پاستیل خامه ای
🔷مواد لازم:
آب :500 میلی لیتر
پودر ژلاتین :10 ق.غ
بیکینگ پودر: 1 ق.س
آگار: 1 ق.س
شکر: 400 گرم
پودر خامه: 4 ق.س
رنگ مجاز خوراکی: به میزان لازم
اسانس خوراکی :10 قطره
جوهر لیمو: در صورت دلخواه
🔶طرز تهیه:
🔹ابتدا آب را روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید. تمامی مواد یاده شده را آرام آرام و به ترتیب به آن اضافه می کنیم و ده دقیقه روی حرارت هم می زنیم تا یک دست شود. سپس مواد را صاف می کنیم و با وسیله مخصوص ( کولینو ) مواد را داخل قالب های مخصوص می ریزیم.به مدت یک ساعت قالب ها را در فریزر می گذاریم و بعد آنها را از قالب خارج می کنیم و روی آنها را به گلیسرین آغشته می کنیم
کانال🍭🍬آشپزی ایرانی🍡🍫
@ashpazy_irani
#ژله_البالو رو با یه لیوان اب جوش حل کردم چند قطره رنگ خوراکی قرمزم ریختم گذاشتم سرد شد یه لیوان شیر بهش اذافه کردم ریختم تو قالبی که از قبل چرب کرده بودم تاخودشو بگیره وقتی گرفت ژله سبز رو میریزیم ،ژله سبزشم ژله کیویه به همین شکل که گفتم اونم درست کردم ریختم تو قالب وقتی گرفت رو بخار اب گرفتم تا پونزده شمردم بر گردوندم تو بشقاب
کانال 🍭🍮آشپزی ایرانی 🍡🍧
@ashpazy_irani
#دسر_لیوانی_تکنفره تشکیل شده از یک لایه بیسکویت پودر شده ،پودر پسته،پودینگ وانیلی و پودینگ شکلاتی
پودینگ وانیلی و شکلاتی
مواد لازم برای پودینگ وانیلی
شکر : 1/3 پ
نشاسته ذرت : 3 ق غ
نمک : 1 پنس
شیر : 2 و 2/3 پ
تخم مرغ درشت : 1 عدد
عصاره وانیل : 2 ق چ
مواد لازم برای پودینگ شکلاتی
شکر : 1/2 پ
پودر کاکائو : 1/3 پ
نشاسته ذرت : 3 ق غ
نمک : 1پنس
شیر : 2 و 2/3 پ
تخم مرغ درشت : 1 عدد
عصاره وانیل : 2 ق چ
طرز تهیه
1-در یک کاسه ی متوسط شکر ،نشاسته ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید(برای پودینگ شکلاتی ، پودر کاکائو رو هم به مواد اضافه و مخلوط کنید)
2-در یک ظرف دیگر ، تخم مرغ را با همزن خوب بزنید و 2/3 پ شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
3-به آرامی مخلوط شیر را به مخلوط شکر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و بعد کنار بگزارید.
4-بقیه ی شیر را (2 پ) توی یک قابلمه متوسط ریخته و روی حرارت بگزارید تا به جوش بیاد.
5-وقتی جوش اومد از روی حرارت بردارید و مخلوط تخم مرغ را به آهستگی به شیر داغ اضافه کنید و دائم هم بزنید.بعد تقریبا 4 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود.بعد از اینکه غلیظ شد،از روی حرارت برداشته و عصاره وانیل را اضافه کنید.
برای سرو یک لایه بیسکویت شکلاتی پودر شده رو کف لیوان خوب فشرده کردم بعد روش پودر پسته ریختم و پودینگ وانیلی و روش پودینگ شکلاتی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه
#بستنی_هلو_خانگی
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕
@ashpazy_irani
"بستنی هلو خانگی"
هلوی درشت و کاملا رسیده 5 عدد
خامه صبحانه 200 میلی لیتر
میتونین مقداری از خامه رو با شیر پر چرب جایگزین کنین
شکر 1 و نصف پیمانه
هلو هارو پوست بگیرین تکه تکه کنین بریزین تو یه کیسه فریزر
و بزارین 4 تا 5 ساعت تو فریزر بمونه
بعد از 5 ساعت هلو و شکر و خامه رو بریزین تو میکسر
و حسابی باهم میکس کنین که یکدست شه و شکر ها کامل حل شن
حالا مواد رو پهن کنین تو ظرف نشکن بزارین تو فریزر
برای اینکه بستنی کمی کشدار بشه هر نیم ساعت از فریزر خارجش کنین و با همزن دستی کمی مخلوطش کنین و مجددا بزارینش تو فریزر این کار رو دو تا سه بار انجام بدین که بافت بستنی کشدار بشه درست مثل بستنی های بیرون
نیاز نیست ظرف رو عوض کنین فقط تو همون ظرف خودش همش بزنین و دوباره بزارین نیم بند شه
بعد از 3 دفعه که اینکار رو انجام دادین دیگه دست بهش نزنین بزارین تو فریزر 4 تا 5 ساعت بمونه حسابی ببنده
حالا آمادست
نوش جان😍
@ashpazbashe_96
#نوشیدنی_پذیرائی

