فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_دبل_چاکلت😍😋
میزان مواد در ویدئو مشخصه
دقت کنید حتما برای پیمانه کردن مواد از پیمانه استاندارد قنادی و قاشق استاندارد استفاده بشه
من از شکلات تلخ کارات استفاده کردم...اگه در دسترس نبود شکلات 65 تا 70 درصد واسه این دستور مناسبه
همه مواد باید به دمای محیط برسند...و فقط شیر رو ولرم به مواد اضافه کنید(دقت کنید ولرم نه داغ😻)اگه سرد باشه شکلات داخل مواد میبنده و اگه داغ باشه باعث بسته شدن تخم مرغ و خراب شدن نتیجه کار میشه
تایم پخت مثل همیشه به فر شما بستگی داره...هر وقت خلال دندان تمیز خارج شد کیک آماده ست
برای فر برقی یا توستر دما رو 20 درجه کمتر تنظیم کنید
این کیک رو در تابه روی گاز میشه به راحتی پخت
سایز قالب 25 سانت هست
#نان_قندي 🧇 😋
▫️شكر ١/٢ پيمانه (سرخالي)
▫️روغن مايع ١/٤ پيمانه
▫️ارد ١/٥ پيمانه
▫️بكينگ پودر ٧ گرم كمي ازقاشق چايخوري بيشتر
▫️جوش شيرين ١/٤ ق چ (بجاي جوش شيرين ميتونين يك ق چ بكينگ پودربزنين)
▫️ماست ١/٤ پيمانه.
🔸ماست وشكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شودسپس روغن اضافه شود ودرنهايت اردوبكينگ پودر ونمك اضافه شود همه ي اردرويك جا نريزين همينكه خميربه دست نچسبيد كافيه خميرنيازبه ورزدادن زيادنداره وبسيارلطيفه ونيازبه استراحت هم نداره
خميرروبه شكل دايره يا مستطيل دربيارين روشو با چنگال چندتا سوراخ بزنين وروشو باقلم رومال يك عددزرده ويك ق روغن مايع واب زعفران ماليده داخل فر ٢٠٠ درجه يك طبقه بالاترازوسط بذارين به مدت يك ربع تا ٢٠ دقيقه تاروي نان طلايي شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_خوشمزه😍😋
1 فنجان شیر گرم؛
2 عدد تخم مرغ؛
1 فنجان پنیر ت خرد شده؛
1/2 فنجان جعفری ، خرد شده؛
پیازچه های فنجان ، خرد شده؛
نمک ، فلفل ، را برای طعم دادن؛
3 ½ فنجان آرد؛
2 قاشق غذاخوری پودر بیکینگ
تمام مواد ذکر شده را ترکیب کنید تا خمیر صاف و کمی چسبنده شودسطح کار را با ارد پر کنید ، خمیر را ورز دهید ، آن را به نصف بریزید و هر یک از آن ها را درون مربع ضخیم 2 سانتی متر تشکیل دهیدهر مربع را به 9 قطعه کرده و آنها را برای 5-6 دقیقه از هر دو طرف سرخ کنید ، یا تا زمانی که طلایی ، پف کرده و پخته شوند ، سرخ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلیم_بادمجان😋😍
کشک یک عدد 500 گرم
عدس پیمانه
لوبیا یکپیمانه
پیاز ۴ عدد درشت
برنج یکپیمانه
سیر یک کله
زردچوبه
فلفل سیاه
پودر عصاره مرغ
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنینو بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره و نمک هم بزنین
.
#گراتن_بادمجون😍😋
بادمجونا رو یا حلقه ای کنین و سرخ کنین (حتما روغن اضافی رو بگیرین ) و یا کبابی کنین و بعدش ساطوری کنین ( من سرخ کردم ) . پیاز رو نگینی خرد کنین و تفت بدین و گوشت چرخ کرده و ادویه و کمی رب گوجه ونمک ودر صورت تمایل کمی سبزیجات معطر بهش اضافه کنین و بزارین کاملا بپزه . سس سفید یا بشامل هم درست کنید . چون گراتن رو با همون ظرفش باید سرو کنید و سر سفره ببرین ، ظرف نسوز مورد نظرتونو انتخاب کنید . کف ظرفو کمی چرب کنید . اول یه لایه خیلی نازک سس سفید بریزین و بادمجونارو کف ظرف بچینین و بعد روش یه لایه گوشت و قارچ خرد شده بریزین و بعد روش رو با سس سفید بپوشونین و روش پنیر پیتزا بریزین و دوباره یه لایه بادمجون و بعد یه لایه گوشت و قارچ و سپس سس سفید و در آخر روشو کاملا یه لایه با پنیر پیتزا پوشش بدین.... توی فر بزارین تا حدی که پنیرها آب بشن و روش طلایی بشه . چون موادش پخته هستن و نیاز به زمان پخت زیاد نداره . برای طلایی شدن روش میتونیل چند دقیقه گریل رو روشن کنین
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمی گوجه😍😋
برای دمی گوجه من اول پیازروتفت میدم یکم که سبک شدسیب رمینی مکعبی ریزمیکنم به پیازاضافه کرده زیادنیازی نیست که سرخ بشه بعدگوشت چرخ شده رواضافه میکنم گوشت اختیاری هست میتونیدحذف کنیدیاازتیکهای مرغ استفاده کنید حالاگوجه رنده شده ویکمی رب (درصورت نیاز )،نمک وادویه هم میزنم وقتی موادباهم تفت خوردن وبه روغن افتادبرنج روبهش اضافه میکنیم برای مقدارآب من ازاین روش استفاده میکنم که ازروی سطح برنج به اندازه یک بندانگشت آب میریزم وقتی آب برنج خشک شدداخل قابلمه دیگه روغن میریزم داغ که شدازنان یاسیب زمینی برای تهدیگ استفاده میکنم بعدبرنجی که ازقبل اماده کرده بودم میریزم ودمکنی میزارم تابرنج دم بکشه این روش چون تهدیگ داره خیلی خوشمزه میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز کیک با تزئین توت فرنگی😍😋
بیسکوییت 250 گرم
کره 90 گرم
300 میلی لیتر خامه(1ونیم بسته خامه پاکت صورتی)
500 گرم پنیر ماسکارپونه(خامه ای)
20 گرم ژلاتین
100 میلی لیتر آب(معادل نصف پیمانه)
150 گرم شکر(بهتره از پودر قند استفاده کنید)
❌نکته :میتونید از 400گرم خامه + 400گرم پنیر استفاده کنید به نطر من خوشمزه تره
برای دکور:
توت فرنگی 200 گرم
2 بسته ژله توت فرنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 سلام
روزتون بخیر و نیکی
🌹 یکشنبه خود را
معطر می کنیم به
عطر دل نشین صلوات
بر حضرت محمد و آل مطهرش
💖 اَللّٰهُــمَّ صَلِّ عَلی ٰمُحَمَّدٍ
💖 وَّ آلِ محمد وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌹 در پناه لطف خدا و
عنایت حضرت محمد(ص)
و خاندان پاکش علیهم السلام
زندگیتون پر خیر و برکت ان شاءالله
🌹زیارت معصومین علیهم السلام
روزی دنیا و آخرت شما ان شاءالله
🌹 یکشنبه تون پر از بهترینها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سبزیجات😍😋
اصل طعم این خوراک به سس است سه تا حبه سیر را رنده ریز کنید به همراه کمی زنجبیل تازه رنده شده ورنده پوست دولیمو واب دولیموی تازه و چهار قاشق سس کچاب و دوقاشق رب گوجه و زردچوبه وپودر زیره وپودر تخم گشنیز ونمک وادویه مرغ که عطاریها دارن ودوقاشق روغن زیتون یا مایع همه را خوب مخلوط کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشکپلو با فیله مرغ پرتقالی 😍😋
زعفرون رو آسیاب کنید و روی اون یخ بریزید.
پیاز: ۲ عدد (خلال کنید و سرخ کنید)
فیله مرغ: ۶ تکه
پیاز که سرخ شد فیلههای مرغ رو توی ماهیتابه بخوابونید، فلفل سیاه و نمک و زعفرون بزنید. ۲ دقیقه بعد اونهارو برگردونید و اون طرف هم سرخ کنید. آب یک پرتقال و یک فنجون آب رو بریزید و حرارت رو کم کنید(با در بسته) (۴۵ دقیقه کافیه)
یک کته خوب هم دم بزارید. با نمک و روغن.
پرتقال رو مثل من بُرش بدید، پوست اون رو بکنید.
داخل ماهیتابه و روی حرارت خیلی کم کره رو آب کنید. شکر و زعفرون رو بریزید و پرتقال رو بچینید.
۲ دقیقه بعد زرشک، خلال پسته و بادوم هم بزنید. ۱ دقیقه بعد آماده هست.
سرو کنید و نوش جان کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خوشمزه فوری😍😋
تو هر کانالی میرفتم،همش دیزاین خونههای بزرگ رو یاد میدادن😕
ولی من خونم کوچیکه و مبل هم نداره😢 تا اینکه اینجارو پیدا کردم😍👇
http://eitaa.com/joinchat/3568369684C54710e618a
خونهی کوچیکمو انقد خوشگل و باسلیقه چیدم ک هیچکس باورش نمیشه💃
همش میگن ب مام یاد بده😁
از وقتی عضو این کانال شدم هر سه ماه یکبار چیدمان خونه مو تغییر میدم 😍👇
چیدمان #آشپزخانه_کوچیک_مسطتیل
چیدمان پذیرایی #ال_شکل😩
چیدمان خانه #ویلایی😍
تکنیک چیدمان خانه #فرسوده😉
نظمدهی #حیاط #تراس #انباری😀
وقتشه یه تحولی توچیدمان خونت ایجادکنی بیا😌👇
http://eitaa.com/joinchat/3568369684C54710e618a
تازه کلی #جهیزیه_شیک برای شما گذاشتیم جهت ایده😍😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_خوشمزه_رستورانی😍😋
برای درست کردن این مرغ خوشمزه
مرغ را هم با پوست هم بدون پوست میتونید درست کنید بهتره از چند ساعت قبل مرغ را نمک بزنید وبعد بشورید تا نمک به جسم مرغ بره وخوش طعم بشه
ادامه کار....... این مقدار مواد واسه نصف تا یه مرغه .... مرغ را بذارید توی ظرف یه پیاز نگینی ریز خردشده و دوتا سه حبه پوره سیر ورنده ریز یه پیاز و یک قاشق غذاخوری کاملا سر پر رب گوجه و سه قاشق سس کچاپ و دوتا سه قاشق رب انار وزردچوبه وفلفل سیاه و حدود پنج قاشق روغن بهتره زیتون باشه همه را خوب مخلوط کرده تا همه جای مرغ آغشته به این مواد بشه بعد توی ظرف پخت بریزید ویه فلفل دلمه روش بریزید و یک ونیم تا دولیوان اب که یه دونه عصاره مرغ را باهاش مخلوط کردیم اضافه ودرشو بذارید روی حرارت ملایم وگاهگاهی هم با قاشق از سس روی مرغ بریزید تا وقتیکه مرغ پخته وسس هم نسبتا غلیظ بشه طعمی عالی وبسیار سالم ومیهمان پسند
#خورشت_قارچ 😍😋
مواد لازم:
▪️قارچ....100 گرم
▪️مرغ خردشده.....500 گرم
▪️رب گوجه فرنگی......به مقدار لازم
▪️ كره...... به مقدار لازم
▪️آب......به مقدار لازم
▪️فلفل نمک......به مقدار لازم
▪️نعنا و جعفری خرد شده......100 گرم
▪️آبلیمو.......به مقدار لازم
طرز تهیه:
قارچ را خرد کرده و در کره تفت داده.من قارچام ریز بود درسته ریختم. در یک قابلمه پیاز خرد می کنیم.مرغ خرد شده رو بهش اضافه می کنیم.نمک و فلفل و کمی زردچوبه می زنیم.تا رنگ مرغ عوض بشه.نعنا و جعفری بهش اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.خیلی کمی آب می ریزیم تا مرغ بپزه.حدودا یک لیوان آب کافیه.می تونید بهش رب اضافه کنید.البته سلیقه ایه.در آخر قارچ تفت داده رو اضافه می کنیم.در قابلمه رو می زاریم تا کاملا جا بیوفته و به روغن بیوفته
.
دسر زعفرانی😍😋
مواد لازم :👇
شیر : 3 لیوان
شکر : 1 لیوان
پودرژلاتین : 3 قاشق غذاخوری سرپر
خامه صبحانه (پاکت صورتیا) : 1 پاکت
گلاب : 3 قاشق غذاخوری
وانیل: 1 قاشق چای خوری
زعفران : به مقدارلازم
.
طرز تهیه :👇
ابتدا پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد رو بخار کتری بزارید تا پودر ژلاتین کامل حل بشه.
شیر و شکر رو مخلوط کنید بعد روی شعلهی حرارت بزارید تا شکر به خوبی حل بشه و شعله ی گاز را خاموش میکنیم و گلاب، وانیل و ژلاتین حل شده و زعفران دم کرده رو اضافه کنید، خامه را درظرفی با چند قاشق شیر هم بزنید وقتی خامه کاملا باز شد به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه و داخل قالب بریزید و به مدت ۵ الی ۶ ساعت داخل یخچال بزارید تا خوب ببنده و بعداش مثل کلیپ از قالب جدا کنید نوش جان😋
❌ قالب نیازی به چرب کردن نداره چون دسر خامه داره و براحتی جدا میشه.
❌ حتما ظرفی که روی قالب میزاید حتما مرطوب کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_سیخی😍😋
۲۰۰ گرم چرخ کرده . ۱ عدد پیاز رنده شده و آب گرفته شده . روغن مایع نصف فنجان . نمک فلفل کاکوتی پول بیبر . همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم بعد به سیخ چوبی ها میزنیم مثل تصویر و کنار میزاریم تا بقیه کارها رو انجام بدیم . حالا برای قسمت سبزیجات مواد لازم :کدو دو عدد نگینی خورد شده . سیب زمینی دو عدد خرد شده . پیاز خرد شده یک عدد .فلفل دلمه ای قرمز و سبز هر کدام یک عدد . نمک و فلفل . روغن مایع سه قاشق غذا خوری همه صیفی جات رو با هم مخلوط میکنیم داخل سینی فر میریزبم و از رویش کباب ها را میچینیم و بعد نوبت میرسه به سس : یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی آب نصف لیوان . روغن مایع ۳ قاشق نمک همه مواد سس رو مخلوط میکنیم و از روی کباب ها و سبزیجات میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه اول به مدت ۲۰ دقیقه میزاریم بعد از بیست دقیقه روی سینی کاغذ روغنی میکشیم و دوباره در فر قرار میدیم به مدت حدود ۴۰ دقیقه البته دمای فرها باهم فرق داره بهتره خودتون سر بزنید و از پختن سبزیجات مطمین بشین