eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
500_450 گرم آرد 150 میلی شیر 200 گرم کره 3 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق چای خوری خمیر مایه خشک فوری 1 پنس نمک (مقدار خیلی کم با دو انگشت بردارید) برای داخل نان: 7_6 عدد سیب 1 لیوان شکر 1 قاشق مرباخوری دارچین نصف لیوان فندق خرد شده طرز تهیه: پوست سیب را کنده درشت رنده کنید. و همراه با شکر داخل ماهیتابه با شعله کم بپزید وقتی آب سیب کشیده شد از روی اجاق بردارید و بعد از سرد شدن دارچین و فندق را اضافه کرده هم بزنید. برای خمیر ، خمیر مایه را داخل ظرف گودی بریزید و شیر ولرم را روی خمیر مایه بریزید و خمیر مایه را در شیر حل کنید (خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد ولی خمیر مایه خشک معمولی را حدود 10 دقیقه داخل شیر ولرم استراحت بدید) سپس آرد ، شکر ، کره نرم شده و نمک را به داخل ظرف بریزید و ورز بدید و خمیر را آماده کنید(ابتدا مقداری از آرد را بریزید حدود 400 گرم و اگر بعدا خمیر خیلی نرم بود بقیه آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد) روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید. بعد از شکل دادن در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید.(دقت کنید زیاد در فر نماند و خشک نشود)بعد از سرد شدن پودر قند بپاشید. من خمیرمو داخل قالب تارت پهن کردم و بعد موادمو روی خمیر پهن کردم و روش هم با خمیر تزیین کردم.بعد پخت هم رومال عسل روون شده زدم.😊 پ ن۱:من بجای شیر ، آب ریختم و بجای کره میتونین روغن جامد استفاده کنین😊 پ ن۲: برای پخت هم ده مین از پایین زمان دادم و ۵ مین هم گریل رو روشن کردم تا روی نونها طلایی بشه😊 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
یکی از خوشمزه ترینهاست😋😍 اول مرغ رو سرخ کنید و کنار بزارید، حالا یه پیاز خرد کنید و تفت بدید و فلفل و زردچوبه و هر ادویه ای که دوست دارید اضافه کنید، خیلی کم هم رب گوجه اضافه کنید و تفت بدید ، حالا مقداری آب اضافه کنید و مرغهارو داخل این مواد بزارید تا کمی بپزه، توی این فاصله لوبیاسبز رو تفت بدید، بعدش هویجهای خردشده رو هم تفت بدید ، وقتی مرغ نیم پز شد لوبیا و هویج رو به مرغ اضافه کنید تا بپزه، چندتا آلو و چندتا گوجه گیلاسی هم اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه، هرچی توی یخچال از دوران ایران باستان مونده میتونید به این خوراک اضافه کنید😬😬، بزارید کاملا بپزه و آبش تبخیر بشه و مقدار آبی که براش میمونه خیلی کم بشه. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
من برای ژله خرده شیشه یا ژله موزائیکی از پودر ژله انار استفاده کردم ابتدا بسته به اینکه گنجایش قالبتون چقدره تعداد ژله ها رو تعیین کنید من برای این قالب از شش تا پودر ژله استفاده کردم چهار تاش برای اون تیکه های خرده و دوتاش برای زمینه ابتدا برای هر بسته پودر ژله یک و نیم لیوان آب جوش اضافه کرده و به روش بن ماری (حل کردن ژله روی بخار کتری) تا کاملا شفاف بشه و بعد داخل یه ظرف مستطیلی میریزیم و در یخچال میزاریم تا خودش رو کاملا بگیره. بعد به قطعات کوچک و منظم برش میزنیم و داخل قالبمون رو کاملا با ژله های خرد شده پر می کنیم. برای زمینه هم یک بسته پودر ژله رو ابتدا با یک لیوان آب جوش حل کرده و بعد از این که کاملا سرد شد یه لیوان بستنی وانیلی که در فضای محیط نرم شده باشه یعنی تقریبا هم دما با ژله سرد شده مخلوط میکنیم و کاملا هم میزنیم بعد روی ژله های خرد شده داخل قالب میریزیم تا روی اونها رو بگیره و بعد به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال میزاریم تا ببنده. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
به عشق خودتون این سالاد خوشمزه و کامل رو درست کردم با دو مدل سس خردل و عسل جذاب. مواد سالادمون ایناست: کاهو، سینه مرغ گریل شده(یا فیله)،گوجه گیلاسی، نخود، زیتون، پاستا(هر فرمی که دوست داشتین، پخته شده )، قارچ(با کمی روغن یه کوچولو تفت خوردن)، پنیر پراتو(دلبخواهه، می‌تونید پنیر نریزین) دو‌ نوع سس خردل و عسل: اولی: اونی که روش فلفل سیاه سابیدم: یک دوم پیمانه سس مایونز، دو قاشق غذاخوری سس خردل زرد، یک قاشق غذاخوری سس خردل دیژون(نداشتین کلا سه قاشق خردل زرد بریزین)، عسل یک قاشق غذاخوری ، سرکه قرمز یک و نیم قاشق غذا خوری، کمی پاپریکا، نمک و فلفل. توی میکسر یا شیشه ترکیبشون کنید و بچشین و شیرینی و ترشیش رو بر طبق ذائقتون بالانس کنید دومی: آب یک عدد پرتقال، آب نصف لیموترش، یک قاشق چایخوری زست پرتقال، یک قاشق عسل، دو قاشق غذاخوری خردل زرد(یا یک قاشق خردل زرد و یک قاشق دیژون)، چهار تا پنج قاشق روغن زیتون بی‌بو، کمی نمک و فلفل. توی شیشه سربسته محکم تکون بدید تا بافتش یک دست بشه . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
ابتدا تکه های مرغ رو با مخلوط ادویه کاری ،نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه جنوب و کمی ادویه خورشتی آغشته میکنیم. بعد تکه ها رو در روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم. لابه لای مرغا هویج و فلفل دلمه ای بریزید بعد به تعداد مرغ ها پیاز بزرگ خورد کردم و در روغن ریختم و به پیازم زردچوبه و ادویه گوجه اضافه کردم.بعد از اینکه پیازا نرم شد رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه کردم تا حسابی تفت بخوره و رب گوجه رنگ باز کنه. بعد زیرش رو بستم و به مرغام اضافه کردم. آب ....آب لیمو.... زعفران دم شده به میزان لازم به مرغ ها اضافه کردم در قابلمه رو بستم و گذاشتم تا نیم ساعت بپزه.بعد نیم ساعت در قابلمه رو برداشتم و مزه آب مرغ رو تست کردم.اگر نمک و ادویه و آبلیمو کم بود دوباره بهش اضافه میکنم. و تا مراحل پایانی پخت چند بار با ملاقه آب مرغ رو روی مرغا ریختم تا همه تیکه ها مزه دار شن. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.