eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 آرد ۵۵۰ گرم تخم مرغ یک عدد برنج حدود ۱۰۰ گرم که میشه نصف لیوان آب برای پخت برنج ۲۰۰۰ میلی لیتر که میشه ۴/۵لیوان شیر گرم ۳۰۰ میلی که میشه یک لیوان +یک پنجم لیوان شکر یک ق غ نمک یک ق م روغن زیتون دو تا سه ق غ خمیر مایع یک ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براتون یه قند گیاهی با رژیمی اوردم که کامتون شیرین کنم ، مخصوص فصل سرماست همچین گرمتون میکنه کیف کنید😍😍 🟢 مواد لازم برای قند زنجبیلی ،زعفرانی یک لیوان شکر ،دو ق گلاب ،یک ق زعفران یک تکه زنجبیل یا یک ق م پودر زنجبیل 🟢 مواد لازم قند دارچینی رژیمی یک لیوان شکر قهوه ای،سه ق گلاب یک ق غ پودر دارچین 🟢 مواد لازم برای قند صورتی یک لیوان شکر ،سه ق گلاب دو ق م پودر گل محمدی 🟢 مواد لازم برای قند هل یک لیوان شکر،سه ق گلاب نصف ق چ بیشتر پودر هل یا وانیل
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شب یلدا نزدیکه بااین کار هنرتو به رخ بکش
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چندایده برای شکل دادن به شیرینی وانواع نون هایی که باخمیرتهیه میشن👌👌😍
فیله های مرغو مکعبی خرد کردم داخل یک ظرف ریختم پیاز را خلالی برش زدم با زعفرون ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط کردم ویک ساعت با در بسته گذاشتم یخچال بعد سیب زمینی هم مکعبی خرد کردم وبا روغن سرخ کردم وکنار گذاشتم ...اگر هویج هم دوست داشتید خرد کنید با کمی اب بذارید بپزه حالا فیله ها را با کمی کره وکمی روغن با شعله کم تفت بدید (تقریبا ده دقیقه که پخته پخته میشه )بعد سیب زمینی وهویج هم اضافه کنید وکمی تفت بدید نمک وفلفل را اندازه کنید وبا برنج یا بدون برنج نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محشر است این شعر و می‌پرسد خدا او یابهشت؟ من تو را برمی‌گزینم! صبحِ زیبایت بخیر ✋ ✏️📚
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم سراغ کردن 👨🏻‍🍳 آرد سفید، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران، پودر سیر و مقداری ادویه کاری ماهی ها رو داخل این مواد بغلتونید و بعد در تابه سرخ کنید و با سبزی پلو و سیر ترشی میل کنید😋 راستی ماهی قزل آلا رنگین کمان تیغ کمی داره و یکم چرب هست پیشنهاد من اینه که از این آرد و مواد برای ماهی های دیگه استفاده کنید این عزیز رو کمی پودر سیر و و روغن و فلفل بزنید و تو فر قرار بدین چون وقتی تو روغن میره چرب تر هم میشه😅ولی خوب خیلی خوشمزه است دیگه