اگر شما در هوای گرم چند مهمان دارید، این نوشیدنی بهترین گزینه برای پذیرائی از آنهاست. هیچ چیز غیر منتظره ای در این نوشیدنی وجود ندارد اما بسیار محبوب و خوشمزه است. برای شروع یک مهمانی جذاب و دفع گرما حتما از این گزینه استفاده کنید.
مواد لازم:
2 فنجان آب
1 فنجان شکر
½ فنجان برگ ریحان تازه
6 تا 8 قطعه بزرگ پوست لیمو
2 عدد لیموی تازه

طرز تهیه:
آب و شکر و ریحان (می توانید به جای ریحان از نعناع نیز استفاده کنید.) را در ظرفی بریزید و چند تکه بزرگ پوست لیمو را خرد کرده و به آن اضافه کنید. بگذارید آب روی گاز بجوشد تا زمانی که شکر حل شود. سپس اجازه دهید تا در دمای اتاق سرد شود که حدود 20 تا 30 دقیقه زمان می برد. می توانید این شربت را یک یا دو هفته هم در یخچال نگه دارید.

پس از تهیه و هنگام سرو می توانید لیموی تازه و چند برگ ریحان تازه به آن اضافه کنید. این نوشیدنی به همراه چند قالب یخ به راحتی با گرما مبارزه می کند
1. اسموتی هندوانه و عسل
این یک نوشیدنی ساده و سالم است که طعم متفاوت و بسیار خوبی دارد. سریع حاضر می شود و می تواند حتی یک میان وعده عالی یا نوشیدنی مناسب در کنار ناهار باشد.
مواد لازم:
3 فنجان هندوانه خرد شده بدون هسته
½ فنجان ماست یونانی
1 عدد موز
1 قاشق غذاخوری عسل
½ قاشق چای خوری دانه چیا

طرز تهیه:
اگر می توانید از هندوانه های کوچک استفاده کنید که هسته های سفید و کوچکی دارند. اگر اینطور بود می توانید به همان شکل آنها را خرد کنید اما اگر دانه های سیاه دیدید حتما آنها را جدا کنید. هندوانه، موز، ماست و عسل را در مخلوط کن بریزید. می توانید تکه های هندوانه را در فریزر بگذارید تا کمی یخ ببندد. بدین ترتیب اسموتی غلیظ تری خواهید داشت. دانه چیا هم کاملا اختیاریست اما فواید فراوانی دارد.

اگر دوست ندارید می توانید آن را حذف کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا یک بافت کرمی با رنگ صورتی روشن به دست آید. ترکیب عسل و هندوانه طعم بسیار جدیدی دارد و حتما عاشق آن می شوید
#ته_دیگ_سیب_زمینی_ترد_و_خوشمزه😋
سیب زمینی رو ورقه ای برش بزنید برشها متوسط باشه نه زیاد نازک نه زیاد ضخیم بعد از ورقه کرون سیب زمینها انها رو یکساعت تو آب سرد تا نشاسته موجود در سیب زمینی بیرون بیاد اینجوری تردتر میشه سپس سیب زمینی رو ابکش کنید وبا دستمال تمیز خشک کنید
قابلمه رو داغ کنید کمی روغن بریزید وسیب زمینی ها رو ته قابلمه بچینید وبا شعله متوسط کمی سرخ کنید کمی نمک بزنید. زیادی برشته نشه فقط کمی طلای بشه کافیه سپس برگردونید تا طرف دیگه خمروغنی بشه گاز رو خاموش کنید وبرنج رو روش بریزید وطبق معمول برنج رو دم کنید
کانال 🍺 آشپزی ایرانی 🍬🍶
@ashpazy_irani