7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قارچ_برگر🍔
بدون گوشت .
برای صرفه جویی در هزینه ها و مخارج خورد و خوراک و کم کردن مصرف گوشت غذاهایی که با قارچ میشه تهیه کرد رو درسبد غذاییمون بگنجونیم
قارچ های درشت رو قارچ پورتوبلو می گن . مطابق فیلم دوکفه قارچ رو با مواد دلخواه که با سس دلخواه ترکیب شده وسط قرار میدیم و سه مرحله سوخاری رو اجرا می کنیم با کاهو و گوجه و خیارشور و سس دلخواه و نان سرو می کنیم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوسیس_کبابی
مواد لازم:
سوسیس مرغ / گوشت گاو
کره مارگارین
چوب کباب
سس چیلی: ۲ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق چایخوری
سس سویا شیرین: ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل: ۱/۴ قاشق چایخوری
سس صدفی: ۲ قاشق غذاخوری
سیر پوره شده: ۲ حبه
طرز تهیه:
سوسیس رو به سیخ بزنید و روش را مانند کلیپ برش بزنید و با کره مارگارین سوسیس ها را درون تابه سرخ کنید، تا کمی قهوه ای شود.
مواد تشکیل دهنده سس را به صورت یک دست با هم ترکیب کنید سس به سوسیس ها اضافه کنید و یک مرحله دیگر سرخ کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#پیتزا_قالبی_سیب_زمینی 🍕
👈چند عدد سیب زمینی رو خلال کردم وسرخشون کردم وته قالب کمربندی رو کاغذ روغنی انداخته وسیب زمینیها را روش پیچوندم. نمک وفلفل هم بزنید روی سیب زمینیها سس کچاپ ریخته و آویشن بپاشید وبه مقدار فراوان پنیر پیتزا وکوفته قلقلیهایی که از قبل سرخ کردید بزارید روش و لابلاش هم گوجه فرنگی تکه شده وفلفل دلمه ای بذارید و بعدش بذارید داخل فر
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷پياز ترشي 🌷
.
حدود ٢ هفته پيش رفتم خريد و چشمم افتاد به يه بسته ٣ كيلويى پياز قرمز ريز و به محض ديدنشون گفتن بيا مارو ببر و ترشى درست كن منم فرصت رو از دست ندادم و اينم شد نتيجش 🤤 .
بيش از ٢/٣ پيازهارو پوست گرفتم و با چاقو يه بعلاوه تا نيمشون زدم . ريختمشون توى ظرف و لابه لاشون سير ، فلفل ، ١ ق غ تخم گشنيز ، ٢ ق غ نمك ، ١ ق غ گلپر ، كمتر از ١ ق غ نعناع و به همين مقدار جعفرى خشك اضافه كردم . بعدم سركه ترشى كلم قرمزم رو كه تموم شده بود ريختم روش (حدود ١ ليوان . ميتونين براى قرمزتر شدنشون چندتكه چغندر هم بريزين) و بقيش رو سركه قرمز ريختم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#دسر_خرمالو
خرمالو رسيده ٤ عدد متوسط
شير نصف ليوان
بستني وانيلي نصف ليوان
خامه صبحانه ٢ ق غ
پودر ژلاتين ١ ق س پر
شكر ٢ تا٣ ق
وانيل مقدار كمي
پوست خرمالو را گرفته و مغز آن را داخل ميكسر ريخته تا پوره شود ژلاتين را با ١/٤ فنجان آب بن ماري كنيد شير و شكر و وانيل را روي حرارت گذاشته تا فقط ولرم بشه ژلاتين رو ب شير اضافه كنيد و بعد بستني و پوره خرمالو و خامه مايه رو داخل قالبي که با آب مرطوب كرديم و چند دقيقه داخل فريزر گذاشتم ريخته و ب مدت دو سه ساعت داخل يخچال قرار ميديم تا خودشو بگيره سفت بشه
نكته : ميزان شكرو ميتونيد بسته به خرمالو کم یا اضافه كنيد
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#دسر_کاسترد🍹
پودر کاستر : 4 قاشق غذاخوری
شیر سرد : 2 لیوان
شکر : 8 قاشق غذاخوری
گلاب : 2 قاشق غذاخوری
🌀طرز تهیه :پودر را با شیر سرد خوب مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار می دهیم. مرتب مخلوط را هم می زنیم تا به شکل فرنی در بیاید.
سپس شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود.
در انتها گلاب را اضافه کرده و از روی شعله برداشته و در ظرف مخصوص سرو ریخته و بعد از این که کمی سرد شد به مدت 2 ساعت در یخچال می گزاریم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani