eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ایرانی🍔
دونات مرغ
دونات مرغ . مواد لازم 👩🏻‍🍳 . سینه مرغ 350 گرم سیب زمینی یک عدد متوسط نان تست 5 عدد شیر یک و نیم لیوان تخم‌ مرغ یک عدد سیر 3-2 حبه جعفری خرد شده حدودا یک مشت بیکینک پودر نصف ق م آرد سوخاری به مقدار لازم ادویه نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، کاری، پاپریکا و آویشن به مقدار لازم . 1.داخل ظرفی شیر میریزیم و نون های تست رو داخلش میذاریم تا به شیر آغشته بشه. ( احتیاجی نیست حالت خمیری پیدا کنه؛ همین که با شیر نرم بشه کافیه) . 2.سینه مرغ رو چرخ میکنیم و داخل ظرفی میریزیم. . 3.یک عدد سیب زمینی رو آبپز و رنده میکنیم و به مواد اضافه میکنیم. . 4.سیر رنده شده و جعفری خرد شده رو به مواد اضافه میکنیم. . 5. یک عدد تخم مرغ داخل مواد میریزیم و ادویه های نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، کاری، پاپریکا و آویشن رو اضافه میکنیم و مواد رو خوب به هم میزنیم. . 6.حالا نون های تست رو از داخل شیر درمیاریم و خیلی خوب فشار میدیم تا شیر کاملا خارج بشه. حالا نون تست رو هم به مواد اضافه میکنیم، بیکینگ پودر زو هم اضافه میکنیم و همه ی مواد رو خیلی خوب مخلوط میکنیم و به هم میزنیم. . 7.یک گوله از مواد رو برمیداریم و بین کف دست گرد میکنیم( برای اینکه مواد به دستتون نچسبه یه مقدار کف دستتون رو خیس کنین)؛ حالا داخل آرد سوخاری میغلتونیم؛ مجددا تو دست گردش میکنیم و وسطش رو سوراخ میکنیم که به شکل دونات دربیاد. . 8.داخل قابلمه ای روغن میریزیم و روی حرارت میذاریم و اجازه میدیم تا روغن کاملا داغ بشه. بعد دونات مرغ رو داخلش میذاریم و اجازه میدیم تا با شعله کم خیلی خوب بپزه. یک طرف که سرخ شد برمیگردونیم تا اون طرف هم سرخ بشه. ‌‌‏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی خوشمزه و رستورانی بدون گوشت ‌‌ ‌مواد لازم: ‌ ‌۳فنجان آرد یک چهارم فنجان پارمسان یک قاشق چایخوری نمک دو قاشق چایخوری شکر یک قاشق چایخوری بکینگ پودر دو قاشق چایخوری روغن زیتون یکو نیم فنجان آب داغ یکو نیم قاشق چایخوری پودر خمیر مایع ‌ مواد لازم برای هر پیراشکی: ‌ سس گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری پنیر موزارلا ۱ قاشق غذاخوری یک قاشق غذاخوری ریحان کمی نمک ‌طبق فیلم درست کنید..
کیک سیب با تزیین رز مواد لازم: ارد: ٢ پیمانه ، شکر: ١ پیمانه ، ماست پر چرب: ١ پیمانه ، کره: ١٠٠ گرم ، روغن مایع: ١/٢ پیمانه ، بکینگ پودر: ١ قاشق چایخوری ، تخم مرغ: ٣ عدد ، دارچین: ١ قاشق چایخوری ، وانیل: ١/٢ قاشق چایخوری ، سیب قرمز: 5 عدد . طرز تهیه: ابتدا سیب ها از وسط برش زده و هر برش را دوباره برش های نازک میزنیم. و داخل سینی فر به صورتی که کمی روی هم قرار بگیرد می چینیم. ( مانند عکس) سپس روی سیب ها کمی شکر پاشیده و به مدت ١٠ الی ١٢ دقیقه در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ می گذاریم تا سیب ها کمی پخته و نرم شود که راحتتر پیچیده شود. بعد پخت سیب ها خنک شده را مانند گل رز پیچیده و کنار می گذاریم. برای تهیه کیک قالب کمربندی ٢٣ سانت را کاغذ روی انداخته سپس چرب می کنیم. آرد و بیکینگ پودر را الک می کنیم. شکر، روغن مایع، کره دمای محیط را با همزن زده تا سبک و سفید شود. سپس تخم مرغ ها یکی یکی و با فاصله اضافه کرده و با همزن کاملا مخلوط می کنیم، وانیل را با آخرین تخم مرغ اضافه می کنیم. سپس ماست را اضافه کرده در حد مخلوط شدن میزنیم. آرد را کم کم اضافه کرده با دور کند همزن مخلوط می کنیم. مایه کیک را در قالب ریخته با پالت یا قاشق رویش را صاف می کنیم و دارچین می پاشیم. و گل های سیب را رویش می چینیم و به دلخواه کمی خلال پسته می پاشیم و در طبقه وسط فر به مدت 55 دقیقه الی یکساعت می‌پزیم تا زمانی که خلال چوبی تمیز از مرکز کیک بیرون بیاید. بعد از اینکه کمی از داغی افتاد به سینی توری منتقل کرده تا کاملا خنک شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان لقمه ایی طرزتهیه: برای درست کردن این پیش غذا ابتدا بادمجان ها رو و قه ایی برش زده و سرخ کنید، مواد میانی رو آماده کنید که شامل پیاز داغ، گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه و گرجه فرنگی نگینی شده، ادویه، نمک و کمی جعفری خرد شده می باشد، مراحل پیچیدنش هم براتون فیلم گرفتم ورق بزنید و ببینید،اضافه ی بادمجان ها رو با قیچی ببرید بعد همه رو در قسمت وسط جمع کنید و یک برش گرجه فرنگی روش‌ بذارید. سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید، نکته: قالب مافین احتیاج به چرب شدن ندارد،بدون قالب مافین هم میشه درست کرد ولی با قالب همه یک اندازه میشن. سعی کنید مواد میانی رو با روغن کمی سرخ کنید تا غذا چرب نشود.😋
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته قلقلی بهمراه پوره سیب زمینی و سس برای کوفته ها: 500 گرم گوشت چرخ کرده پرچرب 1 پیاز😳 نمک، فلفل سیاه و قرمز یک کاسه کوچک، جعفری خرد شده برای پوره سیب زمینی: 4 سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری کره نمک و فلفل سیاه یک مشت، پنیر کاشار، پیتزا یا موزارلا رنده شده همه مواد کوفته هارو 5 دقیقه ورز بدین. بعد با یک قاشق غذاخوری کره سرخ کنید، بعدش روی دستمال بزارین روغن و آب اضافی اش بره.روغن و آب مونده رو نندازین بیرون. برای سس گوجه فرنگی: روغن و آب مونده از سرخ کردن کوفته ها 1 گوجه فرنگی رنده شده بدون پوست 1 حبه سیر پودر فلفل قرمز همه مواد سس رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا غلیظ شه. روی پوره کوفته هارو بچینین و کمی فشار بدین و روش سس بریزین و در فر گرم شده 180 درجه، 15 دقیقه بپزین.بعد دربیارین و پنیر کاشار، پیتزا یا موزارلا بهمراه مقداری جعفری بریزین روش و دوباره بدین فر.غذا حاضره. میتونین پنیرهارو کلا حذف کنین کمتر روغن بندازه.
ابتدا برنج ها را شسته و سپس به همراه شیر و زعفران و نمک و کره روی حرارت میگذاریم تا مثل درست کردن کته آب خود را از دست بدهد.و آن را دم می اندازیم.در ظرف مناسبی ماهی را که از قبل شسته و تکه کرده ایم با زعفران و آرد،نمک،ادویه مخصوص ماهی و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و در تابه سرخ میکنیم.وقتی برنج دم کشد قابلمه را داخل آب خیلی سرد میگذاریم و بعد داخل سینی برمیگردانیم تا برنج کاملا قالبی در بیاید. .
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كيا مثل من عاشق بادمجون هستن؟؟ اما خيلي خيلي خوشمزه با بادمجون . .
پخت تک نفره 🍕 مخصوص بچه ها😋 خمیر را قالب گرد بزنید و 3دقیقه داخل فر بذارید،بعد سس قرمز بزنید مواد گوشتی،دلمه،گوجه، جعفری وروی آن پنیر پیتزا بریزیدوبگذارید تو فر. .