13.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چغندر_چلو😍😋
😍مواد گوشت:
گوشت گوسفندی: ۹۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری و نمک: به مقدار لازم
برنج: ۵ پیمانه
چغندر: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۱ عدد
رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه پلویی، شکر و نمک به مقدار لازم
پیازها را داخل روغن کمی تفت می دهیم، گوشت را اضافه و تفت داده، پس از تغییر رنگ گوشت، ادویه ها را اضافه و هم می زنیم، سه لیوان آب اضافه کرده و گوشت را حدود دو ساعت می پزیم، پس از پخت گوشت رب انار و نمک را ریخته و مخلوط می کنیم تا گوشت به روغن بیافته پیازها را خلالی داخل روغن می ریزیم،چغندرها را اضافه و تفت می دهیم و با سه چهارم لیوان آب می پزیم، نمک و شکر و ادویه ها و رب انار را اضافه و مخلوط می کنیم و صبر می کنیم آب چغندرها گرفته برنج را داخل آب جوش ریخته روی ته دیگ به ترتیب نصف برنج، چغندرها و گوشت پخته و مابقی برنج را می ریزیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم
.
۱۴ فروردین ۱۴۰۱
۱۴ فروردین ۱۴۰۱
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رون مرغ سوخاری😍😋
خب برای این سوخاری به سر رون مرغ نیاز داریم، اول سر رون مرغ رو تو فیلم مشخصه،
برش بزنید تا گوشتا جدا بشه،
بعد یه برش از کنار بزنید و با دست گوشتارو به سمت پایین بکشید،
بعد بچینیدش توی یه کاسه و مزدارش کنید،
برای مزه دار کردنش
هشت تا رون مرغ
3 حبه سیر خورد شده
یک قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
یک قاشق غذاخوری سس مگی
یک قاشق ادویه مرغ
یک قاشق چایخوری سس چیلی سیری
نمک به اندازه دلخواه همه رو بریزید روی گوشتا و کاملا مخلوطش کنید و بذارید کمی بمونه تا به خورد مرغا بره،بعد مرغارو دونه به دونه بزنید توی آرد و بعد توی تخمرغ هم زده و بعد توی آرد سوخاری تا همه جای گوشت رو بپوشونه،
بعد توی روغن داغ سرخش کنید و بذارید توی صافی روغنش بره و با سس نوش جان کنید
.
۱۴ فروردین ۱۴۰۱
#آبگوشت 😋🥘
حتما توی آبگوشت از گوشت گوسفند استفاده کنید یه تیکه دنبه باید داشته باشه، ماهیچه یا سر دست هم جز آبگوشت باشه، البته با گردن گوسفند خیلی عالیتره، نخود لوبیا رو از شب قبل بخیسونید، من آبگوشت رو دیشب ساعت 12 گذاشتم و صبح ساعت 7 که بیدار شدم حسابی جا افتاده بود
مواد آبگوشت :گوشت گوسفندی، پیاز، سیب زمینی با پوست،ادویه، زردچوبه، گوجه، لیمو عمانی، نخود و لوبیا سفید، همه رو با هم بپزید زمان 5 ساعت با شعله کم، مقدار مواد بستگی به خودتون داره، من در آخر پخت کمی زعفران و نمک زدم، بعضی ها رب گوجه به آب گوشت میرنن که من این سری نزدم
۱۴ فروردین ۱۴۰۱
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با #مرغ با سس خوشمزههه😍😋
۵۰۰ گرم سینه ی مرغ
برای سس:
۱ ق غ روغن
۴ ق غ آرد
۲ ق چ کاری
۱ ق چ فلفل سیاه
۱ ق چ فلفل قرمز
نمک
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق چ بکینگ پودر
نصف آب گازدار(یا ماشعیر)
.
سینه ی مرغ رو به صورت نواری برش بزنید و آب گازدار اضافه کنین و به مدت یکساعت کنار بذارین ، برای سس،روغن و کاری و فلفل قرمز و سیاه و آرد و نمک وبکینگ پودر رو با هم مخلوط و نصف آب گازدار و تخم مرغ رو هم بریزید و خوب مخلوط کنین و بعد فیله های مرغ نواری رو داخل سس ریخته و در روغن داغ فراوان سرخ کنین😍
.
۱۴ فروردین ۱۴۰۱
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش ماش و ماش پلو دو غذای اسان و خوشمزه ای هست که میتونید درست کنید😍😋
برنج ۳ پیمانه
ماش ۱.۵ پیمانه
پیاز درشت یک عدد
زعفران دم کرده مقداری
زرد چوبه به مقدار لازم
سینه ی مرغ ۱ عدد
زرشک و کشمش به میزان دلخواه جهت تزئین
روغن مخصوصا از نوع کرمانشاهیش😋به مقدار لازم
این غذا رو با مرغ یا ماهیچه یا گوشت چرخ کرده یا تن ماهی هم سرو میکنن ولی من ترجیح میدم اصن خالیشو با ترشی لیته یا سیرترشی و سالاد شیرازی بخورم
۱۴ فروردین ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ و سبزیجات😋😍
یک وعده غذایی بسیار خوشمزه که با تمام سبزیجات موجود در خونه میتونید اون رو تهیه کنید، توصیه می کنم حتما امتحانش کنید.
.
مواد مورد نیاز
500 گرم گوشت مرغ بدون استخوان
1 استکان چای ترکی روغن زیتون
نمک، فلفل، زیره سبز، آویشن،
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
.
