#حلوای_نونی 🧇 😋
▫️آرد: یک لیوان
▫️آب: یک لیوان
▫️شکر: یک لیوان سرخالی
▫️روغن و کره: از نصف لیوان کمتر
▫️گلاب: نصف لیوان
▫️کمی زعفران و هل
🔸اول شكر رو با آب ميزاريم بجوشه، وقتى به جوش اومد زعفران دم كرده و گلاب و هل رو بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم كنار تا کمی از حرارت بیفته، آرد الک شده رو روی حرارت ملایم گذاشته هم میزنیم تا بوی خامی آرد بره و کمی کرم رنگ بشه، بعد مخلوط کره و روغن روبهش اضافه میکنیم کمی تفت میدیم، شربت رو بهش اضافه و تند تند هم ميزنيم تا غليظ بشه، بعداز روی حرارت برداشته مابین نونامیذاریم
#پیتزا_صبحانه 🍕 😋
▫️نون تافتون بسته بندی
▫️گوجه دوعدد
▫️تخممرغ دو عدد
▫️نمک، فلفل، اویشن
▫️پنیر پیتزا به میزان لازم
🔸ژامبون یا بیکن یا پپرونی یکی دو ورق
گوجه رو رنده کنید
داخل تابه تفت بدین تا ابش کشیده بشه نمک، فلفل سیاه، اویشن و کمی روغن اضافه کنیدو یکمی تفت بدین
حالا سس گوجه رو روی نون تافتون یا نون پیتا بریزین
نون رو داخل تابه ای قرار بدین (بدون روغن)
بعد تخم رو روی نون بشکونید ودر تابه رو ببندین تا تخم مرغ کمی پخته شه
حدودا دو سه دقیقه بعد که تخم مرغ خودش رو گرفت روش پپرونی یا ژامبون یا بیکن بچینین بعد روش پنیر پیتزا بریزین
ودر اخر فلفل سیاه و واویشن بریزین و در تابه رو ببندین تا پنیر اب بشه
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_فطیر
موادلازم:
شکر:۵۰۰ گرم
ارد:به مقدارلازم
شیر:یک کیلوگرم
تخم مرغ:۳ عدد
سیاه دانه:۱ ق غ
کنجد:۱ ق غ
مایه خمیر:۱ ق غ
نمک: ۱ ق م
زردچوبه: ۱ ق م
روغن مایع:۱/۲ لیوان
طرزتهیه:
شکر شیر روغن مایع و تخم مرغ رو روی حرارت مخلوط میکنیم و اونقدرهم میزنیم تا شکر مخلوط و کاملا حل بشه و ولرم بشه.
ارد رو کم کم به مخلوط اضافه میکنیم سیاه دانه کنجد نمک مایه خمیر و زردچوبه روهم اضافه میکنیم و ورز میدیم ریختن ارد و ورز دادن رو ادامه میدیم به طوری که خمیر نرم و یکدستی داشته باشیم که به دست نچسبه.
روی خمیر رو پوشونده و برای و برای ۲تا۳ ساعت جای گرم قرار میدیم .پس از ور اومدن خمیر پف خمیر رو با ورز دادن میگیریم .
چونه های یک اندازه از خمیر جدا میکنیم و با وردنه چونه هارو پهن میکنیم .با قاشق یا چنگال روی فتیرهارو تزئین و سوراخ میکنیم .
روی فطیر رو با مخلوط زردچوبه و تخم مرغ رومال میکنیم
کف سینی رو با کمی روغن چرب میکنیم و فتیرهارو روی سینی میزاریم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد میپزیم
نوش جان 💖
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پیچاق_قیمه👩🍳
#پارت دوم
مواد لازم به ازای ۴ نفر :
پیاز ۲ عدد درشت
کوشت کوسفندی به ازای هر نفر ۱۰۰ تا ۱۲۰گرم با استخوان در نظر بگیرید
تخم مرغ ۴ عدد
خلال بادام ۳۰ گرم
زرشک ۳۰ گرم
رب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
گلاب یک کاسه برای خیس کردن بادام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک_ترکیه_ای
کاپ کیک اسفنجی
موادلازم:
۶۰ گرم کره آب شده
۶۵ گرم آرد
یک قاشق چایخوری پکینگ پودر
این سه مواد رو در دمای متوسط هم بزنید.
۳ عدد زرده تخم مرغ
شیر ۴۵ گرم
یک قاشق چای خوری وانیل
این مواد را هم به قبلی ها اضافه کرده و هم بزنید.
سفیده های تخم مرغ ها را جدا هم بزنید.
۵۰ گرم شکر را به سفیده ها اضافه کرده و تا زمانیکه مثل برف سفید شود، حدود ۳-۴ دقیقه هم بزنید.
سفیده ی تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. دو قاشق سوپ خوری کاکائو
را با دو قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. از مواد کیک ۴ قاشق غذاخوری برداشته و به کاکائو اضافه کنید.
مواد کیک را داخل کاغذ کاپ کیک بریزید و از مواد کاکائویی برای تزئین استفاده کنید. در دمای ۱۵۰ درجه حدود ۴۲-۵۰ دقیقه بپزید.
