فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ساندویچ سرد مرغ
خیلی خیلی خوشمزه است
و مناسب مهمونی ها و تولدها
🍗ران یا سینه مرغ یک عدد بزرگ
🧅پیاز یک عدد کوچک
🧄یک تا دو حبه
🌶️فلفل دلمه کمی
🌮قارچ 3تا 4عدد متوسط
🍋آبلیمو یک قاشق غذاخوری
🥦جعفری یک مشت
🥬پیازچه 3تا 4عدد
🥒خیار شور 2تا 3عدد کوچک
🫑فلفل دلمه نگینی خرد شده یک قاشق غذاخور
🥡ماست شیرین یک تا دو قاشق غذاخوری
🥡سس مایونز یک تا دو قاشق
🍶سس خردل یک قاشق غذاخوری دلخواه
🧂نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
👈مرغ را با فلفل دلمه و پیاز و سیر و زردچوبه بزارید بپزه و ریش ریش کنید
👈یه ربع آخر میتونید کمی سرکه سفید و پودر پاپریکا اضافه کنید تا بوی مرغ از بین بره
👈وقتی ساندویچ آماده شد داخل یخچال 2تا3ساعت بمونه بهتره
👈وقتی آماده شد داخل نون با کاهو و خیار و گوجه بریزید و نوش جان کنید
مواد لازم:
گوشت گوسفندی چربی دار: ۶۰۰ گرم
هویج: ۳ عدد
به: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
سیب زمینی: ۲ عدد
آلوبخارا: ۲۰ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و آبغوره: به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی، پیاز و هویج را به صورت حلقه ای ریز می کنیم.
به ها را بصورت قیمه ای درشت برش می زنیم.
رب گوجه، فلفل و زردچوبه را با مقداری آبغوره و آب مخلوط می کنیم تا به صورت سس دربیاد.
داخل قابلمه به ترتیب گوشت، هویج، آلوی بخارا، پیاز و به ها را می چینیم و سس را به همراه سه لیوان آب روی مواد می ریزیم بعد جوش آمدن آب درب قابلمه را قرار داده، شعله را کم می کنیم و حدود سه ساعت مواد را می پزیم، نمک و سیب زمینی ها را به غذا اضافه کرده و حدود یک ساعت دیگر تا پخت سیب زمینی ها غذا را می پزیم.
نکات:
به این غذا می توانید یک لایه گوجه فرنگی حلقه شده و دنبه هم اضافه کنید.
به جای رب گوجه از ترشی انار با توجه به ذائقه می توانید استفاده کنید.
زمان اولیه پخت به پختن گوشت بستگی دارد، بعد پخت گوشت نمک و سیب زمینی را اضافه کنید.
هر چه مقدار آب این غذا در انتهای پخت کمتر باشد این غذا خوشمزه تر میشه.
آشپزی ایرانی🍔
حلوا نثار ارومیه
#حلوا_نثار_اروميه
مواد لازم
آرد سفید قنادی نیم کیلو
پودر قند 250 گرم یعنی نصف مقدار آرد
روغن نصف لیوان
کره 50 گرم در صورت دلخواه
روغن مایه نصف فنجان
پودر هل يک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ 5 الی 6 قاشق غذاخوری
گلاب دو قاشق غذاخوری
آرد را چند بار الک کرده روی حرارت ملایم گذاشته هم میزنیم تا داغ که شد روغن را افزوده و با پشت قاشق چوبی بخرد آرد میدهیم و انقدر تفتش میدیم تا سبک بشه مقدار کمی از مواد را با قاشق داخل آب میزنیم اگه صدای جز داد زیرش را خاموش میکنیم.
و کره را میریزیم این کره را بخاطر نرمی حلوا میزنیم تا زیاد پودر نشه.
بعد که یه مقدار از داغی افتاد پودر قند را الک میکنیم روش و با کمک قاشق چوبی خوب مخلوط کرده بعد گلاب و پودر هل وزعفران را میریزیم اگه خواستی حلوا زنجبیلی باشه جای زعفران زنجبیل اضافه میکنی
در تمام مراحل بعد از افزودن پودر قند مواد را با دست در حد مخلوط شدن ترکيب میکنیم و زیادی ورز نداده و یه گوشه ظرف یا در قالب جمع کرده و فشار میدهیم
تا گرم هست با کفگیر یا کاتر زده یا با کارد برش زده و در ظرف مورد نظر میکشیم
کمی عسل را با لیسک به روی حلوا کشیده و پودر پسته یا گل محمدی میپاشیم
پ.ن
در صورت تمایل میتوان هر کدوم از اندازه ها را تغییر داد مثلا اگر خواسته باشیم حلوا شیرینیش زیاد باشه نثار اضافه میکنیم
آشپزی ایرانی🍔
قارچ و بادمجان سوخاری
بشقاب سوخاری (قارچ و بادمجان)
----------
»»»ترکیبات آرد:
آرد: 1 کیلو
روکش:
نمک: 3 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: 3 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق غذاخوری
»»»ترکیبات آب:
آب: 1/5 لیتر
نمک: 3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق غذاخوری
پودر سیر: نصف قاشق غذاخوری
----------
دقت کنید که قارچ تازه و ریز باشه
شما باید قارچ و بادمجون رو اول داخل آرد، بعد آب، دوباره آرد، بعد آب و در نهایت آرد بریزید. یعنی 2 بار داخل آب و 3 بار داخل آرد.
واینکه زمانی که قارچ و بادمجون داخل آرد هستند، خوب اونارو مخلوط کنید که آرد خوب به کار بچسبه.
----------
در مرحله سرخ کردن اگر روغن شما داغ نباشه کارتون خیلی بیکیفیت میشه.
روغن من حدود 5 دقیقه روی شعله بود بعد قارچ رو ریختم داخلش. و اینکه عمق روغن باید زیاد باشه. پس ظرفتون رو مثل مال من انتخاب کنبد
هر وقت احساس کردید رنگش عوض شد، با انگشت قارچ و بادمجون رو لمس کنید، اگر سفت بودند یعنی اینکه آماده هست. و باید اونارو از روغن خارج کنید.
آموزش سس پنیر هم که توی هایلایت ((سسها)) ببینید.
دوستان اگه قارچ سوخاری رو با سس سیری که توی پست نون سیر آموزش دادم میل کنید، به معجزه قرن میرسید😀
این هم از قارچ سوخاری که خیلی درخواست داشتم. این همون چیزیه که تو بهترین رستورانها هم، نمیتونید پیدا کنید😇
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیاز ۱ عدد
چرخکرده یا ریز شده سینه مرغ ۹۰ گرم
(میتونه چرخکرده گوشت یا سویا یا لوبیاقرمز یا سیاه بهجاش استفادهشه)
سیر ۲ حبه
فلفلدلمه یا چیلی ۱ عدد
رب گوجه نصف تا یک قغ
ذرت و لوبیا پخته اختیاریه در حد یکی دو قغ
نمک و ادویههایی مثل آویشن، فلفل، پودرسیر
لواش سبوسدار حدود ۷۵ گرم
پنیر موزارلا کمچرب حدود ۷۰ گرم برای کل کار
برای سس:
گوجهفرنگی ۲ عدد
نمک و ادویه
آرد نصف تا یک قغ
آب لیموترش تازه نصف یک عدد
ماست یونانی ۱ قغ که میتونه حذف شه
✅این غذا را یا در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه به مدت حدود پانزده دقیقه میپزیم تا روش گریل شه
یا از سس کمی آبدار، کمی هم کف تابه میریزیم و روی حرارت اجاقگاز اجازه میدیم تا پنیرها آب بشه
✅ از سس هرچی کمتر روی ظرف را بپوشانید، یا سس غلیظتر باشه، انچیلادای شما خشکتر و تردتر میشه. پس مقدار و غلظت سس به ذائقه شما بستگی داره
✅ نکته آخر اینکه من در پخت این غذا اصلا از روغن استفاده نکردم و برای پخت گوشت و سبزیجات هم از آب خودشون و نهایتا چند قاشق آب کمک گرفتم، اما شما میتونید از کمی روغن زیتون در سس رویی و میانی استفادهکنید و کالریش را اضافه کنید