eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
سس قارچ آسان ‌ این سس آسان بسیار خوشمزه و عالی است. سرو این سس به همراه استیک، ، و پوره سیب‌زمینی بسیار خوشمزه می‌شه ‌ مواد لازم: قارچ، 450 گرم (خرد شده) روغن مایع، 2 ق غ هویچ متوسط، 1 عدد (رنده شده) پیاز کوچک، 1 عدد (نگینی خرد شده) آرد سفید، 3 ق غ استاک مرغ یا سبزیجات، 2 پیمانه خامه ترش، ½ پیمانه نمک و فلفل جعفری تازه خرد شده برای تزیین طرزتهیه: در یک ماهیتابه بزرگ قارچ‌ها را به همراه روغن مایع به مدت حدودا 10 دقیقه تفت دهید هویچ رنده شده و پیاز را به قارچ اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر بپزید. تا زمانیکه که مخلوط قارچ آماده می‌شود، داخل یک ماهیتابه آرد را تفت دهید تا قهوه‌ای روشن شود، سپس استاک مرغ یا سبزیجات را به تدریج با همزدن اضافه کنید تا آرد گلوله نشود مخلوط آرد و خامه ترش را به مخلوط قارچ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، نمک و فلفل بچشید و سس را اندازه کنید. دوباره هم بزنید و حرارت را خاموش کنید و روی سس جعفری تازه بپاشید. ‌ ‌ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
پودینگ شکلاتی شير : يك و نيم ليوان، شكر: يك سوم لیوان، پودر كاكائو(یا شکلات تخته ای): 3 ق غ ، نشاسته ذرت: 2 ق غ، خامه صبحانه: 3 ق غ، تكه های كيك و يا بيسكويیت (در صورت تمايل): مقداری طرز تهیه: نشاسته، شيرسرد و شکر، پودر كاكائو رو در ظرفی ميريزيم و هم ميزنيم تا وقتی كامل با هم مخلوط بشن و ذرات نشاسته کاملا حل بشن. بعد ميزاريم روی حرارت ملایم و با قاشق چوبی مدام هم ميزنيم تا جايی كه غليظ بشه.بعد از روی حرارت برمیداریم. خامه رو روی حرارت غیر مستقیم قرار میدیم تا کمی گرم بشه(نجوشه).سپس به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. توی ظرفهای تکنفره چند تکه کیک خورد شده گذاشته از پودینگ روی کیک ها ریخته و ادامه میدیم تا ظرف پربشه. ★اگرخواستید دسرها قالبی بشن به ازای هر یک لیوان شیر یک ق غ پودر ژلاتین اضافه کنید و کیک ها رو حذف کنید. *من از شکلات تخته ای استفاده کردم خیلی خوشمزه تر شد. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
😋 ▫️لوبیا سبز نیم کیلوگرم ▫️کره پنجاه گرم ▫️شوید خشک دو قاشق غذاخوری ▫️نمک و فلفل 🔸اول لوبیاها رو شستم.سر و ته لوبیا رو با چاقو کندم. با کمی آب گذاشتم بپزه.بعد آبکش کردم. کف ماهیتابه کره ریختم و گذاشتم اب بشه.لوبیاها رو داخل کره تفت دادم.نمک و شوید زدم.وقتی حسابی تفت خورد فلفل ریختم و تمام _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
دسر نسکافه ای 🍰🍰🍰‌ طبقه اول : بسکوییت پتی بور رو اول توی شیر میزنیم بعد کف ظرف میچینیم . طبقه دوم : یک و ربع لیوان آب ‌ ۱ لیوان شیر ربع لیوان شکر ۲ قاشق غذاخوری پودر کاستر یا نشاسته ربع قاشق چایخوری وانیل با مخلوط کن مخلوط میکنیم ، و روی حرارت میزاریم وقتی غلیظ شد روی طبقه اول میریزیم . طبقه سوم : مانند طبقه اول روی طبقه دوم میچینیم ، درحالی که طبقه دوم داغ است . نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم . طبقه چهارم : یک پاکت خامه یک پاکت دریم ویپ ( یا پودر خامه ) یک پاکت کرم کارامل ۲ قاشق غذاخوری نسکافه با مخلوط کن مخلوط میکنیم و روی طبقه ۳ میریزیم . یک شب تا صبح توی یخچال میزاریم . این مقدار برای یک ظرف پیرکس مناسب است. با چنگال مانند تصویر تزیین میکنیم. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
60.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ شیرینی دانمارکی _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
