کیک پودینگ فنجانی 😍😍
✍ مواد لازم :
دو عدد تخم مرغ
یک استکان شکر(70 گرم)
نصف لیوان شیر
یک استکان روغن مایع(80گرم)
یک ونیم لیوان آرد(لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی)
دو قاشق غذاخوری کاکائو(من بدون کاکائو درست کردم)
یک پاکت بيكينگ پودر (2.5 ق چ یا 10 گرم)
یک پاکت وانیل 5 گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
🥣 طرز تهیه:
تخم مرغ وشکر رو به خوبی بزنید تا کف کند و کرم رنک شود بعد مواد مايع رو اضافه کنید و هم بزنید. و در آخر مواد خشک رو الك كنيد واضافه کرده ومخلوط کنید .مایه کیک آماده شده را تا نصفه فنجانها پر كنيد. فنجان هارو در قابلمه بزارید. در قابلمه به اندازه ی نصف فنجان ها آب بریزید به صورتی که آب داخل فنجان ها پاشیده و ریخته نشود روی آن را یه پارچه یا حوله ی کاغذی بیاندازید ودر قابلمه ببندید. در حدود نیم ساعت یا حتی زود تر میپزد وقتی آرام با انگشتتون لمسش کنید متوجه می شوید اماده است یا نه. (و یا از تست خلال دندان برای پخت بعد از این زمان استفاده کنید)
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#دلمه_برگ_مو
معرف حضور همه است و این روزا بازارش داغه ، بالاخره به ما هم نصیب شد با چیدن برگهای حیاط خونه مامانم .
برگها را بشورید.
برنج و لپه رو بپزید . گوشت چرخ کرده را با برنج و لپه و یک عدد پیاز متوسط رنده شده ، سبزی های معطر و نمک مخلوط کنید ، من داخل دلمه کمی شیره انگور و گردو و زرشک هم می ریزم . بعد مواد حاصله رو داخل دو عدد برگ که دوی هم قرار دادید به صورت بقچه ای بپیچید .
کف قابلمه ای کمی روغن ریخته و تعدادی برگ بریزید و دلمه ها را بچینید و روی دلمه ها هم کمی برگ بزارید . دلمه ها را با آب و شیره انگور و سرکه و کمی نمک بپزید ، البته من سرکه استفاده نمیکنم در دلمه و کمی آبلیمو می ریزم .
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#شربت_زعفرونی
ماه رمضان داره شروع میشه و باید سعی کنیم از نوشیدنی و غذاهایی استفاده کنیم که مناسب این ماه هستند.
نوشیدنی تخم شربتی زعفرانی خوشمزه و سنتی یکی از همین هاست.
من برای درست کردن نوشیدنی تخم شربتی زعفرونی از شیره زعفرونی که خودم درست کردم استفاده می کنم.
یک لیوان شکر ، دو لیوان آب و کمی زعفرون روی حرارت میگذارم تا غلیظ بشه.
در پایان یک قاشق چایخوری آبلیموی تازه بهش اضافه میکنم و میگذارم کنار سرد بشه.
از این شیره داخل شربت تخم شربتی هم استفاده کردم چون آب را به خودش جذب میکنه، وقتی میخوریم به مدت زیادی تشنه نمیشیم.
تخم شربتی را ازچند دقیقه قبل با آب جوش خیس کرده و بعد داخل شربت استفاده کنید.
من داخل تخم شربتی زعفرانی عرق بیدمشک و گلاب هم استفاده می کنم تا عط و طعم بهتری بگیره.
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
ســـــ🌸ـــــلام
#صبح_زیباتون_بخیر
سر آغاز صبح🌸🍃
قلبی که امواجش
روی فرستنده های آسمانی
تنظیم شده باشد 🌸🍃
همیشه
موسیقی زیبای پرستش
از آن شنیده می شود 🌸🍃
دوستان قلبتون آسمانی
و شروع صبحتون پُر برکت 🍃🌸
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاد میکنیم
از آنها که وقتشان
و مکانشان از ما جداست
یاد میکنیم از آنها
که دلتنگشان میشویم
یاد میکنیم از آنها
که هنوز دوستشان داریم
باذكر...
#فاتحه_و_صلوات
@ashpazy_irani
#سوفله_سیب_زمینی
یه شام آسون و البته تقریبا رژیمی ، البته پنیر داره ولی بدون پنیر رژیمیه .
سیب زمینی را آبپز کرده ، پوست آن را بگیرید . من خودم رنده کردم اگر دوست داشید می توانید خلالی یا ورقه ای کنید . کف ظرف پیرکس سیب زمینی را ریخته و کمی نمک بزنید و روی آن کمی فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت و پنیر پیتزا بریزید .
ظرف را در فر که قبلا روشن کردید به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 170 قرار دهید تا پنیر آب شود و برشته شود . نوش جان
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#كوكوى_شكم_پر 🍘 😋
🔸اول ٥ تا سيب زمينى رو پوست كندم و با مقدارى آب،شير، آويشن، فلفل، نمك و حريره ى سير گذاشتم بپزه. تو اين فاصله گوشت چرخكرده رو سرخ كردم زردچوبه زدم، بعد زرشك و جعفرى و پيازداغ و فلفل شيرين و اضافه كردم و تفت مختصرى دادم بعد هم قارچ و كمى رب، آخر هم كمى فلفل و نمك و آويشن، گذاشتم تا خنك بشن.
