eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سینه مرغ دوتا 🥐 فلفل قرمز🌶 فلفل سبز🎋 فلفل دلمه🫑 ماست یک قاشق غذاخوری🍶 یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🥫 شیر یک فنجان🥛 روغن یک قاشق 🥃 نمک🧂 فلفل سیاه🧉 پونه کوهی☘️ درست کردنش 🌝 سینه مرغ به قطعات کوچیک تبدیل کنید و بریزید توی یه کاسه بزرگ بعد همه مواد رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد فلفلارو هم برش بزنید و بهش اضافه کنید،حالا بذارید دوساعت بمونه تو یخچال و بعد به سیخ بکشید، فلفلارو هم لابه لای گوشتا سیخ بکشید و بذارید رو کاغذ تا مواد اضافیش بره و حالا سیخارو تو پلاستیک(پلاستیک مخصوص) کنید و سرشو محکم ببندید یه کاغذ نسوز بذارید تو فر و پلاستیکو بذارید روش و با درجه ۲۰۰درجه بذارید بپزه. 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زنجبيل تازه ٥٠٠ گرم سركه ٢.٥ پيمانه شكر ١/٢ پيمانه نمك ١.٥ قاشق غذا خورى زنجبيل ها را بعد از پوست گرفتن به سايز دلخواه با چاقو و يا پوست كن برش ميديم (بهتره كه نازك نازك بريده شود)نمك را به زنجبيل ها اضافه ميكنيم و روش را با دستمال آشپزخان ميپوشانيم و ميزاريم كنار به مدت ١ ساعت تو اين مدت سركه و شكر را مخلوط ميكنيم و ميزاريم روى گاز تا جوش بياد.(من از سركه سيب استفاده كردم) سپس زنجبيل ها را روى دستمال آشپزخانه ميريزيم تا آب نمك اضافه كشيده شود. و زنجبيل ها را به سركه اضافه ميكنيم. بعد از اينكه چند تا جوش خورد و رنگشون كمى تغيير كرد زير گاز را خاموش ميكنيم و ميزاريم خنك بشه سپس ترشی را توی شیشه میریزیم و‌ توی یخچال قرار میدیم. واسه بهتر شدن رنگش چند برش چغندر بهش اضافه كردم (كه كاملا سليقه ايى هست و توى مزه اثرى نداره). ميزان شكر را ميتونيد به دلخواه يكم كم تر هم كنيد. (من از اين ميزان كمتر هم شكر گذاشتم و خوب شده) اصل اين ترشى با سركه برنج درست ميشه. ژاپنى ها اين ترشى را كنار سوشى سرو ميكنن.
مواد لازم گوشت گوسفندی 250 گرم به 3عدد متوسط هویج 2عدد متوسط پیاز 1عدد بزرگ نمک فلفل سیاه زردچوبه به مقدار لازم گوجه فرنگی 2عدد رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری طرز تهیه ابتدا پیاز را خلالی کرده وکمی تفت دهید تا سبک شود سپس هویج هارا خرد کرده واضافه کنید وکمی تفت دهید ادویه ها به همراه رب گوجه را نیز اضافه کرده و گوشت را نیز اضافه کنید مقداری اب اضافه کرده واجازه دهید تا گوشت و هویج پخته شود به را خرد کرده و هسته های میانی آن را گرفته ود تابه به مقدار کمی روغن تفت داده ودر خوراک اضافه کنید گوجه فرنگی را نیز حلقه کرده همراه با به اضافه کنید توجه داشته باشید که چون تاس کباب با گوشت قرمز آماده میشود نباید نمک را در ابتدای تهیه غذا اضافه کنید چون باعث سفت شدن گوشت میشود برای چاشنی این خوراک مقوی و خوشمزه از مقداری آب غوره استفاده کنید.
😍مرغ پنیری ، لذیذ و فوری 😍 این دستوری که امروز به شما آموزش میدم خیلی راحت و خیلی هم فوری هست و شما می تونید به همراه سبزیجات و یا سیب زمینی سرخ شده یا تنوری نوش جان کنید . همچنین می تونید میزان پنیرش رو کم کنید و در فر بپزید تا تبدیل به یک غذای رژیمی هم بشه 😉 مواد لازم سینه ی مرغ ۳ الی ۴ عدد اسفناج دو پیمانه پنیر یک پیمانه ( مخلوط پنیرخامه ای ، و موتزارلا ) کره ۲ ق غ نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم در ابتدا اسفناجهای خرد شده و پنیر را با هم مخلوط کرده و به آن کمی نمک و فلفل بزنید سینه ی مرغ ها را از وسط برش داده اما دقت کنید که قسمت انتهای آن برش داده نشود ( مثل باز کردن نان ساندویچی ) و در صورت تمایل کمی آن را بکوبید تا یک دست شود . مواد را داخل آن قرار داده و کمی به آن نمک وفلفل و پودر سیر بزنید (البته می توانید به مخلوط اسفنجاج و پنیرتان نیز سیر رنده شده اضافه کنید) . قسمت باز مرغ ها را سیخ چوبی یا خلال دندان ببندید. سپس کمی بر روی مرغ ها کره زده و گریل یا سرخ کنید. می توانید برای طعم بهتر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه نیز در فر قرار دهید و نوش جان کنید 😋
مواد لازم: مرغ الو قرمز:۲کیلو پیاز زعفرون شکر نمک و فلفل و زردچوبه اب لیموی تازه طرز تهیه: آلو ها رو بدون آب بزارین بپزه. بعد نیم ساعت کلی آب میندازه. حالا حرارات و بالا ببرین تا کمی از آب آلو ها کم بشه. اجازه بدین کمی از حرارت بیفته. حالا داخل ابکش و توری صاف کنیبن. گوشت آلو ها از صافی رد بشه و هسته و پوستش بمونه. حالا پیاز و خرد کنیبن. با زردچوبه و فلفل تفت بدین. مرغ ها رو اضافه کنیبن. تفت بدین. با کمی آب بزارین بپزه. در اواخر پخت،پوره ی آلو قرمز و اضافه کنیبن. کمی شکر و آبلیمو بزنیبن. ترشی و شیرینی خورش و تنظیم کنیبن. در آخر یه قاشق زعفرون غلیظ اضافه کنیین. نووووش جان❤️کته با تهدیگ فراموش نشه
️ آرد گندم...... 1 و 1/2 پیمانه ️شیر یا آب ..….1پیمانه  ️تخم مرغ .....1 عدد ️ بکینگ پودر ..….1قاشق چایخوری روغن…..3 قاشق شکر .....3قاشق آرد و بکینگ پودر رو توی یه ظرف باهم مخلوط میکنیم. بعد تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن بزنید.بعد روغن رو اضافه میکنیم. با هم زن دستی اینقدی هم بزنین تا مواد یکدست بشه. شیر بهش اضافه کنید.تابه ی نچسب رو (من از تابه ی سایز کوچیک استفاده کردم که پنکیک هام سایزهاشون یکدست بشه)روی حرارت قرار بدین.تابه رو چرب کنید بعد با ملاقه مواد رو داخل تابه بریزین یکطرفش که پخت برگردونین تا طرف دیگش هم بپره. این پن کیک رو می تونین با عسل و خامه صبحانه و انواع میوه ها میل کنید.
