7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_شکم_پرتنوری
مرغ تقریبا یک تا یک کیلو و نیمی رو کاملا بشورید..
بذارید داخل آب و نمک برای دوتا سه ساعت بمونه.
بعد در بیارید و داخل سبد بذارید تا کاملا آبش کشیده بشه.
بعد داخل ظرفی پیاز داغ و زرشک و گردو خرد شده، آلو بخارا، رب انار، نمک، مخلوط کنید. داخل شکم مرغ رو با مواد پر میکنیم. شکم مرغ رو کامل میدوزیم.
سلفون میکشیم و برای یک روز کامل میذاریم داخل یخچال تا مرغمون طعم دار بشه.
بعد داخل سینی فر سیب زمینی و هویج و پیاز ورقه شده میچینیم، مرغ رو میذاریم روی سبزیجات، میره داخل فر یا توستر 180درجه از قبل گرم شده به مدت دوتا سه ساعت.
در حین پخت مرغ، سینی رو نیم ساعت یکبار خارج میکنیم و با فرچه از کف سینی روغن برمیداریم و روی مرغ میمالیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پختن مرغ درسته داخل هندونه😮😍
#شیرینی_وینی (کَره ای)
کره ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید قنادی ۳۰۰ گرم
نمک ۲ پنس
وانیل ۱/۸ ق چ
مواد را نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال خارج کنید فر را روی درجه ۱۷۰ تنظیم کنید در ظرفی کره نرم شده و پودر قند الک شده و وانیل را بریزید و با دور تند ۲ دقیقه بزنید تا سفید و سبک شود بعد سفیده را با نمک اضافه کنید و ۱ دقیقه بزنید و در آخر آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر جمع شود اندازه ها رعایت شود تا خمیر نسبتا نرمی بدست بیاد و در قیف ماسوره انداخته شده بریزید که من از ما سوره گل رز استفاده کردم ودر سینی کاغذ روغنی انداخته شده به شکل دلخواه بزنید (۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید بهتر فرم میگیره) در فر گذاشته به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید زمان بیشتر نشه چون این شیرینی زود می
سوزد
نکته: دمای فر برقی ۱۷۰ درجه دمای فر گازی ۱۵۰ درجه باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش لاته کدو حلوایی🎃
🧋 🧋
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش شیر برنج مجلسی با سه طعم😃
🥛 🥛