صبح” یعنی بوی گل مریم
که سراسر شب را پر کرده بود
و حالا با نوازش حس بویایی ات
بیدارت می کند…
“صبح”
یعنی آغاز؛
آغاز یک عبور
ودریچه یک”سلام” …
#صبحتون_بخیروشادی
❣🍀🌼🍃🌺
10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه کباب ترش برای ۲ تا ۴ نفر 🍢🍖🥩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش صاف کردن روغن جامد
🥣 🥣
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پلو_مخلوط
با صدا ببینید🔉
فیله مرغ 1 گرم سینه مرغ
برنج 350-400 گرم
2 هویج متوسط
3 پیاز متوسط
ادویه جات با مرغ (طعم نمک ، کاری ، پاپریکا ، فلفل تند ، فلفل سیاه)
تقریباً 1 لیتر اب...
توصیه می شود که پلو را در دیگ بخورید. ✔ ما برنج را می شویم تا آب واجب شود! oil در یک ظرف از قبل گرم شده روغن نباتی بریزید ،
✔ سپس پیاز را روی حرارت متوسط تا زیاد سرخ کنید تا طلایی شود ، ✔ سپس فیله مرغ را اضافه کنید ، مخلوط کنید و ادویه و نمک اضافه کنید ، نمک بیشتری از حد معمول اضافه کنید ... از آنجا که برنج همه چیز را از بین می برد ✔ بعد از 5 دقیقه هویج ، دوباره مخلوط کنید ، حدوداً با هم تفت دهید 5-7 دقیقه و 2 لیوان آب اضافه کنید ... حالا همیشه خوب مخلوط کنید و فقط بعد برنج اضافه کنید !! بدون تداخل آن را به طور مساوی روی سطح ظروف پخش کنید ، سپس آب بیشتری اضافه کنید ، همانطور که در فیلم نشان داده شده است ، با انگشت سطح آب را بررسی کنید!✔ هنگامی که آب به میزان برنج پایین می آید ، سوراخهایی در برنج ایجاد می کنیم ، سیر را اضافه می کنیم ، با درپوش می پوشانیم ، حرارت را تقریبا به حداقل می رسانیم
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#لازانیا_گوشت_اسفناج👩🍳
موادلازم
18 ورقه لازانیا
برای ملات داخلی:
گوشت چرخ کرده 280 گرم
اسفناج 150 گرم
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
1 هویج
فلفل کاپیا 1 عدد
400 گرم گوجه فرنگی کنسرو شده
200 میلی لیتر آب داغ
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1.5 قاشق چایخوری نمک، پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری ریحان
یک پیمانه شکر
برای سس بشامل:
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد برای پر کردن
3.5 فنجان شیر سرد
فلفل سیاه، نمک، جوز هندی
برای موارد فوق:
پنیر چدار رنده شده
#کوکو_بدون_تخم_مرغ
سیب زمینی ها رو آب پز میکنید و پوستشو جدا میکنید با گوشتکوب دستی خوب پورش کنید تا صاف و یدست شه. و بعد نشاسته میزنید بهش و خوب ورز میدید. میزان نشاسته رو تا جایی بزنید که خمیر چسبندگیش از بین بره تا حدودی. البته من مقداری پودر سوخاری هم ب سیبزمینیا اضافه کردم. زرد چوبه و نمک و فلفل و ادویه کاری و پودرپاریکا هم بهش اضافه کردم. وخوب مخلوط کردم. داخل یه تابه روغن داغ کردم و یه کاسه آب کنار دستم. وقتی حس میکردم خمیر ب دستم میچسبه یذره دستم مرطوب میکردم و کوکوها رو شکل میدم
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کالجوش یا به قول کرمانی ها کلجوش تقدیم به نگاه شما😊
امتحانش کردی؟
.
.
موادی که لازم داری تا برای ۴ نفر درستش کنی
کشک رقیق شده ۴۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
ترخون و نعناع خشک هر کدام یک ق غذاخوری سر پر
مغز گردو و پسته ۲ ق غذاخوری
زردچوبه
فلفل سیاه به مقدار کافی
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلاب_ساندویچ
تخم مرغ دوعدد
یک هشتم یه کلم برگ متوسط
یک هویج متوسط رنده شده
نمک وفلفل سیاه وقرمز
پنیر ورقه ای
نان تست
سس کچاپ یا سس مورد نظر خودتان
کلم را بدون روغن کمی تفت داده تا ابش بخار بشه بعد کمی روغن وهویج را اضافه و نمک وفلفل سیاه اضافه وکمی تفت داده از روی حرارت برداربد تا سرد بشه بعد تخم مرغ را اضافه با کمی فلفل قرمز ومخلوط کنید تابه نچسب را کمی چرب و مایه تخم مرغ را بریزید وبهش شکل مستطیل بدین کمی خودشو گرفت تقسیم کنید ویک طرف که طلایی شد برگردونید طرف دیگش هم طلایی بشه
یک طرف نان تست را با کمی روغن یا کره برشته کنید از همون سمت برشته اول پنیر بعد تخم مرغ وبعد سس دلخواه ومجددا از سمت برشته نان را بذاربد وتوی تابه با کمی روغن یا کره یا دستگاه اسنک ساز برشته کتید من توی تابه درست کردم چون ممکنه همه دستگاه اسنک ساز نداشته باشن وتا گرمه سرو کنید خیلی خوشمزه وعالیه
.