر کاکائو ۲ق
▫️نشاسته ذرت ۳ق
▫️وانیل کمی
▫️شکر۱/۳پیمانه
▫️شیر۲/۵پیمانه
🔸اول پودر کاکائو ونشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد بهش کمی شیر اضافه کنید وهم بزنید تا گلوله نشه بعد بقیه شیر رو بذارید رو حرارت ملایم تا کمی گرم شه بعد بهش این مخلوط رو که درست کردید اضافه کنید ب همراه شکر و وانیل ومدام هم بزنید تا ی مخلوط یک دست وکرمی بدست بیاد دسر شما آمادس
♦️ میتونید گرم سرو کنید همسرد
واینکه شکر هم بسته ب ذائقتون کم وزیاد کنید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
✅نخود پلو😋
✍موادلازم:
برنج
نخود فرنگی
شوید
نمک و روغن
🥣طرزتهیه :
برنج رو از قبل خیس کنید
نخود فرنگی رو بزارین جدا بپزه
وقتی برنج رو آبکش کردم شوید و نخود فرنگی رو بهش اضافه میکنم ومخلوط میکنم سپس ته قابلمه بعد از ریختن روغن، نون یا سیب زمینی میچینم وسپس پلوی مخلوط با شوید و نخود فرنگی رومیریزم درش رومیبندم وقتی بخار افتاد کمی روغن داغ میریزم روش
خیلی وقتها هم بصورت کته درست میکنم به این صورت که برنج رو که کته گذاشتم وقتی به جوش اومد نخود فرنگی وشوید روبهش اضافه میکنم وبعد از خشک شدن اب دم کنی میزارم تا دم بکشه، اگه سیر تازه داشتین یه دونه بزارید روی پلو عالی میشه
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذاے خوشمزه با گوشت چرخ ڪرده
مواد لازم:
گوشت چرخ ڪرده: نیم ڪیلو
پیاز : یک عدد متوسط
آرد سوخارے: نصف ڪاسه ماست خورے
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار دلخواه
سیب زمینے: سه عدد متوسط
ڪدو خورشتے: سه عدد متوسط
گوجه: 3 عدد متوسط
روغن براے سرخ ڪردن: به اندازه ڪافے
رب گوجه: دو قاشق غذاخورے
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ ڪرده رو با پیاز، آردسوخارے، نمک، فلفل و ادویه ترڪیب ڪنید و توے مخلوط ڪن بریزید. بعد از چند دقیقه ترڪیب رو به صورت گوله در بیارید و توے سینے فر بذارید.
سیب زمینے و ڪدو خورشتے رو خرد ڪنید و توے روغن سرخش ڪنید. بعد روے گوشت چرخ ڪرده بریزید. گوجه ها رو حلقه حلقه ڪنید و روے مواد بچینید.
رب گوجه رو با دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق آبلیمو ترڪیب ڪنید تا رقیق بشه. بعد هم روے مواد بریزیدش. روے غذا ورقه فویل بڪشید و بذارید به مدت 30 دقیقه در دماے 185 درجه فر بپزه.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قارچ شکم پر
قارچ درشت به تعداد دلخواه🍄
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم🧀
فلفل خرد شده ۵۰ گرم🌶
ژامبون خرد شده ۱۰۰ گرم🥓
گردو خرد شده ۵۰ گرم😌
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم🧀
نمک،فلفل،پاپریکا،آویشن به مقدار لازم
ساقه قارچ رو جدا میکنیم و با قاشق داخل قارچ رو کمی خالی میکنیم.🥄
تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و داخل قارچها رو باهاش پر میکنیم و روشون رو پنیر پیتزا میریزیم.😍
داخل سینی فر رو فویل میندازیم و قارچها رو داخلش میچینیم.🤗
حدود ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه میذاریم.🔥
قارچ ها موقع پخت آب میندازن این طبیعیه.💧
بعد از آماده شدن داخل ظرفی که دوست دارین بذارین و با ریحون تزئینش کنین.😍
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.