2 تکه کدو تنبل
2 عدد سیب زمینی متوسط
500 گرم قارچ
3-4 عدد فلفل سبز
3 عدد گوجه فرنگی
1 عدد پیاز متوسط
3-4 حبه سیر
1 فنجان آب
طرز تهیه
ابتدا ادویه جات، روغن، رب گوجه فرنگی و نمک را به گوشت مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد تشکیل دهنده دیگر را برش بزنید.
همه آنها را در سینی فر مخلوط کنید.
1 فنجان آب را روی آن بریزید و با کاغذ پخت خیس شده آن را بپوشانید.
من روی اون رو هم فویل گذاشتم
1 ساعت و 15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه بگذارید.
قبل از اینکه از فر در بیارید، آن را باز کنید و 5-10 دقیقه دیگه اون رو بپزید تا کمی قرمز بشه...
.
۱۴ فروردین ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا سنتی زعفرانی😍😋
فرمول کلی برای همه ی حلوا ها همین اندازه هایی هست که نوشتم ، از هر پیمانه یا لیوانی که برای آرد سفید استفاده میکنید از همون باید برای باقی مواد باید استفاده کنید
_
مواد لازم:
آرد یک لیوان(من از ارد نان فانتزی استفاده کردم)
شکر ۱ لیوان
آب نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
گلاب نصف لیوان (میتونید از مقدار گلاب کم کنید و به همون اندازه به اب اضافه کنید
زعفران غلیظ ۳ق غذاخوری
اول شکر و آب زعفران و گلاب رو روی حرارت متوسط بگذارید و مدام هم بزنید،شکرکه کاملا حل شد از حرارت بردارید نباید بجوشه
حالا آرد رو با روغن در تابه بریزید و حدود یک ربع تا بیست دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید باید رنگش از نخودی تیره بشه (🛑 زمانش بستگی به مقدار مواد و حرارت زیرش داره).
۱۴ فروردین ۱۴۰۱
۱۴ فروردین ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک_قیفی😍😋
موادلازم
تخم مرغ2عدد
شکر یک استکان
شیر یک استکان
روغن مایع نصف استکان
وانیل نصف ق چ
پکینگ پودر1ق چ
آرد دو استکان
پودر کاکائو 2ق غ
قیف بستنی آماده 10 عدد
مواد بالا را با هم مخلوط کرده و داخل قیفها بریزید و در فر ازقبل گرم شده 180 درجه حدود 20 دقیقه بپزید با سیخ چوبی امتحان کنید اگر نچسبید لز فر بیرون بیارید با خامه قنادی زده شده یا باترکریم و ترافل تزئین کنید
🍎
۱۴ فروردین ۱۴۰۱
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی_قندی_قزوین
شیرینی_عید
مهمترین نکته شیرینی قندی اینکه حتما بایدترک بخوره :
دمای فر هست که اول بایدفر داغ باشه تا ترک بخوره بعد دمای فر کم بشه
تا بپزه.
اگر زیاد بپزه وسط شیرینیتون سفت و اصطلاحا هسته دارمیشه
تقریبا تو مایه های بهشتی هست
از نظر بافت
پودر هل حتما تازه باشه تا شیرینی عطرو بوی اصیلش رو حفظ کنه.
گوله های خمیر رو اندازه فندق یا یه ذره بزرگتر بردارید خوبه.
من جوش شیرین زدم جایگزینش رو تو کلیپ گفتم.
واسه کاکائویی کردنش هم یک تا دوق چ پودرکاکائو بسته به کیفیتش همزمان با جوش شیرینی بریزید +نصف ق چ روغن
خمیرُ زیاد ورز ندین
همینکه
جمع شد خوبه
زیادورز بدین شیرینیتون سفت و خشک میشه
روغن هم از ته قوطی روغن نیمه جامد
برداشتم
خیلی سفت نبود تو کلیپ مشخصه
اگر خمیرتون خشک بود از چرخ گوشت رد کنید
البته در حجم زیاد منظورمه
در شیرینیهای سنتی سعی کنید با دست بدون محافظ و دستکش خمیر ورز بدین
🍎
۱۴ فروردین ۱۴۰۱
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پلو و #دوپیازه
تقدیم به همه شما
برنج (۱ پیمانه برای هر نفر) رو بعد از پاک کردن، با آب سرد به خوبی بشورید و حداقل نیم ساعت داخل آب نگهدارید. چند دقیق بعد از ریختن برنج داخل آبجوش، اون رو آبکش کنید.
زمانی باید برنج رو آبکش کنید که سفت نباشه، نباید بزارید تا نرم بشه چون شفته میشه. مثل من با ناخون برنج رو نصف کنید اگه مثل فیلم شد، آبکش کنید.
بعد از اینکه دم کشید، در دقایق نهایی کره یا روغن روی برنج قرار بدید و لذت ببرید.
.
دوپیازه: (موارد سلیقهای و قابل حذف هستند)
روغن: ۳-۴ قاشق غذاخوری
پیاز : ۲ عدد
گوشت: ۱۸۰ گرم
زردچوبه، فلفلسیاه و پودرسیر: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری (سرخالی)
ربگوجه: ۱ قاشق چایخوری
گوجه (خشک یا تازه): ۱ عدد درشت
سیبزمینی: ۱ عدد (خلال یا نگینی)
.
بعد از ریختن سیب زمینی، نصف فنجون آب بریزید تا ۱۵ دقیقه بپزه و آماده بشه.
امیدوارم که حالشو بیرید.
🍎|
۱۴ فروردین ۱۴۰۱