سيب زمينى كه پخت ميذارم كامل خنك بشه و بعد رنده ريز ميزنم، سه تا تخم مرغ، پودر پياز، خيلى كم نمك و فلفل، پاپريكا و كمى ريحون و مرزه ى خشك اضافه مى كنم و مخلوط مى كنم، كمى آرد سوخارى هم اضافه مى كنم تا زمانى كه مايه به دست نچسبه. يه كاسه آب جلوى دستم ميذارم و طبق فيلم كوكوها رو شكل مى دم و تو روغن داغ سرخ مى كنم. اگه شيرى كه توش سيب زمينى رو پختين زياد اومد باهاش سوپ درست كنيد و دور نريزينش.
اين مقدار سيب زمينى و تخم مرغ ، ده تا كوكو بهتون ميده،
راز انسجام اين كوكو يكى سرد بودن كامل مواده و دومى استفاده از آرد سوخارى، يادتون نره
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#فروماژ_قهوه 🍮 😋
▫️تخم مرغ ٣ عدد
▫️پودر قهوه فورى ٢ قاشق سوپ خورى
▫️آبجوش ۳۰ میلیلیتر
▫️شکر ۱۲۰ گرم
▫️پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری
▫️آب سرد ۶۰ میلیلیتر
▫️خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
🔸پودر ژلاتين را با آب سرد مخلوط و روى حرارت غير مستقيم(بن مارى) گذاشته تا ذوب گردد.
تخم مرغها و شکر را با همزن برقی مخلوط کرده تا تغییر رنگ دهد. در اواسط کار پودر قهوه فوری حل شده در آب جوش را اضافه و به هم زدن ادامه دهید.
ژلاتین را اضافه و خوب مخلوط کنید.
خامه را نيز افزوده و در قالب مورد نظر ريخته و بگذاريد داخل يخچال به مدت تقريبى ٤ ساعت تا خودش را بگيرد.
قالب را داخل آب گرم قرار دهيد و در ظرف سرو بگذاريد و با خامه فرم گرفته و دانه قهوه تزئين كنيد
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#کورابیه_پسته_ای 🥯 😋
▫️مارگارین یا کره گیاهی هم دمای محیط ۱۲۵ گرم
▫️پودر پسته نصف لیوان
▫️پودر شکر ۵ قاشق غذاخوری،یا نصف لیوان
▫️آرد به مقدار لازم
🔸برای تزیین
▫️شکلات تخته ای
▫️پسته خرد شده
🔸همه مواد به جز آرد داخل ظرف مناسب بریزید و هم بزنید،آرد رو کمکم اضافه کنید تا زمانیکه به دست نچسبه و قابل فرم دادن بشه.از مواد به اندازه گردو بردارید و مانند تصویر شکل بدید،روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کورابیه هارو روی سینی بچینید و با چنگال شکل بدید،و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه بپزید.شکلات رو بن ماری کنید و بعد از خنک شدن کورابیه ها یک طرف کورابیه رو داخل شکلات فرو کنید و روش پسته خرد شده بریزید و بزارید شکلاتها خودشونو بگیرن
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#آيس_پك 🧉 😋
🔸در ابتدا باید شکلات رو آب کنید كه برای آب کردن شکلات میتونيد از روش بن ماری استفاده کنید,به اين صورت كه شکلات رو خرد کنید و در ظرفي بریزید و ظرف رو روی بخاری کتری و یا سماور بذاريد. شکلات آب شده رو به اطراف ظرف مخصوص آیس پک بچسبونید ( شکلات باید دور تا دور ظرف چسبونده شه ) بعد بستنی با طعم دلخواهتون رو يكم ذوب کنید و با خامه و شیر مخلوط کنید.اگه دوس دارين تو آیس پک از میوه استفاده كنين، میوه های دلخواهتون رو برش بدين و به بستنی اضافه کنید. بعد از مخلوط شدن همه مواد اون ها رو تو ظرف مخصوص که از قبل آماده کرده اید بریزید و روی آیس پک رو با اسمارتیز و سس شكلات تزیین کنید و نی مخصوص رو تو ظرف آیس پک بذاريد.
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#کنسرو_آب_میوه 🥤 😋
🔸به ازای یک کاسه آلو،دو کاسه آب احتیاج داریم.و بزارید روی اجاق و بپزید،و آبکش کنید،آب آلو که صاف کردید ،به دلخواهتون شکر اضافه کنید، و دوباره بجوشونید.و همونطور که جوش اومده(داغ)در ظرفهای شیشه ای یک لیتری بریزید.و شیشه ها رو برعکس کنید،یک روز صبر کنید و دوباره شیشه هارو صاف کنیدو در جای تاریک و خنک نگه دارید.این کارو با هر میوه ای که دوست دارید میتونید انجام بدید.نکته اینکه بعد از باز کردن در شیشه ها سریع استفاده کنید و داخل یخچال بزارید.به این شیوه یک سال میشه آب میوه رو نگهداری کرد
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#کیک_شکلاتی 🥮 😋
▫️آرد مخصوص شیرینی پزی : دو پیمانه
▫️ پودر کاکائو :نصف پیمانه
▫️بیکینگ پودر: دو ونیم قاشق چای خوری
▫️جوش شیرین:نصف قاشق چایخوری
▫️نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
▫️پودر نسکافه :یک قاشق چای خوری
▫️پودر شکر: یک و نیم پیمانه
▫️تخم مرغ :دو عدد
▫️شیر:یک پیمانه
▫️روغن مایع :نصف پیمانه
▫️وانیل :نصف قاشق چای خوری
▫️ آب جوش : نصف پیمانه
🔸اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه ميکنيم و در قالب دلخواه ريخته و در فر به مدت حدودا45دقیقه میپزیم و در نهایت بعد از خنک شدن روشو با خامه تزئين كنيد
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