🔷#شربت_ریحان
میتونم بگم جزو بهترین شربت ها هست، یه دسته #ریحان_بنفش رو میشوریم و داخل یک قابلمه شکر و آب رو میریزیم تا جوش بیاد سپس ریحان ها رو داخل قابلمه میریزیم چندتا جوش بزنه کافیه، این شربت در اصل رنگ آبی کمرنگ میشه ولی اگه یک قاشق آبلیمو بریزین رنگش به صورت طبیعی صورتی میشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_سبز 🥦👌
تقدیم به همه شما
.
دوستان عزیز گیاهخوار آب مرغ و خامه رو حذف کنید.
.
🔷برای ۴ نفر:
اسفناج : اندازه فیلم (یک مشت)
بروکلی: یک عدد متوسط (اندازه من)
کدو: ۱ عدد
قارچ: ۸ عدد متوسط
آب (یا آب مرغ) : تا روی سبزیجات
(۲۰ دقیقه زمان پخت)
ادویه:
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه : ۱/۳ قاشق چایخوری
آویشن: ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: ۱/۳ قاشق چایخوری (اگه دوس دارید)
نمک: ۲ الی ۳ قاشق چایخوری (مزه مزه کنید)
زنجبیل تازه: یک کوچولو رنده کنید
.
سبزیجات رو پوره کنید.
جو پرَک: ۴ قاشق غذاخوری (۱۵ دقیق زمان پخت)
خامه (خامه صبحانه): ۱ قاشق غذاخوری ( اینجا حرارت خاموش شود)
جعفری تازه خورد شده: ۲ قاشق غذا خوری
امیدوارم که همیشه بخندید و سالم باشید❤️
#سوپ_سبز
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کباب_تابه_ای
یک عدد پیاز بزرگ و رنده میکنیم (اگر مقدار گوشت زیاد بود پیاز بیشتر بزنید )و ابش و خوب میگیریم وبا گوشت چرخ کرده (که چربی نداشته باشه بهتره) نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه کاری هم اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم اگر یکساعت داخل یخچال بزاریم استراحت کنه خیلی بهتره بعد داخل تابه کمی روغن میریزیم و مواد و کف تابه پهن میکنیم خیلی نازک نباشه چون جمع میشه و بد شکل میشه خیلی هم قطور نباشه چون سفت میشه با حرارت کم میزاریم کمی بپزه و خودشو بگیره تو این فاصله یک یا دو عدد گوجه رو رنده میکنیم و روی کباب تابه ای مون میریزیم اگر گوجه ها بیرنگ بودن کمی هم رب اضافه کنید، میتونید کلا گوجه رو حذف کنید و فقط رب و با آب مخلوط کنید ، بعد اجازه بدین با حرارت کم بپزه تا آب گوجه ها کشیده بشه یک طرف که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه کباب ها هم سرخ بشن من کمی هم زعفران دمکرده ریختم برای اینکه کباب ها یکشکل و یک اندازه بشه مواد و داخل کیسه فریزر ریختم و کاملا یکدست پخش کردم. بعد از روی کیسه با دست یا هر وسیله ای که راحت بودین گوشت و به اندازه های دلخواه. تقسیم کنید بعد یک ساعت داخل فریزر بزارید تا به همون حالت یخ بزن
@ashpazy_irani 👩🍳
✅ژله_ویژه۳رنگ😋
✍مواد لازم
پودر ژله بلوبری یک بسته
پودر ژله آلوورا یک بسته
شیر
انار دون شده
خلال پسته برای تزیین
🍜طرز تهیه
ابتدا برای لایه اول ژله بلوبری رو با یک لیوان آبجوش درست میکنیم و به روش بن ماری میزاریم خوب شفاف بشه و بعد داخل ظرف ریخته و تو یخچال بمونه و وقتی ژله خودش گرفت لایه بعدی انار دون شده میریزیم و بعد با قاشق ژله آلورا رو ک با یک لیوان آبجوش درست کردیم روی انارا میریزیم خیلی کم که انارها بالا نیان و بعد میزاریم تو یخچال تا انارها با ژله بسته بشن و بعد لایه بعدی ، باقی مانده ژله آلورا رو با شیر ک هردو ب دمای محیط رسیدن با هم مخلوط و روی انارها میریزیم و بعد دوباره میزاریم تو یخچال تا ببنده ، حالا ژله ها آماده است و روی اونها رو با انار و خلال پسته تزیین کنید.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یک #ایده قشنگ برای تولد
کوچولوها 👫👭
مواد کیک رو توی این نونهای قیفی بریزید و طبق این فیلم بعد از پخت آنها رو تزیین
@ashpazy_irani
#ژله_رولی
طرز تهیه :
یک بسته ژله آلوورا رو در سه چهارم لیوان آب جوش حل و روی بخار کتری بن ماری میکنیم . یکم ک از داغی افتاد یه لیوان بستنی کاکائویی داخلش ب آرومی حل میکنیم طوری ک کف بستنی از بین نره . ی سینی ۲۰ در ۳۰ رو برداشته کف اون یک نایلون پهن میکنیم و با قلمو روشو چرب میکنیم . بعد ژله ی آماده شده رو روی اون میریزیم ب آرامی و میگذاریم یخچال تا ببنده .. ب مدت ۴۵ دیقه ن بیشتر ن کمتر
بعد با یه کارد بطور عمودی برش میزنیم ب عرض ۲ تا سه سانت .. و خطوط برش رو یک درمیان بصورت دالبر برش میزنیم و سپس برش ها رو یکی یکی رول کردیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
✅ چلو گوشت😋
پياز رو خلالى خرد مى كنم و تفت ميدم تا سبك بشه،فلفل دلمه و هويج رو هم خرد مى كنم و به پياز اضافه مى كنم،نمك و فلفل سياه،ادويه كارى،دارچينو زردچوبه رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم و تكه هاى گوشت رو اضافه مى كنم و يك ربع الى بيست دقيقه تفت ميدم و بعد رب گوجه فرنگى رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم تا بوى خامى رب گرفته بشه و در اخر ابجوش رو اضافه مى كنم و ميذارم تا بپزه و اب خورش به غلظتى كه مى خوام برسه و گوشت كاملا نرم شده باشه و در اخر زعفران رو اضافه مى كنم وميذاريم يك ربع قل قل كنه و زير اجاق رو كم مى كنم
سعى كنيد از گوشت گوسفندى استفاده كنيد...
در اخر كمى زرشك يا ابغوره به خورش اضافه كنيد...
#چلوگوشت
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#فروماژ_نارنگی😋
آب نارنگی 1/5لیوان
ژلاتین 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 3عدد
خامه 1پیمانه
شکر 1پیمانه
رنده پوست لیمو 1قاشق چایخوری
ابتدا ژلاتین را با آب نارنگی بن ماری کنید سپس تخم مرغ را با شکر خوب هم زده تا کش دار شودو بعد خامه را اضافه کرده و در آخر ژلاتین بن ماری شده و کمی هم میزنیم و داخل قالب را کمی چرب کرده و مواد دسر را ریخته و در
یخچال قرار داده تا دسر بسته شود.
میتوانید میزان خامه را به نصف کاهش داد و بجای آن از شیر استفاده کرد.
میتوانید در صورت نداشتن رنده پوست لیمو از وانیل استفاده کرد..
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani