فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁💫امروزتون شاد
🍁💫بخت و تقدیرتون قشنگ
🍂💫عمرتون بلند
🍁💫سرنوشتتون تابناک
🍂💫دعاهاتون مستجاب
🍁💫آرزو میکنم امروز
🍂💫دلیلی برای لبخند زدن
🍁💫داشته باشید
🍁💫روز پاییزیتون قشنگ و زیبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خمیر_جادویی😍
#طرز_پیچیدن_پیراشکی
علت این که به این خمیر جادویی می گویند این است که تقریباً هر چیزی را می توانید با آن درست کنید مثل پیتزا ،پیراشکی، نون های مغزدار و...
مواد لازم :
آرد یک و نیم لیوان دسته دار فرانسوی معادل ۲۲۵ گرم
آب ولرم نصف لیوان معادل ۱۲۰ گرم
شکر نصف قاشق مرباخوری
پودر خمیر مایه یک قاشق مرباخوری
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه :ابتدا خمیر مایه را عمل آوری کنید. آب ولرم (آبی که وقتی انگشت خود را داخل آن می کنید نه بسوزد و نه سردی آن حس شود) شکر و خمیر مایه را در ظرف شیشهای مخلوط کنید و یک بشقاب روی آن بگذارید و حدود ۱۰ دقیقه بگذارید تا عمل بیاید یعنی پف کند و حجیم شود( اگر اینطور نشد یعنی تاریخ مصرف خمیر مایه گذشته و قابل استفاده نیست)
در یک کاسه یک عدد تخم مرغ و نمک را با چنگال هم بزنید و بعد روغن رو اضافه کنید و بعد هم خمیر مایه آماده را اضافه کنید و در آخر آرد الک شده را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی داشته باشید که به دست نچسبد ممکن است مقدار آرد اندکی متغیر باشد ۵ دقیقه ورز دهید (چنگ نزنید با کف دست ورز دهید بهتر است بعد از آن صد بار خمیر را روی تخته کار بکوبید این کار برای کیفیت خمیر مناسب است)بعد خمیر را در یک کاسه بگذارید و روی آن پارچه خیس بیاندازید وبگذارید یک ساعت و نیم دیگردر محیط آشپزخانه که نسبتاً گرم استراحت کند تا حجمش دو برابر شود بعد از اینکه حجم آن دو برابر شد کمی ورز دهید و پفش را بگیرد و هر چیزی که دوست دارید با آن درست کنید .
بقیه مطالب پست بالا:👆
بعد یک بسته ژله آلوورا رادر یک ونیم لیوان آب جوش حل میکنیم و روی سماور در حال جوش شفاف می کنیم و اجازه میدهیم خنک شود. دسر را از قالب خارج می کنیم و در قسمت خالی نیم سانت ژله آلوورا میریزیم و ژله قرمز را که در ظرف یکبار مصرف ریختیم را با کاتر انار، قالب می زنیم و روی ژله آلوورا میگذاریم و مقداری دانه انار و خلال پسته اطرافش می گذاریم و اجازه میدهیم نیمبند شود به همین ترتیب تو چند مرحلهای کار را تکرار می کنیم و در آخر بقیه آلوورا را روش میریزیم و یک ساعت در یخچال میگذاریم تا ببندد.
نوش جان😊
#تزیین_شب_چلهای 😍
#فرنی_بستنی_یاقوتی😋
مواد لازم :
بستنی وانیلی یک لیوان
شیر ۳لیوان
شکر یک پیمانه
نشاسته ۶ قاشق غذاخوری پر
وانیل شکری یک دوم قاشق چای خوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
خامه ۴ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین۳ قاشق غذاخوری
ژله قرمز یک بسته
ژله آلوورا یک بسته
دانه انار و خلال پسته به میزان لازم
طرز تهیه: اول یک بسته ژله قرمز را در یک و نیم لیوان آب جوش حل می کنیم و هنگامی که ذرات ژله کاملا حل شد مقداری از ژله را در ظرف یکبار مصرف که از قبل کرده ایم می ریزیم (برای انار روی دسر) و میگذاریم داخل یخچال تا خوب ببندد و فرنی بستنی را درست می کنیم .برای فرنی بستنی، شیر، شکر و نشاسته را با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته در شیر حل شود و روی حرارت ملایم می گذاریم و مدام هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود و بعد از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدهیم کمی خنک شود. روی پودر ژلاتین نصف استکان آب سرد می ریزیم تا اسفنجی شود و روی حرارت غیرمستقیم می گذاریم تا کاملا حل شود به روش بن ماری بعد از اینکه مواد کمی خنک شد بستنی آب شده و خامه صبحانه، گلاب و وانیل را اضافه میکنیم و کاملاً مخلوط میکنیم و بعد پودر ژلاتین رو که از حرارت افتاده به مواد اضافه میکنیم و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کرده و سپس از صافی رد می کنیم قالب را چرب می کنیم و نصف مواد را داخل قالب میریزیم و میگذاریم داخل یخچالکمی ببنده سپس بقیه ژله قرمز را که خنک شده را روی لایه اول فرنی بستنی می ریزیم و اجازه می دهیم تا ژله هم تقریباً ببندد و بعد بقیه فرنی بستنی را ریخته و به مدت ۲ ساعت در یخچال میگذاریم تا کاملا ببندد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_سوخاری😍
ابتدا ران مرغ را داخل آب همراه با عصاره سبزیجات برای ۴۰ دقیقه می پزیم.
ران ها را درآورده و شیر، کره و خامه و آرد را اضافه کرده و شعله را کم میکنیم تا کامل به صورت خمیری دربیاید.
حالا زرده تخم مرغ و جعفری ریز شده را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و طبق فیلم مرغ ها را داخل این خمیر قرار داده و آغشته به آرد گندم و تخم مرغ و آرد سوخاری میکنیم و داخل روغن به خوبی سرخ می کنیم و همراه با پنیر چدار آب شده نوش جان می کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بدون_فر-هندوانه_یلدایی😍
مواد لازم کیک هندوانه :
تخم مرغ ۳عدد
شکر یک پیمانه
شیر دو سوم پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
آرد دو پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری
شکلات چیپسی اشکی برای تزیین
رنگ خوراکی ژله ای قطرهای سبز و قرمز:
من برای رنگ قرمز از پودر لبو استفاده کردم به این صورت که داخل آب حل کرده و از صافی رد کردم و آبش را به صورت غلیظ به مواد اضافه کردم .
نکته های حرفه ای :
رنگ خوراکی را به میزانی اضافه کنید که رنگی که دوست دارید به دست بیاید پس حتماً رنگ را به تدریج اضافه کنید تا خیلی پررنگ نشود
میتوانید شکلات اشکی را از لوازم قنادی ها بخرید یا خودتون با شکلات آب کرده درست کنید
تقسیمبندی مایع کیک:
اول مایه کیک را نصف می کنیم و بعد یک به یک قسمت رنگ قرمز اضافه می کنیم و آن نصفه سفید را هم به دو قسمت می کنید و ازیک قسمت ۳ قاشق به دیگری اضافه میکنیم قسمت کمتر را سفید نگه میداریم و بیشترش را سبز می کنیم.
ترتیب ربختن رنگ ها داخل قالب داخل ویدیو مشخص می باشد.
نحوه پخت این کیک بدون فر:
ابتدا کف قابلمه را دو لایه کاغذ روغنی بیندازید و چرب کنید و بعد مایه کیک را طبق دستور اضافه کنید. درب قابلمه را با دم کنی ببندید و قابلمه را روی شعله پخش کن گاز قرار دهید و با شعله ملایم حدود ۴۵ دقیقه بگذارید و بعد به آن سر بزنید و تست خلال دندان را در مرکز کیک انجام بدهید اگر خلال دندون کاملاً تمیز بیرون آمد کیک پخته شده است اما اگر به آن ذرات کیک چسبید باید به پخت ادامه بدهید تا پختش کامل شود.
#تزیین_شب_چلهای 😍
#تزیین_آجیل_و_میوه_خشک😋
تزیین آجیل و میوه خشک برای شب یلدا کار سختی نیست و فقط کافیست شما از ظرفهای مخصوص این کار استفاده کنید و بنابر سلیقه ونیز مواد موجود در دسترس تان در این ظرف ها بچینید.
در پست بعدی نمونه هایی از این ظرف ها و چیدمان شان را برای شما عزیزان میگذارم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_تیرامیسو😊
مواد لازم:
بیسکویت لیدی فینگر
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ دو عدد
شکر نرم و دانه ریز ۷۰ گرم
شیر ۱۶۰ میلی لیتر
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری
خامه فرمگرفته ۸۰ میلی لیتر
سفیده تخم مرغ یک عدد
پودر قهوه فوری ۶ گرم
#تزیین_شب_چلهای 😍
#پاناکوتا 😋
برای افرادی که برای تهیه پاناکوتا دوست ندارند از خامه زیادی استفاده کنند ،میتوانند از یکی از این دو دستور تهیه پاناکوتا استفاده کنند.
دستور اول:
شیر ۳لیوان
شکر ۶ قاشق غذاخوری
ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
خامه ۲۰۰ گرم
آب نصف لیوان
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
دستور دوم:
شیر یک پیمانه، بهتر است که پر چرب باشد خامه یک پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
آب جوش ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین یک قاشق غذا خوری
وانیل یک قاشق چایخوری
#پاناکوتا وانیلی😋
مواد لازم برای پاناکوتای وانیلی :
خامه صبحانه ۴۰۰ گرم
شیر یک پیمانه
پودر ژلاتین۳ قاشق چایخوری
شکر یک دوم پیمانه
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه پاناکوتا وانیلی:
مرحله اول: ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود ولی مراقب باشید نجوشد.
مرحله دوم :وقتی گرم شد مقداری از آن را حدود یک پیمانه یا کمتر را روی بخار کتری یا سماور قرار دهید و به روش بن ماری به آرامی و کم کم پودر ژلاتین را به شیر اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا پودرژلاتین گلوله نشود و به خوبی با شیر مخلوط گردد .
مرحله سوم: وقت شیر و ژلاتین به خوبی مخلوط شد آن را به قابلمه حاوی مابقی شیر برگردانید و کمی هم بزنید همانطور که قابلمه روی حرارت ملایم است دقت کنید که مایه ی شما نجوشد و اگر مایه به حد جوش رسید باید آن را مدت کوتاهی از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود و دوباره ادامه دهید.
مرحله چهارم: در ظرف جداگانه ای شکر را در خامه بریزید و با هم مخلوط کنید و به قدری هم بزنید تا خامه یه ساختار یک دست پیدا کند.
مرحله پنجم: حالا مخلوط خامه و شکر را به قابلمه شیر روی حرارت ملایم اضافه کنید و وانیل را بیفزایید و به خوبی به هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله ششم: وقتی مایه یکدستی حاصل شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و مایه را در ظرف سرو یا قالب مورد نظرتان بریزید کمی که خنک تر شد آن را در یخچال بگذارید تا ببندد و سفت شود.
نوش جان😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين #شيرينی خيلي اسونه🥰🤌🏼بدون نياز به روغن😊
ماست ١/٤پيمانه
روغن ١/٤ پيمانه
ارد ١ليوان
پودر پسته ٥٠ تا ١٠٠گرم
پودر قند ٥٠تا ١٠٠گرم
گلاب چند قطره
.
زياد گلاب نزنين كه شل بشه چون از خمير ميزنه بيرون...
حرارت كم باشه و خوب سرخ كنين🌸👉🏼
🌷#مرغ_روسی🌷
ران مرغ ۵ الی ۷ عدد
خامه ۲۰۰ گرم
شیر ۱ لیوان
آب مرغ ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
پنیر پارمزان ۵۰ گرم
سیر دو حبه
آویشن یک ق چ
پاپریکا یک ق چ
پودر پیاز یک ق چ
آبلیمو یک ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا ران های مرغ را در ترکیب کره و روغن خوب تفت دهید تا سطح آن طلایی شود. سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده و سیر های رنده شده و یا ریز خرد شده را به روغن اضافه و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس آویشن ، پودر پیاز ، پاپریکا ، نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت بسیار کم به مدت یک دقیقه تفت دهید . سپس خامه ی رقیق شده با آب مرغ و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید سپس مرغ ها و آبلیمو را اضافه کرده و در ظرف را ببندید یا با فویل بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کمی سس خوراک غلیظ تر شود و مرغ ها نیز کامل بپزد . ۵ دقیقه آخر در آن را بردارید ، پنیر پارمزان زا اضافه کنید و گریل فر را روشن کنید تا سطح آن طلایی شود
#تهچین_اسفناج
مواد لازم برای چهار تا پنج نفر
برنج ۴ پیمانه
اسفناج نیم کیلو
پیاز دو عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب یک قاشق
روغن ، نمک، فلفل با میزان لازم
⬅️اول اسفناج ها میشوریم خرد میکنیم میپزیم و کمی سرخ میکنیم
⬅️در یک قابلمه یک پیاز خرد میکنیم کمی سرخ میکنیم اسفناج اضافه میکنیم و کنار میزاریم
⬅️در یک قابلمه دیگه گوشت چرخ کرده سرخ میکنیم و یک قاشق پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و یک قاشق رب اضافه میکنیم نمک و فلفل میزنیم کنار میزاریم
⬅️ برنج که از قبل خیس کردیم رو روی حرارت میزاریم کمی که نرم شد آبکش میکنیم و کنار میزاریم
⬅️حالا کف قابلمه تهدیگ دلخواه میزاریم روش ی لایه برنج میریزیم بک لایه اسفناج یک لایه مواد گوشتی من چند تکه فیله هم اضافه کردم میشه حذفش کرد
⬅️ روی حرارت کم میزاریم روی در قابلمه هم دم کنی میزاریم و حدود دوساعت میپزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_شب_چلهای 😍
#تزیین_آجیل_و_میوه_خشک😋
نمونه هایی از تزیین آجیل و میوه خشک برای شب یلدا
در صورتی که ظرفهای مخصوص تزیین آجیل دردسترستان نبود میتوانید از این مدل ها ایده بگیرید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_شب_چلهای 😍
#پاناکوتا😋
#نکات_فوت_و_فن
نکات کلیدی تهیه پاناکوتا :
برای تهیه سس میوه روی پاناکوتا میوه های مورد نظر را از قبل در فریزر بگذارید تا یخ بزند سپس میوه های یخ زده را با ۲ قاشق غذاخوری پودر قند در مخلوط کن یا میکسر بریزید تا یک دست شود .سس شما حاضر است و موقع سرو روی پاناکوتا بریزید .
