15.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش دمی گوجه با ته انداز مرغ😍😋
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_بدون_خمیر😍😋
نان فانتزی:۱عدد
شیرگیاهی:نصف استکان
گوجه گیلاسی:۴عدد
آرد نخودچی:۲قاشق غذاخوری
سیر:۳حبه
نمک/فلفل/پاپریکا
پنیر پیتزای گیاهی
کالباس گیاهی
نخودفرنگی/ذرت/گوجه گیلاسی و زیتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_خونگی_رُزت😍😋
برای اینکار ابتدا سیبزمینیها رو پوست بکنید، تکه تکه کرده و بپزید. بعد خوب له کنید و با کنی کره و ادویه نمک و فلفل و .. مزهدارش کنید.حالا کف سینی فر رو کاغذ روغنی بذارید. سیبزمینیها رو داخل قیف شیرینیپزی بریزید و با ماسورهی رُزت طرح بزنید.سینی رو داخل فر ۲۰۰ درجه و از قبل گرم شده بذارید و بمدت حدود ۴۰ دقیقه خوب بپزید (زمان پخت با توجه به فر ممکنه متغییر باشه)از فر دربیارید و اگه دوست داشتید کمی با ادویه دلخواه طعمدارش کنید و با سُس کچاپ میل کنید
#شیرینی_گردو_و_شیرعسل😍😋
برای خمیر شیرینی :
۲۴۰ گرم آرد نول یا قنادی
۷۰ گرم کره سرد
۱۰۰ گرم خامه ترش(یا ماست یا خامه صبحانه)
۵۰ گرم پودر قند الک شده
۱ تخم مرغ
یک پنس نمک
وانیل
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
برای داخل شیرینی :
۱۳۰ گرم گردو یا آجیل دلخواه ،ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری شیرعسل یا عسل
پودر هل(اختیاری)
برای خمیر شیرینی، آرد و کره رو در غذاساز یا مخلوط کن یا با دستکش، مخلوط کنین تا شن مانند شه ولی کره آب نشه، بعد بقیه موادو اضافه و هم بزنین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه .اصلا زیاد ورز ندین .خمیر رو بصورت دیسک، داخل سلفون بذارین و بزارین ۳۰ دقیقه یخچال حالا خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین و هرکدومو به ضخامت ۲میلی متر باز کنین و با کاتر ببرین و روی هر قسمت مقداری از مخلوط گردو و شیرعسل بزارین و رول کنین و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین ،بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزین تا کناره هاشون سرخ شه.بعد از سرد شدن، روشون پودر قند الک کنین
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات_مرغ😍😋
250 گرم فیله مرغ
1 سیب زمینی آب پز
پیاز
2-3 شاخه پیاز سبز
🔸3-5 حبه سیر
پودرهای سوخاری
🔸 نمک ، فلفل ادویه مرغ
روغن سرخ کردنی
12.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش فینگرفود فوری😎
🍢
پیج اینستاگرام 👇
🍢