نوش جان😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞تست سوخاری 🍞
مواد لازم:
۱ عدد سینه مرغ
۱ فنجان آب
۱ عدد برگ بو
۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه
۱ حبه سیر
نمک به مقدار لازم
۱ قاشق غذاخوری کره
۱ عدد پیاز ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آرد
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱/۲ فنجان شیر
نان تست به تعداد لازم
۲ عدد تخم مرغ
۲ فنجان آرد
۲ فنجان پودر سوخاری
.
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با برگ بو،سیر ،زنجبیل ،نمک و آب میپزیم،وقتی که پخته شد مرغ ها را ریش ریش می کنیم،پیاز را در کره تفت می دهیم و مرغ را اضافه می کنیم، آرد و نمک و فلفل و شیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و می گذاریم ۲ دقیقه پخته شود.
مطابق ویدئو دور نان تست را می گیریم و ترکیب مرغ را داخل نان تست میریزم و به شکل های مختلف برش می دهیم و در پودر سوخاری و آرد و تخم مرغ سوخاری می کنیم و در روغن از قبل داغ شده سرخ می کنیم.
نوش جان.
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کراکر_عدس_قرمز
مواد لازم :
۱ پیمانه عدس قرمز
۱ پیمانه اب
۲ ق غ روغن زیتون
۲ ق غ هر سبزی معطری که دوست دارید (من ادویه ایتالیایی زدم )
اب یک عدد لیموترش
۱ ق چ نمک
.
طرز تهیه :
عدس قرمز رو با اب فراوان حداقل ۳ ساعت خیس کنید .
ابش رو خالی کنید و توی بلندر عدس رو با یک پیمانه اب، روغن زیتون ، سبزیجات معطر ،نمک و اب لیمو ترش بزنید تا کاملا مخلوط بشن.
توی سینی که کاغذ نسوز انداختید مایه کراکر رو بریزید و کاملا پخش کنید
📌هر چی ظرف بزرگتر باشه و مایه نازک تر ، کراکر ها زودتر برشته میشن .
سینی رو داخل فری که از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بزارید بپزه.
بعد بیرونش بیارید و برش بزنید .
کراکر ها رو روی توری فر بچینید و دوباره به مدت ۴۰ دقیقه بزارید تا برشته بشه( زیرش سینی نباشه که هوای کاملا دورش بچرخه )
🖇میزان برشتگیش بستگی به ذائقتون داره
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا تابه ای
۱ عدد تخم مرغ
۲ ق غ ماست
۱ پنس نمک
۱ ق چ بکینگ پودر
۶ ق غ آرد
برای سس:
۱ ق چ رب گوجه
نصف ق چ فلفل
۱ ق چ روغن
۱ ق چ آویشن
۱ حبه سیر رنده شده
برای مواد پیتزا
۲ عدد فلفل دلم
هاتداگ
زیتون
پنیر چدار
تخم مرغ و ماست و نمک رو مخلوط کرده و نصف آرد و بکینگ پودر رو بریزین بقیه آرد در حین هم زدن و به تدریج اضافه کنین و برای اینکه به دستتون نچسبه با روغن چرب کنید دستتون رو
ماهیتابه رو با روغن چرب کنید و و خمیرو پهن کرده و برای سس رب گوجه و فلفل و روغن و آویشن و سیر رنده شده با دو قاشق غ اب گرم مخلوط و روی خمیر بزنید و پنیر پیتزا ریخته وفلفل دلمه و پیاز و زیتون و سوسیس و دوباره پنیر پیتزا و سوسیس و پیاز و پاپریکا زده و در تابه رو روی حرارت متوسط با شعله پخش کن بذارین تا بپزه
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پیچاق_قیمه👩🍳
مواد لازم به ازای ۴ نفر :
پیاز ۲ عدد درشت
کوشت کوسفندی به ازای هر نفر ۱۰۰ تا ۱۲۰گرم با استخوان در نظر بگیرید
تخم مرغ ۴ عدد
خلال بادام ۳۰ گرم
زرشک ۳۰ گرم
رب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
گلاب یک کاسه برای خیس کردن بادام
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسپی یک نان خیلی راحت و خوشمزه
مواد لازم:
یک استکان شیر ولرم
یک استکان آب ولرم
نصف پاکت خمیر مایه خشک فوری(یک فاشق چایخوری)
یک قاشق مرباخوری شکر
یک قاشق چایخوری نمک
یک عدد تخم مرغ(زرده برای رومال و سفیده برای داخل خمیر)
نصف استکان روغن مایع
یک قاشق غذاخوری کره
دو و نیم لیوان آرد
اندازه لیوان 250 میلی( لیوان دستهدار فرانسه)
اندازه استکان 125 میلی(نصف لیوان دستهدار فرانسه)
طرز تهیه:
همه مواد خمیر به جز آرد و نمک و کره را مخلوط کنید آرد را کمکم اضافه کنید نمک را هم مخلوط کنید وقتی خمیر جمع شد کره را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد تهیه شود.
روی خمیر را سلفون کشیده و یک ساعت استراحت دهید.
خمیر عمل آده را دوباره ورز داده و هواگیری کنید.
خمیر را روی کاغذ روغنی قرار داده کمی آردپاشی کنید و با وردنه به ضخامت 1_2 سانت خمیر را باز کنید.
مانند ویدئو برش زده و دوباره روی خمیر را پوشانده و یک ربع استراحت دهید.
با زرده رومال زده و کنجد بپاشید و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان بپزید.
بعد از در آوردن از فر روی نان را با دستمال تمیزی بپوشانید تا نرم پنبهای شود.
نوش جان