#_خورش_تره
موادلازم📝
گوشت گوساله یا گوسفندی ۴۰۰ گرم
سبزی تره ساطوری شده ۵۰۰ گرم
کمی هم گشنیزو جعفری
لوبیا سفید ۱/۲ پیمانه
پیاز متوسط ۱ عدد
لیمو عمانی ۴ عدد
رب گوجه ۲ الی ۳ ق غ
نمک ۱ قاشق چای خوری
گوجه های گیلاسی ۱۰ عدد
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری ✍️طرزتهیه:
۱_لوبیا را از شب قبل خیس کنید پیاز را خورد کرده و با روغن تفت دهیدزردچوبه اضافه کنید و گوشت را با پیاز تفت دهید
۲_وقتی کمی تفت خورد لوبیا سفید را اضافه کنیدآب گرم اضافه کنید و در قابلمه را بزارید تا بپزد
۳_تره،گشنیزوجعفری را ریز ساتوری کنید و با روغن تفت دهیدنیم ساعت مانده به پخت کامل خورش ، گوجه های گیلاسی و تره و لیمو عمانی و رب را اضافه کنید و بگذارید تا خورش حسابی جا بیوفتد
۴_داخل ظرف سرو بکشید و با پلو نوش جان کنیدتوصیه میکنم حتما این خورش خوشمزه رو امتحان کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش آلو اسفناج
دستور تهیه :👇
اول یه دونه پیاز نسبتا درشت رو نگینی خرد میکنم و با کمی روغن تفت میدم. بعد فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنم وتفت میدم. حالا گوشت ها رو میریزم به همراه یه دونه قلم گوسفندی رو هم حسابی تفت میدم.
وقتی گوشت ها خوب تفت خورد و رنگشون عوض شد دو لیوان آب جوش میریزم و درب قابلمه رو میبندم به مدت دوتا سه ساعت تا گوشت ها پخته بشن.
تا زمانی که گوشت ها میپزن در تابه ای جدا اسفناج ها رو سرخ میکنیم (خیلی تفت نمیدم میخام خاصیت اسفناج حفظ بشه)
وقتی گوشت ها پخته شدن اسفناج ها رو به قابلمه منتقل میکنم و نمک و دو عدد چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری رب انار و آلوهای از قبل خیس خورده روهم اضافه میکنم (من به ازای هر نفر 5تا آلو میریزم)
و دوباره درب قابلمه رو میبندم تا خوب به روغن بیفته.
پ. ن. اگر که ترشی خورشتتون کم بود میتونید یک قاشق غذاخوری آبغوره اضافه کنید
عالی میشه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_عدس😍😍
این سالاد خیلی خوش خوراکه به خصوص برای بچه ها بسیار عالیه وقتی نمیتونیم حبوبات مثل عدس که خیلی فایده داره به کودکان بدیم به این طریق خیلی دوست دارن و استقبال می کنن
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#شیرینی_لیمویی_یا_پرتقالی
برای 30 عدد
250 گرم آرد
125 گرم کره
125 گرم شکر
1 تخم مرغ
پوست 2 عدد لیمو رنده شده(پرتقال هم میشه بجاش)
-
برای آیسینگ رویال یا همون سس روش:
1 سفیده تخم مرغ
220 گرم پودر قند
10 میلی لیتر آب لیمو
کره و شکر رو با همزن تا خامه ای شه، تخم مرغ رو اضافه کنید و بزنین، آرد رو الک کنین و بهمراه پوست اضافه کنید و مخلوط کنین، خمیر تقریبا سفت میشه.بدون اینکه زیاد ورز بدین، باز کنین روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدین، بعد با کاتر دلخواه ببرین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین، در فر گرم شده 180 درجه، 10-12 دقیقه بپزین.
برای آیسینگ، همه موادو به راحتی مخلوط کنین.
آیسینگ رو روی شیرینی های سرد شده بدین و پسته بریزین.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#خوراک_قارچ
دو عدد سيب زميني متوسط را خرد کرده با روغن تفت مي دهيم و قبل از سرخ شدن 300 گرم قارچ و دو عدد فلفل دلمه اي خرد شده را داخل آن ريخته و تفت مي دهيم و مقداري پياز داغ، زردچوبه، نمک، فلفل و يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به آن مي افزاييم بعد سه عدد تخم مرغ و در صورت نياز کمي سير روي آن مي ريزيم بعد از مدت کوتاهي غذاي ما آماده است.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani