آموزش چیدمان و تغییر دکوراسیون خانه های دنج و سوییتی بدون ریخت و پاش😍👇
تکنیک چیدمان #پذیرایی_گرد✅
قلق چیدمان اتاق های #نمور و تاریک😢
فن چیدمان قوطی کبریتترین #تراس و #بالکنها😍
اینجاانقدر باسلیقه میشی که همه واسه چیدمان خونشون ازت کپی برداری میکنن بیا😍😅👇
http://eitaa.com/joinchat/3568369684C54710e618a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شیرینی_آردی👩🍳
آرد سفید ١لیوان(دسته دار فرانسوی)
پودر نارگیل ریز نصف لیوان
پودر قند نصف لیوان
روغن جامد (کره یا روغن صاف قنادی) نصف لیوان
وانیل یا اسانس نارگیل کمی(دلخواهه)
من ارایشگرم کانالی زدم که از صفر تا صد ارایشگری و یادتون میدم 👍
👱♀ شینیون_میکاپ_جدید_سال
فرکردن_سشوار کردن جلو مو
همه عکس های عروسم و گذاشتم اینجا👰🏻 👇
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
قول میدم با این #ترفندها 👆از هزینه ارایشگاه بی نیاز بشید
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگر_فود😍😋
کدو سبز - 2 قطعه
پنیر - 100 گرم
تخم مرغ - 2 قطعه
آرد سوخاری - 100 گرم
آرد - 2-3 قاشق غذاخوری
نمک - 1 قاشق چایخوری
پاپریکا - 0.5 قاشق چایخوری
فلفل سیاه - 0.5 قاشق چایخوری
سیر خشک - 0.5 قاشق چایخوری
برای سس:
سیر
شوید
خامه صبحانه
سس مایونز
کدوها را همانطور که در فیلم نشان داده شده برش دهید. نمک را اضافه کنید و کنار بگذارید تا آب آن خارج شودآرد سوخاری را با ادویه ها ترکیب کنید ، پنیر را رنده کنیدتخم مرغ را در ظرف دیگری کمی هم بزنیدکدو سبز را داخل پلاستیک بریزید ، آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا آرد به طور یکنواخت کدو سبز را بپوشاندبعد ، کدو سبز را در یک تخم مرغ و در مخلوط پودر سوخاری بریزید ، داخل سینی فر بچینیددر دمای 180 درجه بپزید • 30 دقیقه.تا طلایی شود با سس مورد علاقه من سرو کنید! ترکیب خامه: خامه + سس مایونز + سیر + شوید
#نان🥪 😋😍
▫️نان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه.
▫️تخم مرغ : 3 عدد.
▫️پنیر پیتزا : نصف پیمانه.
▫️جعفری خرد شده : کمی.
▫️روغن مایع : 3 ق غ.
▫️نمک و فلفل : به میزان لازم
🔸ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه میدهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط میکنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها میریزیم تا کامل سطحشون پر شه، مطابق تصاویر.
سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه
🍎
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو_پیتزایی
اینم کوکوی مد نظر😅👊🏻
مواد لازم :
۲ عدد تخم مرغ
نمک فلفل آویشن زردچوبه
۱۵۰ گرم ماست چکیده
۵۰ گرم سس خردل ملایم(همه ی فروشگاه ها دارن)
۱۳۰ گرم پنیر پیتزا
۱۰۰ گرم آرد سفید
۲۵ گرم جعفری درشت خورد شده
طرز تهیه :
تخم مرغ و ادویه هارو هم میزنیم و ماست و سس خردل رو بهش اضافه و بازم هم میزنیم و پنیر پیتزا و آرد هم بهش اضافه میکنیم خیلی خوب هم میزنیم و بعدش جعفری هم اضافه میکنیم،بعد مث کوکو داخل روغن سرخ میکنیم ، داخل فر بدون روغن هم میشه.
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_مرغ_و_بامیه
یکم از کلاهک بامیه رو گرفتم و شستم و با کمی روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم بعد تو همون تابه دوتا پیاز متوسط را ک بصورت حلقه حلقه برش داده بودم سرخ کردم و بعد فیله های مرغ را بهش اضافه کردم و مجدد با هم تفت دادم یکم ک حجمش سبک شد زعفران دم کرده نمک و فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی ریختم هم زدم بعد بهش یک ق غ رب گوجه اضافه کردم یعنی گذاشتم روی مواد اما هم نزدم. یه استکان آب ریختم روشون و در تابه رو گذاشتم با حرارت کم اجازه دادم نیم ساعت همه با هم پخته شن بعد از نیم ساعت همه مواد رو هم زدم بعد بهش چنتا گوجه گیلاسی و بامیه سرخ شده و دوباره یک استکان آب و یکم پودر سیر اضافه کردم و دوباره در تابه رو گذاشتم به مدت 20 دقیقه تا همه ی مواد با هم پخته شن و تمام
خوراک بامیه امادست میتونید به همراه برنج و با نون میل کنید.
برای فریز کردن بامیه کافیه یکم از کلاهک بامیه را بگیرید و بامیه ها را بشویید بعد که ابش رفت بسته بندی و فریز کنید.
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_دورنگ
#نان_شکلاتی با مغز دلخواه
- 50 گرم کره آب شده
- شیر 200 میلی لیتر
- 1 تخم مرغ
- 15 گرم پودر خمیرمایه
- 500 گرم آرد
- 3 قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق غذاخوری کاکائو
- کمی نمک
برای پر کردن از شکلات نوتلا، شیرعسلی، مربا، آجیل، میوه های خشک شده و غیره میتونید استفاده کنید.
برای خمیر، همه مواد را به جز کاکائو و آرد مخلوط کنید. آنها را به 2 قسمت تقسیم می کنیم. کاکائو را به یک قسمت اضافه کنید، آرد رو بهشون اضافه میکنیم. 2 خمیر مختلف را مخلوط کرده و ورز دهید. باید در یک مکان گرم قرار بگیرند تا بلند شود. روشو بپوشونید حداقل یک ساعت.
خمیر رو با وردنه باز کنید بعد با کاتر گرد یا ته لیوان برش بزنید.وسطش نوتلا بزارید و طبق فیلن گل درست کنید. بیست دقیقه استراحت بدید به گلها.
سپس زرده را با کمی شیر رقیق کنید. و روی گلها بمالید.
ما آن را به فر داغ با دمای 180 درجه، حدود 25-30 دقیقه می فرستیم.