زمینی_سوسیس سیب زمینی استامبولی.....۲پیمانه سوسیس پیازچه.....۱/۴ پیمانه خیار شور.....۱/۴ پیمانه جعفری سس مایونز.....۳قاشق سس خردل.....۱قاشق ابلیمو....۲قاشق نمک و فلفل سیب زمینی را بپزید .بزارید سرد بشه بعد برش بزنید.سوسیس هم برش بزنید.داخل تابه کمی تفت دهید.پیازچه و خیارشور هم خرد کنید.همه مواد مخلوط کنید.مواد سس هم با هم جداگانه مخلوط کنید.بعد به سالاد اضافه کنید. حتما بمدت ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال بزارید Atiyeh.Azad.16
 آرد......2پیمانه شکر....1پیمانه شیر.....1پیمانه روغن.....3/4 پیمانه ارده......1/2 پیمانه بکین پودر.....1قاشق غذاخوری  وانیل....نوک چاقو  تخم مرغ.....3عدد کنجد.....به مقدار لازم  گردو یا فندوق......در صورت دلخواه طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن می زنیم.تا کرم رنگ بشه.بعد شیر و روغن و ارده را اضافه می کنیم.بهتر است که هر کدام از مواد حدود یک دقیقه با همزن زده بشه.بعد بکین پودر را به آرد اضافه کرده.به مواد اضافه کنید.با همزن کمی بزنید تا یکدست بشه.می تونید بهش گردو یا فندوق خرد شده را اضافه می کنیم.می تونید از پسته یا بادوم هم استفاده کنید. قالب را با روغن جدا کنده خوب چرب کنید با دست دلبازی بهش کنجد بزنید.تو طعم کیک خیلی تاثیر داره. اون کنجدا وقتی تو فر میشه و تست میشه، خیلی خوش طعم میشه😉 مواد کیک رو داخل قالب بریزد، داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 حدودا 35 تا 45 دقیقه. کلیپشم در پیچ زیر دنبال کنید Atiyeh.azad.16
اگه امروز بتونی یک تفاوت کوچک در زندگیت ایجاد کنی،👩🏻‍🦰 امروز تبدیل به یکی از متفاوت‌ترین روزهای عمرت میشه... یک ذره مهربون‌تر باشی یک ذره آروم‌ تر باشی یک ذره خوشحال تر باشی! یا یک ذره بیشتر قدر خودت رو بدونی... ویا یه ذره بیشتر برای رسیدن به هدفات تلاش کنی!! ٠صبحت بخیر دوست شگفت انگیز من!°°😍
نون پنبه ای مواد لازم آرد ۳ پیمانه آب ولرم ۱ و۱/۴ پ پودر خمیر مایه ۱ ق غ شکر۴ ق غ سر پر نمک ۱/۲ ق چ زرد چوبه ۱ ق م زنجبیل ۱ ق م روغن مایع ۱/۲ پیمانه کمی کمتر رومال ۱ عدد زرده تخم مرغ را با ۱ ق م زعفران دم کرده مخلوط می کنیم و روی خمیر رومال می کنبم طرز تهیه همه مواد را داخل ظرف گود میریزیم و با قاشق مخلوط می کنیم روش را میپوشانیم و یک ساعت بهش استراحت میدهیم بعد پف خمیر را میگیریم و سطح کار را آرد پاشی می کنیم و خمیر را کمی ورز میدهیم داخل قالب چرب شده پهن می کنیم و روش رومال می مالیم و روش کنجد میپاشیم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه میپزیم دوست‌های عزیز این نون خیلی پنبه ای هستش حتما امتحان کنید
سیب زمینی ترد و پوفکی خوشمزه سیب زمینی پخته و پوست گرفته ۴ عدد نشاسته ذرت ۴ ق غ تخم مرغ ۱ عدد فلفل سیاه ۱/۳ ق چ پودرسیر۱/۲ ق چ شیر ۴ ق غ طرز تهیه : سیب زمینی ها را داخل غذا ساز خوب له می کنیم بعد همه مواد را بهش اضافه می کنیم هم میزنیم تا یکدست بشه بعد داخل قیف یک بار مصرف میریزیم وته قیف را کمی میچینیم و داخل روغن داغ و شناور به صورت مارپیچ بریزید داخل تابه و هر دو طرف آن را سرخ کنید دوست‌های عزیز ابن سیب زمینی ها بسیار پوک ترد و خوشمزه است حتما امتحان کنید بچه ها خوششون میاد safiyeeeeeh
کوکوی برنج برنج پخته شده ۱ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد پیازجه خرد شده سه ق سیب زمینی پخته شده ۱ عدد آرد سوخاری ۱ ق غ نمک فلفل سیاه و قرمز پودر سیر و پودر پاپریکا زرد چوبه پودر پیاز به اندازه لازم طرز تهیه: برنج پخته شده را با گوشت کوب خوب له می کنیم بعد سیب زمینی را پخته شده را رنده کردم سیب زمینی زیاد پخته و له نشه بعد همه مواد را باهم مخلوط کردم تا یکدست بشه اگه دوست داشتید سبزی معطر هم داخلش بریزید بعد با دست شکل دادم و داخل روغن هر دو طرف آن را سرخ کردم این کوکو جذب روغن کمی داره
کارامل خونگی مواد لازم تخم مرغ ۳ عدد شیر عسلی ۸۰۰ گرم شیر ۲ لیوان نیم لیتر وانیل شکری ۱ ق چ یا اسانس وانیل ۱ ق چ شکر ۱/۲ پیمانه آب گرم ۱/۴ پیمانه طر ز تهیه شکر را داخل تابه میریزیم و روی حرارت ملایم میزاریم تا آب بشه و کاراملی بشه اصلا هم نزنید وقتی آب شد آب گرم را میریزیم و هم میزنیم اولش سفت میشه با هم زدن حل میشه وقتی یکدست شد داخل قالب میریزیم و قالب را میچرخانیم بعد بقیه مواد را داخل مخلوط کن میریزیم و ده دقیقه هم میزنیم تا مواد یکدست بشه بعد داخل قالب میریزیم و با فویل قالب را می پوشانیم بعد داخل ظرف بزرگ‌تر از قالب میزاریم و تا نصف قالب آب میریزیم میزاریم روی شعله ملایم و در قابلمه را میزاریم تا نیم ساعت میزاریم بپزه بعد نیم ساعت با سیخ چوبی چک می کنیم اگه چیزی نچسبه آماده است فویل را از روی قالب برمیداریم وقتی خنک شد میزاریم تا ۵ ساعت یخچال بعد از قالب بر میگردانیم و سرو می کنیم دوست‌های عزیز این دسر کارامل خیلی خوشمزه هستش حتما امتحان کنید
  مواد لازم شیر....... 3 لیوان شکر......1 پیمانه و نیم زعفران...... 1/2 قاشق چای خوری  پودر ژلاتین...... 3 قاشق غذاخوری    خامه.......100 گرم گلاب ......3 قاشق غذاخوری   آب سرد...... نصف لیوان طرز تهیه:   ژلاتین رو روی آب سرد بریزین و روی بخار آب بذارین تا ذوب بشه. شیر و شکر و زعفرون رو توی قابلمه بریزین و روی حرارت بزارین تا شکر حل بشه. بعدش خاموش کنین و گلاب رو اضافه کنین و بعد هم ژلاتین آب شده رو اضافه کنید. بذارین کنار تا خوب خوب خنک بشه. بعدش خامه رو با چند قاشق از مایع خنک شده مخلوط کنین تا کمی رقیق بشه و بعد به کل کرم اضافه کنین تا راحت حل بشه. توی قالب بریزین 4-5 ساعت توی یخچال بذارین تا کامل سفت بشه😊
🌽🌽🌽 کلم قرمز....۱پیمانه کلم سفید.....۱پیمانه ذرت.....۱پیمانه پیازچه.....نصف پیمانه فیله گوجه.....نصف پیمانه ژامبون.....نصف پیمانه سس مایونز....۳قاشق غذاخوری لیمو تازه.....۱عدد نمک و فلفل کلم قرمز و سفید به صورتی نواری برش بزنید.ژامبون خورد کنید.گوجه می تونید گوجه گیلاسی استفاده کنید.پیازچه هم خرد کنید.همه مواد مخلوط کنید.ذرت میدونید کنسرو استفاده کنید.مواد سس مخلوط کنید اضافه کنید.دو سه ساعت داخل یخچال بزارید تا مزه سس داخل مواد بره
آشپزی ایرانی🍔
کیک گوشت😋
کیک گوشت مواد لازم🔻 پیمانه میتونه لیوان دسته دار فرانسوی باشه آرد شیرینی پزی.... دوپیمانه ونیم شیر....ولرم یک پیمانه آب....ولرم نصف پیمانه روغن مایع....نصف پیمانه شکر ..دوقاشق غذاخوری خمیرمایه فوری....یک قاشق سوپخوری نمک... نصف قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ....یک عدد زرده تخم مرغ ...یک عددجهت رومال بیکینگ پودر...یک قاشق مرباخوری سرکه سفید...یک قاشق سوپخوری پنیرپیتزا ...به مقدار لازم موادمیانی ...کاملا دلخواهه فقط ابکی وچرب نباشه طرز تهیه🔻 شیرولرم واب ولرم وروغن و شکرونمک وخمیرمایه وسفیده تخم مرغ را مخلوط کنید تا کمی شکر حل بشه بعد ارد را که قبلا یکبار الک شده یکجااضافه کرده وبیکینگ پودروسرکه را وبمدت پنج دقیقه با لیسک مخلوط کنید خمیر چسبندگی داره اصلا ارد اضافه بهش نزنید چون بافت کیکتون سفت می شه بعد روی خمیر رابپوشانید و نیم ساعت استراحت داده سپس خمیر را دوقسمت کنید قالب مورد نظر که بهتره مستطیل باشه به ابعاد 25×30 حالا کمی کوچکتر هم بشه موردی نداره با کره یا روغن جامد چرب کنید نصف خمیر را با دستتون که قبلا کمی چرب کردین خمیر را کف قالب بطور یکنواخت پهن کنید بعد مایه میانی که من مثل مایه ماکارونی است فقط کم روغن وابکی نباشه که موقع پخت از خمیر بیرون بزنه را روی خمیر پهن کرده پنیر پیتزا بریزید ومجددا مابقی خمیر را پهن کنید ولبه ها را کمی فشار داده تا بهم بچسبد بعد زرده وکمی زعفران را مخلوط وبا فرچه روی سطح خمیر بمالید ودر صورت تمایل کنجد وسیاه دانه هم بریزید ودرفر یا توستر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت 40تا50دقیقه همینکه اطراف خمیر طلایی بشه کافیه وچند دقیقه روی خمیر را هم گریل کنید تا طلایی بشه از فر دراوردین صبر کنید خنک بشه به اندازه دلخواه برش بزنید
آشپزی ایرانی🍔
پلو میگو سبزیجات
پلو میگو درست کنید اونم به این روش واز خوردنش لذت ببرید اصل این دستور هندیه ولی من دستکاری کردم که بیشتر به ذائقه ما خوش بیاد حتما امتحان کنید طرز تهیه....... مواد را واسه نیم کیلوبرنج میگم توی تابه روغن بریزید وچند تا فلفل سیاه درسته ودوتا برگ بو ودوتا چوب دارچین بزرگ نباشه وحدود پنج دقیقه تفت دهیدتا عطرش بلند بشه بعد یه پیاز را اضافه وکمی سبک که شد پوره سیر وزنجبیل یک ق م باشه ویه فلفل سبز تند ریز خرد شده را اضافه تا کمی طلایی بشن بعد حدود سیصد تا چهارصد گرم میگوی پلویی که تقریبا ریز است را اضافه وتفت مختصری بدین وبعد زردچوبه وادویه کاری و پودر زیره وتخم گشنیز وفلفل قرمز اضافه ومخلوط کنیدوبعد یه کاسه کوچک نخود فرنگی ویک هویج متوسط نگینی ریز خرد شده ولوبیا سبز وفیله یه گوجه متوسط وسفت را اضافه ویک قاشق پر رب ومخلوط کنید نمک هم بزنید ودر اخر حدود یک لیوان اب بریزید تا مواد ما نیم پز بشه وابش هم کاملا بخار بشه تهدیگ دلخواه بذارید واز مواد میگویی ویه سیب زمینی متوسط نگینی سرخ شده را لابه لای برنج بریزید وبعد اطراف برنج را مرتب کنید روش هم چند سوراخ بزنید واب وروغن وزردچوبه را که یه جوش دادیم بریزید روش ودر صورت تمایل رنگ زعفران که عطاریها دارن ودم کنید . نکته...... دانه برنج را کمی زنده تربردارید مثل زمانیکه لوبیا پلو درست می کتید نکته....... نیازی به استفاده زعفران بجای رنگ زعفران نیست ندارید حذف کنید بیشتر واسه زیبایی برنج است واستفاده از زعفران عطر ادویه های درسته را کم می کنه ولی اگر دوست دارید میتونید استفاده کنید
آشپزی ایرانی🍔
برنج بوقلمون