۲_ممکن است دو مسئله باعث دردسر شود
اول، بریدن شیر موقع مخلوط کردن با ژلاتین و دوم، گلوله شدن ژلاتین در دسر ، به همین دلیل ما در این دستور تهیه مقدار شیر را با پودر ژلاتین روی حرارت مخلوط کردیم تا هم پودر ژلاتین به خوبی در شیر حل شود و هم شیر، هنگام مخلوط کردن با ژلاتین نبرد.
۳_پاناکوتا با خامه خیلی خوشمزه می شود پس در صورت امکان خامه را از دستور حذف نکنید و با شیر یا ماست جایگزین نکنید.
#کیک_یزدی_اصیل_خوشمزه😊
مواد لازم: تخم مرغ ۳عدد
شکر ۱۵۰ گرم معادل سه چهارم لیوان
ماست ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری
گلاب یک چهارم لیوان
پودر هل نصف قاشق چایخوری، اسانس هل یا عرق هل معادل ده قطره
آرد ۲۷۰ گرم معادل دو لیوان سر پر
روغن یک لیوان
تخم مرغ ها را با شکر حدود ۱۰ دقیقه با دور تند هم میزنیم تا وقتی که رنگش روشن شود و حجمش دوبرابر بشود ماست را با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و میگذاریم کنار تا بکینگ پودر عمل کند و حجم ماست زیاد شود و پفکی بشود.
حالا روغن مایع را همراه گلاب و عسل به مایمون اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم اسانس هل و ماست را اضافه میکنیم و بعد از اینکه مخلوط کردیم آرد را روی مایمون الک میکنیم و با کمک لیسک مواد را با هم مخلوط می کنیم وقتی که مایمون کاملاً یکدست شد داخل قیف می ریزیم تا راحت تر توی کپسول ها راپر کنیم .
داخل قالب مافین کپسول میگذاریم و مایه کیکمون را داخل شان با کمک قیف یا با قاشق پر می کنیم به طوری که نیم سانت از سر کپسول ها خالی بماند و در آخر هم رویش را کنجد می ریزیم .
دستگاه مون رو روی حالت کانکشن می گذاریم و با دمای ۱۹۰ درجه از یک ربع قبل گرم می کنیمو قالب را داخلش می گذاریم و بعد از ۲۰ دقیقه کیک های خوشمزه ما آماده می شود.
#تزیین_شب_چلهای 😍
#دسر_برفی_یلدا ❄️
مواد لازم:
شیر لیوان ۲ لیوان
شکر ۵ قاشق
آرد سفید یا آرد گندم ۳ قاشق
نشاسته ذرت در صورت تمایل یک قاشق
خامه ۲ قاشق
پودر نارگیل به اندازه لازم
بیسکویت پتی بور نصف بسته
وانیل نوک قاشق
شیر، شکر، آرد، وانیلو نشاسته ذرت را با هم مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم و روی حرارت کم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا به غلظت برسد و از فرنی غلیظ تر شود و در آخر خامه را اضافه کرده و هم می زنیم و حرارت را خاموش می کنیم حالا داخل ظرف مورد نظر کمی از مواد را می ریزیم بعد بیسکویت میچینم و دوباره مواد را روی بیسکویت ریخته و پودر نارگیل را نیز روی مواد میریزیم این کار را تکرار میکنیم تا تمام مواد تمام شود و در آخر هم مقدار زیادی پودر نارگیل روی سطح آخر میریزیم و سه ساعت در یخچال قرار می دهیم و در آخر برش می زنیم و با هر برش کارد را تمیز کرده و دوباره برش میزنیم و تزیین می کنیم.
نوش جان😊