eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#شيرينى_عيد #شيرينى فندقى🌰 دو قاشق غ پر پودر قند + ٤٠ گ روغن مايع+ يك چهارم پيمانه پودر فندق رو داخل ظرف مخلوط كنيد . كم كم دو پيمانه آرد رو اضافه كنيد تا خمير لطيفي بدست بياد از مواد به اندازه گردو برداريد كف دستتون تختش كنيد و وسط اون ي فندوق بذاريد و كف دست خمير رو گلوله كنيد روي كاغذ روغني بچينيد و داخل فر گرم شده با حرارت ١٧٥ و بيست دقيقه بپزيد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#تزئین_یخ❄️ ایده ی خوشگل درست‌ کردن کاسه یخی با گلهای رنگارنگ برای تزیین فریزر عروس ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
ســـــ🌺ـــــلام صبح قـــ🌺ـشنگتووون بخیر 🌺🌺🌺 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ﻧﺒﺎﺕ_ﻫﺎﯼ_ﺭﻧﮕﯽ🌈🌈🌈 ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ : ﺷﻜﺮ 500 ﮔﺮﻡ ﺁﺏ 200 ﻣﻴﻠﻲ ﻟﻴﺘﺮ ﺧﻼﻝ ﭼﻮﺑﯽ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻛﺎﻓﻲ ﭼﺴﺐ ﻧﻮﺍﺭﯼ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﯾﺎ ﺭﻧﮓ ﻣﺠﺎﺯ ﺧﻮﺭﺍﮐﯽ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻛﺎﻓﻲ ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ : ﺷﻜﺮ خالص ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﺏ ﺑﺠﻮﺷﺎﻧﻴﺪ. ﺳﭙﺲ ﺩﺭﺟﻪ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺷﻜﺮ ﻛﻪ ﺑﻪ 110 ﺩﺭﺟﻪ ﺭﺳﻴﺪ، ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﯾﺎ ﺭﻧﮓ ﺧﻮﺭﺍﮐﯽ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﻴﺪ. ﻳﻚ ﻇﺮﻑ ﺗﻤﻴﺰ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺭﻳﺪ ﻭﺳﺮﺵ ﺭﻭ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﭼﻮﺏ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻑ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﭼﻮﺏ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﺴﺐ ﻧﻮﺍﺭﯼ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻨﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 24 ﺗﺎ 48 ﺳﺎﻋﺖ ﺻﺒﺮ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﺑﻠﻮﺭﻫﺎﻱ ﻧﺒﺎﺕ ﺑﺮ ﺭﻭﻱ ﻧﺦ ﻫﺎ ﻳﺎ ﭼﻮﺏ ﻫﺎ ﺗﺸﮑﻴﻞ ﺷﻮﺩ. پ.ن گاهی از48ساعت بیشترنیازداریم تا بلورها تشکیل بشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ناگت_مرغ_به_روش_ترکی مواد لازم : سینه مرغ :۷۵۰گرم ارد:۲ق غ تخم مرغ:۱عدد روغن :۳تا۴ق غ نمک فلفل :۱ق غ فلفل قرمز:۱ق غ سیر :۲حبه آویشن:۱ق غ ادویه کاری:۱ق غ زیره:۱ق غ خوبببببببب بچه ها سینه های مرغ رو که تکه کردید به همراه تمامی مواد داخل غذاساز بریزید و کامل مخلوط کنید ،حالا با دست که کمی مرطوب هست فرم بدید و به شکل ناگت های کوچیک درست کنید و بزنید تو آرد و بعد داخل تخم مرغ و بعد هم پودر سوخاری و داخل روغن داغ سرخ کنید . اینو برای بچه ها میتونید درست کنید و یا برای مهمونی و تولد هم عالیه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#شیر_سیب🍏🍎😍 سیب یک عدد شیر یک لیوان دارچین یک ق چ خ عسل گرم یک ق غ خ سیب رو پوست کرده و هسته هاش رو جدا کنین و به همراه بقیه مواد داخل مخلوط کن ریخته تا یکدست بشه.