.مواد لازم: 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری ماست 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون آویشن فلفل نمک 4 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری کره. مواد لازم برای برنج 1،5 فنجان برنج 1 پیاز خشک کوچک 1 قاشق غذاخوری کره 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون کشمش نمک ، فلفل سیاه ، دارچین خیلی کم ، آرد ادویه بادام 1 لیوان آب (مایع گوشتی یا گوشت بوقلمون) 1،5 لیوان آب گرم طرز تهیه بوقلمون: ران بوقلمون را برش زده و حجه های سیر را گذاشته به مواد سس آغشته کرده در فویل پیچیده(دوستان فویلتون از اینایی باشه که از داخل کاغذی هستن) در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت نیم ساعتی بپزید. سپس بیرون آورده سیب زمینی گذاشته و مجدد در فر گذاشته تا ران و سیب زمینی ها بپزند. طرز تهیه برنج: برنج را در روغن و کره تفت دهید ادویه جات و کشمش را اضافه کنید ۱لیوان آب بوقلمون یا اب مرغ اگه از قبل دارین رو به همراه ۱/۵لیوان آب گرم به برنج اضافه کرده اجازه دهید برنج کته ای دم بکشه. در اخر با سبزی دلخواه و بادام تزیین و نوش جان کنید
آشپزی ایرانی🍔
پای پپرونی😋
مواد لازم🔻 سوسیس پپرونی ..... 4 عدد سوسیس کوکتل ..... 2 عدد پیاز خرد شده ..... 1 عدد سیر خرد شده ..... 2 حبه گوجه فرنگی پوره شده ..... 2 عدد فلفل دلمه ای ..... 1 عدد پنیر خامه‌ای ..... 1 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده ..... 200 گرم نمک و فلفل و اریگانو طرز تهیه🔻 ابتدا پیاز داخل روغن تفت دهید تا سبک و نرم بشه. بهش سیر اضافه کنید تا عطر بلند بشه. سوسیس پپرونی و سوسیس کوکتل اضافه کنید. کمی تفت دهید. فلفل دلمه ای و پوره گوجه اضافه کنید. بعد ادویه و پنیر خامه ای را بریزد تا پنیر با مواد یکدست بشه. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و آن را با وردنه بین دو پلاستیک باز کنید. با یکی از خمیر‌ها، کف و دیواره یک قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را بپوشانید، مواد میانی را بریزید، پنیر موتزارلا را روی آن ریخته و با خمیر باقیمانده بپوشانید. روی سطح خمیر را با یک چنگال سوراخ کنید، روی سطح پای را با برس زرده تخم مرغ بمالید و حدود 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
. مواد لازم: شکر یک و نیم پیمانه نشاسته گل یک پیمانه آب سرد سه پیمانه گلاب نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه کره سی گرم زعفران نصف فنجان خلال پسته یا بادام به میزان لازم نکته : 1_ مدام هم بزنید مثل فرنی 2 _با حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی نشاسته گرفته بشه 3_به مدت 3 الی 4 ساعت تو یخچال بمونه تا خودشو بگیره 4_قالبو کمی چرب کنید تا راحت ازش جدا بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کنجدی دو لیوان کنجد رو بدون روغن توی تابه تفت دهید. 2 قاشق ارده 2 قاشق دوشاب (شیره خرما ) 3 قاشق عسل مواد رو با دست همه با هم قاطی کنید قالب مستطیل شکلی رو با ارده چرب کنید مواد رو توی قالب پهن کنید روی کنجد ها رو کمی عسل بریزید و پسته و بادام و گردو و کمی پودر نارگیل بریزید یکساعت بزارید فریزر و سپس برش بزنید . ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‎‌‎‌‌