دسر شب های زمستان 🥛❄️ بادام 1 لیوان نشاسته 1.5 قاشق غذاخوری آرد برنج 4 قاشق غذاخوری شیر 1 لیتر شکر 1 لیوان پودر پسته 2 قاشق غذاخوری بادام ها را از قبل خیس کنید پوست آن ها را جدا و خرد کنید. یک لیوان شیر درون قابلمه بریزید، آرد برنج و نشاسته را اضافه کرده و با هم زدن آن ها را کامل حل کنید. سپس بادام و شکر را اضافه کرده و بقیه شیر را به قابلمه اضافه کنید. مدام هم بزنید تا به غلظت برسه از روی حرارت بردارید و پودر پسته را اضافه کنید درون ظرف مورد نظر سرو کنید 😋 🎀 🌸 🎀 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا تخم مرغها رو داخل ظرف بشکنید ونمک وفلفل وزعفران اضافه کنید وباهمزن برقی ۵ دقیقه هم بزنیدتاحجیم شه.بعد ماست رو اضافه وخوب بزنید،روغن مایع رو هم اضافه و۲دقیقه دیگر بزنید.آرد وبیکینگ پودر را ۳بار از الک رد کنید ودر دومرحله به مایه اضافه وبالیسک بصورت دورانی وازیک جهت مخلوط کنید.دستگاه اسنک ساز رو روشن کنید تا گرم وآماده بشه.باقاشق مقداری ازمایه راداخل محفظه ریخته وازمایه گوشتی وسط خمیر بزارید دقت کنید مایه گوشتی بادیواره فاصله داشته باشه ودوباره روش مایه خمیری بریزید وصاف کنید.دردستگاه را ببندیدو۳الی۴دقیقه صبر کنید تا بپزه . مواد میانی:هرنوع گوشت،ژامبون یا مایه ماکارونی میتونید استفاده کنید.من گوشت چرخ کرده روباپیازوزردچوبه ونمک تفت دادم وفلفل دلمه خردشده اضافه کردم وقتی خوب سرخ شد یک قاشق رب زدم پ.ن محفظه ی دستگاه نیازی به چرب کردن نداره مایه رو بیش از حدنریزید داخل دستگاه که سرریز بشه اگر دستگاه اسنک ساز ندارید میتونید داخل قالب تکنفره تو فر بزاریدیا تو یک قالب بپزید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥯 😋 ▫️تخم مرغ ۴ تا ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️روغن ۱ پ سرخالی ▫️آرد ۲ پ سر صاف ▫️ماست نصف پ ▫️شیر ولرم نصف پ ▫️بکینگ پودر ی۱ ق چ سر پر ▫️عسل ۵۰ تا ۸۰ گرم من مربا یا همون شهد زدم ▫️وانیل و اسانس پرتقال از هر کدام نصف ق چ ▫️نمک یک پنس 🔸تخم مرغ را با شکر و وانیل و اسانس پرتقال میزنیم تا رو به سفید بشد حدود ۷ دقیقه به ترتیب ماست ،شیر ، بعد روغن و عسل در آخر آرد سه بار الک شده راکه با نمک و بکینگ مخلوط شده را چند ثانیه با میکسر میزنیم و در قالب چرب شده میریزیم (قالب من یکبار مصرف آلومینیومی بود که من چربش کردم تا چند بار مصرف بشد و ۲۵ دقیقه با ۱۸۰ درجه فر گازی و ۱۶۰ فر برقی من _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🔷 خامه500میلی لیتر شیر150میلی آب جوش100میلی شکر80گرم پودر ژلاتین4قاشق چایخوری عصاره نعناع1چهارم قاشق چایخوری رنگ سبز خوراکی شکلات قلبی: شکلات سفید100گرم رنگ سبز خوراکی خلال دندان قالب فلزی پودر ژلاتین را داخل آب جوش ریخته و کاملا حل کنین بصورت بن ماری خامه شیر و شکر را داخل قابلمه بریزید و کمی گرم کنید ولی نجوشونین از روی شعله بردارید و رنگ خوراکی و عصاره نعنا را اضافه کنید و مخلوط کنید بعد ژلاتین را مخلوط مواد کنید و سپس داخل ظرف سرو بریزید و برای 3 الی 4 ساعت داخل یخچال قرار بدهید. برای شکلاتها شکلات سفید را بصورت بن ماری آب کنید سپس روی سنگ یا سینی و یا..... پخش کنید فقط زیاد نازک نباشه سپس با خلال دندان از رنگ بردارید و خط بندازید داخل شکلات پهن شده بعد که کمی شکلات خودشو گرفت قالب بزنید و بزارید یخچال کامل ببنده و سفت بشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
ترکیبی بسیار خوشمزه ، همون چیزیه که همه دوسش دارن ، دو طعم بسیار خوشمزه ، حتما امتحانش کنید و انشاءالله که خوشتون میاد. مواد لازم برای لایه بیسکویتی؛ یک و نیم پیمانه بیسکویت آسیاب شده ، رو با صد گرم کره ذوب شده مخلوط میکنیم داخل قالب میریزیم و میزاریم توی یخچال تا خودشو بگیره. برای لایه ی پنیری 200 گرم پنیر خامه ای یک چهارم پیمانه شکر 170 گرم خامه یک پیمانه شیرخشک 170 گرم ماست وانیل کمی زعفران کمی یک چهارم پیمانه میوه ی تازه ی ریز خرد شده (من از تمشک استفاده کردم)
14.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش عدس روغن: ۴ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد عدس: ۳۵۰ گرم آب(مرحله اول): ۴ لیوان زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۲ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز(اختیاری): ۱ قاشق چای‌خوری (۱ ساعت پخت) . ☘️🍀سبزی: پیازچه: ۲ دسته گشنیز: ۲ دسته جعفری: ۳ دسته آب (مرحله دوم): ۱ لیوان (۴۰ دقیقه پخت) رشته آشی: ۱۵۰ گرم آب (مرحله سوم): ۱ لیوان (۲۰ دقیقه پخت) زمان پخت کل: ۲ ساعت و ۲۰ دقیقه امیدوارم لذت برده باشید❤️💚
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍂🍂🍂 دوستان گل رو با دنت میتونید درست کنید .داخل سرنگتون رو با دنت پر کنید...‌ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