فقط همین، نوش جان😊 یه #صبحانه عالی برای افرادی که طعم شیر رو دوست ندارن، اگه میخواین غلیظتر بشه، یه قاشق چایخوری ثعلب هم میتونین اضافه کنین، عسل بهتره گرم باشه تا راحتتر در شیر سرد حل بشه و ته نشین نشه، روی بخار کتری عسل روگرم کنین ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تزئین_آش... میدونم مدلای خیلی قشنگتری هم هستو بقیه انجام دادن.... ولی برای آش_نذری که باید سریع کاسه ها رو تزیین کنین . این مدلا هم , یه جورایی قشنگه و شیک... هم درست کردنش سرعت داره و خیلی وقتتون رو نمیگیره . چطوره به نظرت ؟ امیدوارم به کارتون بیاد بعدا نوشت از سوالات : رنگ زرد همون کشکه با زعفرون دم کرده قاطی کردم نکته : تا اش رو ریختی توی کاسه . سریع شروع کن به تزئین . اگر روی آش ببنده و سفت بشه ، دیگه نمیشه به این سبک تزیین کرد. نکته : نعنا داغ رو با روغن جامد درست نکنید . فقط باروغن مایع و تقریبا شل باشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#اش_کله_جوش این اش حتمآ سبزی کوهی که اسمش آق پنجر هست میخواد سبزی خشک هست اول خیس میکنیم چند بار ابشو عوض میکنیم میزاریم جدا یه ربع بجوشه ابش رو عوض میکنیم میزاریم کنار پیاز رو نگینی خرد کرده و درون قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شود، خیلی سرخ نشود سپس سبزی و بلغور ( شسته شده) یک پارچ اب ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد در قابلمه بهتر است نیمه باز باشد و گاهی آش را هم میزنیم موادی که نیم پز شد نخود پخته هم اضافه میکنیم اندازه هاش به سبزیتون بستگی داره سبزی که پخت با دست کشیدنی باز میشه یعنی کشدار نرم میشه شروع به جا افتادن کرد عدس پخته شده و نمک اضافه میکنیم بعد میزاریم خوب بپزه باید زود زود بهم بزنیم ته نگیره اگر ابش کم بود کمی اب قلم باشه به جای اب استفاده کنید اخرای پخت کشک رو اضافه میکنیم میزاریم نیم ساعت کشک بپزه روش پیاز داغ فراوان میزیزیم @ashpazy_irani
#ماست_بادمجون برای درست کردن این ماست خوشمزه 4 عدد بادمجون کبابی رو با گوشت کوب برقی له کردم و بعد با ماست چکیده مخلوطش کردم بعد مقداری گردوی ریز شده و پودر موسیر و ریحون خشک شده و نمک بهش اضافه کردم و حسابی همه رو باهم مخلوط کردم 😍 @ashpazy_irani 😍
🍫 فرنی شکلاتی 🍮 نشاسته رو داخل شیر حل کن.شكر و پودر شكلات اضافه و مخلوط کن.روي اجاق به هم بزن تا قوام بياد. بعد بزار يخچال خنك بشه با خامه و اجیل تزیین کن 😍 @ashpazy_irani 😍
هر بسته ژله پرتقال رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که خنک شد توی قالبهای کروی بریزید، بعد از بسته شدن با برگ تزیین کنید #ژله_پرتقال 🍊 😍 @ashpazy_irani 😍
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#مرغ_پرتقالی مرغو با پیاز ونمک ویک حبه سیر وفلفل وزعفرون مرینت کردم ودو ساعت بهش استراحت دادم بعد تو فر گذاشتم حدود چهل وپنج دقیقه با دمای صدو هفتاد تو تابه ای یک پیاز تفت دادم البته ه با کره خوشمزه تر میشه یک قاشق رب زدم نمک وفلفل ویک قاشق زعفرون اب شده اضافه کردم و یک لیوان اب پرتقال هم افزوده مرغ را از فر در اوردم وگذاشتم داخل سس وبا حرارت کم نیم ساعت گذاشتم با در بسته تا مرغ طعم بگیره در اخر یکی دو قاشق ابلیمو هم اضافه کرده ونمکشم اندازه کردم 😍 @ashpazy_irani 😍